Öncelikle Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürür.Benim 1,5 sene önce ovitrelle iğneden sonra kistim oluştu.Ve 3 ay doğum kontrol hapı verdi doktor.tabi şaşırdım bende sonuçta hamile kalmak için tedavi görüyorum.Doktor insanlar yanlış biliyor d.kontol hapını bıraktıktan sonra hamile kalabilrsin bu engel değil dedi.Hatta doğum kontrol hapını bir gün almasan bile hamile kalabilrsin dedi.O yüzden korunduğun için kendini suçlu hissetme.Rabbim bir gün mutlaka verecek.Yeterki sabırlı olalım.
Kist iğneye rağmen yumurtada çatlama olmazsa o zaman oluşuyo diye biliyorum. sanki çatlamada oldu gibi, eğer iğnenin etkisi değilse ovulasyon akıntısı geldi ama İnşallah diyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sizin tedaviniz nasıl gidiyor? Allahtan hepimize sabır vermesini diliyorum...[
Amin ...aramıza hoşgeldin..bende adet belirtileri vardı.ancak 3 gündür kesildi.sadece göğüslerim hassaslaştı.biran önce olsam çok iyi olacak aksi takdirde kist oluştuğunu düşünücem.
mrb kızlar ya bıraz once cok hafıf bı kahverebgı leke geldı ama coook hafıfı sımdı bu adet belırtısıdır dımı
bişey sormak istiyorum ovitrelleyi alırken parayı ödüyormusunuz ben 2 aydır 3 hekim raporum olmasına ragmen parasını ödemek zorunda kalıyorum. saglık güvencem emekli sandıgı siz nasıl alıyorsunuz?
bişey sormak istiyorum ovitrelleyi alırken parayı ödüyormusunuz ben 2 aydır 3 hekim raporum olmasına ragmen parasını ödemek zorunda kalıyorum. saglık güvencem emekli sandıgı siz nasıl alıyorsunuz?
Bitanem çok sağol inan okuyunca birazda olsun içim rahatladı..doktorumla konuştum bugün ağlayarak.olsun hayatım tekrar deneyeceğiz dedi.yumurtan var eşinin spermleride var bunlar yeterli dedi.ama birtek şey istiyorum senden dedi stres yapmamak ve üzülmemek çünkü bu çok önemli bir faktör dedi.galiba haklısın canım birazda dalgaya almak lazım hayatı..lila inşallah ayağını sürmüştür ardı arkasıda kesilmez hamişlerimizin...senin içinde çok üzüldüm hürremim ya birdahaki aya inşallah..ben adet olamadım hala onunda sıkıntısı var bende canımcım..
Canım birde ben doktorumla konuşucam şu rahim fimi olayını çünkü eğer bir tıkanıklık söz konusuysa boşa ilaç kullanmıyayım.okey verirse çektireyim diyorum.peki bu rahim filmi ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar.çektiren yada??ağrılımı oluyor?maliyeti nedir?yardımcı olursanız sevinirim..
selam canım iyi olmana sevindim. ben de bugün doktora gittim kontrole. çok şükür kist falan olmamış. klomeni yine günde 1 tane kullan dedi. adetin 12. günü tekrar gidecekmişim. maraton yeniden başladı yani.ama doktor sakın moralinizi bozmayın bu ay şansınız daha da artacak dedi. benim de keyfim yerine geldi. takmıcaz bu ay.. olacağı varsa olur.
bu arada ben rahim filmi çektirmiştim canım bi 7 ay önce falan. medical parkta çektirdim temiz çıktı çok şükür. ben cesaret edemedim anestezili çektirdim hiçbir şey hissetmedim bile. hsg 80tl, anestezi 70 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. ama sonra burda yazılan fiyatları görünce baya uyguna çektirdiğimi anladım çünkü 450lerden bahsedenler var. benim hsg çeken doktor da iyi bi doktordu. işte böyle canım bence aklında kalmasın bir an önce çektir. hem hsgden sonra şansın da artıyor.
canım neden kan tahlili yaptırmuyorsunki?inan böyle belirti beklemekten daha iyi..ben yaptırdım sonuç negatifte çıksa emin ol kafam karışık değil..bence yaptır eğer iğnenin üzerinden 2 hafta geçtiyse..inşallah hamilesindir..kasma kendini oluruna bırak.
yaa gectı cnm yarın adet gunum bugunde hafıf kahverengı leke geldı cnm sıkıldı yaaa yarınada adet olmazsam gıdıcem tahlıl ıcın cnm bu stresten kurtulmak ıstıyorum ama bence yarın olcam cunku ben hep boyle olurum olomadan once hafıf bı leke gelır uuuuufff ya okadar caba bosa gıttı cok ümitliydim ama yaaa olmadı
selam canım iyi olmana sevindim. ben de bugün doktora gittim kontrole. çok şükür kist falan olmamış. klomeni yine günde 1 tane kullan dedi. adetin 12. günü tekrar gidecekmişim. maraton yeniden başladı yani.ama doktor sakın moralinizi bozmayın bu ay şansınız daha da artacak dedi. benim de keyfim yerine geldi. takmıcaz bu ay.. olacağı varsa olur.
bu arada ben rahim filmi çektirmiştim canım bi 7 ay önce falan. medical parkta çektirdim temiz çıktı çok şükür. ben cesaret edemedim anestezili çektirdim hiçbir şey hissetmedim bile. hsg 80tl, anestezi 70 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. ama sonra burda yazılan fiyatları görünce baya uyguna çektirdiğimi anladım çünkü 450lerden bahsedenler var. benim hsg çeken doktor da iyi bi doktordu. işte böyle canım bence aklında kalmasın bir an önce çektir. hem hsgden sonra şansın da artıyor.
seni umutlandırmak ta istemem ama gebeliğin ilk ayında lekelenmeler olabiliyor canım.Bence umudunu kaybetme.Bekle bakalım yarını gerçekten gelecekmi.Umarım ikinci hamile haberinide senden alırız.
sagol cnm benım ıns yaa dun oyle lekelenmeler olunca bu sabah kesın adet olurum dedım ama hala bısey yok oglene kadarda bısey olmazsa gıdıcem doktora kan tahlılı ıcın bakalım artık ıns hamıleyımdır bu ay cok umutlandım
tekrardan mrb kızlar bıraz once doktorumu aradım gelım bı kan tahlılı olayım dıye daha erken dedı ben 22 aralık ıgne oldum 29 aralıkda da progestan a basladım.doktoru aradıgımda dedıkı ılacın bıtsın bıkac gun gecınce gel dedı daha ıyı sonuc cıkar dedı ılac bazen adetı gecıktırebılıyor dedı.yanı benım ılac yarın bıtıyor pazartesi gıdıcem doktora dua edın ozamana kadar kırmızılar gelmesın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?