mrb cnm bende yeni sayılırım burada.Ama 4 yıldır bekliyorum umutla...bu ay sanki daha umutluyum.Kaç yaşındasın ne kadar süredir tedavi görüyorsun
Wishh şimdiki doktorun nasıl iyimi peki.şu rahim filmini kafama taktım bu aralar bnm teyzemde çektirdi o ay hamile kaldı hemen..
daha bu ılk ayım cnm 8 aydır ugrasıyorum ama olmadı doktora gıttım klomen ve catlatma ıgnesı verdı bakalım beklıyorum bu arada polıkıstık overım vardı evlenmeden once cıddı bı amelıyat gecırdım ama simdi ıyıyım
evet cnm çok memnunum ben doktorumdan.Adam bana seni doğurtucam diyo başka bişey demiyor:))) Ablamda zaten bu doktora gelmişti.beklerken diğer tedavi görenlerle konuşuyorum.Kimi 3 aylık tedaviyle kimi 6 aylık tedaviyle hamile kalmış.6 ayı geçen yok.Anlayacağın cnm ben çok memnunum.Keşke diyorum daha önceki doktorda 2 sene kaybetmeseydim.Olsun şimdi de 3 aydır burdayım işte.
evet cnm çok memnunum ben doktorumdan.Adam bana seni doğurtucam diyo başka bişey demiyor:))) Ablamda zaten bu doktora gelmişti.beklerken diğer tedavi görenlerle konuşuyorum.Kimi 3 aylık tedaviyle kimi 6 aylık tedaviyle hamile kalmış.6 ayı geçen yok.Anlayacağın cnm ben çok memnunum.Keşke diyorum daha önceki doktorda 2 sene kaybetmeseydim.Olsun şimdi de 3 aydır burdayım işte.
evet canım bi kaç gün gecikme yapabiliyo.ama sen testini tekrarla istersen.
lilacm aynen benimde adetlerim düzenlidir.rahim filmi en başta çekildi onda da bi sorun yok.benimde yaşım 27 olacak.tamam bekleyelim de stres beni mahvediyo.
kızlar benim kırmızılar hala gelmedi acaba klomen ve iğne geciktirme yapıyomu bilginiz varmı
canım benim sen hiç bişey yazmasan ben altta adını görsem bile mutlu oluyorum, neden olmasın diyorum.Allah razı olsun arkadaşım Allah yavrunu sana bağışlasın
ıyı akşamlar kızlar nasılsınız bı gelışmesı olan var mı yada belırtısı
iyi akşamlar cnmm bende birşey yok doktorun demesine göre yarın kan tahlili yapmam gerekiyor ama ben pazartesi yapmayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?