selam hayırsızlar insan bi arkadaşımız kayıplara karıştı nerelerde acaba der merak eder
LİLAAA ÇOK SEVİNDİM BİTANEMhayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım yaa..
ben senin haberine iki kere sevindim canımın içi.. çünkü bana da umut oldun.. benim adetim de iki gün geçti ama ben test yapmadım adet oldum olucam diye.. çünkü arada ağrılar geliyo ama şimdi sende de böyle olduğunu okuyunca umutlandım tekrardan.. yarın sabaha kadar adet olmazsam test yapıcam hadi hayırlısı olsun inşallah..
muco, wish üzülmeyin demek olmaz, üzülmemek elde değil biliyorum ama lütfen kendinizi yıpratmayın, bu son şansınız değildi sonuçta inşallah bir dahaki sefere olacak.. inanmaya devam edin
kızlar lila açılışı yaptı devamı bizden gelsin inşallah
canım valla aklıma gelmiyor değildin...hep diyorum gitti bu kız ortalarda yok diye..canım bendede sancı oluyor arada ya..bende kan sonucunu yarın alıcam.inşallah bizde lila gibiyizdir sancılar ölesinedir..çünkü bu sancılar bendede oluyor ve moralimi çok bozuyor..
kızlar merhaba...2 gündür arada kasıklarıma çok korkunç sancılar vurdu anlatamam...neyin nesi anlamadım yaa...şimdi iyiyim çok şükür...gece bile uykumdan uyandırdı beni..birden geliyor çok keskin kuvvetli bi sancı kitlenep kalıyorum 5 dak sürüyor sonra geçiyor..gün içinde 6 -7 kez oldu...sanki adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi..tuvalete gitmeye korkuyorum çok şükür şimdilik bşy yok...hatta bugün en sonunda sinirlerim bozuldu ağladım...hep belirti için bi sancı bekledim Allah al sana dedi herhalde...adet tarihim yaklaşırken daha sakindim..şimdi aptal gibiyim hiç keyfim yok yarın inşallah beta hcg değerim artmıştır.tekrar kimyasal yaşacağım diye çok korkuyorum...ben elimden geleni yaptım artık Allah hayırlısını versin...buna şükür ne diyim bir yıl aradan sonra tekrar yaşadım yaa bu duyguyu artık bu, bana bi süre yeter herhalde...yarın sabah idrar testi tekrar yapcam koyulaşma varmı diye en azından doktora hazırlıklı gideyim..geçen sefer doktorun odasından çıkar çıkmaz gözyaşlarına boğulmuştum...:2::2::2:
hürrem,birsum hadi bakalım inşallah sizdede bebişler vardır...belirtileriniz başka neler???
kızlar merhaba...2 gündür arada kasıklarıma çok korkunç sancılar vurdu anlatamam...neyin nesi anlamadım yaa...şimdi iyiyim çok şükür...gece bile uykumdan uyandırdı beni..birden geliyor çok keskin kuvvetli bi sancı kitlenep kalıyorum 5 dak sürüyor sonra geçiyor..gün içinde 6 -7 kez oldu...sanki adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi..tuvalete gitmeye korkuyorum çok şükür şimdilik bşy yok...hatta bugün en sonunda sinirlerim bozuldu ağladım...hep belirti için bi sancı bekledim Allah al sana dedi herhalde...adet tarihim yaklaşırken daha sakindim..şimdi aptal gibiyim hiç keyfim yok yarın inşallah beta hcg değerim artmıştır.tekrar kimyasal yaşacağım diye çok korkuyorum...ben elimden geleni yaptım artık Allah hayırlısını versin...buna şükür ne diyim bir yıl aradan sonra tekrar yaşadım yaa bu duyguyu artık bu, bana bi süre yeter herhalde...yarın sabah idrar testi tekrar yapcam koyulaşma varmı diye en azından doktora hazırlıklı gideyim..geçen sefer doktorun odasından çıkar çıkmaz gözyaşlarına boğulmuştum...:2::2::2:
hürrem,birsum hadi bakalım inşallah sizdede bebişler vardır...belirtileriniz başka neler???
Canım benim canını sıkma bence bu sefer kesin hamilesin..İnşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib eder.ben öğleden sonra gidicem sonucu almaya ama ben eminim negatif çıkacağına.hiç bir belirtim yok.aksine adet olacakmışım gibiyim hem ilk denemede tutturabilmek açıkçası mucize olurdu.ama eşim kendini bir türlü inandırmıyor sen hamilesin diyor başka birşey söylemiyor..ne bilim içimde çok büyük bir umutsuzluk var canım..Rabbim hayırlkara yazsın..İnşallah hürremden ve diğer arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız.Rabbim isteyenlerin kucağını boş koymasın...
Amin canım inşallah...bende kanı verdim bu sabah öğlen alırım...sabırsızlıkla sonuzu bekliyorum...sancılarım sanki bugün daha az...canım inşallah sizlerdede vardır bebiş...hadi beni yalnız bırkmayın bebişlerinizle yanıma gelin kızlar....
amin cnm inşallah..ama diyorum ya ben çok umutsuzum eğer bebek varsa bile ilk bana sürpriz olacak inşallah..1 saat sonra haberi veririm hayırlısıyla:18::18::18::18:
Amin canım inşallah...bende kanı verdim bu sabah öğlen alırım...sabırsızlıkla sonuzu bekliyorum...sancılarım sanki bugün daha az...canım inşallah sizlerdede vardır bebiş...hadi beni yalnız bırkmayın bebişlerinizle yanıma gelin kızlar....
merhaba kızlar.hem ağlıyorum hem yazıyorum sizlere.maalesef negatif çıktı..çok moralim bozuk ağlamaktan heder oldum.şimdi adet olmayı bekliyorum..doktorumla konuştum adetimin 3.günü tekrar gitmeliymişim.dilerim Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasib eder..kendinize iyi bakın..
canım benim.ben de geçen hafta öyle oldum.ama napalım nasip.kaçıncı klomen deneyişindi?
kızlar yaa adetıme 4 gun var ama test yapsam cıkar mı
cnm benım yaaa daha ılkmıs ama ıns olur yaa hemen pes etme cnm moralını bozma dıycem ama ınsanın elınde degıl ıns bu ay olur cnmilkti canım ama yinede ne bilim çok kötü oldum ya.hala ağlıyorum.acaba hiç olmayacak mı diye..Allahım ne olur beni evlatsızlıkla sınama diye bağıra bağıra ağlıyorum evde..
ilkti canım ama yinede ne bilim çok kötü oldum ya.hala ağlıyorum.acaba hiç olmayacak mı diye..Allahım ne olur beni evlatsızlıkla sınama diye bağıra bağıra ağlıyorum evde..
cnm benım yaaa daha ılkmıs ama ıns olur yaa hemen pes etme cnm moralını bozma dıycem ama ınsanın elınde degıl ıns bu ay olur cnm
canım yaaa.bende aynen geçen hafta hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.Ve aynen öyle dua ettm.benim 2.kullanışımdı.bu 3 olacak.yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?