Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anne adayıyız ya ondandır canım benim...dilerim önümüzdeki yıl hepimiz sağlıkla kolaylıkla ve Rabbimin izniyle bebişlerimizi kucağımıza alırız canım ya..kokusunu çok merak ediyorum inan ki..

Amin canım inşallah sana, bana burada çocuk isteyen beraber dertlerimizi paylaştğımız bütün arkadaşlara ve heryerde bebek hasretiyle yanıp tutuşanlara Allahım hayırlısıyla hepimize yeni yılda bebeklerimizi gönderir.bizde onları doya doya koklar boklu popolarını severiz....

kızlar bişi buldum ben başka bir topicten..:44::44:

"yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler "

BELKİ İŞE YARAR NE DERSİNİZ??

offfff yaaaaaa

sende mi hürrem yaaaa.... allahım kimse kalmadı mı... ya niye erken erken yaptınız şu testleri....beni de korkutuyosunuz...

kızlar dün geceden beri karnım belim ağrıyor...sabahta 8 gibi uyandım karnım yine sancıyor.adet oluyorum dedim.canım sıkıldı kalktım wc ye gittim baktım bşy yok.o sinirle gittim test yaptım bekleyemiycem dedim....ve inanmıyacaksınız ama çok çok hafif ikinci çizgi çıktı...rüya mı kızlar yaaa.....bu ne yaaa şimdi inanasım gelmiyor yaaa emin değilim dr gitcem öğleden sonra...korkuyorum...ama karnım ağrıyor arada yine üfff yaaa kimyasal değildir inşallah bu seferki de....korkudan sevinemedim bile...

Son düzenleme:

hadi bakalım cnm hayırlısıyla.git hemen kan tahlili yaptır dünden beri diyorum sana..hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

olsun cnm hayırlısı olsun.demekki zamanı var elbet olacak birgün.kendini üzme..durmak yok yola devam..

canım benim seni bizden iyi kimse anlayamaz.Rabbim bidahaki ay yüzünü güldürsün inş.

cnm benım umudunu yıtırme ama neolur emınım bıgun hepımızın cocukları olcak umutsuzluga kapılma cok zor bılıyorum buradakı herkes bılıyo Allahtan hayırlısı ıns gelecek ay olcak cnm benım

canım erken mi oldun adetini sen???

canım listeye baktımda şimdi..aşılama olmuşsun bu ay ve ayın 1 i demişsin beklenmeyen adet...üstüne görme falan olmasın erken gelmiş sanki kırmızılar....

geçmiş olsun canım... inşallah ocakta olacak dimi...

sağolun kızlar normalde her ay günü gününe olurum ama bu ay erken geldi.Ama üstüne görme falan değil maalesef.çok ağrılı sancılı oldu.Dün resmen moralim yerlerdeydi.zaten evelki gece rüyamda evimin duvarı yıkılıyordu ve hastalıktan saçlarımın yarısı dökülmüş,kel olmuştu.Anlamıştım zaten hüsrana uğrayacağımı.Ne yapalım bu ayda olmadı.İnşallah sizin iyi haberlerinizi alırımda moralim düzelir

Kızlar ben 3 ay klomen +iğne tedavisi gördüm ama başarıya ulaşamadım.Ocak ayaında rahim filmi çekilcem..Ama bu ay da ilaç etkisini göstermeye devam edermiş..12 Ocak beklenmeyen regl tarihim beni de ekleyin kızlar...

offf canım yaaa çok sıkmışsın kendini baksana kabuslar görmüşsün...bu kadar hırpalama kendini allah korusun başka bi dert açacan başına...ne kadar zamandır korunmuyorsun???

hadi bakalım cnm hayırlısıyla.git hemen kan tahlili yaptır dünden beri diyorum sana..hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

tamam canım benim sonuç öğleden sonra çıkar...çok korkuyorum yaaa offf...haberr veririrmmm...duanızı eksik etmeyin .....

offf canım yaaa çok sıkmışsın kendini baksana kabuslar görmüşsün...bu kadar hırpalama kendini allah korusun başka bi dert açacan başına...ne kadar zamandır korunmuyorsun???

Canım 6 yıllık evliyim sadece ilk ay korunmuştum.Her ay bir ümit ve her ay hayal kırıklığı çok zor.Allah kimseye yaşatmasın.

ayyyy..... hadi bakalım çok sevindim.

mrb sedacım nasılsın bende yenıyım bu sıtede.buradakıler gıbı klomen ardındanda ıgne oldum beklıyorum senın durumun ne

KIZLARRRRR..sevineyim mi hala bilmiyorum...gittim dr um yok izne ayrılmış p.tesi gelecekmiş.ben kan tahlilini yaptırayım dedim. sonuç beta hcg 85...yani hamileyim...ama değer biraz düşük geldi sanki bana...ne dersiniz....offf pazartesiye kadar çatlıycam yaaa...bu arada ara ara karnım sancıyor...korkuyorum...bu arada 3.denemem di bu ay, umutlarınızı yitirmeyin...açıksası ben 2 denemede olmadı bunda da olmaz diyordum.bakın oldu gerçi daha emin değilim gerçek gebelik mi kimyasal mı?ama olsun 3.denemede de olabiliyormuş en azından...

canım çok sevindim.Allah mutluluğunu daim etsin.bu kadar bekledin pazartesiyide bekle.inşallah bize hayırlı haberler verirsin.Bu arada da kendine çok dikkat et.

çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun geç döllenmiş olabilir kötüye yorma hemen allahım korusun onu bangır bangır diyor ben geliyorum anneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…