İdrar testi yapsana canım...nede olsa adet günün geçmş...hadi inşallah....benim adet günümde çıkmıştı...
yaaa gercekten mı ozman ben gıdıp bı test alıp gelim sonucu yazarım ok dua edın neolur
hadi kıymetcim bir ii haberde senden gelsin
kızlar bende kist oluşmuş.Bu ay klomen yok...doktor bir ilaç yazdı ama c.tesi başla dedi.Bu ayda bebiş bana hayal...Tek avuntum doktorun dediğine göre ilk adetimde bu kisti atabilecekmişim.Herkes aşılaması tutmayanın bir sonraki ayda tuttuğunu söyledi o yüzden bu ay çok umutluydum ama bu ufacık kist herşeyi alt üst etti.Bende şimdi karar verdim.Önce soğan kürü sonra incir kürü yapıcam.
Hürremcim inşallah bu ay olur kafana takmayınca şıp diye oluveriyormuş,inşallah sen takmamayı becerebilirsin.
Birsum ben iki kere çektirdim rahim filmi biri özelde biri devlet hastanesinde.özelde iki sene önce 350 tl verdim.3 ay öncede vakıf gureba da tek kuruş vermeden çektirdim.ilki ağrısız acısızdı ama ikincisinde biraz kasıklarımda ağrı oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değil.Sana tavsiyem devlet hastanesinde olman.Çünkü orda daha detaylı çektiler.Gerçi ikisinde de bi şey çıkmadı bende çok şükür.Nette yazılanları okuduğumda ben çok korkmuştum ama korkulacak bir şey yok.Adet sancısı gibi sancı oluyor hepsi bu..
tekrardan mrb kızlar bıraz once doktorumu aradım gelım bı kan tahlılı olayım dıye daha erken dedı ben 22 aralık ıgne oldum 29 aralıkda da progestan a basladım.doktoru aradıgımda dedıkı ılacın bıtsın bıkac gun gecınce gel dedı daha ıyı sonuc cıkar dedı ılac bazen adetı gecıktırebılıyor dedı.yanı benım ılac yarın bıtıyor pazartesi gıdıcem doktora dua edın ozamana kadar kırmızılar gelmesın:)
mevzev merhaba,
Senin çocuğun var ve şuanda da 2.'ye hamilesin galiba değil mi?
benim 14 aylık olucak olan bir kızım var 2. ye hamile değilim canım ama umarım 2. ye uğraşmadan kalırım çok sıkıntılı oluyo tedaviyle elin yüreğinde bekliosun sizi çok ii anlıyorum bize uğurlu geldi burası umarım sizede gelir rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inş.
benim 14 aylık olucak olan bir kızım var 2. ye hamile değilim canım ama umarım 2. ye uğraşmadan kalırım çok sıkıntılı oluyo tedaviyle elin yüreğinde bekliosun sizi çok ii anlıyorum bize uğurlu geldi burası umarım sizede gelir rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inş.
kızlar bende kahverengiler ıyıce arttı galiba aksama kırmızılar gelıyo sil baştan yenıden yanı cnm cok sıkkın cook bukadar zormuymus ya hamıle olmak dızılerde bı gece yatıp kalkıyolar veee hamıle bıde bana bak ayagımı kaldırıyorum belıme yastık koyuyorum ama yok ıste olmuyo
slm kızlar.bugün doktora gittim.2 tane 18mm, 1 tane 15 mm yumurtam varmış.yarın çatlatma iğnesi vurduracam.
CANIM SORMA YA... BEN bursada hayat hastanesinde bi nigar hanım var ona gidiyorum. şimdi adetin 2.günü gittim kontrole dediki niye olmuyo bizde merak edyoz dedi. dedim daha ikinci ilaç birinci iğne denemem bi ay daha denesek dedim. film çektirceksin dedi. ne kadar dedim. 180 tl... anestezili 280 tl.. dedi. bir an önce çektir dedi... dedim dışardan çektirsem olmaz mı? sen bilirsin dedi dışarda daha pahalı dedi ayrıca çeken de yok dedi zübeyde hanım da bize gönderiyo dedi... istersen bu ay da ilaç dene ama bunu eninde sonunda çektirceksin dedi.... bende bi dahaki aya olsun o zaman dedim... ama çok pahalı olduğu için anestezisiz olur die düşünüyodum... 300 tl nerdeyse yuhhhhhhhhhh yaaa..
sen medical park demişsin...80+70 yani 150 demişsin herşey dahil... yarı yarıyaaaa.... bu hayat hastanesi nasıl bi hastaneyse medicalden 2 kat fazla
bende telefonla bi soriim bariiiiiiii... eğer bu ay da haöile olmazsam bi dahaki ay için araştırmaya başliim :)
slm kızlar.bugün doktora gittim.2 tane 18mm, 1 tane 15 mm yumurtam varmış.yarın çatlatma iğnesi vurduracam.
Selam kızlar..çoookkkk şükür hastalandım pazartesi doktor yolları gözüktü..Allahım inşallah bu ay hayırlısıyla bebişlerimiz olur Yarabbim bize de gül Rabbim..bol bol dua arkadaşlar hadi bakalım pozitif olalım olalım ki bebişlerimiz göbüşümüze gelsin...
hürrem hoşgeldiin canım nasılsın nasıl gidiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?