Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

anlıyorum canım da işte böyle yapmamalıyız.. doktor da bana çok kızdı geçen gittiğimde.. her şeyi araştırıp didiklemeyin, her şeyde şüphelenmeyin. böyle yapınca daha fazla stres oluyosunuz kafaya takıyosunuz çocuk olmuyo dedi, haklı da.. gönlünü ferah tut.. klomeni bikaç ay dene derim ben.. şans giderek artıyomuş çünkü.. ama tabi inşallah perşembe günü iyi haberler verirsin bize..

İnşallah cnım Allah büyük...Yaradan ol derse olacak bizim sıpalar hayırlısıyla.banada birkaç ay denermişim gibi geliyor cnmcım.mecburen deniyeceğiz.1 senedir doğal yollardan olmadı çünkü destek şart

Hürrem bişey sorucam canım
ben aralığın 7sinde adet oldum şimdi ocağın 7 sinimi beklemem lazım yoksa iğneye göre ayın 1inimi dikkate almam lazım ???:44::44::44:

haklısın canım allah yardımcımız olsun..

valla iğnenin 15. günü çıkar diyolar ama seninki geç de kalabilir.. bilemedim ki şimdi.. :26: doktorun bişey demedi mi?

canım benim dr progestan vermişti ya bana..hapların bittiğinin ertesi günü kan tahlili yaptır çıkar demişti.kana daha çabuk karışıyor ya.progestanda yarın bitiyor.yani çarş.perş. belli olacak Allahın izniyle.bana regl olmanı bekle demedi..

e tamam o zaman sen ilaçların bitince yap canım.. inşallah bu defa test yanılmıştır..

[/COLOR]senin adetin düzenli mi cnm.sen kaç günde oluyorsun.??

cnm tek umudum idrara geç karışması hamilelik hormonunun bakalım hayırlısı..erken yaptığımın farkındayım aslında..

inşallah canım inşallah dediğin gibi olmuştur. bekleyelim bakalım..
benim düzenli çok şükür canım 28 günde bir olur. bazen 29 olabiliyor..

inşallah canım inşallah dediğin gibi olmuştur. bekleyelim bakalım..
benim düzenli çok şükür canım 28 günde bir olur. bazen 29 olabiliyor..

ne güzel keşke benimde düzenli olsa...var mı regl belirtisi sende peki cnm??

şimdilik bişey yok canım bakalım.. arada kasıklarım ağrıyo ama neden bilmem artık.. ben de yarın sabah test yapsam ne olur acaba :26:

bence yapma derim.daha erken moralin bozulur şimdi boşyere.belkide vardır ama çıkmaz erken daha yani.
bnm olmadan 1 hafta once göğüslerim ağrırdı şişerdi.ama daha o beirtide yok.inşallah kist oluşturmamıştır klomen bende.birde hiç yoktan onunla uğraş.:44:

haklısın şurda cumaya ne kaldı ki bekleyivereyim az daha..
kistten ben de korkuyorum canım inşallah oluşmamıştır.. hiç yoktan bir ay boşa gidiyo..

sende klomeni ilk defa kullanıyorsun değil mi cnm?

ilk defa sayılır aslında canım.. geçen sene iki ay kullandım ikisinde de olmadı ve kist olmuştu.. çok da iyi değerlendirememiştik açıkçası.. şimdi yeniden başlamış sayıyorum kendimi.. ben bu aydan umutluydum aslında preseed falan da kullandım ama nedense kızlar hep regl olunca ben de yitirdim umutlarımı..

cnm herkesin bünyesi farklı birazda nasib işi.sende olur bende olmaz bakarsın.sen kendini şartlandırma yinede akışına bırak.preseed nasıl bişi isim olarak duydum ama içeriği ne ne işe yarar bilmiyorum:26:

cnm herkesin bünyesi farklı birazda nasib işi.sende olur bende olmaz bakarsın.sen kendini şartlandırma yinede akışına bırak.preseed nasıl bişi isim olarak duydum ama içeriği ne ne işe yarar bilmiyorum:26:

bakalım artık canım 3 senedir olmayınca insan umutlarını da yitiriyo tabi..
preseed jel canım ilişkiden önce kullanıyosun spermlerin vajina içinde daha uzun yaşamasını sağlıyo gibi bişey ben de tam bilmiyorum açıkçası ama onunla çok hamile kalan varmış ben de aldım.. ne zamandır aklımdaydı zaten.. bu ay ilk defa kullandım bakalım inşallah o vesile olur da rabbim nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…