Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben geldim, nasılsınız hepiniz?

İnternette problem vardı, nihayet çözüldü.Yazdıklarınız epey birikmiş okumakta zorlandım valla.

LİLA CANIM, TEBRİK EDERİM.ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.
KENDİNE ÇOK DİKKAT ET, MÜMKÜNSE HİÇ İŞ YAPMA İLK 4 AY.
Bu arada senin tezinde çürümüş oldu.Hani ''ağrısı iğneden sonra devam edenler hamile kalıyor '' diyordunya.

Ben yine klomene devam ediyorum, yarın bitecek.Hayırlısı artık ne yapalım bu ayda olmadı.

canım çok sağol..sanada çook geçmiş olsun.ben daha adet olamadım bende kistten şüpheleniyorum açıkçası bugün 31.gün ama hala kırmızı yok delirmek üzereyim.salı gününe kadar bekliycem eğer olmasamda gidicem doktora.devlette çektiririm ama devlet hastanesinde pekte iyi anılarım yok tekrar beni aynı psikolojiye sokarlar diye gitmek istemiyorum..doktorumla konuştuktan sonra karar vericem buna cnm.çok geçmiş olsun cnm kafana takma çünkü herşey olacağına varıyor..

canım ben ayın 17.sinde oldum iğneyi.19undada progestana başladım 28inde progestan bitti.ertesi gün git kan tahlilş yaptır çıkar dedi.ben ayın 30unda yaptırdım negatif çıktı.ilacın bitsin kan tahlilini öyle yaptır ama bebek 12 günlükken kanda çıkıyormuş bilgin olsun.hakkında hayırlısı canım..

mevzev merhaba,

Senin çocuğun var ve şuanda da 2.'ye hamilesin galiba değil mi?

benim 14 aylık olucak olan bir kızım var 2. ye hamile değilim canım ama umarım 2. ye uğraşmadan kalırım çok sıkıntılı oluyo tedaviyle elin yüreğinde bekliosun sizi çok ii anlıyorum bize uğurlu geldi burası umarım sizede gelir rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inş.

kızlar bende kahverengiler ıyıce arttı galiba aksama kırmızılar gelıyo sil baştan yenıden yanı cnm cok sıkkın cook bukadar zormuymus ya hamıle olmak dızılerde bı gece yatıp kalkıyolar veee hamıle bıde bana bak ayagımı kaldırıyorum belıme yastık koyuyorum ama yok ıste olmuyo

Selam kızlar..çoookkkk şükür hastalandım pazartesi doktor yolları gözüktü..Allahım inşallah bu ay hayırlısıyla bebişlerimiz olur Yarabbim bize de gül Rabbim..bol bol dua arkadaşlar hadi bakalım pozitif olalım olalım ki bebişlerimiz göbüşümüze gelsin...

me güzel senin bir yavrun olmuş..darısı başımıza canım inşallah olacak birgün..

Allah bağışlasın, resimdeki kızın mı yoksa, ne güzel.Benim de bir oğlum var ikinci için uğraşıyoruz ama şimdilik olmadı.Daha öncede bir kimyasal gebelik geçirmiştim, hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden.İnşallah seninde ikinci hemen olur, bence çok ara verme.
Nasıl bir tedavi uygulamıştınız?Klomen + çatlatma iğneleri falan mı yoksa başka aşamaya geldiniz mi?

Canım üzülme bende ne kadar üzülmüştüm hatırlarsan.kendimizi en kötüye bile hazırlasak sonuç negatif olsada sukoyveriyoruz işte.üzülme birdahaki aya inşallah..Rabbim bize hayırlısı versin.bu da bizim sınavımız ne kadar sabırlı olursak Allah'a sığınırsak o kadar kolay olacak..hayırlısı olsun cnm üzülme..

slm kızlar.bugün doktora gittim.2 tane 18mm, 1 tane 15 mm yumurtam varmış.yarın çatlatma iğnesi vurduracam.

Hayılrısı canım hadi bakalım.bende pazartesi gidicem klomen verecek heralde tekrar.ben hastalandım azönce acaba kist tehlikesi hala var mıdır??

canım senin sağlık güvencen ne? bir de bursada da medical var diye biliyorum ben orayı da bi ara derim ben.

slm kızlar.bugün doktora gittim.2 tane 18mm, 1 tane 15 mm yumurtam varmış.yarın çatlatma iğnesi vurduracam.

hadi hayırlısı canım. marato başladı yeniden.

hayırlısı olsun canım inşallah bu ay son denememiz olur da bi daha uğraşmayız ben de bugün klomene başlıyorum ama her ayrıntıyı kafaya takmamaya karar verdim. yok klomene başladım yok iğne yapıldı şu saatlerde çalışmalıyız yok yumurta çatladı mı ağrım oldu mu bunlara hiç takılmıcam siz de öyle yapın kafaya takmayın. inşallah bu denemede olacak

hürrem hoşgeldiin canım nasılsın nasıl gidiyor??

hoşbulduk canım çok iyiyim. bu aralar kafa dağıtıyorum gezip eğlenip duruyorum. ders çıkışı öğretmen arkadaşlarla yemeğe gittik kız kıza. muhabbet falan ettik, kitap fuarını gezdik. güzel vakit geçiriyorum. sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…