Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi canım hayırlısıyla bebiş vardır inşallah....

canım hayırlısı olsun.inşallah hamilesindir..ağrı bende olmuştu benim negatif çıktı.ama yanlış hatırlamıyorsam lila da da ağrı olmuştu ama o hamile..herkeste belirtiler farklı olur cnm bünye meselesi işte.iyi düşün ki iyi olsun.olmasada kendini üzme muhakkak olacak birgün.

Canım bizi en iyi sen anlarsın..sonuçta seninde bak kaçıncı denemenmiş bu.benim ilk klomen deneyişimdi.senin önceden yaşadığın şeyleri ben şimdi yaşıyorum.sen şükürki sabrının hediyesini aldın şu an karnında.dilerim yüce Rabbimden o duyguyu bizede tattırsın hayırlısıyla..buda bizim sınavımız bu yeryüzünde demekki canım.ve tek ilacıda dua ile sabır.kendine dikkat et canım..bebeğine ve kendine iyi bak..inşallah bizde hemen arkandan geliriz...

selam kıslar yazılarınızı okurken o kötü günlerimi hatırladım.bende çok kötü süreçten geçtim çok şükür üç aylık bir kızım var.beşinci yılımda meleğimi kucağıma aldım.o beş yıl neler çektim
tedaviye başladım iki ay klomen kullandım ama yumurtalarımda çatlama olmuyomuş tadavi sürecim sinir ve sitresle geçti üçüncü ayımda doktorum klomen veçatlatma iğnesi dedi iğnemi oldum çok şükür hamile kaldım rabbim hepinize kısa zamanda meleklerinize kavusturmayı nasip eylesin.

çok teşekkürler inşallah bizde senin gibi kucağımıza alırız yavrularımızı.Allahımdan tek dileğim sabır zaten..ben ilk kez denedim.kısmet artık 2.veya 3. deneyişime

benim bu ay 3. ve son klomen kullanışım olacak.sonraki aşama da doktorlarınız nasıl bir yol izliyo beni bilgilendirirmisiniz?

bende duymuştum burdan.ama doktorum 3 ay dedi.niye bilmiym.seninki bişy demedi mi?

yok cnm demedi.ama önümüzdeki hafta sorarım kaç kez deneyeceğini.2.deneyeceği kesin çünkü adetinin 3.günü tekrar gel dedi.bakalım daha olmadım onu bekliyorum bende.ilk defa çabucak gelsin istiyorum şu kırmızı canavar...

canım sorunca bana da cevabı söylersen sevinirim.senin bi kaç gün daha gelmezse git doktora.Kist ihtimali olabilir çünkü

arkadaşlar öncelille herse selam iyi akşamlar size mutlu haberi vermek için sabırsızlanıyorum evet hamileyim HAMİLE ALLAHIMA ŞÜKÜR çok çektik çok üzüldük ama pes etmedik ve başardık herneyse sadete gelirsek benim eşimde varikosel vardı speerm sayısı düşüktü evleneli 1.5 sene olmuştu ama bütün denemeler rağmen olmuyordu en son testten sonra ameliyat olmasına karar verdik ve nitekim ameliyat oldu ameliyattan sonra herşeyi denedik ben şimdi onları size sırasıyla yaziyorum
1.öncelikle bol bol dua edin bol bol unutmadan ben hep dedim peygamberimiz yüzü suyu hürmetine ve bedir savaşı şehitlerinin sahabelerinin yüzü suyu hürmetine hz ibrahime evlat verdin bize de nasip et yarabbim dedim ve beraber dedik 2.keçi boynuzu kürünü içti 3.sabah ahşam keçiboynuzu pekmezini yedi 4.gınds bide bi ilaç varmış onu aldı onu da denedi sabah aç karnına içti 5.çakşır otu suyunu aldı onuda denedi garibim tadı iğrenç ama içti onu az içti ama denedi ve geçen cuma ameliyattadan tam 3 bilemedin 3.5 ay sonra o gün mübarek gün testin sonucunu aldım eşim inanamadı akşam bide kan testi yaptırdık herşey güzel allah sizlerede NASİP ETSİN şimdi dualarım sizlerle beraber ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

tebrik ederim canım alah tamamına erdirir inşallah.bizlerede kısmet eder bu güzel haberi vermeyi..

kızlar galiba soğan bende işe yaramaya başladı yada ters tepti bilmiyorum vallahi:79::79:19 aralıkta 2 gün ama çok çok az kanamam olmuştu hatta üstüne görme bile sanmıştım ama değildi.soğanın 8. gününde adet oldum 2. günüm şuan 6 gün sonra bitcek sonra incir kürüne başlıcam inşallah işe yarar.ama sanki içim söküldü öyle bir ağrı.anlamadım ama devam edcem bakalım nolcak...

gunaydın kızlar son 1 gunum kaldı cok heycanlıyım yaa :)ıns kırmızılar gelmez yaaaa cok umutlandım cunkuaslında sımdı kan tahlılı yapsam cıkar ama sonucundan korkuyorum 1 gun kaldı zaten bıraz daha sabır dıyorum bakalım yaa adet olcakmısım gıbı belım agrıyo benım belım genelde adet olacagım gun agrır ve ogun adet olurdum sımdı bıraz daha farklı gıbı bakalım ıns umutlarım caba bosa cıkmaz ama cooooooooooookk heycanlıyım

Sizin için dua ediyorum. İnşallah istediğiniz gibidir. Ben 1-1.5 yıl kadın doğumda da çalıştım, hemşireyim. Aynı zamanda kendimde polikistiğim. Tanımı bildiğim için ve genelde izlenen tedavi sürecini de bildiğim için henüz erken diye üç yıldır korundum, korunmayı bırakınca direk takibe girerim ve hamile kalırım diye düşündüm. Ama şuan fark ediyorum ki bu süreç gerçekten çok farklıymış, sizin paylaşımlarınızla tedaviye gelen hastaların stresini, heycanını daha iyi anlamaya başladım. Kendimde merak içerisindeyim ilk ovitrellamı kullandım. açıkçası hiç bişey hissedemiyorum. Çünkü bu ilk denemeydi. gebelikten çok acaba yumurtam çatladımı diye merak ediyorum. İnsanın başına bu tarz şeyler gelince inanınki sağlık çalışanı falan olması çok boşmuş. Allah herkesin yardımcısı olsun. İnşallah gebesinizdir. Tüm Kalbimle diliyorum. Gününüz güzel olsun.

Öncelikle Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürür.Benim 1,5 sene önce ovitrelle iğneden sonra kistim oluştu.Ve 3 ay doğum kontrol hapı verdi doktor.tabi şaşırdım bende sonuçta hamile kalmak için tedavi görüyorum.Doktor insanlar yanlış biliyor d.kontol hapını bıraktıktan sonra hamile kalabilrsin bu engel değil dedi.Hatta doğum kontrol hapını bir gün almasan bile hamile kalabilrsin dedi.O yüzden korunduğun için kendini suçlu hissetme.Rabbim bir gün mutlaka verecek.Yeterki sabırlı olalım.

canım sorunca bana da cevabı söylersen sevinirim.senin bi kaç gün daha gelmezse git doktora.Kist ihtimali olabilir çünkü

evet cnm olmasanda gel dedi doktorum.7 aralıkta olmuştum ben 7 ocağa kadar belkiycem.eğer olmazsam önümüzdeki hafta gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…