Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba.Ben siteye henüz yeni üye oldum.Bu ay ilk defa klomen ve ardından ovitrelle kullandım.İğneyi cuma günü yaptırdım.Ve cumartesinden beri karnımın alt kısmında sancı var.zaman zaman şiddeti artıyor.Bu türlü bir ağrısı olan var mı?Yani acaba normal mi?Benim doktorum soru cevaplamaktan pek hoşlanmıyor da

gunaydın kızlar dun tam anlamıyla adet oldum doktora gıttım kıst falan yok cok sukur ama kızlar yenıden klomen kullanayım mı karar veremedım sonucta hormon yanı 1 ay ara versem mı acaba

buarada kızlar klomenden mı ıgneden mı bılmem ama adetım tam 5gun boyunca kahverengı renktı 6.gun kırmızılar geldı okadar umutlanmıstım kı kesın artık dıyordum ama malesef ben ıgneden sonra hıç bı yerım agrımadı ama adet olurken oluyorum belım kasıklarım dun aglamaktan mahvoldum ya doktora muayene olurken bıle agladım o da ılaclardan duygusallasmıssındır dedı tutamadım kendımı oyuzden 1 ay vucudumu dınlendırsem mı dıye dusunuyorum.bıde canlarım yaaa bı ıgnenın etkısı 1 ay dımı bı arkadasa 3 ay etkısı var demıs de doktoru gercektende ıgne oldu 2.ayında hamıle oldu

şu anda klomen ve ovitrelle haricinde kullandığım ilaç yok... umarım kötü bir şey değildir ...

Günaydın arkadaşım, birşeyin almadığına eminim. Akıntında koku yoksa ve kaşıntı yapmıyorsa merak etme. geçen ay yaşadığım akıntıyı tarifler gibisin. ben hemşireyim şuan çalıştığım yerdeki doktor gördü ve eminmisin kaşınmadığına dedi evet dedim. kültür bile etki ve normal vajina florası çıktı, ama akıntı öyle canımı sıktı ki, daha önce beraber çalıştığım ve çok çok da güvendiğim akademisyen bi hocamı aradım. Adam önce öykümü dinledi (mensturasyonum 15 gün geçikmişti) ve bu sadece vucudun kendini gebe gibi algılamasına bağlı bi akıntı dedi.Hiçbirşey yapma adet görünce geçicek dedi ve dediği gibi adetle beraber kesildi.Sanıyorum sizin akıntınızda şuan kullandığınız klomenden oluyor, rahat olabilirsin. Akıntının rengi değişirse, koku yada kaşıntı varsa bunlar enfeksiyon bulgusudur.

merhaba taatliicaadii,

ben burada iğneyi olduktan sonra senin gibi sancı çekenler olduğunu okumuştum. sanırım normal bir şey. ben de dün akşam oldum iğneyi ama bende hiç sancı yok. doktor size ilişki için herhangi bir gün söyledi mi bana çarşamba ve perşembe dedi? bir de iğneyi sen kendin mi yaptın yoksa birine mi yaptırdın? ben iğneyi kendim yaptım da merak ediyorum acaba doğru yapabildim mi?

bu ağrılar normal, benim ve başka arkadaşlarında olmuştu.Yumurtanın çatladığını gösteriyormuş bildiğim kadarıyla, iyi yani.1-2 gün sürüyor sonra yumurta çatlayınca geçiyor.

kızlar aranıza yeni katıldım ama 3 senedir kadın lar kulübünün takipcisiysim bende cocuk sahipi olmak istiyorum ama bende tedavi görüyorum benim 10 yaşında oğlum var 2 ci olmuyo klomen tedavisine başladım tekrardan ama iynesini bulamıyorum prengly 5000 nerde bulabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz ayrıca şunu belirtmek isterim deneyin denemekte fayda var klomen tedavisi gören hanımlar o ay keci boynuzu kaynatım içsin sabah akşam adetine 1 hafta kala bıraksın çok faydası oluyo yumurlamalarda daha sağlıklı daha verimli oluyo ben klomene başlamadan önce içtim o ay hamile kaldım hemde ikizlerdi ama karnımda öldüler 2 aylıkken sizinde hem klomen hemde keçi boynuzu kürünü beraber kullanmanızı isterim

merhaba kızıl deniz herhalde başka cevrimci arkadaş yok senden başka aranıza yeni ktıldım bende sana önerim şu olacak tedavi gördüğün anda keçi boynuzu kürünü uygula kaynat suyunu iç klomenle gonaphane kullanan kişiler keçi boynuzu kürünü ihmal etmesin yumurlamaya daha çok güçlendiriyo çok faydası oluyo tavsiye ederim

aranıza yeni katıldın sana önerim klomen gonaphane tedavisinde başladığınızda keçi boynuzu kürünüde uygula çok faydası oluyo yumurlamada daha kaliteli daha iyi kaynatıp içeceksin birşeyi yok tavsiye edrim

Merhaba Mariecurie

Doktor cuma günü iğneyi verdiğinde bugün akşam 5te iğneyi yaptır.yarın akşam ve sonrasında ilişkiye girin dedi.Ben iğneyi kendim yapmadım hastanede hemşireye yaptırdım.Ama yanlış yapılacak birşey yok gibi sonuçta deri altına veriyorsun ilacı.Doğru yapmışsındır sıkma canını

Umarım doğru yapmışımdır. Bir de sana hemen ertesi günü ilişki önermiş ama bana ptsi iğneyi yap çarşamba ilişki dedi. Acaba bu yumurtanın büyüklüğüyle alakalı bir şey mi? Yani benim yumurtam pazartesi 17,5 mmydi. Çarşambaya kadar biraz daha büyüsün diye mi böyle söyledi ?

İlişki olayını geç söylemiş doktorun bence.

merhaba arkadaslar ben birsey sormak istiyorum.ben sımdıye kadar hep klomen ve ovıtrelle kullandım ve yumurtalarım hep catladı.sorun yasamadım.ama haftaya asılamam olacak ve pregnly vurulucam.acaba catlamama gıbı bır sorun yasarmıyım?iki iğne arasında fark var mıdır ?bilgisi olan yorum yapabılır mı?içim rahat etmıyor bır turlu.tesekkur ederm sımdıden.

teşekkür ederim içim rahatladı inan, her şey gönlünce olsun :)

Arkadaşlar, bir sorum var :))) öğrencilerim nefret ediyor bu girişimden hehehe... Ben iğneyi olalı 11 gün oldu ve kasıklarımdaki sancı devam ediyor bu normal mi, ayrıca bel ve karın ağrısı da var, ilk günki gibi olmasa da bende ağrı devam etti?

Hürrem,

Nerelerdesin? Gezmekten buraya uğramaya fırsatın olmuyor galiba.
Listeyi güncelleyecektin.

canım arada girip bakıyorum ama fazla takılmamaya çalışıyorum çünkü bu muhabbete bi girince bi daha çıkamıyosun ve her söylenene kulak asıp canını sıkıyosun en iyisi biraz uzak durmak.listeyi de yeniliycem ama şimdi iğne tarihlerimiz belli olmadığından yenilemiyorum. iğnelerimizi bi olalım yaparız yeni listemizi inşallah.
sen nasılsın? neler yapıyorsun?

selam. bu ağrılar bende de olmuştu hatta ben de bu ağrılardan dolayı baya umutlanmıştım ama boşa çıktı maalesef ama ağrılar normal yani. genellikle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…