Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim bu ay aşılama yapılmıştı.Aşılamanın yapıldığı gün yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakıldı ve çatlamıştı.Buna rağmen kist oluştu yine.primolut diye bir ilaç verdi c.tesi günü ona başlayacağım ve adet olunca tekrar gidicem.Herşey Allah'tan günü ve saati belli ama bizler sabredemiyoruz hemen olsun istiyoruz.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

hadi bakalım inşallah dualarımız seninle.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

inş.buay gelirbebişin canım sıkma canını
rahim filmini ne kadar uygun çekinmişsin benimda çekinmem gerekiyo ama doktorum 500-600tl olur dedi çektiremedim

sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur. çok da kafaya takmıyorum. vardır bunda da bi hayır deyip geçiyorum.
ben klomeni üst üste kullanıyorum bu 2. deneme olacak inşallah. 6 ay devam edecekmişim. sen bu ay incir, keçiboynuzu ye, keçiboynuzu pekmezi de için eşinle. bir de bol bol adaçayı iç canım.
rahim filmini de emekli sandığı bi kısmını karşılamış olabilir. bilemiyorum ki :26: ama gerçekten fiyat çok uygundu.

ya benim doktorum neden 3 ay dedi.yarın gidecem yumurtalarıma bakacak inş.iyidir.

dediğim gibi biz biray ara verdik canım doktorum ilaç ertesi ayada fayda edebilir dedi banada 2kez buyöntemi deneyeceğimizi sonuç alınmazsa hsg çekinmem gerektiğini söledi hayırlısı baklaım
adaçayı içyorum canım birde hayt btohumu çayı içiyorum eşimde keçiboynuzunu kullanıyo suyunu içecekdi ama kütür kütür yiyobakalım inş.fayda eder bunlar bekleyip göreceğiz:82:

ya benim doktorum neden 3 ay dedi.yarın gidecem yumurtalarıma bakacak inş.iyidir.

Prety9217 ve gfr kızlar canınızı hiç sıkmayın doktorum bana da aynı şeyleri söylemişti.3 deneme serephone + çatlatma iğnesi olmazsa 3.denemenin sonunda rahim filmi, film temiz çıkarsa yine yumurta geliştirmek için daha kuvvetli olan iğnelere geçilecek ve aşılama yapılacaktı...Moralinizi bozmayın ben bu ay son deneme diye kendimi rahim filmine hazırlıyordum.Şu zaman adet olrum şu zaman rahim filmi çektiririm diyordum...bakın çok şükür oldu 3.denemede....O yüzden rahat olun eminim sizlerinde olacak canlarım....dualarım sizlerlerle....Bi bu arada bende bundan önceki ay bayrama geliyor kontroller diye doktorum kendi haline bıraktırmıştı.bana da size dedğini demişti..ilaç etkisini göstermeye devam eder diye...o yüzden çalışmalarınızı sıkı tutun...benim o ay annemler yanımdaydı pek düzenli çalışamamıştık...

Son düzenleme:
lila benim adet günüm yarın çok sancım var her an olacakmışım gibi sendede varmıydı

wardı canım,inan hala ara ara sancıyor korkutuyor beni de....Normal diyorlar rahim büyüyor bebek yerleşiyor ondan diyorlar...İnşallah seninde bebeğin yaramazlık yapıyordur içerde...

CANIM SORMA YA... BEN bursada hayat hastanesinde bi nigar hanım var ona gidiyorum. şimdi adetin 2.günü gittim kontrole dediki niye olmuyo bizde merak edyoz dedi. dedim daha ikinci ilaç birinci iğne denemem bi ay daha denesek dedim. film çektirceksin dedi. ne kadar dedim. 180 tl... anestezili 280 tl.. dedi. bir an önce çektir dedi... dedim dışardan çektirsem olmaz mı? sen bilirsin dedi dışarda daha pahalı dedi ayrıca çeken de yok dedi zübeyde hanım da bize gönderiyo dedi... istersen bu ay da ilaç dene ama bunu eninde sonunda çektirceksin dedi.... bende bi dahaki aya olsun o zaman dedim... ama çok pahalı olduğu için anestezisiz olur die düşünüyodum... 300 tl nerdeyse yuhhhhhhhhhh yaaa..

sen medical park demişsin...80+70 yani 150 demişsin herşey dahil... yarı yarıyaaaa.... bu hayat hastanesi nasıl bi hastaneyse medicalden 2 kat fazla

bende telefonla bi soriim bariiiiiiii... eğer bu ay da haöile olmazsam bi dahaki ay için araştırmaya başliim :)

yok canım olmadı....canım ümitlendirmeyeyim ama o lekelenmeler bazı hamileliklerde olabiliyormuş...adetine kaç gün var????

günaydın cnm adetım dun olmam gerekti olmadı 2 gun oncede cook hafıf bı kahverngı leke geldı bıdaha gelmedı dun belım oyle agrıdı kı kesın adet olurum dedım olmadı wc gıdıp bakmaktan bıktım dunde doktoru aradıgımda progestan bıtsın 1 2 gun sonra gel dedı o ılacımda bugun bıtıyo bakalım ama adet olcam gıbı 3 gundur boyle hıssedıyorum ama olmuyo ınş olmazda hamıleyımdır:)

Adaçayını hiç duymamıştım cnm.İyi oldu söylediğin bundan sonra bende adaçayı içeyim bari.zaten bu ay doktorun yanı sıra bitkilerle de destek yapıcam.Eninde sonunda gelecek inş.

şu adaçayının faydalarına baktım da bana uygun değilmiş.Östrojen içeriyormuş.Benim de bu ay tahlilde östrojen çok yüksek çıktı.İyiki bakmışım.:)))aman kızlar dikkat adaçayında düşük yapma olasılığını artıran maddelerde varmış.Of ya ona bak buna bak bu ne böyle yaa.Eskiden annelerimiz çatır çatır doğurmuş bide bizlere bakın ne yiyelim ne içelim ne zaman ilişkiye girelim.walla allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:

İdrar testi yapsana canım...nede olsa adet günün geçmş...hadi inşallah....benim adet günümde çıkmıştı...

evt kızlar ada cayı cocugu dusurme etkısı var maydonz suyuda ıcmeyin sakın kızlar aslında eskı ınsanlar cocuk dussun dıye sogan suyuda ıcermıs dıye duydum ama bıtkılere dıkkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…