Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar kendımı toplayıp geldım yenıden eşim cok kızdı bana daha ılk denememız olur daha dıyo bnde kendımı topladım kendıme geldım hurremın yazılarını okuyunca daha da rahatladım cnm.bende yarın saç rengimi degiştiricem kendıme bakcam ıyıce salmıstım kendımı bıraz degısıklık ıyı gelcek

tabi canım yaa.. ne takıp duruyoruz kafaya.. hayatını yaşamaya bak, her anın kıymetli. şu dünyada senden değerli hiçbir şey yok unutma.. :13:
zaten bebek olunca hayatını ona adayacaksın o yüzden şimdi kendine bol bol vakit ayır. ben alt komşumdan biliyorum 3 aylık bebeği var kadıncağız her saniye onunla uğraşıyo. altını değiştiriyo, emziriyo, gazını çıkarıyo, terlemiş mi diye bakıyo, üstünü değiştiriyo, biraz ayağında sallıyo olmuyo kaldırıp oynatıyo, sonra yeniden altını değiştiriyo... :96: ona bakarken ben yoruluyorum.. asıl maraton o zaman olacak o yüzden şimdi boooll bol gezip tozun dinlenin kendinize vakit ayırın canlarım

sağol ya çok güzel moral veriyorsunwalla dediklerin yalan değil....yinede istiyoruz işte...

bakış açını beğendim hürremcim.bunlar son tembelliklerimiz ama değil mi canım??bebişlerimiz olunca tatlı telaşlarımız başlayacak inşallah.işin açıkçası fazla takmamak gerek gerçekten.hiç ummadığımız zamanda gelecekler hayırlısıyla bize...ve zafer bizim olacak

evet canım inşallah olur bu ay ben çok yorulduğum için umudumu çok çabuk yitiriyorum binbir tedaviyle hamile kalıyorum ondan sonra en fazla 8 hafta sürüyor 3 tane düşüğüm var benim rabbim çekemeyeceğimiz yükler vermesin sen günde kaç tane klomen kullanacaksın bu ay

yaaa kızlar ben yine burdan duymuştum pkolu kadınlar şeker hapı kullanıyomuş.bende de pko var.doktora sordum kullanayım mı diye.yok senin fazla kilon yok kullanmana gerek yok dedi ama bilmiymki.

canım bende pcoluyum bu hapı kiloluluk için vermiolarki ostrojen hormonunu baskılamak adına veriolar benim bir arkadaşım glukofeni kullandı 1 ay hamile kaldı hemde çok zayıftı bende 3 4 ay kullandım bana hiç bir doktor kilon için verdim demedi bilmiom ilk defa duydum bence araştır

me güzel senin bir yavrun olmuş..darısı başımıza canım inşallah olacak birgün..
inşallah canım

inşallah canım ben daha çalışmalara başlamadım çünkü erken daha kendime gelemedim ama dediğin gibi çok ara vermicem ne zaman olucağı belli olmaz yada nasip işte ..evet canm resimde ki cadı kızım seninde hemen olması dileğiyle

canım geçen ay ilk klomen kullanışımdı.günde 2 kez alıyordum sabah ve akşam.pazartesi gidicem bakalım doktorum ne diyecek.ayrıca progestan ve climara diye karın bandı da kullandım ben ama maalesef işe yaramadı.rahim filmi şuaralar kafamı kurcalıyor..doktorumla konuşayım eğer çektir derse çektiricem hayırlısı artık canım ne diyelim.sende üzülme canım hayırlısı.peki düşük önleyici birşeyler kullanmadın mı hiç yani doktorun vermedimi?birde doktor bu düşükler için ne dedi sana?

canım çok saol iyi dileklerin için.seninde inşallh bebişin sağlıkla doğar

günaydın kızlar nasılsınız yaa ben hala tam bı adet olamadım anlamadım yaaa.3 gun oldu hala kırmızılar yok kahverengi leke seklınde yaa

canım yaaa valla bilmiym acaba kullansam mı?

günaydın kızlarr..keyifler nasıl?? hepinize iyi bir haftasonu diliyorum...:82:

günaydın kızlar nasılsınız yaa ben hala tam bı adet olamadım anlamadım yaaa.3 gun oldu hala kırmızılar yok kahverengi leke seklınde yaa

canım benimde kahverengi geldi ilkönce ama 15 dk sonra çoğaldı.ama ilaçlardanmıdır bilmiyorum rengi eskisi gibi değil kahverengi gibi geliyor belkide tam sökülmemiştir seninki.

canım ilk 2 düşüğümde hiç kalp atışı alınamadı kürtaj oldum 3. de testler yapıldı kanımda pıhtılaşma çıktı göbekten iğne ve asprin kullandım 9. haftada gene kalbi durdu bnim 9 yaşında bi oğlum var ondan hiç problem omamıştı şimdi hemetolokla görüştüm iğnenin dozu az gelmiştir günde 2 vuracağız dedi birde troit antikorunun biri yüksek oda bi düşük nedeniymiş ayrıca romatoit artrit hastasıyım bunun düşükle alakası varmı bilmiyorumda yok yok yani anlayacağın

yok doktorum gün falan da vermiyo zaten.10 gün boyunca sık sık ilişki dedi.ne anlama geliyosa.ben her gün diye yorumladım;

inşallah bu sefer tutar cnm.Benim bildiğim kadarıyla(bunu hem nette okudum hemde doktorum söyledi)Bir gün ilişki olacak bir gün olmayacak.Çünkü her gün olduğunda spermin kalitesi düşüyormuş.Birde sabah 6 da kadın içinde erkek içinde en iyi saatmiş çocuk için.Ya nelerle uğraşıyoruz.Biz artık saate bile dikkat eder olduk.Gerçi bu ay benim olmayacak maalesef kistim var ama Allahtan umut kesilmez ben yinede dikkat ediyorum.İnşallah senin güzel haberlerini alırız.

canım çook geçmiş olsun.bence kafanı hiç kurcalama.zaten biz o kadar üstüne düşüyoruz ki acaba bundan mı olmuyor ?yok bundan olmuyordur kesin deyip kendimizi biz tüketiyoruz.olacağı varsa zaten olur.bak maşallah Allahım sana bağışlasın bir yavrun var..olmasaydı o olmazdı ama değil mi?çok kafanda sorgulama canım bence doktorların dediğini yap gerisini düşünme.çünkü biz kafamızda kurcaladıkça hiç olmuyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…