mrb kızlar nasılsınız benımde adet olmama 2 gun var ve bugun kasıklarım cok agrıdı umutlanmak ıstemıyorum tabıı ama işte dusunmedende duramıyorum yaa benım usumem hala gecmedı ellerım ıyı ama ayaklarım donuyo suanda ayagımda 2 tane yun corap var ama ben hala usuyorum eger bu bı belırtıyse donmaya razıyım:)
mrb kızlar nasılsınız benımde adet olmama 2 gun var ve bugun kasıklarım cok agrıdı umutlanmak ıstemıyorum tabıı ama işte dusunmedende duramıyorum yaa benım usumem hala gecmedı ellerım ıyı ama ayaklarım donuyo suanda ayagımda 2 tane yun corap var ama ben hala usuyorum eger bu bı belırtıyse donmaya razıyım:)
sağol canım. darısı sizlerin başına...vazgeçmeyin kızlar eninde sonunda sıpalar gelecek...
birsum inan her aklıma geldiğinizde,siteye girip yazdıklarını okuduğumda hepinize dua ediyorum..hatta buradaki isimlerinizide söylüyorum.Allahım arkadaşlarımında yüzünü güldür,göbüşlerine hayırlısıyla bebişleri koy diyorum...sizleri benden daha iyi kim anlarki....görün bakım sizde hamile kaldığınızda şuan benim hissetiklerimi hissedeceksiniz bebeğimiz çok ama çok kıymetli oluyor...herşeyime çok dikkat etmeye çalışıyom...Allahım sen koru onu diye sürekli dua ediyorum... bu defada başka korkular orataya çıkıyor inasnın eli yüreğinde oluyor...ben elimden geleni yapıyorum artık Allaha emanet...
sizlerde zaten gerekini şuan fazlasıyla yapıyorsunuz o yüzden allaha emanet diyin rahat olun kızlar...
selam kıslar yazılarınızı okurken o kötü günlerimi hatırladım.bende çok kötü süreçten geçtim çok şükür üç aylık bir kızım var.beşinci yılımda meleğimi kucağıma aldım.o beş yıl neler çektim
tedaviye başladım iki ay klomen kullandım ama yumurtalarımda çatlama olmuyomuş tadavi sürecim sinir ve sitresle geçti üçüncü ayımda doktorum klomen veçatlatma iğnesi dedi iğnemi oldum çok şükür hamile kaldım rabbim hepinize kısa zamanda meleklerinize kavusturmayı nasip eylesin.
benim bu ay 3. ve son klomen kullanışım olacak.sonraki aşama da doktorlarınız nasıl bir yol izliyo beni bilgilendirirmisiniz?
canım klomen sadece 3 kez mi kullanılıyor maximum yani.ben 5.kezde kullananı duymuştumda..
bende duymuştum burdan.ama doktorum 3 ay dedi.niye bilmiym.seninki bişy demedi mi?
yok cnm demedi.ama önümüzdeki hafta sorarım kaç kez deneyeceğini.2.deneyeceği kesin çünkü adetinin 3.günü tekrar gel dedi.bakalım daha olmadım onu bekliyorum bende.ilk defa çabucak gelsin istiyorum şu kırmızı canavar...
arkadaşlar öncelille herse selam iyi akşamlar size mutlu haberi vermek için sabırsızlanıyorum evet hamileyim HAMİLE ALLAHIMA ŞÜKÜR çok çektik çok üzüldük ama pes etmedik ve başardık herneyse sadete gelirsek benim eşimde varikosel vardı speerm sayısı düşüktü evleneli 1.5 sene olmuştu ama bütün denemeler rağmen olmuyordu en son testten sonra ameliyat olmasına karar verdik ve nitekim ameliyat oldu ameliyattan sonra herşeyi denedik ben şimdi onları size sırasıyla yaziyorum
1.öncelikle bol bol dua edin bol bol unutmadan ben hep dedim peygamberimiz yüzü suyu hürmetine ve bedir savaşı şehitlerinin sahabelerinin yüzü suyu hürmetine hz ibrahime evlat verdin bize de nasip et yarabbim dedim ve beraber dedik 2.keçi boynuzu kürünü içti 3.sabah ahşam keçiboynuzu pekmezini yedi 4.gınds bide bi ilaç varmış onu aldı onu da denedi sabah aç karnına içti 5.çakşır otu suyunu aldı onuda denedi garibim tadı iğrenç ama içti onu az içti ama denedi ve geçen cuma ameliyattadan tam 3 bilemedin 3.5 ay sonra o gün mübarek gün testin sonucunu aldım eşim inanamadı akşam bide kan testi yaptırdık herşey güzel allah sizlerede NASİP ETSİN şimdi dualarım sizlerle beraber ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
Sizin için dua ediyorum. İnşallah istediğiniz gibidir. Ben 1-1.5 yıl kadın doğumda da çalıştım, hemşireyim. Aynı zamanda kendimde polikistiğim. Tanımı bildiğim için ve genelde izlenen tedavi sürecini de bildiğim için henüz erken diye üç yıldır korundum, korunmayı bırakınca direk takibe girerim ve hamile kalırım diye düşündüm. Ama şuan fark ediyorum ki bu süreç gerçekten çok farklıymış, sizin paylaşımlarınızla tedaviye gelen hastaların stresini, heycanını daha iyi anlamaya başladım. Kendimde merak içerisindeyim ilk ovitrellamı kullandım. açıkçası hiç bişey hissedemiyorum. Çünkü bu ilk denemeydi. gebelikten çok acaba yumurtam çatladımı diye merak ediyorum. İnsanın başına bu tarz şeyler gelince inanınki sağlık çalışanı falan olması çok boşmuş. Allah herkesin yardımcısı olsun. İnşallah gebesinizdir. Tüm Kalbimle diliyorum. Gününüz güzel olsun.gunaydın kızlar son 1 gunum kaldı cok heycanlıyım yaa :)ıns kırmızılar gelmez yaaaa cok umutlandım cunkuaslında sımdı kan tahlılı yapsam cıkar ama sonucundan korkuyorum 1 gun kaldı zaten bıraz daha sabır dıyorum bakalım yaa adet olcakmısım gıbı belım agrıyo benım belım genelde adet olacagım gun agrır ve ogun adet olurdum sımdı bıraz daha farklı gıbı bakalım ıns umutlarım caba bosa cıkmaz ama cooooooooooookk heycanlıyım
Sizin için dua ediyorum. İnşallah istediğiniz gibidir. Ben 1-1.5 yıl kadın doğumda da çalıştım, hemşireyim. Aynı zamanda kendimde polikistiğim. Tanımı bildiğim için ve genelde izlenen tedavi sürecini de bildiğim için henüz erken diye üç yıldır korundum, korunmayı bırakınca direk takibe girerim ve hamile kalırım diye düşündüm. Ama şuan fark ediyorum ki bu süreç gerçekten çok farklıymış, sizin paylaşımlarınızla tedaviye gelen hastaların stresini, heycanını daha iyi anlamaya başladım. Kendimde merak içerisindeyim ilk ovitrellamı kullandım. açıkçası hiç bişey hissedemiyorum. Çünkü bu ilk denemeydi. gebelikten çok acaba yumurtam çatladımı diye merak ediyorum. İnsanın başına bu tarz şeyler gelince inanınki sağlık çalışanı falan olması çok boşmuş. Allah herkesin yardımcısı olsun. İnşallah gebesinizdir. Tüm Kalbimle diliyorum. Gününüz güzel olsun.
canım sorunca bana da cevabı söylersen sevinirim.senin bi kaç gün daha gelmezse git doktora.Kist ihtimali olabilir çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?