Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet cnm diyorum ya banada verdi ama bana iğneden 2 gün sonra başlattı birde karnımada bantlar yapıştırttı bunlar düşüğü engellesin diye kullanılıyor cnm.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ve bu bebeler hayırlısıyla gelir..

Bu arada benim de öğleden sonra karnım sancıdı durdu...henüz adet olmadım yarın tam günüm...bakalım artık hayırlısı...bide sanki biraz akıntım var...gögüsler hafiften şiş..aman şundan bundan belirti çıkarmaya çalışıyom yalandan...sizden naber kızlar???izmirli sesin soluğun çıkmıyor???ben kararımı değiştirdim yarın sabaha kadar adet olmazsam sabah test yapcam..erken olmaz demi tam gününde varsa çıkar demi???üffff ......beklemek ne zor yaaa...

canım kan tahlili yaptırsana kesin sonuç olur.ben verdim ama sonuç pazartesiye verilecek.bu arada lilacım listeyi teyrar yayınlar mısın??

UMUTLARINIZ TÜKENMESİN BİR GÜN ELBET SIPALARIMIZ GELECEKLER....

pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 17 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.......21 aralık iğne....4 ocak beklenmeyen adet
kymettttt........22 aralık iğne....6 ocak beklenmeyen adet
albilda............aşılama olcak...........17 ocak beklenmeyen adet
seda01..........tedavi yok........19 ocak beklenmeyen adet

HAYIRLISI.....
kızlar hatırlatalım listeyi dedim..bu arada adet olan arkadaşlar canımızı sıkmak yok stres yok pozitif düşünün bakim yola devam, söyleyin bakim yeni tarihleri...

kalp kalbe karşıymış canım....

anne adayıyız ya ondandır canım benim...dilerim önümüzdeki yıl hepimiz sağlıkla kolaylıkla ve Rabbimin izniyle bebişlerimizi kucağımıza alırız canım ya..kokusunu çok merak ediyorum inan ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…