Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına erdirsin..:81::81::81:

Sağol canım darısı sizlerin başına...sizleri buradan takip edecem çok geçmeden hep beraber bebeklerimzi büyütcez inşallah..başka güzel sohbetler etcez...

lila5 tekrar gözün aydın canım ayağını sürü arkandan gelsin haişler inş.

Sağol canım darısı sizlerin başına...sizleri buradan takip edecem çok geçmeden hep beraber bebeklerimzi büyütcez inşallah..başka güzel sohbetler etcez...

demiştim bak canım bu sefer herşey çok güzel olacak inş. tekrar hayırlı olsun bak gaz olayını yabana atma ilerleyen günlerde de olucak sen gazı söyleyince içime doğmuştu darısı isteyen diğer arkadaşların başına tickerında çok güzel olmuş tahminde bulunayımmı kız gibi gelio hayırlısı artık farketmez sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmen vede doğurmannnnn dileğiyle.......

lila5 tekrar gözün aydın canım ayağını sürü arkandan gelsin haişler inş.
sağol canım..bu arada benim ayağım ugurlu gelir..ne zaman bi dükkana girsem yada bişy olsa orası insan dolar yani ayağımı sürüme olayım vardır yani..inşallah burada da öyle olur peşimden gelirsiniz hemencicik...

Evet canım demiştin sen...inşallah allah tamamına erdirir....bu işe ilk başladığımda kız çok istiyordum ama şimdi 19 ay hasretlikten sonra hiç farketmez yeterki sağlıklı sıhattli bi şekilde gelsin dünyaya kucağıma...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende bugün üye oldum biraz başınızdan geçen olayları okudum hamile olanların haberine çok sevindim allah inşallah kucağınıza almayı nasip eder. Bende 5 yıllık evliyim çikolata kistim var 4 yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum 2 yıl önce tedaviye başlıyacakken bazı maddi sorunlardan dolayı yapamadık. Şimdi mart ayında doktora gidicem ve tedavime başlıcam. sizlerden öğrenmek istediğim aranızda çikolata kisti olanlar varmı ne gibi tedaviler görülüyor en iyi bilgi başından bu olaylar geçenler verir diye düşündüm ve sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim

lila5 gözün aydın cnm inşallah sağlıklı bir bebişin olur.İnanki çok sevindim.İnşallah bizlerde bu mutluluğu yaşarız.Bende bugün doktora gidicem bakalım bu ay nasıl bir tedavi uygulayacak.sonuna kadar denicem işte vazgeçmicem.kızlar sizde vazgeçmeyin bu ay olmasa bi dahaki ay yine olmadı diğer ay.Mutlaka bir gün olacak.

kızlar benim dün akşam aşılamam yapıldı....2hafta sonra test yapıcam....

sadece bunu koysam anlarsınız dimi kızlar.... malesef bu sabah çok kötü ağrılarla beraber hasta oldum (((((( 2 ocakta etst yap demişti doktor sabrettim yapmadım dedim eetim geçsin de öyle yapiiim... ve hüsrana uğradım... geldi gelmeyesice :)))

ne diyelim geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun hepimiz için inşallah...

lilacım tekrar tebrikler rabbim kolay bir hamilelik ve doğum geçirmeyi ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasibetsin inşallah canım. amin amin amin.

bu arada sanırım listeyi yenilesek iyi olcak.adet olmayan kaç kişi kaldı ki :)

Sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. yılbaşı gecesi ovitrelle yaptım kendime şuan da beklemedeyim. İnşallah yeni yıl hepimize çok istediğim bebekleri getirir, gününüz güzel olsun...

hoşgeldin cnm aramıza..inşallah sana uğurlu geliriz..ve inşallah herşey yolunda gider..

üzülme esfacım.önümüzdeki aya inşallah..evet listeyi yenilemek lazım ben daha adet olmadım ama sonuç negatif..birbirimize dua edelim..lilacım bize dua et bol bol..malum hamilelerin duası hemen kabul olurmuş..Rabbim birgün bizede nasib eder inşallah...

hayırlısı olur tatlım inşallah..adet olmana mı 3 gün var?keşke kan tahlili yaptırsaydın..inşallah hamilesindir..

canım adetimi bekliycem bende kan pıhtılaşması olduğu için zaten günüm 1 gün bile geçse hemen test yapmak zorundayım hayırlısı olsun elden bişey gelmiyoki

canım adetimi bekliycem bende kan pıhtılaşması olduğu için zaten günüm 1 gün bile geçse hemen test yapmak zorundayım hayırlısı olsun elden bişey gelmiyoki

dua ediyorum cnm sana inşallah hamilesindir.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin..

mrb kızlar nasılsınız benımde adet olmama 2 gun var ve bugun kasıklarım cok agrıdı umutlanmak ıstemıyorum tabıı ama işte dusunmedende duramıyorum yaa benım usumem hala gecmedı ellerım ıyı ama ayaklarım donuyo suanda ayagımda 2 tane yun corap var ama ben hala usuyorum eger bu bı belırtıyse donmaya razıyım:)

sağol canım. darısı sizlerin başına...vazgeçmeyin kızlar eninde sonunda sıpalar gelecek...

kızlar benim dün akşam aşılamam yapıldı....2hafta sonra test yapıcam....
hadi bakalım hayırlısı...inşallah bu defa olur...kendini çok yorma...
kızlar mrb nasılsınız benim son 3 günüm bakalım neolucak
İnşallah arkadaşım...hadi bakalım gelin arkamdan hemencik....

canım çok teşekkür ederim güzel duaların için...moralini bozma umutsuzlanma inanıyorum ki hepinizin olacak inşallah...stres yapmayın ben belki bu ay birazcık olsa bunu yendim sanırım....

birsum inan her aklıma geldiğinizde,siteye girip yazdıklarını okuduğumda hepinize dua ediyorum..hatta buradaki isimlerinizide söylüyorum.Allahım arkadaşlarımında yüzünü güldür,göbüşlerine hayırlısıyla bebişleri koy diyorum...sizleri benden daha iyi kim anlarki....görün bakım sizde hamile kaldığınızda şuan benim hissetiklerimi hissedeceksiniz bebeğimiz çok ama çok kıymetli oluyor...herşeyime çok dikkat etmeye çalışıyom...Allahım sen koru onu diye sürekli dua ediyorum...bu defada başka korkular orataya çıkıyor inasnın eli yüreğinde oluyor...ben elimden geleni yapıyorum artık Allaha emanet...
sizlerde zaten gerekini şuan fazlasıyla yapıyorsunuz o yüzden allaha emanet diyin rahat olun kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…