Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah dularını kabul etsin canım.Benim ablamın 3 sene olmadı çocuğu doktora gitti doktor rahim filmi çektir dedi .Çektirdiği gün hamile kaldı :)))Yani bazen tüplerde ufacıkta olsa tıkanma olabiliyor bu çocuk olmasına engel oluyor fakat rahim filmi esnasında açılıyor o tıkanıklıklar.Ben iki sene önce rahim filmi çektirmiştim doktorun isteğiyle.Sonra o doktordan memnun kalmadım.Şimdiki doktoruma muayene olmaya karar verdikten sonra hemen gidip tekrar film çektirdim,Öyle muayene oldum ne olur ne olmaz diye.Bence çektir.Öyle çok ağrılı sancılı bişey de değil.Bu arada hangi ilaçlar ot gibi yapıyo onu anlayamadım?

Bitanem bakalım eğer hamile kalamazsam doktoruma söylicem çektir derse çektiricem.ben şuan progestan kullanıyordum birde karın bantlarım vardı bu ilaçlar düşük önleyici ilaçlar.progestanı içiyorum yarım saat sonra uyuyakalıyorum.doktorum risk almak istemedi heralde bu ilaçları verdi bana.klomeni zaten biliyorsun başımı çok döndürdü o da.yani olmazsa eğer bu ay gelecek ayda bunları verirse bana ben yandım..

Wishh şimdiki doktorun nasıl iyimi peki.şu rahim filmini kafama taktım bu aralar bnm teyzemde çektirdi o ay hamile kaldı hemen..

Son düzenleme:
mrb cnm bende yeni sayılırım burada.Ama 4 yıldır bekliyorum umutla...bu ay sanki daha umutluyum.Kaç yaşındasın ne kadar süredir tedavi görüyorsun

daha bu ılk ayım cnm 8 aydır ugrasıyorum ama olmadı doktora gıttım klomen ve catlatma ıgnesı verdı bakalım beklıyorum bu arada polıkıstık overım vardı evlenmeden once cıddı bı amelıyat gecırdım ama simdi ıyıyım

Wishh şimdiki doktorun nasıl iyimi peki.şu rahim filmini kafama taktım bu aralar bnm teyzemde çektirdi o ay hamile kaldı hemen..

evet cnm çok memnunum ben doktorumdan.Adam bana seni doğurtucam diyo başka bişey demiyor:))) Ablamda zaten bu doktora gelmişti.beklerken diğer tedavi görenlerle konuşuyorum.Kimi 3 aylık tedaviyle kimi 6 aylık tedaviyle hamile kalmış.6 ayı geçen yok.Anlayacağın cnm ben çok memnunum.Keşke diyorum daha önceki doktorda 2 sene kaybetmeseydim.Olsun şimdi de 3 aydır burdayım işte.

çok geçmiş olsun cnm.Daha yolun başındasın desene.Yaşında geç değil.Yakında müjdeyi verirsin inş.

Canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.benim doktorumda çok iyi bir kadın.ismini çok duydum yakın çevremden bakalım hayırlısı..istanbulda mısın peki cnm sen?

Son düzenleme:
merhabalar bende tedaviye yeni başladım 1 hafta oldu hiç yumurtam olmuyormuş gelişim hiç yokmuş glupahage ve folbiol verdi doktorum klomene de adetimin 3 günü başlayacam 5 gün klomen kullanıcam adetim bitttikten 5 gün sonra doktora gidicem 3 aylık redavi sonrasnda olmazsa aşılama yapılacak acaba hızlı mı geçiyorum bu süreçleri bana yardımcı olurmusunuz.

canım senin kaçıncı klomen kullanışındı?benim doktor 3 ay kullanacaksın dedi.ve 3. aya girdim.

lilacm aynen benimde adetlerim düzenlidir.rahim filmi en başta çekildi onda da bi sorun yok.benimde yaşım 27 olacak.tamam bekleyelim de stres beni mahvediyo.

Evet stresten olmuyor belkide bizlerin...yapmamak lazım elimizden geldiğince rahat olmalıyız..hamile kalanlara dikkat edin en ummadıkları zamanda hamile kalıyorlar...bunu unutmamak lazım...

canım benim sen hiç bişey yazmasan ben altta adını görsem bile mutlu oluyorum, neden olmasın diyorum. Allah razı olsun arkadaşım Allah yavrunu sana bağışlasın [/QUOTE]

sağol canım umut veriyorsam ne mutlu sizde umut verenlerden olun inşallaha tez zamanda

canım benim sen hiç bişey yazmasan ben altta adını görsem bile mutlu oluyorum, neden olmasın diyorum. Allah razı olsun arkadaşım Allah yavrunu sana bağışlasın

sağol canım umut veriyorsam ne mutlu sizde umut verenlerden olun inşallaha tez zamanda[/QUOTE]

gerçekten umuda çok ihiyacımız var ve duayada...sizleri bende okudum maşallah hepsinin bebişleri olmuş..Allahım bizede nasib et yarabbim....

bu arada benimde 3 günüm kaldı...göğüslerim şisti ki bu herzaman adet öncesi olur ve bu şişliğin daha fenasını yaşadığım halde hamiş olmadım... bide dün gece ilk defa ayağa birden kaltığımda kasıklarıma çok şiddetli bi sancı girdi 3-4 saniyelik sonra geçti...anlam veremedim buna...neyse bakalım..şimdi aklıma şey takıldı adet gecikirsede inanasım gelmeyecek bazen geçikme yapıyormuş bu ilaçlar herhalde öylemi??bi de bu çıktı şimdi...offf bitmeyen tatlı çilem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…