meraba canım.nasılsın?ya inanırmısın ben de ikiz istiyorum.önceden bu fikir beni çok korkuturdu.ama şimdi ben de aynı senin gibiyim.valla ben de bazen aynı şeyi diyorum Allah bana bu tedaviyi ikizim olsun diye nasip etti heralde diyorum.bu ay 3 yumurtam var demiştim ya,iyice umutlandım.ama nasip tabi.ya var ya aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri yaşıyoruz.çok benziyoruz.bu yüzden yakın hissediyoruz demek ki.canım arkadaşım.irtibatta olalım.bu arada az kaldı tatlım 12sine.dayanamıyorum ya.içim kıpır kıpır.inşallah sonumuz güzel olur.ikimiz de hamişizdir de aynı mutluluğu bir an öce yaşarız canım.şafak 7....:1hugteytey:
Arkadaşım haberlerini sabırsızlıkla bekliorum,inşallah hayırlı haberlerin olur ve de hamilesindir.
Arkadaşına gelince çok sevindim,ne güzel ya mutlu son işte,darısı başımıza ben de ikiz istiorum aslında.Hatta bazen diorum çok istediğimden mi Allah tedavi sürecine soktu beni diye,hani tedaviyle oluyo ya genelde ikiz.Hayırlısı arkadaşlar .Bu iş düşünmeden olmuyo ki,düşünmek ayrı stres ayrı bişey bence.Ben gece gündüz düşünüyorum ama stres yapmıorum pek.Herşeyin Allah'tan geldiğine inanmalıyız ve bunun da bi zamanı olduğuna.
Umarım bebeğin içindedir canım benim.:1hug:
canım benim de göğüslerimde bi büyüme ve şişlik var.bazen de ağrı giriyo.ben bunun işaret olduğuna inanmak istiyorum ama bu kadar erken olur mu diyorum sonra da.benim bulantılarım var ama sanırım midemden kaynaklanıyo..benim ilk hamileleğimde bulantım çok olmuştu mesela ama öğrendikten sonraydı.bilemiyorum canım inşallah iii sebeplerdendir.ay nasıl dayanıcaz biz ya..daha 1 hafta var.sonu güzel olur umarım..öpüyorum tatlım.Allaha emanet ol..:1hug::teselli:inşallah hamileyizdir arkadaşımmmmm.ya benim göğüslerim şiş,ağrılarım vardı ya onlar geçti ama şişlik inmedi,adet belirtisi mi diyorum acaba yoksa hamilelik mi?sen de4 var mı bi değişiklik bulantı falan ben de yok gerçi herkesin olmazmış ama ne bileyim işte bi işaret bekliorum herhalde kendimde.Hayırlısı arkadaşım,kal sağlıcakla...Şeniz
canım Allah yardımcın olsun.çok zor eşinden ayrı olmak.inşallah bi yolu vardır aynı yere gelmenin.seninle aynı duyguları paylaşıyorum.mesajını okuyunca kayıtsız kalamadım ben de cevap yazdım.canım allah gölüne göre versin bilmiom ama bu konu benim hayatımın en önemli kısmını kapsıyor bazen isyan ediyorum nie ben diye ama biliyorum hayatımdaki herşey bir tesadüf değil zamanı ve yeri öyle ii tayin ediliyoki sonra hayıflanıyosun boşuna üzülmüşüm inş. herkes bu boşuna üzülür bu ay birde eşimle benim tayin çıktı ayrı yerlere onlamı bu meseleylemi uğraşıcam bilmiyorum dualarınızı bekliyorum dualarım sizinle
canım adetine kaç gün var?gidip bi kan testi yaptırsaydın keşke.belki adet ağrısı değildiryerimsenibenümitli ol canım.inşallah yanlış sinyaldir....:1hug::teselli:canlar benım bu ayda olmadı heralde adet agrılarım basladı bıle senağlama
canım benim.artık bebek özlemim o kadar fazla ki ikiz üçüz farketmez inan ki..Allah yeter ki o duyguyu hayırlı sağlıklı bi şekilde yaşatsın..bu fikirden ben de çok korkardım ve bööle dua edenlere kızardım.ama şimdi istiyorum ya.evet öğretmenim.birine eşim bakar birine benyerimsenibenyeter ki sağlıklı bi şekilde kucağıma alabileyim bir an önce.bu arada lütfen ümitsizliğe düşme canım.ben de ilk defa kullandım ilçaları ama bu 5.ayı denememizin.beklemek çok zor.ben de her ay gelecek ay o gücümü geri toplayamam diyorum ama Allah sabrını ümidini veriyo heralde.bak 5 aydır aynı yerde sayıp güçlenmeye çalışıyorum.inşallah bu ilk ve son kullanışımız olur bu ilaçları canım.inşallah hep birlikte aynı sevinci yaşarız bir ana önce...umut ve dua ile...:teselli::1hug:kızlar birde ikiz istiyomuşunuz inş. olur ya ama nasıl bakcaksınız yanılmıyosam öğretmensiniz zor olur sizin için ama dileğiniz olur inş.etrafımdaki herkes ya hemen doğru dok buluyo yada nasipleri hemen hamiş oluyolar ben daha ilk kullandım ilaçları ama olmassa bir daha nasıl o gücü kendimde toplayacağım bilemiyorum:roflol:
canım benim.artık bebek özlemim o kadar fazla ki ikiz üçüz farketmez inan ki..Allah yeter ki o duyguyu hayırlı sağlıklı bi şekilde yaşatsın..bu fikirden ben de çok korkardım ve bööle dua edenlere kızardım.ama şimdi istiyorum ya.evet öğretmenim.birine eşim bakar birine benyerimsenibenyeter ki sağlıklı bi şekilde kucağıma alabileyim bir an önce.bu arada lütfen ümitsizliğe düşme canım.ben de ilk defa kullandım ilçaları ama bu 5.ayı denememizin.beklemek çok zor.ben de her ay gelecek ay o gücümü geri toplayamam diyorum ama Allah sabrını ümidini veriyo heralde.bak 5 aydır aynı yerde sayıp güçlenmeye çalışıyorum.inşallah bu ilk ve son kullanışımız olur bu ilaçları canım.inşallah hep birlikte aynı sevinci yaşarız bir ana önce...umut ve dua ile...:teselli::1hug:
kızlar ben şimdi gebelik testi yaptım c de çizgi var ama t nin bittiği yerde bir çizgi daha var acaba bu şerit kaymış olabilirmi eğer öyleyse çift çizgiyi gördük ya hiç böle bişi yaşayan varmı dedimki bu seferde tek çizgi ama kafam karıştı birde adetime 4 gün var dayanamadık test % 100 diyor acele cvp kızlar
canım bence pozitif olmalı.hadi inşallah doğrudur ve ilk haber senden gelir.bence yarın sabah hemen kan testi yaptır o kesin doğru çıkar.aaayyyy çok heyecanlandım.lütfen yaptır ve biran önce yaz tatlım.ben bile coştum burda senin için valla.bu arada insanları takma.ne derlerse desinler.benimle uğraşıp laf arayan bi arkadaşım vardı.bana kısır muamelesi yapıyodu.şimdi aynı duruma kendi düşmüş.tabi sevinmiyorum ama...insanlar seni üzüp huzursuz edyorsa yaklaşma onlara bence.çünkü bizim morale ihtiyacımız var .hadi sen yarın haber ver tatlım.dua edicem sana inşallah hamişsindir canım...:1hug::teytey:
canım sağol.ben de sana çok ısındım.sanırım ortak yanlar bizi bir araya getiriyor.bizi biz anlarız canım.başına gelmeyen anlamaz.sen de kimseyi takma.inan bana aynı şeyleri yaşıyorum.önüne gelen soruyo.çocuk var mı diye.sana ne diyesim geliyo onlara.sinir şeyler...ben de çocukları çok severdim.nerde bebek görsem atlardım.şimdi ben de nerde hamile görsem,kucağında bebeği olan kadın görsem moralim bozuluyo.kızızyorum kendime ama elimde değil napiiim?inşallah biz de yaşarız o duyguları bir an önce.canım ya sen bugün yaptırsana şu tahlili valla ben dayanamıyorum senin için.heyecanlanıyorum.kendim hamileymişim gibi mutlu olucam inan.ben ancak haftaya yaptırabilirim.haberlerini bekliyorum...:1hug:yerimsenibenseninle uğraşan o kızada sinir oldum etme bulma dünyası biz cocuk düşünmezken bile yani korunduğumuzdada insanların çoğu tuhaf yaklaşıodu,birinin çocuğunu sevemiyodum inş. seninde olur diyolardı ne dicemi bilemiyodum amin mi desem sonramı desem çocuklarını sevince yüzleri değişiyodu ben cocukluğumdan beri çok severim çocukları bu yüzden öğretmen oldum maaşallah çekerdim nazar duası okurdum yani sıkıntıya girerdim baktım böle olmayacak hiç sevmedim ilgilenmedim sona bu seferde kendileri kucağıma atar oldular benim kocamda benim gibi onuda tembihledim oda bu tavırları şaçma ve yersiz buluyo çünkü kimse doğurma yeteneğine kendisi sahip değil allah ol derse olur bu işi kendi marifeti sayanlar hiçte az değil neyse başını şişirdim cicim ben sana çok ısındım mersinli misin
Arkadaşlar Sizlere Sorum Var Peki Bu Ilaçlara Iğnelere Gitmeden öncekiş Aşama Nedir Nasil Bu Iğneler Doktor Tarafindan Size Verilio Nelerden Geçiosuunuz Mesela Sonuc Ne çikioda Siz Bu Iğneleri Kullaniorsunuz Yani Yumurtaliktami Tüplerdemi Eşinizdemi Bana Yardimci Olun Lütfen
kızlar birde ikiz istiyomuşunuz inş. olur ya ama nasıl bakcaksınız yanılmıyosam öğretmensiniz zor olur sizin için ama dileğiniz olur inş.etrafımdaki herkes ya hemen doğru dok buluyo yada nasipleri hemen hamiş oluyolar ben daha ilk kullandım ilaçları ama olmassa bir daha nasıl o gücü kendimde toplayacağım bilemiyorum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?