Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

doktoruna sormadan mı kullandın ??

hayırlısı olsun tatlım ya..bakalım bu ay olmazsa bende doktoruma sorup kullanırım bakarsın işe yarar kuşum ben çıkıyorum iyi geceler sana.bebişli rüyalar

saol canım benim anca rüyamda görüyorum zaten sana da iyi geceler görüşürüz

Kızlar erken yaa daha acele etmeyin moralinizi bozmayın..bekleyin bakalım adet gelmezse yapın..en doğal ve kesin gebelik testi adeti beklemek:)))

haklısın canım da meraktan da ölmek üzereyim ama beklemeye karar verdim..

oda bir belirti canım bende arada girip cee yapıom ama kendimi alamıyom sizin yaşadıklarınızı yaşadığımdan bir nebze rahatlatmak istiyorum

canım benim sen hiç bişey yazmasan ben altta adını görsem bile mutlu oluyorum, neden olmasın diyorum. Allah razı olsun arkadaşım Allah yavrunu sana bağışlasın

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ay ben dun gece hıç uyuyamadım yaaa ayaklarım yandı dun
usuyordum anlamadım ne oldugunu 6 gundur usuyordum dun gece yandım uyuyamadım acaba grıp mı olcam dıyorum ama hıc bı belırtı yok:26:

kızlar benim kırmızılar hala gelmedi acaba klomen ve iğne geciktirme yapıyomu bilginiz varmı

lilacm aynen benimde adetlerim düzenlidir.rahim filmi en başta çekildi onda da bi sorun yok.benimde yaşım 27 olacak.tamam bekleyelim de stres beni mahvediyo.

evet canım bi kaç gün gecikme yapabiliyo.ama sen testini tekrarla istersen.

bilmemki canım iki kez yaptım ikiside negatif gelecek biliyorum ağrım sıkıntım var ama gelmiyo bi türlü heralde birazda stres yaptım kendime oda inat ediyo hayırlısı bakalım bugünde geçsin gelmezse testi tekrarlarım

ben 2 senedir bebek istiyorum
klomen kullandım yumurta olgunlaşınca ovitrelle çatlatma iğnesi oldum
dün 36 saat sonra ilişkiye gir dedi doktorum
şimdi bekliyorum bakalım

[/QUOTE]hadi hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir. fazla da kaptırma ama neden olmasın bi yandan da umudunu yitirme :13: kaç gün vardı? [/QUOTE]

Ocak 1 cnm..bende gecikme hiç olmaz günü gününe olurum her ay.ben daha önce klomen+ovitrelle iğne kullandım.Ama böyle belirtilerim olmadı.Geçen ayda kullandım yine olmadı belirtiler.Bu ay ondan çok umutlandım.hiç hissetmediğim şeyleri hisseder oldum.Off ya süre azaldıkça daha da daralıyorum.Unutmaya çalışıyorum ama ne mümkün.Allah'ım hepimize tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın.

[/QUOTE]
bende de öyle olmuştu canım ama azaldı şimdi. ara sıra kasıklarım batıyo o kadar.. hayırlısı bakalım [/QUOTE]
kasıklar devam canım ama bide şimdi göğüslerim de de şişme oldu ve acıyorlar.Ya hep bi tarafım kalk git test yap diyo diğer tarafımda otur oturduğun yerde ocak 1 e ne kaldı diyo.Bakalım beklemekten başka çare yok

Allah dularını kabul etsin canım.Benim ablamın 3 sene olmadı çocuğu doktora gitti doktor rahim filmi çektir dedi .Çektirdiği gün hamile kaldı :)))Yani bazen tüplerde ufacıkta olsa tıkanma olabiliyor bu çocuk olmasına engel oluyor fakat rahim filmi esnasında açılıyor o tıkanıklıklar.Ben iki sene önce rahim filmi çektirmiştim doktorun isteğiyle.Sonra o doktordan memnun kalmadım.Şimdiki doktoruma muayene olmaya karar verdikten sonra hemen gidip tekrar film çektirdim,Öyle muayene oldum ne olur ne olmaz diye.Bence çektir.Öyle çok ağrılı sancılı bişey de değil.Bu arada hangi ilaçlar ot gibi yapıyo onu anlayamadım?

ben 2 senedir bebek istiyorum
klomen kullandım yumurta olgunlaşınca ovitrelle çatlatma iğnesi oldum
dün 36 saat sonra ilişkiye gir dedi doktorum
şimdi bekliyorum bakalım
Hayırlısı olsun inş. sende tez zamanda yaşarsın o mutluluğu.Yaşın kaç tı bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…