Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kist iğneye rağmen yumurtada çatlama olmazsa o zaman oluşuyo diye biliyorum. sanki çatlamada oldu gibi, eğer iğnenin etkisi değilse ovulasyon akıntısı geldi ama İnşallah diyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sizin tedaviniz nasıl gidiyor? Allahtan hepimize sabır vermesini diliyorum...

mrb kızlar ya bıraz once cok hafıf bı kahverebgı leke geldı ama coook hafıfı sımdı bu adet belırtısıdır dımı

mrb kızlar ya bıraz once cok hafıf bı kahverebgı leke geldı ama coook hafıfı sımdı bu adet belırtısıdır dımı

canım neden kan tahlili yaptırmuyorsunki?inan böyle belirti beklemekten daha iyi..ben yaptırdım sonuç negatifte çıksa emin ol kafam karışık değil..bence yaptır eğer iğnenin üzerinden 2 hafta geçtiyse..inşallah hamilesindir..kasma kendini oluruna bırak.

bişey sormak istiyorum ovitrelleyi alırken parayı ödüyormusunuz ben 2 aydır 3 hekim raporum olmasına ragmen parasını ödemek zorunda kalıyorum. saglık güvencem emekli sandıgı siz nasıl alıyorsunuz?

bişey sormak istiyorum ovitrelleyi alırken parayı ödüyormusunuz ben 2 aydır 3 hekim raporum olmasına ragmen parasını ödemek zorunda kalıyorum. saglık güvencem emekli sandıgı siz nasıl alıyorsunuz?

canım maalesef iğneyi ssk karşılamıyor.ben ssklıyım ama 80 lira ödedim..

ssk'nın karşıladığı ilaç farklı, ovitrelleyi malesef karşılamıyor. Ama eczeneyle konuşup indirim yapın, sonuçta birden fazla kez ihtiyaç olabilir derseniz küçük bir indirim yaparlar. Ben 70tl ödedim, Daha cuma günü aldım.

selam canım iyi olmana sevindim. ben de bugün doktora gittim kontrole. çok şükür kist falan olmamış. klomeni yine günde 1 tane kullan dedi. adetin 12. günü tekrar gidecekmişim. maraton yeniden başladı yani. ama doktor sakın moralinizi bozmayın bu ay şansınız daha da artacak dedi. benim de keyfim yerine geldi. takmıcaz bu ay.. olacağı varsa olur.

bu arada ben rahim filmi çektirmiştim canım bi 7 ay önce falan. medical parkta çektirdim temiz çıktı çok şükür. ben cesaret edemedim anestezili çektirdim hiçbir şey hissetmedim bile. hsg 80tl, anestezi 70 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. ama sonra burda yazılan fiyatları görünce baya uyguna çektirdiğimi anladım çünkü 450lerden bahsedenler var. benim hsg çeken doktor da iyi bi doktordu. işte böyle canım bence aklında kalmasın bir an önce çektir. hem hsgden sonra şansın da artıyor.

Canım benim çok sağol.mutlaka çektiricem doktorumla konuştuktan sonra.yani tıkanıklık falan varsa eğer bu ilaçları kullanmamın bir etkisi olmaz diye düşünüyorum.hala adet olmadım cnm onun huzursuzluğu var.eğer olmasam bile önümüzdeki hafta gidicem doktora.inşallah kist oluşmamıştır.belirtiler var ama olamiyorum cnm.inşallah olurum.konuştum doktorumla klomene devam edecekmişiz.inşallah bu ay bizim için hayırlı olur cnm..

yaa gectı cnm yarın adet gunum bugunde hafıf kahverengı leke geldı cnm sıkıldı yaaa yarınada adet olmazsam gıdıcem tahlıl ıcın cnm bu stresten kurtulmak ıstıyorum ama bence yarın olcam cunku ben hep boyle olurum olomadan once hafıf bı leke gelır uuuuufff ya okadar caba bosa gıttı cok ümitliydim ama yaaa olmadı

kızlar bende kist oluşmuş.Bu ay klomen yok...doktor bir ilaç yazdı ama c.tesi başla dedi.Bu ayda bebiş bana hayal...Tek avuntum doktorun dediğine göre ilk adetimde bu kisti atabilecekmişim.Herkes aşılaması tutmayanın bir sonraki ayda tuttuğunu söyledi o yüzden bu ay çok umutluydum ama bu ufacık kist herşeyi alt üst etti.Bende şimdi karar verdim.Önce soğan kürü sonra incir kürü yapıcam.

Hürremcim inşallah bu ay olur kafana takmayınca şıp diye oluveriyormuş,inşallah sen takmamayı becerebilirsin.

Birsum ben iki kere çektirdim rahim filmi biri özelde biri devlet hastanesinde.özelde iki sene önce 350 tl verdim.3 ay öncede vakıf gureba da tek kuruş vermeden çektirdim.ilki ağrısız acısızdı ama ikincisinde biraz kasıklarımda ağrı oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değil.Sana tavsiyem devlet hastanesinde olman.Çünkü orda daha detaylı çektiler.Gerçi ikisinde de bi şey çıkmadı bende çok şükür.Nette yazılanları okuduğumda ben çok korkmuştum ama korkulacak bir şey yok.Adet sancısı gibi sancı oluyor hepsi bu..

seni umutlandırmak ta istemem ama gebeliğin ilk ayında lekelenmeler olabiliyor canım.Bence umudunu kaybetme.Bekle bakalım yarını gerçekten gelecekmi.Umarım ikinci hamile haberinide senden alırız.

bende 80 tl ye alıyorum.Ama eczaneye sormuştum bunu sigorta karşılamıyormu diye heyet raporu olması gerekiyormuş.sendeki raporun neyi eksikmiş eczacıya sor bence

inş.buay gelirbebişin canım sıkma canını
rahim filmini ne kadar uygun çekinmişsin benimda çekinmem gerekiyo ama doktorum 500-600tl olur dedi çektiremedim

kızlar kolmen ve iğneyi her aymı kullanıyosunuz ardarda yani ben geçen ay kullandım biliyosunuz buay bekle diğer ay adet olunca gel dedi doktorum etkisi belki buay olabilir üstüste vucuda yüklemeyelim dedi inş.buay bebiş göbüşe gelirde gerek kalmaz hayırlısı bakalım buay bende bitkisel takılıyorum

seni umutlandırmak ta istemem ama gebeliğin ilk ayında lekelenmeler olabiliyor canım.Bence umudunu kaybetme.Bekle bakalım yarını gerçekten gelecekmi.Umarım ikinci hamile haberinide senden alırız.

sagol cnm benım ıns yaa dun oyle lekelenmeler olunca bu sabah kesın adet olurum dedım ama hala bısey yok oglene kadarda bısey olmazsa gıdıcem doktora kan tahlılı ıcın bakalım artık ıns hamıleyımdır bu ay cok umutlandım

Hadi canım inşallahhh...canının sıkma kasık ağrısı bende de oldu hala da oluyor...stres yapma...

tekrardan mrb kızlar bıraz once doktorumu aradım gelım bı kan tahlılı olayım dıye daha erken dedı ben 22 aralık ıgne oldum 29 aralıkda da progestan a basladım.doktoru aradıgımda dedıkı ılacın bıtsın bıkac gun gecınce gel dedı daha ıyı sonuc cıkar dedı ılac bazen adetı gecıktırebılıyor dedı.yanı benım ılac yarın bıtıyor pazartesi gıdıcem doktora dua edın ozamana kadar kırmızılar gelmesın:)

Kıymet Hanım günaydın, inşallah bebişiniz gelir bu ay. Herşey gönlünüzce olsun.Gününüz güzel olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…