kızlar keşke mutlu sonla bitsede bu tatlı çilemiz başka bi topicte bebek isimlerini,cinsiyetlerini,hazırlıklarımızı doğum heyecanlarımızı konuşsak demi.......
kızlar bendede adet belirtileri başladı
canım ne gibi belirtilerin var belki onlar hamilelik belirtileridir???
canım yaaa kolay gelsin...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.bu ay tedavi yok demi???
bizim bir tanıdık 10 yıldır çocuk için tedavi görüyordu tüp bebek bile yaptılar ama olmadı.Son çare bu soğan kürü ve ardından incirli havuçlu kürü uyguladılar.aynı zamanda eşine de keçiboynuzu kürü yaptı.İnanılmaz ama o kürlerden sonra hamile kaldı ve şimdi doğurmak üzere.Madem buna başlamışsın düzenli kullanmaya özen göster.Bende bu ay ve önümüzdeki ay olmazsa bu kürlere başlıcam
kızlar keşke mutlu sonla bitsede bu tatlı çilemiz başka bi topicte bebek isimlerini,cinsiyetlerini,hazırlıklarımızı doğum heyecanlarımızı konuşsak demi.......
canım adet sancısı gibi sancı oluyo
yok canım bende bu arada adetimi düzeenliyebilcek şeyler deniyorum eğer başarılı olursam inşallah...diğer ayda tedavi görmek istemiyorum...tekrar soğan incirr havuç bunları denicem.olmazsa ondan sonra başlıcam tekrar tedaviye...senide takip ediyorum burdan az kaldı dimi.inşallah hayırlısı ile tüm isteyenlere versin allahım..
Evet cnm ben istanbuldayım.Sendemi istanbuldasın...
evet cnm istanbuldayım bende...
progestanı kaç gün kullandın öyleyse..hap olarak mı kullandın???bence doktor istediyse git tahlil yaptır belki progestana devam eder bebek varsa...
berranur sende gel buraya....
ben de sizin yazdıklarınızı okuyodum canım.bebek isimlerini konuşalım demişsiniz ya ağlıcaktm nerdeyse.Rabbim o günleri de göstersin hayırlısıyla inşallah
kızlar okuduğum kadarıyla iğneden 12.günde kan tahliliyle çıkıyormuş gebelik.ben yarın yaptırim diyorum.
Ahhh Ahhh 20 aydır hayalini kuruyorum bütün bu yazdıklarının...keşke....
evet canım doğru söylüyorsun iğneden 12 gün sonra kanda çıkıyor...sana doktor da gel demiş bence sen yarın yaptır...dediğim gibi belki bebek varsa progestana devam edebilir...
evet canım doğru söylüyorsun iğneden 12 gün sonra kanda çıkıyor...sana doktor da gel demiş bence sen yarın yaptır...dediğim gibi belki bebek varsa progestana devam edebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?