mrb kızlar kendımı toplayıp geldım yenıden eşim cok kızdı bana daha ılk denememız olur daha dıyo bnde kendımı topladım kendıme geldım hurremın yazılarını okuyunca daha da rahatladım cnm.bende yarın saç rengimi degiştiricem kendıme bakcam ıyıce salmıstım kendımı bıraz degısıklık ıyı gelcek
tabi canım yaa.. ne takıp duruyoruz kafaya.. hayatını yaşamaya bak, her anın kıymetli. şu dünyada senden değerli hiçbir şey yok unutma.. :13:
zaten bebek olunca hayatını ona adayacaksın o yüzden şimdi kendine bol bol vakit ayır. ben alt komşumdan biliyorum 3 aylık bebeği var kadıncağız her saniye onunla uğraşıyo. altını değiştiriyo, emziriyo, gazını çıkarıyo, terlemiş mi diye bakıyo, üstünü değiştiriyo, biraz ayağında sallıyo olmuyo kaldırıp oynatıyo, sonra yeniden altını değiştiriyo... :96: ona bakarken ben yoruluyorum.. asıl maraton o zaman olacak o yüzden şimdi boooll bol gezip tozun dinlenin kendinize vakit ayırın canlarım
tabi canım yaa.. ne takıp duruyoruz kafaya.. hayatını yaşamaya bak, her anın kıymetli. şu dünyada senden değerli hiçbir şey yok unutma.. :13:
zaten bebek olunca hayatını ona adayacaksın o yüzden şimdi kendine bol bol vakit ayır. ben alt komşumdan biliyorum 3 aylık bebeği var kadıncağız her saniye onunla uğraşıyo. altını değiştiriyo, emziriyo, gazını çıkarıyo, terlemiş mi diye bakıyo, üstünü değiştiriyo, biraz ayağında sallıyo olmuyo kaldırıp oynatıyo, sonra yeniden altını değiştiriyo... :96: ona bakarken ben yoruluyorum.. asıl maraton o zaman olacak o yüzden şimdi boooll bol gezip tozun dinlenin kendinize vakit ayırın canlarım
muco'cum bende adey oldum bbugün bende pazartesi doktora gidicem.geçen ay hürremle aynıydık bu ayda seninle aynyız..inşallah bu ay iyi olacak canım üzülme sakın ne yapalım demekki böylesi daha hayırlı bizim için..
yaaa kızlar ben yine burdan duymuştum pkolu kadınlar şeker hapı kullanıyomuş.bende de pko var.doktora sordum kullanayım mı diye.yok senin fazla kilon yok kullanmana gerek yok dedi ama bilmiymki.
inşallah canımme güzel senin bir yavrun olmuş..darısı başımıza canım inşallah olacak birgün..
Allah bağışlasın, resimdeki kızın mı yoksa, ne güzel.Benim de bir oğlum var ikinci için uğraşıyoruz ama şimdilik olmadı.Daha öncede bir kimyasal gebelik geçirmiştim, hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden.İnşallah seninde ikinci hemen olur, bence çok ara verme.
Nasıl bir tedavi uygulamıştınız?Klomen + çatlatma iğneleri falan mı yoksa başka aşamaya geldiniz mi?
evet canım inşallah olur bu ay ben çok yorulduğum için umudumu çok çabuk yitiriyorum binbir tedaviyle hamile kalıyorum ondan sonra en fazla 8 hafta sürüyor 3 tane düşüğüm var benim rabbim çekemeyeceğimiz yükler vermesin sen günde kaç tane klomen kullanacaksın bu ay
Kızlar merhabalar... hadi bakalım hayırlı olsun yeni tedavileriniz...İnşşallah bu sefer son olur....walla merakla takip ediyorum sizleri yanıma gelin diye bekliyorum...sizleri seviyorum...stres yapmamaya çalışın kızlar...pretty ilk sen varsın sırada sanırım haydi arkadaşım allah kolaylık versin....bu arada ilişki zamanına kadar eşlerinizi tutun biriksinler biraz, ne kadar bol meni o kadar çok sperm:))beni duymasınlar:)))
İzmirli canım teşekkür ediyorum...darısı sizlerin başına...evet tezim çürüdü iğneden 1 -2 sonra sancım kesilmişti demekki böylede hamile kalınabiliyormuş.belirtilere takılmamak gerekiyormuş...Yalınız adetim geçtikten sonra hemen hemen hergün ara ara sancılandım hemde nasıl geceleri uykumdan uyandıyordu...korktum.Allah al sana sancı dedi herhalde...çok şükür şu iki gündür azaldı.bakalım pazartesi doktor keseyi görmeye çağırdı inşallah bi sorun çıkmaz...
canım bende pcoluyum bu hapı kiloluluk için vermiolarki ostrojen hormonunu baskılamak adına veriolar benim bir arkadaşım glukofeni kullandı 1 ay hamile kaldı hemde çok zayıftı bende 3 4 ay kullandım bana hiç bir doktor kilon için verdim demedi bilmiom ilk defa duydum bence araştır
günaydın kızlar nasılsınız yaa ben hala tam bı adet olamadım anlamadım yaaa.3 gun oldu hala kırmızılar yok kahverengi leke seklınde yaa
canım geçen ay ilk klomen kullanışımdı.günde 2 kez alıyordum sabah ve akşam.pazartesi gidicem bakalım doktorum ne diyecek.ayrıca progestan ve climara diye karın bandı da kullandım ben ama maalesef işe yaramadı.rahim filmi şuaralar kafamı kurcalıyor..doktorumla konuşayım eğer çektir derse çektiricem hayırlısı artık canım ne diyelim.sende üzülme canım hayırlısı.peki düşük önleyici birşeyler kullanmadın mı hiç yani doktorun vermedimi?birde doktor bu düşükler için ne dedi sana?
yok doktorum gün falan da vermiyo zaten.10 gün boyunca sık sık ilişki dedi.ne anlama geliyosa.ben her gün diye yorumladım;
kızlar az önce iğnemi oldum.bugün kociş nöbetçi.yarın çalışma yaparız artık.
canım ilk 2 düşüğümde hiç kalp atışı alınamadı kürtaj oldum 3. de testler yapıldı kanımda pıhtılaşma çıktı göbekten iğne ve asprin kullandım 9. haftada gene kalbi durdu bnim 9 yaşında bi oğlum var ondan hiç problem omamıştı şimdi hemetolokla görüştüm iğnenin dozu az gelmiştir günde 2 vuracağız dedi birde troit antikorunun biri yüksek oda bi düşük nedeniymiş ayrıca romatoit artrit hastasıyım bunun düşükle alakası varmı bilmiyorumda yok yok yani anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?