bakalım artık canım 3 senedir olmayınca insan umutlarını da yitiriyo tabi..
preseed jel canım ilişkiden önce kullanıyosun spermlerin vajina içinde daha uzun yaşamasını sağlıyo gibi bişeyben de tam bilmiyorum açıkçası ama onunla çok hamile kalan varmış ben de aldım.. ne zamandır aklımdaydı zaten.. bu ay ilk defa kullandım bakalım inşallah o vesile olur da rabbim nasip eder..
yok canım sormadım doktora..
hayırlısı olsun tatlım ya..bakalım bu ay olmazsa bende doktoruma sorup kullanırım bakarsın işe yararkuşum ben çıkıyorum iyi geceler sana.bebişli rüyalar
saol canım benim anca rüyamda görüyorum zatensana da iyi geceler görüşürüz
aranızda üşüyen yok mu
Kızlar erken yaa daha acele etmeyin moralinizi bozmayın..bekleyin bakalım adet gelmezse yapın..en doğal ve kesin gebelik testi adeti beklemek:)))
oda bir belirti canım bende arada girip cee yapıom ama kendimi alamıyom sizin yaşadıklarınızı yaşadığımdan bir nebze rahatlatmak istiyorum
canım benim tedavim senin gibi, aynı şeyleri söyledi doktor..bu benim son ay serephone ile denemem(3.deneme)bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek temiz çıkarsa herhalde dr aşılama yapıcam dedi diye hatırlıyorum.ama bende senin eşin gibi düşünüyorum.Çünkü rahim filminde de bi sorun çıkmazsa(inşallah çıkmaz)eşiminde benimde bütün değerlerimiz normal.Adetlerimi düzenli oluyorum.hatta ilaç kullanmadığım aylarda bile çoğu zaman ultrasonda 2 yumurta gözüküyor.O yüzden rahim filminde problem yoksa bekliycem bende 6 ay falan kendi haline bırakcam.yaşım da 28 ne bileyim birazda kafamı dinlemek istiyorum.yine olmazsa artık ondan sonra bakarız tekrar çaresine..
kızlar benim kırmızılar hala gelmedi acaba klomen ve iğne geciktirme yapıyomu bilginiz varmı
evet canım bi kaç gün gecikme yapabiliyo.ama sen testini tekrarla istersen.
Allah dularını kabul etsin canım.Benim ablamın 3 sene olmadı çocuğu doktora gitti doktor rahim filmi çektir dedi .Çektirdiği gün hamile kaldı :)))Yani bazen tüplerde ufacıkta olsa tıkanma olabiliyor bu çocuk olmasına engel oluyor fakat rahim filmi esnasında açılıyor o tıkanıklıklar.Ben iki sene önce rahim filmi çektirmiştim doktorun isteğiyle.Sonra o doktordan memnun kalmadım.Şimdiki doktoruma muayene olmaya karar verdikten sonra hemen gidip tekrar film çektirdim,Öyle muayene oldum ne olur ne olmaz diye.Bence çektir.Öyle çok ağrılı sancılı bişey de değil.Bu arada hangi ilaçlar ot gibi yapıyo onu anlayamadım?belki de cnm kimbilir ama perşembe günü kesin sonuç elimde olur hayırlısıyla.bugün kuran okudum bol bol dua ettim.Allahım bize bir can evlat bağışlasın diye.bazen düşünüyorum hürrem ya olmazsa diye.acaba rahim filmi çektirsem mi doktorum istemedi ama.belkide tüplerde sorun vardır.birdaha bana aynı ilaçları verirse dayanamam heralde.inan ottan farkım olmuyor:18:
Hayırlısı olsun inş. sende tez zamanda yaşarsın o mutluluğu.Yaşın kaç tı bu arada?ben 2 senedir bebek istiyorum
klomen kullandım yumurta olgunlaşınca ovitrelle çatlatma iğnesi oldum
dün 36 saat sonra ilişkiye gir dedi doktorum
şimdi bekliyorum bakalım
mrb wıshh nasılsın ben yenı uyeyım ve buradakıler gıbı klomen kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?