kızlar az önce iğnemi oldum.bugün kociş nöbetçi.yarın çalışma yaparız artık.
cnm benım hayırlı olsun ıns bu ay olcak iyi çalışmalar kolay gelsin:)
ya kızlar ben ıyıce sasırdım yaa hala kahverengı cogalmada yok bu 3.gunum sımdıye oooo bu sefr nıye boyle oldu kı keske ustune gorme dedıklerı sey olsa
inşallah bu sefer tutar cnm.Benim bildiğim kadarıyla(bunu hem nette okudum hemde doktorum söyledi)Bir gün ilişki olacak bir gün olmayacak.Çünkü her gün olduğunda spermin kalitesi düşüyormuş.Birde sabah 6 da kadın içinde erkek içinde en iyi saatmiş çocuk için.Ya nelerle uğraşıyoruz.Biz artık saate bile dikkat eder olduk.Gerçi bu ay benim olmayacak maalesef kistim var ama Allahtan umut kesilmez ben yinede dikkat ediyorum.İnşallah senin güzel haberlerini alırız.
canım hadi bakalım hayırlısı olsun valla heranı değerlendir ne zaman tutacağı belli olmaz 5 gün çook önemli unutma
kızlar çok saolun.bizde bu sabah çalışma yaptık.yarın da gece yaparız.hayırlısı artık.hepinize dua ediyrm kızlar.
saol canım.bence doktoruna bir görün derim.bellivolmaz bu işler.ha aklıma gelmişken ben adetimin 4. günü gittm doktora.yani ben normal adet oldum yoğun.doktor dün çatlamış bir yumurtan gözüküyo dedi bende şaşırdım.senin de öyle olabilir.
bende şaşırdım bak şimdi.o zaman adet olana kadar ilişki devam mı yani?bende mormmal görüyorum şuan yoğun yani.şu yumurtamız bi zamanında çatlasa zaten olanlar olacakta neyse..Allahım sen nasib et
raporun hepsi tamam heyet raporu aldım ama malesef sgk a ödeme listesinden cıkarmış eşim saglıkcı bütün detayları arastırdık ama malesef 2 seferdir 80 tl ödüyorum inşallah bu sefer tutarda bidaha ugrasmayız bunlarlabende 80 tl ye alıyorum.Ama eczaneye sormuştum bunu sigorta karşılamıyormu diye heyet raporu olması gerekiyormuş.sendeki raporun neyi eksikmiş eczacıya sor bence
raporun hepsi tamam heyet raporu aldım ama malesef sgk a ödeme listesinden cıkarmış eşim saglıkcı bütün detayları arastırdık ama malesef 2 seferdir 80 tl ödüyorum inşallah bu sefer tutarda bidaha ugrasmayız bunlarla
merhaba arkadaşlar, ben de 6 ay korunmasız birliktelikten sonra bebek olmayınca doktora gittim pek bir açıklama yapmadı, eski bir iltihap var dedi, neyse testler falan bir tane hormon değeri biraz düşük dedi... ve klomen verdi, bittikten sonraki gün kontrole gittim 2 tane güzel yumurta oluşmuş dedi, ovitrelle verdi, yani adetimin 11.günü yani 1 ocakta iğnemi yaptım, iğneden sonraki gün çalışmalara başla dedi, bu forumu bulana kadar baya bir ümitliydim, ama şuan pek değil... bir yandan iyi de oldu kendimi kötüye hazırlayayım iyi sonuç çıkarsa sevinirim... hepinize pamuk pamuk bebekler diliyorum
ya kızlar ben ıyıce sasırdım yaa hala kahverengı cogalmada yok bu 3.gunum sımdıye oooo bu sefr nıye boyle oldu kı keske ustune gorme dedıklerı sey olsa
Hoşgeldiniz, bende foruma yeni katılanlardanım. Anlatığınız öykü o kadar benzerki, kesilikle doğru yerdesiniz. Bende forumdakileri ilk okuduğumda kendimi çok kötü hissetmiştim çünkü bana kısa bir takiple herşey hallormus gibi geliyordu ama forumdaki arkadaşların yazışmalarını görünce aman tanrım dedim. Ama sağolsun arkadaşlar öyle destek oluyorki birbirine, bir yandan umut doluyor insanın içi. Ve gerçekten kesinlikle yanlız olmadığınızı hissediyorsunuz. Çünkü herkes aynı şey için çaba sarfediyor ve deneyimlerini paylaşıyor.Tekrar hoşgeldiniz....Hayat herzaman gülsün, en kısa zamanda bebişinize kavusun İnşallah.
günaydın :) ya benim bir sorunum var bennim iltihabım gittikçe arttı hiç bu kadar yoğun olmamıştıgarip bir akıntı zaten akıntı olmayan akıntı, anca ilişkiye girdiğimde anlıyorum, normalde iç çamaşırım tertemiz nedenki acep
günaydın :) ya benim bir sorunum var bennim iltihabım gittikçe arttı hiç bu kadar yoğun olmamıştıgarip bir akıntı zaten akıntı olmayan akıntı, anca ilişkiye girdiğimde anlıyorum, normalde iç çamaşırım tertemiz nedenki acep
slm canım ilişkiden sonramı oluyor akıntın öyleyse akıntı değl sperm onlar benim 1 hafta sonra dahi gelio
bilmiym canım.ama ilaç kullanıyomusun?ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?