Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım yaaa kolay gelsin...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.bu ay tedavi yok demi???

yok canım bende bu arada adetimi düzeenliyebilcek şeyler deniyorum eğer başarılı olursam inşallah...diğer ayda tedavi görmek istemiyorum...tekrar soğan incirr havuç bunları denicem.olmazsa ondan sonra başlıcam tekrar tedaviye...senide takip ediyorum burdan az kaldı dimi.inşallah hayırlısı ile tüm isteyenlere versin allahım..

valla düzenli yapmaya çalışıyorum bugün 3.günüm.bu sitede yine başka topicte okudum.çok fazla hamile kalan insan var.ya yanlış hatırlamıyosam ben ilk hamileliğimde 1. ay olmayınca 2. ayda klomen ile birlikte bi kaç gün sadece içmiştim soğan suyu.eşimede 2 gün içirebilmiştim keçi boynuzu hamile kaldım belkide o vesile oldu,sonu gelmedi ama yinede oldu.ben inanıyorum inşallah işe yarıcak..hpimizin tedavisi inşallah işe yararda hep beraber bayram yaparız....

kızlar keşke mutlu sonla bitsede bu tatlı çilemiz başka bi topicte bebek isimlerini,cinsiyetlerini,hazırlıklarımızı doğum heyecanlarımızı konuşsak demi.......

ayyy hiç sorma ben kaç ay önceden başladım bebek şekeri modellerine bakmaya.hepsinin örnekleri pc de kayıtlı.kendi ellerimle yapmak istiyorum inşallah hayırlısı ile...

canım adet sancısı gibi sancı oluyo

anladım canım ama daha günün var baktım listeye erken değilmi adet sancısı için...inşallah hamileliktendir..

inşallah canım sonuç alırsın...evet bakalım benim haberimde yaklaştı.bilmiyorum yaa arada karnım ağrıyor geçiyor göğüslerim şiş ama bunlar adet öncesi en doğal belirtilerim o yüzden sürekli olarak kendimi olumsuz sonuca hazırlıyorum.doktor bu ayda olmazsa rahim filmi çekecek kendimi ona hazırlıyorum şimdiden.rahim filmiyle ilgili yazıları falan okuyorum.kimisi rahim filminden sonra hemen hamile kalıyormuş falan filan işte kendimi teselli ediyorum.:26::26:

inşallah canım sonuç alırsın...evet bakalım benim haberimde yaklaştı.bilmiyorum yaa arada karnım ağrıyor geçiyor göğüslerim şiş ama bunlar adet öncesi en doğal belirtilerim o yüzden sürekli olarak kendimi olumsuz sonuca hazırlıyorum.doktor bu ayda olmazsa rahim filmi çekecek kendimi ona hazırlıyorum şimdiden.rahim filmiyle ilgili yazıları falan okuyorum.kimisi rahim filminden sonra hemen hamile kalıyormuş falan filan işte kendimi teselli ediyorum.:26::26:[/QUOTE]

hiç kafana takma bence bak benim geçen ay yaşadıklarımı biliyosun kafanı başka şeylere yönlendirmeye çalış.ben kuran öğrenmeye namaaz kılmaya başladım kafamı dağıtmak için.örgü örüyorum düşünmemeye çalışıyorum.bilmiyorum ne olur ama..işe yarar inşallah bu yöntemler...

Son düzenleme:
progestanı kaç gün kullandın öyleyse..hap olarak mı kullandın???bence doktor istediyse git tahlil yaptır belki progestana devam eder bebek varsa...

cnm 10 gün kullandım.iğneden 2 gün sonra başlattı.dün bitti.günde 3 tane alıyordum.karnımdada bantlar vardı onlarıda 1 hafta kullandım ve çıkarttım bilmiyorum ya belki yarın yaptırabilirim eşim çok merak ediyor.bakalım hayırlısı

kızlar keşke mutlu sonla bitsede bu tatlı çilemiz başka bi topicte bebek isimlerini,cinsiyetlerini,hazırlıklarımızı doğum heyecanlarımızı konuşsak demi.......

olacak canım o günlerde gelecek Allahın izniyle..bu da bizim sınavımız Rabbim tarafından.ne kadar sabırlı olursak ve Allaha sığınırsak o kadar kolay olur...

kızlar okuduğum kadarıyla iğneden 12.günde kan tahliliyle çıkıyormuş gebelik.ben yarın yaptırim diyorum.

kızlar okuduğum kadarıyla iğneden 12.günde kan tahliliyle çıkıyormuş gebelik.ben yarın yaptırim diyorum.

evet canım doğru söylüyorsun iğneden 12 gün sonra kanda çıkıyor...sana doktor da gel demiş bence sen yarın yaptır...dediğim gibi belki bebek varsa progestana devam edebilir...

evet canım doğru söylüyorsun iğneden 12 gün sonra kanda çıkıyor...sana doktor da gel demiş bence sen yarın yaptır...dediğim gibi belki bebek varsa progestana devam edebilir...

ben yarın yaptırıcam canım doktorum uzak bana burada yaptırıcam gebe kalırsam ona haber veririm zaten.ama umudum yok kasıklarımda ağrı var biraz..

bana da doktorum adetin gecikirse hemen test yaptr ona göre kontrole gel belki kist oluşabilir dedi.aslında test yapmaya korkuyoruz ama bu sefer de adet geçtkçe daha çok ümitleniyoruz.benim geçen ay adetim gecikmşti.test yapmamıştm ama ümitlenmştm.sonra daha kötü oldu.o yüzden bir an önce ne olduğunu öğrenmek en iyisi diye düşünüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…