Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayılrısı canım hadi bakalım.bende pazartesi gidicem klomen verecek heralde tekrar.ben hastalandım azönce acaba kist tehlikesi hala var mıdır??

canım ya sanmam kist olduğunu.klomen biraz geciktiriyo.bende de öyle olmuştu.ben öğretmen arkadaşlarla pek takılmıyrm.çünkü 4 tanesi hamile ve hamilelikten başka bişy konuşmuyolar.düşün halimi

yaaa kızlar ben yine burdan duymuştum pkolu kadınlar şeker hapı kullanıyomuş.bende de pko var.doktora sordum kullanayım mı diye.yok senin fazla kilon yok kullanmana gerek yok dedi ama bilmiymki.

hürrem merhaba,

İyi vakit geçirmene sevindim. Ne yaptın görüşmeyeli, klomene başlandın mı?
Ben, bu ay olacağına inanıyorum İnşallah hepimiz için bu ay güzel olur.
Listeyi de güncellemek lazım demi, lila ilgilenemez artık.

yok doktorum gün falan da vermiyo zaten.10 gün boyunca sık sık ilişki dedi.ne anlama geliyosa.ben her gün diye yorumladım;

tatlım, hani şu iğneden sonraki 36 saat olayı var ya meşhur, ondan demiştim.Bazısı aynı gün ve gün aşırı diyor bazısı 36 saat sonra diyor onu merak ettim.

hayırlısı olsun canım inşallah bu ay son denememiz olur da bi daha uğraşmayız ben de bugün klomene başlıyorum ama her ayrıntıyı kafaya takmamaya karar verdim. yok klomene başladım yok iğne yapıldı şu saatlerde çalışmalıyız yok yumurta çatladı mı ağrım oldu mu bunlara hiç takılmıcam siz de öyle yapın kafaya takmayın. inşallah bu denemede olacak [/QUOTE]

doğru söylüyorsun canım en doğrusuda bu zaten.doktorumda öyle dedi bana stres en baş düşmanmış zaten.inşallah bu ay dileklerimiz gerçek olur ve göbüşlerimiz dolar.belirti kovalamaktansa dua etmek en doğrusu...

canım çok sevindim iyi olmana bende iyiyim ama arada sinir hezeyanı yaşıyorum işte o da olacak şeyler bütün gün evde olmanın dezavantajı..

tatlım, hani şu iğneden sonraki 36 saat olayı var ya meşhur, ondan demiştim.Bazısı aynı gün ve gün aşırı diyor bazısı 36 saat sonra diyor onu merak ettim.

canım bişy demedi işte.sık ilişki dedi sadece.ama ben yarın iğneyi vurdurduktan sonra her gün düşünüyrm.

canım ya sanmam kist olduğunu.klomen biraz geciktiriyo.bende de öyle olmuştu.ben öğretmen arkadaşlarla pek takılmıyrm.çünkü 4 tanesi hamile ve hamilelikten başka bişy konuşmuyolar.düşün halimi

canım ya kıyamam evet ortam bize pek uymuyor haklısın.aslında farklı bir duygu oluşuyor insanda neden ben ?diye soruyor insan sürekli.olsun canım ya bizde hayırlısıyla katılıcaz o kervana ama sabır işte sadece sabır..

yaaa kızlar ben yine burdan duymuştum pkolu kadınlar şeker hapı kullanıyomuş.bende de pko var.doktora sordum kullanayım mı diye.yok senin fazla kilon yok kullanmana gerek yok dedi ama bilmiymki.

İnternette araştır bak, şeker eğilimi olan yada şeker hastası olan pko 'larda şeker hapı veriliyormuş, demek ki hepsinde şeker olacak diye bir şey yok.Bir de pko kilo yaparmış sende kiloda olmadığına göre
dert edilecek birşey yok, doktoruna güven derim.

evet canım liste lilaya uğurlu geldi bu ay da ben yapayım belki ben de hamile kalırım
ben de bu ay çok rahatım bu ay olmazsa önümüzdeki ay olacak inşallah hatta bazen takılıyorum eşime arkadaşlara falan hamile olmadan iyice gezip tozayım diye
sen nasılsın?

canım çok sevindim iyi olmana bende iyiyim ama arada sinir hezeyanı yaşıyorum işte o da olacak şeyler bütün gün evde olmanın dezavantajı..

takılma canım o kadar gez toz keyfine bak kafanı dağıt daha çok genciz allaha şükür. erkenden anne olmayıveririz olur biter arkadaş ortamı çok önemli canım. ben de yavaş yavaş yeni ortamlar yeni arkadaşlar ediniyorum. çocuk konusu bile açılmıyo onun dışında her telden çalıyoruz. çok iyi geliyo

bu arada bugün başladım klomene. hayırlısı bakalım. doktor dozu arttırmadı. yine günde bir devam edicem. iğneleri olalım da listemizi yapalım.

evet tatlım aynen öyle niye ben diyo insan.bugün noldu biliyomusunuz.okadar hamile kadın vardı ki doktorda.hemşire hanım da herkese soruyo hamilemisin diye.bana da demez mi infertil(kısır) hastası mısın?çok zoruma gitti çook.

kızlar bende bugün adet oldum progestan 1 kaç gün geciktirdi adetimi pazartesi doktora gidiyorum gene sil başatan başlıyoruz hayırlısı olsun

Kızlar merhabalar... hadi bakalım hayırlı olsun yeni tedavileriniz...İnşşallah bu sefer son olur....walla merakla takip ediyorum sizleri yanıma gelin diye bekliyorum...sizleri seviyorum...stres yapmamaya çalışın kızlar...pretty ilk sen varsın sırada sanırım haydi arkadaşım allah kolaylık versin....bu arada ilişki zamanına kadar eşlerinizi tutun biriksinler biraz, ne kadar bol meni o kadar çok sperm:))beni duymasınlar:)))
İzmirli canım teşekkür ediyorum...darısı sizlerin başına...evet tezim çürüdü iğneden 1 -2 sonra sancım kesilmişti demekki böylede hamile kalınabiliyormuş.belirtilere takılmamak gerekiyormuş...Yalınız adetim geçtikten sonra hemen hemen hergün ara ara sancılandım hemde nasıl geceleri uykumdan uyandıyordu...korktum.Allah al sana sancı dedi herhalde...çok şükür şu iki gündür azaldı.bakalım pazartesi doktor keseyi görmeye çağırdı inşallah bi sorun çıkmaz...

bunu yapması abestle iştigal.özelliklede bir hemşire..boşver ama canım bir kendini bilmez için kafanı bile yorma.bende hastalandım pazartesi doktora gidicem aradım randevu için.demezmi çarşamba alabiliriz diye..bende dedim mümkün değil.doktor hanım çağırdı beni ben sizin yüzünüzden 1 ay nasıl beklerim dedim.araya alırız dediler neyseki..sorunu çözdüler.inşallah alırlar araya çünkü randevuda vermediler.inşallah yeni yıl bize uğur getirir inşallah hamile kalırız canım..kendini üzme olacak birgün muhakkak..

kızlar bende bugün adet oldum progestan 1 kaç gün geciktirdi adetimi pazartesi doktora gidiyorum gene sil başatan başlıyoruz hayırlısı olsun

muco'cum bende adey oldum bbugün bende pazartesi doktora gidicem.geçen ay hürremle aynıydık bu ayda seninle aynyız..inşallah bu ay iyi olacak canım üzülme sakın ne yapalım demekki böylesi daha hayırlı bizim için..

sağol canım bizde senin iyi haberlerini alıyoruz ve moral buluyoruz.bize bool boool dua et.kendinede çoook iyi bak..Allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…