cnm benıde eklermısın 22 aralık igne 6 ocak beklenmeyen adetUMUTLARINIZ TÜKENMESİN BİR GÜN ELBET SIPALARIMIZ GELECEKLER....
pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 17 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.......21 aralık iğne....4 ocak beklenmeyen adet
albilda............aşılama olcak...........17 ocak beklenmeyen adet
seda01..........tedavi yok........19 ocak beklenmeyen adet
HAYIRLISI.....
Bu arada sırada izmirli ve ben varım..........hiç bi belirtim yok ama bari şu gün gelsede bir an önce adetimi olup rahatlıyayım şu stresten kurtulayım....
aranızda üşüyen yok mu
evet canım sırada siz varsınız hadi hayırlısı bakalım.. sizden iyi haberler duyarız inşallah.. ne zaman yapacaksın test?
cnm benıde eklermısın 22 aralık igne 6 ocak beklenmeyen adet
evet canım sırada siz varsınız hadi hayırlısı bakalım.. sizden iyi haberler duyarız inşallah.. ne zaman yapacaksın test?
ekledim canım...hadi hayırlısı...
ayın 31 günüm adet olmazsam o gün yaparım...daha öncesinde öğrenmek istemiyorum...zaten hamile değilsem 3 -4 gün önceden benim kahverengi ve git gide kırmızıya dönen lekelenmelrim oluyor.o olursa daha günüm gelmeden de anlarım...ama günümü bekliycem....sen deki belirtilerden naber???
selam kızlar..
acayip moralim bozuldu yaa.. iyi haberler almak için bi girdim ki
ben de hiç umutlu değilim.. yine olmayacak galiba.. inşallah diğer arkadaşlar ikinci çizgiyi görürler de bize de umut olurlar
birsum kendine dikkat et canım neden o kadar sıkıntı yaptın kendine?? kendimizi üzmekle elimize maalesef bişey geçmez güzelim. Allahım ol demedikten sonra biz kendimizi parçalasak da boş..
pretty canım benim doktor 5-6 kez denicez klomeni dedi. ilk seferde olacak diye bişey yok hemen umutsuzluğa kapılma, kullandıkça şansın artacak dedi. bana kalsa aşılama deneyecektim hemen ama doktor beni ikna etti. bakalım ne olacak..
canımcım bliyorum ama beklemek kadar zor birşey yok.beni çok iyi anladığını biliyorum.eşim hızlı gebelik testi almış.yapsamm mı yapmasam mı muallakta kaldım.eşim ısrarla yap diyor.öte yandan perşembe günü kan tahlilinde zaten ortaya çıkacak.tabi regl olmazsam .sende umudunu kaybetme cnm olacak muhakkak ama zamanı var demekki kabullenmek zor olsada..
haklısın canım anlıyorum.. sana bunları söylüyorum ama kendime anlatamıyorum kiben de meraktan ölmek üzereyim test yapsam mı yapmasam mı diye arada kaldım.. :26: neyse cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum.. şimdi pozitif çıksa çatlatma iğnesinden dicem inanmıcam, negatif çıksa daha erken de ondan çıkmıyo dicem yine inanmıcam.. en iyisi beklemek.. :97:
canım bende bekleme taraftarıyım ama eşim ikidebir yap yap diyor..arada kaldım.anlattım iğneden dolayı pozitif çıkabilir dedim ama yap diyor ısrarla.cnm ya o da benim gibi çift çizgiye hasret ya yalandan da olsa görmek istiyor heralde.napim yaaa olmamışsa da olmamıştır tedaviye devam.ama artık belirti aramıyorum kendimde.şuan zaten regl içinde hamilelik içinde bi belirti yok bende kuşum.
aynen bende de tatlım yaa.. :26: ben de artık kendimi dinlememeye karar verdim ama bilinçaltım öyle demiyo işte.. her fırsatta ortaya çıkıyo acaba hamile miyim ondan mı midem bulandı, başım döndü vs. düşünüp duruyorum.
valla beyler bizden meraklı .. ne yapsınlar onlar da bıkıyo.. zaten kendimden çok eşim için üzülüyorum. en çok onun için istiyorum çocuk sahibi olmayı. başkalarının çocuklarına bakıp onları sevince o kadar üzülüyorum ki..
offf cnm ya offff aynen yani.Ama umutluyum olaca birgün.bazı arkadaşlar regl olmş galiba değil mi?üzüldüm ya.sence yapim mi yapmi mi testi ??:26::26::26:
evet canım maalesefya sen de çok merak ediyosan yap gitsin aklında kalmasın.. ben de merak ettim şimdi..
dur o zaman yapip yazarım ben sana...
ayy çok merak ettim şimdi yaahadi hayırlı haberlerle gel inşallah..
canım maalesef tek çizgi...
ama belki de daha erken olduğundan çıkmamıştır kimbilir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?