yok cnm hamıle degılım ama ıns bu ay olurum:)ya bu ay klomen kullendım cnm 3 tane yumurtam olustu sonra ıgne oldum 9 gun oldu ıgne olalı doktorumda ayın 29da progestana basla dedı nıye boyle bısey dedı anlamadım adetın 1gun bıle gecse gel yanıma dedı benım bıldıgım hamıle olanlara dusuk olmasın dıye verılıyo dıye bılıyorum degıl mı
yaa neden kimse yok bugün yaaaa
yaa neden kimse yok bugün yaaaa
canım ağrın geçtimi
canım ben varım nasılsın ağrın var mı bide bişey sorucam daha hamile haberi gelmede öyle değil mi
daha gelmedi cnm ilk hamilemiz kim olacak merakla bekleniyor..
hadi hayırlısı bakalım canım benim kuran okumam gerekiyo çıkıcam birazdan kendine iyi bak
kızlar bu ayda olmadı(( yine adet oldum...
Bu arada benim de öğleden sonra karnım sancıdı durdu...henüz adet olmadım yarın tam günüm...bakalım artık hayırlısı...bide sanki biraz akıntım var...gögüsler hafiften şiş..aman şundan bundan belirti çıkarmaya çalışıyom yalandan...sizden naber kızlar???izmirli sesin soluğun çıkmıyor???ben kararımı değiştirdim yarın sabaha kadar adet olmazsam sabah test yapcam..erken olmaz demi tam gününde varsa çıkar demi???üffff ...... beklemek ne zor yaaa...
canım kan tahlili yaptırsana kesin sonuç olur.ben verdim ama sonuç pazartesiye verilecek.bu arada lilacım listeyi teyrar yayınlar mısın??
kalp kalbe karşıymış canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?