- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
bende aynen senin gibi diyodum ki nazara gelirim söylemiyim ama yok walla yıllardır bu anı bekliyorum zaten herkes bu haberi bekliyor.Elimden gelse basın açıklaması yapıcam canlı canlı :))) yüce Rabbim kem gözden kötü kalpten korusun inş...İsimlere gelince yıllardır hazır bekliyoruz.Kız olursa Cansın erkek olursa Yağız Zeyd...İsmin yanı sıra iki yıl önceden kayınvalidem hastane çıktısını ve bornoz takımını aldı bile....Nerdeyse odasını yapıcaz bizim velet daha ortada yok :)))))Bu arada Benim yeğenimin adı talha bende çok beğenirim bu ismi.İnşallah gelsinlerde herşeyin en iyisi onları bekliyor olacak şüphesiz.
anladım canım ama daha günün var baktım listeye erken değilmi adet sancısı için...inşallah hamileliktendir..
inşallah canım sonuç alırsın...evet bakalım benim haberimde yaklaştı.bilmiyorum yaa arada karnım ağrıyor geçiyor göğüslerim şiş ama bunlar adet öncesi en doğal belirtilerim o yüzden sürekli olarak kendimi olumsuz sonuca hazırlıyorum.doktor bu ayda olmazsa rahim filmi çekecek kendimi ona hazırlıyorum şimdiden.rahim filmiyle ilgili yazıları falan okuyorum.kimisi rahim filminden sonra hemen hamile kalıyormuş falan filan işte kendimi teselli ediyorum.:26::26:
selam kızlar :79: nasılsınız?
ya ben dün eşimin ısrarlarına dayanamayıp test yaptım. sabah idrarı falan da değildi. negatif çıktıacaba erken olduğundan olabilir mi? yoksa bu ay da mı olmadı?? :26: bu arada dün iğnenin 12. günüydü.. çok moralim bozuldu folik asit içmeyi falan bıraktım.. ne dersiniz hala şansım var mı sizce?
hürremcim 12.günden itibaren sadece kanda çıkıyor zaten.bnmkide negatif çıktı hatırlarsan bence gel sende bnm gibi kan tahlili yaptır yarın cnmcım..en güvenilir o çünkü hayatım.inşallah hamişizdir
bana da doktorum adetin gecikirse hemen test yaptr ona göre kontrole gel belki kist oluşabilir dedi.aslında test yapmaya korkuyoruz ama bu sefer de adet geçtkçe daha çok ümitleniyoruz.benim geçen ay adetim gecikmşti.test yapmamıştm ama ümitlenmştm.sonra daha kötü oldu.o yüzden bir an önce ne olduğunu öğrenmek en iyisi diye düşünüyorum şimdi
canım erken davranmışşsın bence...az daha sabret cumartesi günü tekrar yaparsın yada cok acele ediyorsan en garantisi kan testi...walla ben son güne kadar bekliycem...selam kızlar :79: nasılsınız?
ya ben dün eşimin ısrarlarına dayanamayıp test yaptım. sabah idrarı falan da değildi. negatif çıktıacaba erken olduğundan olabilir mi? yoksa bu ay da mı olmadı?? :26: bu arada dün iğnenin 12. günüydü.. çok moralim bozuldu folik asit içmeyi falan bıraktım.. ne dersiniz hala şansım var mı sizce?
başlarında bebek yerleşirken adet sancısı gibi bi sancı olabiliyormuş canım..o yüzden öyle dedim.eğer herzaman adetten önce sancıların olmuyorsa bi ihtimal yani olabilir...inşallahta öyledir..inşallah canım ben en son olmam gereken tarihi yazmıştım listeye 25 26 gündede olabiliyor hem hamilelikte adet sancısı gibi sancımı oluyoki
hürremcim 12.günden itibaren sadece kanda çıkıyor zaten.bnmkide negatif çıktı hatırlarsan bence gel sende bnm gibi kan tahlili yaptır yarın cnmcım..en güvenilir o çünkü hayatım.inşallah hamişizdir
haklısın bitanem inşallah öyledir.. üzüldüm falan ama bi yanım da hala umutlu.. ben cumartesiye kadar falan bi bekliyim bakalım.. ayy inşallah hepimiz de hamileyizdir
Adetinin geciktiği ay çatlama iğnesi olmadınmı sadece serephone mi kullandın??adetin neden gecikmiş peki...
bi ay ara vermştm ben tedaviye kontrolü bayrama geldiği için.o yüzden gecikti galiba
Adetinin geciktiği ay çatlama iğnesi olmadınmı sadece serephone mi kullandın??adetin neden gecikmiş peki...
bi ay ara vermştm ben tedaviye kontrolü bayrama geldiği için.o yüzden gecikti galiba
canım benimde aynı oldu..geçen aydı demi seninde...aynen kontrolüm bayrama geliyor diye tedaviye ara verdim ve geçen ay adetim 2 gün gecikmeli oldu.anlamadım bende normalde hiç şaşmaz çünkü.sende ilaç falan kullanmamıştın demi öyleyse adetinin geciktiği ay???
hadi bakalım bekliyoruz haberleri....birsum sen idrar testi yapmışmıydın bu ay???
mrb kızlar ne var ne yok nasılsınız ya ben devamlı uyuyorum ama dun progestana basladım onun yan etkısı mı acaba anlamadım bı aglıyorum bı cok guluyorum ılactan mı acaba
kızlar temizlik yaptım ardından markete gittim aldıklarım epey ağırdı.geldim 15 dk sonra sancım başladı yoksa adet mi olucam ben ya??umudum yoktu bu da üzerine tuz biber oldu..off yaaaa
cnm bende progestan kullanıyordum.uyku yapar.değişik ruh haline sokar insanı aynı bendede o etkileri yaptı.ben günde 3 tane içiyordum.sen hamile misin cnm??
canım merhaba normalde adet günün nezamandı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?