Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm şu an muhtemelen 4 haftalık falan hamilesin.nette hafta hafta gebelik diye araştır.Haftana göre nelerin olabileceğine bakarsın.Birazda olsa merakını giderirsin...

canım çok sevindim.Allah mutluluğunu daim etsin.bu kadar bekledin pazartesiyide bekle.inşallah bize hayırlı haberler verirsin.Bu arada da kendine çok dikkat et.
İnşallah canım inanın dualarımda kendimle beraber sizler içinde hep dua ettim..inşallah hepberaber güzel haberler veririz...
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun geç döllenmiş olabilir kötüye yorma hemen allahım korusun onu bangır bangır diyor ben geliyorum anneeee

sağol canım...inşallah herşey yolundadır .bende onu karnımda göreyim bangır bangır bağırcam anne oluyorum diye....

cnm şu an muhtemelen 4 haftalık falan hamilesin.nette hafta hafta gebelik diye araştır.Haftana göre nelerin olabileceğine bakarsın.Birazda olsa merakını giderirsin...

walla 20aydır sabısızlanıyorum bi gün bende ay ay takip edecekmiyim o siteleri diye....inşallah inşallah.....

canım benim tebrikler ALLAH tamamına erdirsin inşallah darısı bizim başımıza

canım çok sevindim ya.hayırlı olsun inşallah.aklına kötü şeyler getirme sakın.daha yeni olduğu için değer düşüktür.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı,büyütmeyi nasibetsin inşallah

canım benimmm.hayırlı olsun çok sevindim.allah tamamına erdirir inşallah...

mrb sedacım nasılsın bende yenıyım bu sıtede.buradakıler gıbı klomen ardındanda ıgne oldum beklıyorum senın durumun ne

merhaba canım hoşgeldin.bende adet düzensizliği var. 2 aydır serophene kullanıyordum.2. kullanışımda stresten az adet olduğum için dr bu ay ilaç vermedi.bende soğan suyu ile devam ediyorum bu ay durum bu.lila halayın başına geçti inşallah bizlerede kısmet olur halaya girmek...

uzun zamandır aldığım en güzel habber allah kucağına almayı nasip etsin canım çok güzel çok

lilacım mesajında karnım sancıyo demişsin adet ağrısı gibi bi ağrımı bu

evet canım aynı ade sancısı gibi...benim iğneden 2 gün sonra karnımdaki batma,şişlik sancı hepsi geçmişti.1 hafta hiç bişy yoktu.tekrar adetime 4 gün kala yeniden başladı.hep adet olucam diye düşündüm.dün adet günümdü.bu sabahta yine sancıyla uyandım saat sabah 8 gibi.Allah dedim gidiyor bebek herhalde yok çok şükür bişy.elim yüreğimde ama çok korkuyorum inşallah pazartesi beta hcg daha da yükselir.ara ara sancıyor geçiyor.bu arada göğüslerim de şiş ama çok aman aman değil.ağrı sızıda normal öyle abartı bi ağrı sızı yok memişlerde.birazda akıntım var.allahım hayırlısıyla bu sefer tamamına erdirir inşallah.Lütfen Allahım...

canım çok sevindim.Allah mutluluğunu daim etsin.bu kadar bekledin pazartesiyide bekle.inşallah bize hayırlı haberler verirsin.Bu arada da kendine çok dikkat et.

çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun geç döllenmiş olabilir kötüye yorma hemen allahım korusun onu bangır bangır diyor ben geliyorum anneeee

canım benim tebrikler ALLAH tamamına erdirsin inşallah darısı bizim başımıza

canım benimmm.hayırlı olsun çok sevindim.allah tamamına erdirir inşallah...

uzun zamandır aldığım en güzel habber allah kucağına almayı nasip etsin canım çok güzel çok

wishh, mevzey, kardelenbhr, berranur, seda01, muco509 canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim..İnşallah herşey yolundadır..ben hala sevinemiyorum..Onu bu sefer kaybetmek istemiyorum...hayırlısı olsun artık ne diyim...Allah sizlerede en kısa zamanda hemen benim arkamdan bu mutluluğu yaşatır inşallah...inşallah siftah benden olur arkası patır patır gelir..pazartesi tekrar kan değerime bakılacak inşallah bu defa uça uça gelir size haber veririm..ne olur bana dua edin...

Son düzenleme:
:
CANIM ÇOK SEVİNDİM.DÜN VE BUGÜN GİREMEDİM NETE.HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİB EDER İNŞALLAH RABBİM.BENİM ÇOK SANCIM VAR HERALDE ADET OLUCAM.AMA GÖGÜSLERİMDE BİR BELİRTİ YOK.NORMALDE ŞİŞER VE COK SANCIM OLURDU SADECE RAHMİMDE SANCIM VAR.AKINTI DESEN ALDI BAŞINI GİDİYOR.GAZ VE KABIZLIK SORUNUMDA ARTTI.BENDE YARIN ALICAM SONUCU BAKALIM NE ÇIKACAK.İNŞALAH ALLAHIN İZNİYLE HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZ..

canım ya çok sevindim hayırlı olsun... tebrik ederim

slm arkadaşlar benim 4 yaşında 1 oğlum var 1 yılı geçti korunmuyorum ama olmuyor dr lara gittim seraphone kullandım ilk aşımıda oldum ama hala sonuç yok aşım 3 dozmus yumurtalıklarım çalışmıyordu konyada selçukluda nil okur a gittim her gidişimde bi hastalık buldu en son jule esen e gittim oda hiç bi problem yok dedi bende beklemedeyim şimdi ilaçları bıraktım bişey kullanmıyorum diğer 2 aşımıda yaptırmadım

kızlar ben bugün kan verdim sonuç negatif canım çok sıkıldı çok

canım sıkma canını ne yapalım demekki zamanı var..bende yarın alıcam sonuçları banada negatif gibi geliyor.dün gece rüya gördüm.sonuç pozitifti ve doktor ultrasondan bakınca 3üz dedi..çok şaşrdım rüyamda..bakalım gerçekte ne olacak ama diyorum ya ben umutsuzum..üzülme sende en azından senin bir yavrun var ben o duyguyu hiç tadamadım..

slm arkadslar heppinizin yazılarını okudum bende aynı seleri yasadım sizleri cok iyi anlıyorum ne hissem-temk istedğinizide ama takdir ,ilahi ol demedikçe olmuyo rabbim dileyen herkese versn allah ona yonelen eleri geri cevirmez elbet bir gun sans bizde gülcek diye düsünüyorum birbirimize umut olalım dua edlm arkaslar.ben 3.5 yılık evliyim tedaviye 3 ay once basladım oncalikle rahim agzı film cektirmek lazım herseyden onca yumurtalıklara giiden kanalın acık olup olmadığını görmek lazım sonra eğer yumurtalıklar zayıfsa cesitli ğine yada haplar veriyor doktor duruma göre ben klomen kulandım catlatma iğnesi de aldım sonuc aynı negatif bu sefer daha yüksek bi ilac kullndım puregon diye gercekten etkili bi ilac yumurtalıklarım kocamn oldu cztlatma iğnesi aldım catlattılar dedğiniz gibi iğneyi aldıktan sonra ilşki yok 24 saata kadr artık diğerisi gün 3 gun arda arda ilişkide bulunuyorsun cünkü o üç gün cok önmeli tabi 28 günde bir adet goren bayanlar için masraflı bi işlem devlette karsılamıyor ben 3.defa asılama yaptım ama yinede yok cok uzun yazdım artık doktora gitmektn nerde ne yapcsk hangi ilacı vercek ezberledim artıkallah herkes versin yazılarınızı bekliyorum istdğinizi sorabilirsiniz

slmm lilaa kızz vallahi yazını okuyonca cok ama cok sevindin gercekten seni tanımıyorum ama bilmiyorum neden inanırmısın gözlerimdoldu hayırlısı olur insalahh cnm ya birde bişe sormak istiyorum asılammı yaptım bu 3.sü dedn de aklım takıldı n--bende 2 gün önce yaptım da insalla tutar dua edin cvp yazrsan cok sevincm gercekten biribirimize umut olalım arkasdlar yazını beklicmm bende arrtık doktora gitmkten bıktım yoruldum artıkallah bizde ttatırsın o sevinci ya rabbm

mrb lila5 cok mutlu oldum cnm ıns pztsıne daha da yukselır ınan bıze oldun cnm Allah kucagına almayıda nasıp etsın

selam hayırsızlar insan bi arkadaşımız kayıplara karıştı nerelerde acaba der merak eder
LİLAAA ÇOK SEVİNDİM BİTANEM hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım yaa..
ben senin haberine iki kere sevindim canımın içi.. çünkü bana da umut oldun.. benim adetim de iki gün geçti ama ben test yapmadım adet oldum olucam diye.. çünkü arada ağrılar geliyo ama şimdi sende de böyle olduğunu okuyunca umutlandım tekrardan.. yarın sabaha kadar adet olmazsam test yapıcam hadi hayırlısı olsun inşallah..
muco, wish üzülmeyin demek olmaz, üzülmemek elde değil biliyorum ama lütfen kendinizi yıpratmayın, bu son şansınız değildi sonuçta inşallah bir dahaki sefere olacak.. inanmaya devam edin
kızlar lila açılışı yaptı devamı bizden gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…