Hayılrısı canım hadi bakalım.bende pazartesi gidicem klomen verecek heralde tekrar.ben hastalandım azönce acaba kist tehlikesi hala var mıdır??
ne güzel şansın yüksek, hadi hayırlısı bakalım.İlişki için doktorun birşey dedi mi?
hoşbulduk canım çok iyiyim. bu aralar kafa dağıtıyorum gezip eğlenip duruyorum. ders çıkışı öğretmen arkadaşlarla yemeğe gittik kız kıza. muhabbet falan ettik, kitap fuarını gezdik. güzel vakit geçiriyorum. sen nasılsın?
yok doktorum gün falan da vermiyo zaten.10 gün boyunca sık sık ilişki dedi.ne anlama geliyosa.ben her gün diye yorumladım;
hoşbulduk canım çok iyiyim. bu aralar kafa dağıtıyorum gezip eğlenip duruyorum. ders çıkışı öğretmen arkadaşlarla yemeğe gittik kız kıza. muhabbet falan ettik, kitap fuarını gezdik. güzel vakit geçiriyorum. sen nasılsın?
tatlım, hani şu iğneden sonraki 36 saat olayı var ya meşhur, ondan demiştim.Bazısı aynı gün ve gün aşırı diyor bazısı 36 saat sonra diyor onu merak ettim.
canım ya sanmam kist olduğunu.klomen biraz geciktiriyo.bende de öyle olmuştu.ben öğretmen arkadaşlarla pek takılmıyrm.çünkü 4 tanesi hamile ve hamilelikten başka bişy konuşmuyolar.düşün halimi
yaaa kızlar ben yine burdan duymuştum pkolu kadınlar şeker hapı kullanıyomuş.bende de pko var.doktora sordum kullanayım mı diye.yok senin fazla kilon yok kullanmana gerek yok dedi ama bilmiymki.
hürrem merhaba,
İyi vakit geçirmene sevindim. Ne yaptın görüşmeyeli, klomene başlandın mı?
Ben, bu ay olacağına inanıyorum İnşallah hepimiz için bu ay güzel olur.
Listeyi de güncellemek lazım demi, lila ilgilenemez artık.
canım çok sevindim iyi olmana bende iyiyim ama arada sinir hezeyanı yaşıyorum işte o da olacak şeyler bütün gün evde olmanın dezavantajı..
bu arada bugün başladım klomene. hayırlısı bakalım. doktor dozu arttırmadı. yine günde bir devam edicem. iğneleri olalım da listemizi yapalım.
canım ya kıyamam evet ortam bize pek uymuyor haklısın.aslında farklı bir duygu oluşuyor insanda neden ben ?diye soruyor insan sürekli.olsun canım ya bizde hayırlısıyla katılıcaz o kervana ama sabır işte sadece sabır..
yarın pretty iğne olacakmış, listeyi yarın başlatırız, hadi hayırlısı bakalım.
evet tatlım aynen öyle niye ben diyo insan.bugün noldu biliyomusunuz.okadar hamile kadın vardı ki doktorda.hemşire hanım da herkese soruyo hamilemisin diye.bana da demez mi infertil(kısır) hastası mısın?çok zoruma gitti çook.
kızlar bende bugün adet oldum progestan 1 kaç gün geciktirdi adetimi pazartesi doktora gidiyorum gene sil başatan başlıyoruz hayırlısı olsun
Kızlar merhabalar... hadi bakalım hayırlı olsun yeni tedavileriniz...İnşşallah bu sefer son olur....walla merakla takip ediyorum sizleri yanıma gelin diye bekliyorum...sizleri seviyorum...stres yapmamaya çalışın kızlar...pretty ilk sen varsın sırada sanırım haydi arkadaşım allah kolaylık versin....bu arada ilişki zamanına kadar eşlerinizi tutun biriksinler biraz, ne kadar bol meni o kadar çok sperm:))beni duymasınlar:)))
İzmirli canım teşekkür ediyorum...darısı sizlerin başına...evet tezim çürüdü iğneden 1 -2 sonra sancım kesilmişti demekki böylede hamile kalınabiliyormuş.belirtilere takılmamak gerekiyormuş...Yalınız adetim geçtikten sonra hemen hemen hergün ara ara sancılandım hemde nasıl geceleri uykumdan uyandıyordu...korktum.Allah al sana sancı dedi herhalde...çok şükür şu iki gündür azaldı.bakalım pazartesi doktor keseyi görmeye çağırdı inşallah bi sorun çıkmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?