Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm benıde eklermısın 22 aralık igne 6 ocak beklenmeyen adet

Bu arada sırada izmirli ve ben varım..........hiç bi belirtim yok ama bari şu gün gelsede bir an önce adetimi olup rahatlıyayım şu stresten kurtulayım....

evet canım sırada siz varsınız hadi hayırlısı bakalım.. sizden iyi haberler duyarız inşallah.. ne zaman yapacaksın test?

aranızda üşüyen yok mu

üşüme hamilelik belirtisi mi bilmiyorum???ama ben bi kere kimyasal gebelik geçirdiğimde hiç üşümemiştim üstelik menepozlu kadınlar gibi ateş basıyordu bana...kaçıncı günün senin???grip falan olmayasın salgın bu günlerde...

evet canım sırada siz varsınız hadi hayırlısı bakalım.. sizden iyi haberler duyarız inşallah.. ne zaman yapacaksın test?

ayın 31 günüm adet olmazsam o gün yaparım...daha öncesinde öğrenmek istemiyorum...zaten hamile değilsem 3 -4 gün önceden benim kahverengi ve git gide kırmızıya dönen lekelenmelrim oluyor.o olursa daha günüm gelmeden de anlarım...ama günümü bekliycem....sen deki belirtilerden naber???

bilmıyorum cnm nezaman yapcagımı bana kalsa hemen yapmak ıstıyorum ama cıkmaz bılıyorum yaa igneden 14 gun sonra yapılabılırmıs ama bılmem kı

anladım canım.. hayırlısı bakalım.. benim kasıklardaki ağrı azaldı ara ara batma oluyo o kadar. bir de çok şişkinlik ve gazım var o kadar.. çatlıyorum meraktan zaman geçmek bilmiyo.. böyle sabırsızca beklediğimize değse bari :26:

canımcım bliyorum ama beklemek kadar zor birşey yok.beni çok iyi anladığını biliyorum.eşim hızlı gebelik testi almış.yapsamm mı yapmasam mı muallakta kaldım.eşim ısrarla yap diyor.öte yandan perşembe günü kan tahlilinde zaten ortaya çıkacak.tabi regl olmazsam .sende umudunu kaybetme cnm olacak muhakkak ama zamanı var demekki kabullenmek zor olsada..

haklısın canım anlıyorum.. sana bunları söylüyorum ama kendime anlatamıyorum ki ben de meraktan ölmek üzereyim test yapsam mı yapmasam mı diye arada kaldım.. :26: neyse cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum.. şimdi pozitif çıksa çatlatma iğnesinden dicem inanmıcam, negatif çıksa daha erken de ondan çıkmıyo dicem yine inanmıcam.. en iyisi beklemek.. :97:

canım bende bekleme taraftarıyım ama eşim ikidebir yap yap diyor..arada kaldım.anlattım iğneden dolayı pozitif çıkabilir dedim ama yap diyor ısrarla.cnm ya o da benim gibi çift çizgiye hasret ya yalandan da olsa görmek istiyor heralde.napim yaaa olmamışsa da olmamıştır tedaviye devam.ama artık belirti aramıyorum kendimde.şuan zaten regl içinde hamilelik içinde bi belirti yok bende kuşum.

aynen bende de tatlım yaa.. :26: ben de artık kendimi dinlememeye karar verdim ama bilinçaltım öyle demiyo işte.. her fırsatta ortaya çıkıyo acaba hamile miyim ondan mı midem bulandı, başım döndü vs. düşünüp duruyorum.
valla beyler bizden meraklı .. ne yapsınlar onlar da bıkıyo.. zaten kendimden çok eşim için üzülüyorum. en çok onun için istiyorum çocuk sahibi olmayı. başkalarının çocuklarına bakıp onları sevince o kadar üzülüyorum ki..

offf cnm ya offff aynen yani.Ama umutluyum olaca birgün.bazı arkadaşlar regl olmş galiba değil mi?üzüldüm ya.sence yapim mi yapmi mi testi ??:26::26::26:

offf cnm ya offff aynen yani.Ama umutluyum olaca birgün.bazı arkadaşlar regl olmş galiba değil mi?üzüldüm ya.sence yapim mi yapmi mi testi ??:26::26::26:

evet canım maalesef ya sen de çok merak ediyosan yap gitsin aklında kalmasın.. ben de merak ettim şimdi..

ama belki de daha erken olduğundan çıkmamıştır kimbilir :26:

belki de cnm kimbilir ama perşembe günü kesin sonuç elimde olur hayırlısıyla.bugün kuran okudum bol bol dua ettim.Allahım bize bir can evlat bağışlasın diye.bazen düşünüyorum hürrem ya olmazsa diye.acaba rahim filmi çektirsem mi doktorum istemedi ama.belkide tüplerde sorun vardır.birdaha bana aynı ilaçları verirse dayanamam heralde.inan ottan farkım olmuyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…