kızlar yaa adetıme 4 gun var ama test yapsam cıkar mı
ilkti canım ama yinede ne bilim çok kötü oldum ya.hala ağlıyorum.acaba hiç olmayacak mı diye..Allahım ne olur beni evlatsızlıkla sınama diye bağıra bağıra ağlıyorum evde..
cnm yaa senı en ıyı bu sıtedekıler anlar cok zor ama basaracaksın ınan bana.ya ınsan umutlanıyo bende su durumda oyleyım ılac alınca ıgne olunca sankı hemen olcakmıs gıbı gelıyo ama hep unutuyoruz hersey rabbımın elınde ıns annelık duygusunu tattıracak bızlere
sende kac tane yumurta olusmustu cnm
Ben umutsuzdum canım inanki.ama elime o kağıdı alıp 0'ı görünce çok kötü oldum.inan eve kendimi zor attım..eve girer girmezde başladım ağlamaya..sağolsun buradaki arkadaşlar,sizler varsınızda içimi dökebiliyorum..
ya işte insan nekadarda umutsuz olsa demek kı bılınc altında acaba sorusu kalmıs ıster ıstemez kaptırıyoruz cnm olcak ıns uzulme artık ama yazık o goz yaslarına.
yaaa benımde 3 taneydı 1 tanesı 17 dıger ıkısı 21dı bakalım yaaa ama bendede umut yok gıbı hıç bı belırtım yok cunku cnm
merhaba kızlar.hem ağlıyorum hem yazıyorum sizlere.maalesef negatif çıktı..çok moralim bozuk ağlamaktan heder oldum.şimdi adet olmayı bekliyorum..doktorumla konuştum adetimin 3.günü tekrar gitmeliymişim.dilerim Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasib eder..kendinize iyi bakın..
Bu arada kızlar bende artık sevinebilirim...Topiğimizin ilk hamilesi....doktordan geldim değerim yükselmiş bebek gelecek inşşallah ..doktora inanın heyecandan kasık ağrılarımı sormayı unuttum...haftaya pazartesi ultrasona çağırdı sevinçten nerdeyse doktoru öpecektim...Allah tamamına erdirir inşallah...Dualrım sizlerle inşallah önümüzdeki ay sizlerin de güzel haberlerinizi alırız...
canım walla bence bekle en erken çıksa çıksa bir gün önceden çıkar bence...çünkü geç döllenme falan olmuşşsa...kızlar yaa adetıme 4 gun var ama test yapsam cıkar mı
teşekkürler canım..darısı en kısa zamanda sizlerin başına...canım sen ne yaptın adetin gecikmişti?oldun mu adet...slm kızlar kaçgündür giremedim yeni ylınız kutlu olsun huzur sağlık mutluluk bebiş getirsin inş.
lila canım gözün aydın senin adına çok sevindim Rabbim isteyen herkeze versin inş.iyi düşün iyi olsun canım
günaydın kızlar.herkese bebişli yıllar...
canım çok sevindim.biliyosun benim de bu 3.denemem olck.bana da umut oldun.bu arada yumurtan kaç mm olmuştu?
mrb cnm benım tebrık ederım allah kucagına almayı da nasıp etsin darısı basımıza yaaa cok sevındım ıns bende hamıleyımdır ve buradakı dıger arkadaslarda tabıı:)ya bende bugun test yaptım bısey cıkmadı yaaa beklıyorum bakalım yaaa cnm belırtı oldu sende??bide kızlar onun faydası oldumu bilmiyorum ama...1 hafta ilşkide bulnmadık eşimle ta ki iğneyi oldum doktor o gece ve bi sonraki gece ilşki diyene kadar...hatta eşim sıkıştırıp duyordu yok dedim biriksin içinde iyice diye...çünkü daha sonra üst üste ilişki öneriyor dr ve eşim az geliyordu bende gıcık oluyordum.bu ay asıl ilşikiden önce 1 hafta yaklaştırmadım...ilşkiden sonrada ince bi yastık koydum 1 saat yattım...bacaklarımı falan kasmamaya rahat olmaya çalıştım...eşimde yanıma yattı bebek dışında başka konulardan sohbet ettik öyle..bu ay bana doktor sıkı sıkı tembihlemişti...çok sters yapıyorsun rahat ol diye kızmıştı...bi ona gayret ettim...her aklıma geldikçe baktım kendimi kasıyorum rahat olamaya çalıştım....bakın burda da okuduk stres yüzünden arkadaşlarımızın yaşadıklarını...o yüzden stres yok bu hala benim içinde geçerli...şu son iki gündür çok stresliydim şimdi düşünüyorumda gereksiz sonuçta herşey olacağına varıyor.allah korusun bebeğime zarar verebilir sakin olmak lazım....o yüzden hep beraber STRES YOK.....:18:
Bu arada kızlar bende artık sevinebilirim...Topiğimizin ilk hamilesi....doktordan geldim beta hcg değerim yükselmiş bebek gelecek hayırlısıyla, inşallah herşey yolunda gider .. ..doktora inanın heyecandan kasık ağrılarımı sormayı unuttum...haftaya pazartesi ultrasona çağırdı sevinçten nerdeyse doktoru öpecektim...Allah tamamına erdirir inşallah...Dualrım sizlerle inşallah önümüzdeki ay sizlerin de güzel haberlerinizi alırız...
Bu arada kızlar bende artık sevinebilirim...Topiğimizin ilk hamilesi....doktordan geldim beta hcg değerim yükselmiş bebek gelecek hayırlısıyla, inşallah herşey yolunda gider .. ..doktora inanın heyecandan kasık ağrılarımı sormayı unuttum...haftaya pazartesi ultrasona çağırdı sevinçten nerdeyse doktoru öpecektim...Allah tamamına erdirir inşallah...Dualrım sizlerle inşallah önümüzdeki ay sizlerin de güzel haberlerinizi alırız...
canımm çok sevindim tekrar hayırlı olsun.. evet topiğimizin ilk hamilesi.. devamı da sıra sıra gelir inşallahhh
birsum üzülme be canım, ben de bugün adet oldumama hiç üzülmedim zaten test yaptığımda peşin peşin üzülmüştüm.. bu sefer üzülmicem dedim öyle de yaptım..
ben kendi kendimi doldurup duruyordum bu ay her şeyi yaptım olmazsa bi daha şansım olmaz falan diye ama bu ay yine en önemli şeyi atladım: stres yapmamak.. çok kafaya taktım. önümüzdeki ay böyle yapmıcam inşallah.. ama klomene devam etcem şansın artıyomuş çünkü kullandıkça..
lilacım ne gibi belirtiler oluyo.herkeste farklı olur belirtiler tabi ama merak ediyorum.bizde ona göre ümitlenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?