Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım umut veriyorsam ne mutlu sizde umut verenlerden olun inşallaha tez zamanda

gerçekten umuda çok ihiyacımız var ve duayada...sizleri bende okudum maşallah hepsinin bebişleri olmuş..Allahım bizede nasib et yarabbim....[/QUOTE]

dualarım sizinle inşallah isteyen herkesle umudunuzu hiç kaybetmeyin bu sorunu çok kişi yaşıyor çevremdede benimle aynı kaderi yaşayan insanlar var onlarlada hep dertleşirm sıkıntılarım mutlu sonla bittiği için üzüldüğüme hep yanarım sizinde aynı hataya düşmenizi istemem bu günlerin tadını çıkarın ilk önce bol bol uyuyun çünkü yaramazlar uykuyu unutturuyor onlar gelene kadar yapmak istedikleriniz yapın yoksa artık hayatınızın ortasına kuruluveriyolar iyikide öyle yapıolar:)))

kıslar ben deldim kimse kalmamış

içim içimi yiyo meraktan valla. hem yapmak istiyorum testi hem korkuyorum. bu size de oluyo mu deeermişim
zaman geçmek bilmiyor bir türlü daha 5 gün var teste.9 gün var adete. testi yapmışken biraz mantıklı yapiim diyom yani adet günüm gelsin geçsin 10 15 gün olsun...ondan sonra yapiim istiyorum ama dayanamıcam ve hüsrana uğrucam sanırım.

bu arada böyle güzel şeylerden konuşsak ya...
MESELA bebeğimiz olursa ilk olarak sırasıyla kimlere söyleriz... eşimizden sonra tabiki
bi kere ben en az 4 - 5 ay saklamayı düşünüyorum yakınlardan... eğer olursa korkuyorum zaten sürekli milletin dilindeyiz nazar olur die korkuyorum dayanabilirsem ben 4 5 ay sonra söylicem anne babalara...

BİRDE eşimize müjdeyi nasıl vereğimiz...değişik ilginç fikirleri olan var mı... yada hayalini kuran var mı şöyle şöyle yaparım şöyle söyleirm die..
üyoruz
3. ve SON olarak da isimler ... güsel bebeklerimize hangi güzel isimleri düşünüyoruz..

ben kzıım olursa YÜSRA ismini çok beğeniyorum. oğlum olursa da kayınpederimin adı mehmet ali.. onun mehmet ini alıp yanına taha veya talha veya buğra düşünüyorum inşallah...

hadi bakalım kızlar dökülün... bakalım ne güzel isimler çıkacak

Ahhh Ahhh 20 aydır hayalini kuruyorum bütün bu yazdıklarının...keşke....

kızlar size bişy sormak istiyorum.geçen ay çatlatma iğnesi vurdurdum.ama öncesinde benim yumurtam çatlamış bile.bende bu ay doktora gitmeden sadece klomen kullansam mı diym.doktorumun da bişy yaptığı yok zaten.sizce?

günaydın hatunlar nasılsınız benim üçüncü günüm bugün hala gelen giden yok

canım klomeni doktor kontrolü olmadan kullanma bence...bu defa kist olur falan boşver...

canım sen iğne olalı kaç gün oldu ki doktor kan tahlili istedi???

canım ben 17sinde iğne oldum ama progestan kullandım dün bitti.bittiğinin ertesi günü tahlil yap dedi yani bugün ama ben yaptırmıycam.pazartesi düşünüyorum yaptırmayı..

sen kac yasındasın ve klomene nezaman basladın igne oldun mu
canım bende 29 yaşındayım.ilk olarak 3 ay kullandım sonra kistim oluştu 3 ay kist tedavisi gördükten sonra açıkçası soğudum ve tedaviye yaklaşık 1,5 sene ara verdim.Şimdi yine 3 aydır kullanıyorum.Her klomen sonrası ovitrelle iğneyide oldum.
Canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.benim doktorumda çok iyi bir kadın.ismini çok duydum yakın çevremden bakalım hayırlısı..istanbulda mısın peki cnm sen?
Evet cnm ben istanbuldayım.Sendemi istanbuldasın...
canım senin kaçıncı klomen kullanışındı?benim doktor 3 ay kullanacaksın dedi.ve 3. aya girdim.
ilk olarak 3 ay kullandım canım sonra kistim oluştu 3 ay kist tedavisi gördükten sonra açıkçası soğudum ve tedaviye yaklaşık 1,5 sene ara verdim.Şimdi yine 3 aydır kullanıyorum.Her klomen sonrası ovitrelle iğneyide oldum.Bu ay da aşılama yapıldı ayrıca.Banada doktorum dediki eğer bu ay olmazsa başka ilaçlar vericem dedi ama inşallah gerek kalmaz sanada banada.

izmirli ve adeti yaklaşan arkadaşlar varmı sizde bi farklılık???

ocak 1 adet günüm ama şu anda sadece göğüslerimde bir hassasiyet var o kadar.bütün kasık ağrılarım uyuklamalarım vs... bitti.Normalde adetim yaklaştığında öyle göğüslerimde bir değişiklik olmazdı ama anlayamadım.Süre daraldıkça kafam iyice karışıyor (

canım ben 17sinde iğne oldum ama progestan kullandım dün bitti.bittiğinin ertesi günü tahlil yap dedi yani bugün ama ben yaptırmıycam.pazartesi düşünüyorum yaptırmayı..

progestanı kaç gün kullandın öyleyse..hap olarak mı kullandın???bence doktor istediyse git tahlil yaptır belki progestana devam eder bebek varsa...

bende aynen senin gibi diyodum ki nazara gelirim söylemiyim ama yok walla yıllardır bu anı bekliyorum zaten herkes bu haberi bekliyor.Elimden gelse basın açıklaması yapıcam canlı canlı :))) yüce Rabbim kem gözden kötü kalpten korusun inş...İsimlere gelince yıllardır hazır bekliyoruz.Kız olursa Cansın erkek olursa Yağız Zeyd...İsmin yanı sıra iki yıl önceden kayınvalidem hastane çıktısını ve bornoz takımını aldı bile....Nerdeyse odasını yapıcaz bizim velet daha ortada yok :)))))Bu arada Benim yeğenimin adı talha bende çok beğenirim bu ismi.İnşallah gelsinlerde herşeyin en iyisi onları bekliyor olacak şüphesiz.

benimde kaldı iki günüm....çok korkuyorum yaaaaaaa üffffff....zaman şurda dursun istiyorum böyle kalsın...neyse yaa kısmet şuan Allah biliyor var yada yok biz boş yere kasıyoruz kendimizi...olacağına varıyor herşey kısmet Allahtan hayırlısı....

kızlar keşke mutlu sonla bitsede bu tatlı çilemiz başka bi topicte bebek isimlerini,cinsiyetlerini,hazırlıklarımızı doğum heyecanlarımızı konuşsak demi.......

valla iyidir cnm ya sen nasılsın..soğan kürüne başladım ben 3.gündeyim bakalım işe yarıcakmı.....

bizim bir tanıdık 10 yıldır çocuk için tedavi görüyordu tüp bebek bile yaptılar ama olmadı.Son çare bu soğan kürü ve ardından incirli havuçlu kürü uyguladılar.aynı zamanda eşine de keçiboynuzu kürü yaptı.İnanılmaz ama o kürlerden sonra hamile kaldı ve şimdi doğurmak üzere.Madem buna başlamışsın düzenli kullanmaya özen göster.Bende bu ay ve önümüzdeki ay olmazsa bu kürlere başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…