canım hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına erdirsin..:81::81::81:
Sağol canım darısı sizlerin başına...sizleri buradan takip edecem çok geçmeden hep beraber bebeklerimzi büyütcez inşallah..başka güzel sohbetler etcez...
sağol canım..bu arada benim ayağım ugurlu gelir..ne zaman bi dükkana girsem yada bişy olsa orası insan dolar yani ayağımı sürüme olayım vardır yanilila5 tekrar gözün aydın canım ayağını sürü arkandan gelsin haişler inş.
demiştim bak canım bu sefer herşey çok güzel olacak inş. tekrar hayırlı olsun bak gaz olayını yabana atma ilerleyen günlerde de olucak sen gazı söyleyince içime doğmuştu darısı isteyen diğer arkadaşların başına tickerında çok güzel olmuş tahminde bulunayımmı kız gibi gelio hayırlısı artık farketmez sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmen vede doğurmannnnn dileğiyle.......
UMUTLARINIZ TÜKENMESİN BİR GÜN ELBET SIPALARIMIZ GELECEKLER....
pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 17 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.......21 aralık iğne....4 ocak beklenmeyen adet
kymettttt........22 aralık iğne....6 ocak beklenmeyen adet
albilda............aşılama olcak...........17 ocak beklenmeyen adet
seda01..........tedavi yok........19 ocak beklenmeyen adet
HAYIRLISI.....
kızlar hatırlatalım listeyi dedim..bu arada adet olan arkadaşlar canımızı sıkmak yok stres yok pozitif düşünün bakim yola devam, söyleyin bakim yeni tarihleri...
Sağol canım darısı sizlerin başına...sizleri buradan takip edecem çok geçmeden hep beraber bebeklerimzi büyütcez inşallah..başka güzel sohbetler etcez...
kızlar benim dün akşam aşılamam yapıldı....2hafta sonra test yapıcam....
Sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. yılbaşı gecesi ovitrelle yaptım kendime şuan da beklemedeyim. İnşallah yeni yıl hepimize çok istediğim bebekleri getirir, gününüz güzel olsun...kızlar benim dün akşam aşılamam yapıldı....2hafta sonra test yapıcam....
kızlar benim dün akşam aşılamam yapıldı....2hafta sonra test yapıcam....
Sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. yılbaşı gecesi ovitrelle yaptım kendime şuan da beklemedeyim. İnşallah yeni yıl hepimize çok istediğim bebekleri getirir, gününüz güzel olsun...
sadece bunu koysam anlarsınız dimi kızlar.... malesef bu sabah çok kötü ağrılarla beraber hasta oldum(((((( 2 ocakta etst yap demişti doktor sabrettim yapmadım dedim eetim geçsin de öyle yapiiim... ve hüsrana uğradım... geldi gelmeyesice :)))
ne diyelim geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun hepimiz için inşallah...
lilacım tekrar tebrikler rabbim kolay bir hamilelik ve doğum geçirmeyi ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasibetsin inşallah canım. amin amin amin.
bu arada sanırım listeyi yenilesek iyi olcak.adet olmayan kaç kişi kaldı ki :)
kızlar mrb nasılsınız benim son 3 günüm bakalım neolucak
hayırlısı olur tatlım inşallah..adet olmana mı 3 gün var?keşke kan tahlili yaptırsaydın..inşallah hamilesindir..
canım adetimi bekliycem bende kan pıhtılaşması olduğu için zaten günüm 1 gün bile geçse hemen test yapmak zorundayım hayırlısı olsun elden bişey gelmiyoki
sağol canım. darısı sizlerin başına...vazgeçmeyin kızlar eninde sonunda sıpalar gelecek...lila5 gözün aydın cnm inşallah sağlıklı bir bebişin olur.İnanki çok sevindim.İnşallah bizlerde bu mutluluğu yaşarız.Bende bugün doktora gidicem bakalım bu ay nasıl bir tedavi uygulayacak.sonuna kadar denicem işte vazgeçmicem.kızlar sizde vazgeçmeyin bu ay olmasa bi dahaki ay yine olmadı diğer ay.Mutlaka bir gün olacak.
hadi bakalım hayırlısı...inşallah bu defa olur...kendini çok yorma...kızlar benim dün akşam aşılamam yapıldı....2hafta sonra test yapıcam....
İnşallah arkadaşım...hadi bakalım gelin arkamdan hemencik....kızlar mrb nasılsınız benim son 3 günüm bakalım neolucak
sadece bunu koysam anlarsınız dimi kızlar.... malesef bu sabah çok kötü ağrılarla beraber hasta oldum(((((( 2 ocakta etst yap demişti doktor sabrettim yapmadım dedim eetim geçsin de öyle yapiiim... ve hüsrana uğradım... geldi gelmeyesice :)))
ne diyelim geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun hepimiz için inşallah...
lilacım tekrar tebrikler rabbim kolay bir hamilelik ve doğum geçirmeyi ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasibetsin inşallah canım. amin amin amin.
bu arada sanırım listeyi yenilesek iyi olcak.adet olmayan kaç kişi kaldı ki :)
üzülme esfacım.önümüzdeki aya inşallah..evet listeyi yenilemek lazım ben daha adet olmadım ama sonuç negatif..birbirimize dua edelim..lilacım bize dua et bol bol..malum hamilelerin duası hemen kabul olurmuş..Rabbim birgün bizede nasib eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?