anne adayıyız ya ondandır canım benim...dilerim önümüzdeki yıl hepimiz sağlıkla kolaylıkla ve Rabbimin izniyle bebişlerimizi kucağımıza alırız canım ya..kokusunu çok merak ediyorum inan ki..
selam kızlar :79: nasılsınız?
ya ben dün eşimin ısrarlarına dayanamayıp test yaptım. sabah idrarı falan da değildi. negatif çıktıacaba erken olduğundan olabilir mi? yoksa bu ay da mı olmadı?? :26: bu arada dün iğnenin 12. günüydü.. çok moralim bozuldu folik asit içmeyi falan bıraktım.. ne dersiniz hala şansım var mı sizce?
kızlar bu ayda olmadı(( yine adet oldum...
kızlar bişi buldum ben başka bir topicten..:44::44:
"yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler "
canım bende okumuştum bunu bi konuda doğrusunu söylemek gerekirse ben denedim :) bi faydasını görmedim ama o konunun devamında kötü şeyler de yazıyodu onunla ilgili birinin komşusu mu ne yapmış. rahim mi bilmem biyeri büzüşmüş bilmem nolmuşşşşş yazıyodu. ben korka korka yaptım bi faydasını da görmedim...ondansa bana bal tarçın çörekotu karışımı falan daha iyi gibi gelio ama ... sen bilirsin canım
kızlar dün geceden beri karnım belim ağrıyor...sabahta 8 gibi uyandım karnım yine sancıyor.adet oluyorum dedim.canım sıkıldı kalktım wc ye gittim baktım bşy yok.o sinirle gittim test yaptım bekleyemiycem dedim....ve inanmıyacaksınız ama çok çok hafif ikinci çizgi çıktı...rüya mı kızlar yaaa.....bu ne yaaa şimdi inanasım gelmiyor yaaa emin değilim dr gitcem öğleden sonra...korkuyorum...ama karnım ağrıyor arada yine üfff yaaa kimyasal değildir inşallah bu seferki de....korkudan sevinemedim bile...
olsun cnm hayırlısı olsun.demekki zamanı var elbet olacak birgün.kendini üzme..durmak yok yola devam..
canım benim seni bizden iyi kimse anlayamaz.Rabbim bidahaki ay yüzünü güldürsün inş.
cnm benım umudunu yıtırme ama neolur emınım bıgun hepımızın cocukları olcak umutsuzluga kapılma cok zor bılıyorum buradakı herkes bılıyo Allahtan hayırlısı ıns gelecek ay olcak cnm benım
canım erken mi oldun adetini sen???
canım listeye baktımda şimdi..aşılama olmuşsun bu ay ve ayın 1 i demişsin beklenmeyen adet...üstüne görme falan olmasın erken gelmiş sanki kırmızılar....
geçmiş olsun canım...inşallah ocakta olacak dimi...
UMUTLARINIZ TÜKENMESİN BİR GÜN ELBET SIPALARIMIZ GELECEKLER....
pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 17 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.......21 aralık iğne....4 ocak beklenmeyen adet
kymettttt........22 aralık iğne....6 ocak beklenmeyen adet
albilda............aşılama olcak...........17 ocak beklenmeyen adet
seda01..........tedavi yok........19 ocak beklenmeyen adet
HAYIRLISI.....
kızlar hatırlatalım listeyi dedim..bu arada adet olan arkadaşlar canımızı sıkmak yok stres yok pozitif düşünün bakim yola devam, söyleyin bakim yeni tarihleri...
sağolun kızlar normalde her ay günü gününe olurum ama bu ay erken geldi.Ama üstüne görme falan değil maalesef.çok ağrılı sancılı oldu.Dün resmen moralim yerlerdeydi.zaten evelki gece rüyamda evimin duvarı yıkılıyordu ve hastalıktan saçlarımın yarısı dökülmüş,kel olmuştu.Anlamıştım zaten hüsrana uğrayacağımı.Ne yapalım bu ayda olmadı.İnşallah sizin iyi haberlerinizi alırımda moralim düzelir
hadi bakalım cnm hayırlısıyla.git hemen kan tahlili yaptır dünden beri diyorum sana..hayırlı haberlerini bekliyorum canım..
offf canım yaaa çok sıkmışsın kendini baksana kabuslar görmüşsün...bu kadar hırpalama kendini allah korusun başka bi dert açacan başına...ne kadar zamandır korunmuyorsun???
tamam canım benim sonuç öğleden sonra çıkar...çok korkuyorum yaaa offf...haberr veririrmmm...duanızı eksik etmeyin .....
tamam canım benim sonuç öğleden sonra çıkar...çok korkuyorum yaaa offf...haberr veririrmmm...duanızı eksik etmeyin .....
kızlar dün geceden beri karnım belim ağrıyor...sabahta 8 gibi uyandım karnım yine sancıyor.adet oluyorum dedim.canım sıkıldı kalktım wc ye gittim baktım bşy yok.o sinirle gittim test yaptım bekleyemiycem dedim....ve inanmıyacaksınız ama çok çok hafif ikinci çizgi çıktı...rüya mı kızlar yaaa.....bu ne yaaa şimdi inanasım gelmiyor yaaa emin değilim dr gitcem öğleden sonra...korkuyorum...ama karnım ağrıyor arada yine üfff yaaa kimyasal değildir inşallah bu seferki de....korkudan sevinemedim bile...
KIZLARRRRR..sevineyim mi hala bilmiyorum...gittim dr um yok izne ayrılmış p.tesi gelecekmiş.ben kan tahlilini yaptırayım dedim. sonuç beta hcg 85...yani hamileyim... ama değer biraz düşük geldi sanki bana...ne dersiniz....offf pazartesiye kadar çatlıycam yaaa...bu arada ara ara karnım sancıyor...korkuyorum...bu arada 3.denemem di bu ay, umutlarınızı yitirmeyin...açıksası ben 2 denemede olmadı bunda da olmaz diyordum.bakın oldu gerçi daha emin değilim gerçek gebelik mi kimyasal mı?ama olsun 3.denemede de olabiliyormuş en azından...
KIZLARRRRR..sevineyim mi hala bilmiyorum...gittim dr um yok izne ayrılmış p.tesi gelecekmiş.ben kan tahlilini yaptırayım dedim. sonuç beta hcg 85...yani hamileyim... ama değer biraz düşük geldi sanki bana...ne dersiniz....offf pazartesiye kadar çatlıycam yaaa...bu arada ara ara karnım sancıyor...korkuyorum...bu arada 3.denemem di bu ay, umutlarınızı yitirmeyin...açıksası ben 2 denemede olmadı bunda da olmaz diyordum.bakın oldu gerçi daha emin değilim gerçek gebelik mi kimyasal mı?ama olsun 3.denemede de olabiliyormuş en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?