Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yaa adetıme 4 gun var ama test yapsam cıkar mı

kan tahlili yaparsan çıkar cnm.bebek 12 günlükken belli oluyormuş kimisinde 1 haftalıkken bile belli olurmuş.inşallah sende bnm gibi hüsrana uğramazsın.hayırlı olur inşallah

ilkti canım ama yinede ne bilim çok kötü oldum ya.hala ağlıyorum.acaba hiç olmayacak mı diye..Allahım ne olur beni evlatsızlıkla sınama diye bağıra bağıra ağlıyorum evde..

cnm yaa senı en ıyı bu sıtedekıler anlar cok zor ama basaracaksın ınan bana.ya ınsan umutlanıyo bende su durumda oyleyım ılac alınca ıgne olunca sankı hemen olcakmıs gıbı gelıyo ama hep unutuyoruz hersey rabbımın elınde ıns annelık duygusunu tattıracak bızlere

Ben umutsuzdum canım inanki.ama elime o kağıdı alıp 0'ı görünce çok kötü oldum.inan eve kendimi zor attım..eve girer girmezde başladım ağlamaya..sağolsun buradaki arkadaşlar,sizler varsınızda içimi dökebiliyorum..

ya işte insan nekadarda umutsuz olsa demek kı bılınc altında acaba sorusu kalmıs ıster ıstemez kaptırıyoruz cnm olcak ıns uzulme artık ama yazık o goz yaslarına.
yaaa benımde 3 taneydı 1 tanesı 17 dıger ıkısı 21dı bakalım yaaa ama bendede umut yok gıbı hıç bı belırtım yok cunku cnm

canım inşallah hamilesindir ve tabi diğer arkadaşlarımızda..hakkımızda hayırlısı olsun.neyse canım ben çıkıyorum başım çatlıyor.biraz uyumak iyi gelir sanırım..kendine iyi bak ..bu arada iğneden 12 gün sonra belli oluyor gebelik eğer süre dolduysa gidip kan tahlili yaptırabilirsin..

Canım arkadaşım sıkma canını...bende ilk denememde senin gibi çok ama çok umutlanmıştım sanki tamam ilaç alıyorum ve bu ay kesin olur diye düşünüyordum.Olamyınca yıkılmıştım senin gibi...kızlar hiç bi zaman umudunuzu yitirmeyin..bakın benim 3.denememde oldu ki açıkssa biliyorsunuz kendimi bu ay rahim filmine hazırlıyordum.sanki ilk ikide olmadı artık bunda da olmaz diyordum.üzme tatlım canını..seni burdaki herkes çok iyi anlıyor..bu arada kaç aydır korunmuyorsun..bak benim tam 19 ay sonra oldu çok şükür...Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün...

Bu arada kızlar bende artık sevinebilirim...Topiğimizin ilk hamilesi....doktordan geldim beta hcg değerim yükselmişbebek gelecek hayırlısıyla, inşallah herşey yolunda gider....doktora inanın heyecandan kasık ağrılarımı sormayı unuttum...haftaya pazartesi ultrasona çağırdı sevinçten nerdeyse doktoru öpecektim...Allah tamamına erdirir inşallah...Dualrım sizlerle inşallah önümüzdeki ay sizlerin de güzel haberlerinizi alırız...

Son düzenleme:

canım çok sevindim ALLAH hepimize tattırsın bu duyguyu amin değerin kaç olmuş

........................................................................

Son düzenleme:
kızlar yaa adetıme 4 gun var ama test yapsam cıkar mı
canım walla bence bekle en erken çıksa çıksa bir gün önceden çıkar bence...çünkü geç döllenme falan olmuşşsa...

teşekkürler canım..darısı en kısa zamanda sizlerin başına...canım sen ne yaptın adetin gecikmişti?oldun mu adet...

günaydın kızlar.herkese bebişli yıllar...

canım çok sevindim.biliyosun benim de bu 3.denemem olck.bana da umut oldun.bu arada yumurtan kaç mm olmuştu?

Olayım walla sizlere umut olayım..çünkü bende bu ay int de yana yana 3.denemede hamile kalan varmı diye gezinirken sizleri buldum...canım benim bu ay 2 yumurtam oluşmuştu.11.günü 16mm di ikiside.dr ikiz olabilir demişti.ama bence kan değerime göre tek bebiş...doktor keseyi görmeden bişy demedi.olsun bi tane olsun...yeterki olsun..

bide kızlar onun faydası oldumu bilmiyorum ama...1 hafta ilşkide bulnmadık eşimle ta ki iğneyi oldum doktor o gece ve bi sonraki gece ilşki diyene kadar...hatta eşim sıkıştırıp duyordu yok dedim biriksin içinde iyice diye...çünkü daha sonra üst üste ilişki öneriyor dr ve eşim az geliyordu bende gıcık oluyordum.bu ay asıl ilşikiden önce 1 hafta yaklaştırmadım...ilşkiden sonrada ince bi yastık koydum 1 saat yattım...bacaklarımı falan kasmamaya rahat olmaya çalıştım...eşimde yanıma yattı bebek dışında başka konulardan sohbet ettik öyle..bu ay bana doktor sıkı sıkı tembihlemişti...çok sters yapıyorsun rahat ol diye kızmıştı...bi ona gayret ettim...her aklıma geldikçe baktım kendimi kasıyorum rahat olamaya çalıştım....bakın burda da okuduk stres yüzünden arkadaşlarımızın yaşadıklarını...o yüzden stres yok bu hala benim içinde geçerli...şu son iki gündür çok stresliydim şimdi düşünüyorumda gereksiz sonuçta herşey olacağına varıyor.allah korusun bebeğime zarar verebilir sakin olmak lazım....o yüzden hep beraber STRES YOK.....:18:

mrb cnm benım tebrık ederım allah kucagına almayı da nasıp etsin darısı basımıza yaaa cok sevındım ıns bende hamıleyımdır ve buradakı dıger arkadaslarda tabıı:)ya bende bugun test yaptım bısey cıkmadı yaaa beklıyorum bakalım yaaa cnm belırtı oldu sende??

senin adına çok sevindim cnm.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.ben maalesef bugün o kötü haberi aldım..negatif çıktı.kısmet artık başka bir zamana kaldı.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

lilacım ne gibi belirtiler oluyo.herkeste farklı olur belirtiler tabi ama merak ediyorum.bizde ona göre ümitlenelim

canımm çok sevindim tekrar hayırlı olsun.. evet topiğimizin ilk hamilesi.. devamı da sıra sıra gelir inşallahhh
birsum üzülme be canım, ben de bugün adet oldum ama hiç üzülmedim zaten test yaptığımda peşin peşin üzülmüştüm.. bu sefer üzülmicem dedim öyle de yaptım..
ben kendi kendimi doldurup duruyordum bu ay her şeyi yaptım olmazsa bi daha şansım olmaz falan diye ama bu ay yine en önemli şeyi atladım: stres yapmamak.. çok kafaya taktım. önümüzdeki ay böyle yapmıcam inşallah.. ama klomene devam etcem şansın artıyomuş çünkü kullandıkça..

Bitanem çok sağol inan okuyunca birazda olsun içim rahatladı..doktorumla konuştum bugün ağlayarak.olsun hayatım tekrar deneyeceğiz dedi.yumurtan var eşinin spermleride var bunlar yeterli dedi.ama birtek şey istiyorum senden dedi stres yapmamak ve üzülmemek çünkü bu çok önemli bir faktör dedi.galiba haklısın canım birazda dalgaya almak lazım hayatı..lila inşallah ayağını sürmüştür ardı arkasıda kesilmez hamişlerimizin...senin içinde çok üzüldüm hürremim ya birdahaki aya inşallah..ben adet olamadım hala onunda sıkıntısı var bende canımcım..

Canım birde ben doktorumla konuşucam şu rahim fimi olayını çünkü eğer bir tıkanıklık söz konusuysa boşa ilaç kullanmıyayım.okey verirse çektireyim diyorum.peki bu rahim filmi ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar.çektiren yada??ağrılımı oluyor?maliyeti nedir?yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:

canım hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına erdirsin..:81::81::81:

lilacım ne gibi belirtiler oluyo.herkeste farklı olur belirtiler tabi ama merak ediyorum.bizde ona göre ümitlenelim

walla canım iğneden sonra 1 -2 gün sancım oldu sonra kesildi.hatta ben sancılar bitti bu ayda yok diye vazgeçmiştim bu ayda bu sevdadan.ama adetime 4 -5 gün kala ufak ufak adet olacak gibi sancılanmaya başlamıştım.iyiyce ümitlerim suya düşmüştü.bu ay çektireceğim rahim filmine kendimi hazırlıyordum.göğüslerde falan burda yazanlar gibi btma acıma üstüne yatamama dokunamayacak korkunç ağrılar yoktu.yalnızca biraz şişti oda zaten her adet öncesinde olduğu gibi.bir tek şu dikkatimi çektii, acaba mı dedim?2 -3 defa ayağa kalktığımda kasıklarımda sanki kas koptu sandım.kitlendim kaldım.1 dak.sonra falan geçti.walla en belirgin belitim bu oldu.akıntım yeni yeni artıyor.şimdi düşünüyom son günler menopozlular gibi elim ayağım yanıyordu hayret çünkü ben hep üşürüm.bi de yine sonradan düşününce bundan 10 gün önce söylemsi ayıp gaz vardı fazlaca.ama bana bu gaz olayı saçma geliyor ne alaka bebek kuru fasulyemi demi yani:))))
kızlar ama daha önceden de söylemiştim takılmayın bunlara ben söylenenlerin çoğunu yaşamadım en önemli belirti adet geçikmesi.sizler hep aklımdasınız ve sizler içinde dua ediyorum...allah hepimize hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…