Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:)))) zeyd de çok hoş geliyor kulağa... rabbim hayırlısını versin hepimöize inşallah

selam kızlar :79: nasılsınız?
ya ben dün eşimin ısrarlarına dayanamayıp test yaptım. sabah idrarı falan da değildi. negatif çıktı acaba erken olduğundan olabilir mi? yoksa bu ay da mı olmadı?? :26: bu arada dün iğnenin 12. günüydü.. çok moralim bozuldu folik asit içmeyi falan bıraktım.. ne dersiniz hala şansım var mı sizce?

inşallah canım ben en son olmam gereken tarihi yazmıştım listeye 25 26 gündede olabiliyor hem hamilelikte adet sancısı gibi sancımı oluyoki

hürremcim 12.günden itibaren sadece kanda çıkıyor zaten.bnmkide negatif çıktı hatırlarsan bence gel sende bnm gibi kan tahlili yaptır yarın cnmcım..en güvenilir o çünkü hayatım.inşallah hamişizdir

haklısın bitanem inşallah öyledir.. üzüldüm falan ama bi yanım da hala umutlu.. ben cumartesiye kadar falan bi bekliyim bakalım.. ayy inşallah hepimiz de hamileyizdir

Adetinin geciktiği ay çatlama iğnesi olmadınmı sadece serephone mi kullandın??adetin neden gecikmiş peki...
canım erken davranmışşsın bence...az daha sabret cumartesi günü tekrar yaparsın yada cok acele ediyorsan en garantisi kan testi...walla ben son güne kadar bekliycem...

inşallah canım ben en son olmam gereken tarihi yazmıştım listeye 25 26 gündede olabiliyor hem hamilelikte adet sancısı gibi sancımı oluyoki
başlarında bebek yerleşirken adet sancısı gibi bi sancı olabiliyormuş canım..o yüzden öyle dedim.eğer herzaman adetten önce sancıların olmuyorsa bi ihtimal yani olabilir...inşallahta öyledir..

hadi bakalım bekliyoruz haberleri....birsum sen idrar testi yapmışmıydın bu ay???

izmirli ne yaptın??belli oldu mu??bende adet oluyor gibiyim karın ağrılarım var yaaa....elim ayağımda üşümeye başladı...sanki ğöğüsleriminde şişi indi gibi...yarın adet günüm eğer yarın adet olmazsam cumartesi sabah test yaparım.

selam kızlar bu sabah kan verdim sağlık ocağında..pazartesiye vereceklermiş sonuçları ama ben 3 gün nasıl bekliycem bilmiyorum belki akşam eşimle özele giderim belli olmaz.ama bi aklımda bekle bakalım vardır bir hayır diyor..ne olur dua edin..herhangi bir belirtim yok ne adet için nede hamişlik için.bakalım sonuç ne çıkacak ????

mrb kızlar ne var ne yok nasılsınız ya ben devamlı uyuyorum ama dun progestana basladım onun yan etkısı mı acaba anlamadım bı aglıyorum bı cok guluyorum ılactan mı acaba

mrb kızlar ne var ne yok nasılsınız ya ben devamlı uyuyorum ama dun progestana basladım onun yan etkısı mı acaba anlamadım bı aglıyorum bı cok guluyorum ılactan mı acaba

cnm bende progestan kullanıyordum.uyku yapar.değişik ruh haline sokar insanı aynı bendede o etkileri yaptı.ben günde 3 tane içiyordum.sen hamile misin cnm??

kızlar temizlik yaptım ardından markete gittim aldıklarım epey ağırdı.geldim 15 dk sonra sancım başladı yoksa adet mi olucam ben ya??umudum yoktu bu da üzerine tuz biber oldu..off yaaaa

Son düzenleme:
cnm bende progestan kullanıyordum.uyku yapar.değişik ruh haline sokar insanı aynı bendede o etkileri yaptı.ben günde 3 tane içiyordum.sen hamile misin cnm??

yok cnm hamıle degılım ama ıns bu ay olurum:)ya bu ay klomen kullendım cnm 3 tane yumurtam olustu sonra ıgne oldum 9 gun oldu ıgne olalı doktorumda ayın 29da progestana basla dedı nıye boyle bısey dedı anlamadım adetın 1gun bıle gecse gel yanıma dedı benım bıldıgım hamıle olanlara dusuk olmasın dıye verılıyo dıye bılıyorum degıl mı

canım merhaba normalde adet günün nezamandı ki

cnm ben düzensiz görüyorum adetlerimi zaten.en son 7 aralıkta gördüm.31-32-33 ünden aşağı hiç görmedim yani.ama belki bu ay iğnenin etkisi olup zamanında görürüm diye düşündüm.ama belkide yerleşme sancısıda olabilir dediler bakalım hayırlısı cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…