şu anda klomen ve ovitrelle haricinde kullandığım ilaç yok... umarım kötü bir şey değildir ...
Arkadaşlar merhaba.Ben siteye henüz yeni üye oldum.Bu ay ilk defa klomen ve ardından ovitrelle kullandım.İğneyi cuma günü yaptırdım.Ve cumartesinden beri karnımın alt kısmında sancı var.zaman zaman şiddeti artıyor.Bu türlü bir ağrısı olan var mı?Yani acaba normal mi?Benim doktorum soru cevaplamaktan pek hoşlanmıyor da
Arkadaşlar merhaba.Ben siteye henüz yeni üye oldum.Bu ay ilk defa klomen ve ardından ovitrelle kullandım.İğneyi cuma günü yaptırdım.Ve cumartesinden beri karnımın alt kısmında sancı var.zaman zaman şiddeti artıyor.Bu türlü bir ağrısı olan var mı?Yani acaba normal mi?Benim doktorum soru cevaplamaktan pek hoşlanmıyor da
canım ben temmuzda 3 yıl olacak ben önceden gonophene ve pregly tedavısı gördüm 4 ay olmadı yer degısıklıgı yuzunden baya bı ara verdık şimdide baska doktordayım bende önceden 36 saat sonrası yapıyoduk:) ama bu doktorum ınatla 1 saat sonra dedı hatta bana nerden cıkarıyorsunuz onu dedı valla bende sasırdımm a.s.
merhaba taatliicaadii,
ben burada iğneyi olduktan sonra senin gibi sancı çekenler olduğunu okumuştum. sanırım normal bir şey. ben de dün akşam oldum iğneyi ama bende hiç sancı yok. doktor size ilişki için herhangi bir gün söyledi mi bana çarşamba ve perşembe dedi? bir de iğneyi sen kendin mi yaptın yoksa birine mi yaptırdın? ben iğneyi kendim yaptım da merak ediyorum acaba doğru yapabildim mi?
bu ağrılar normal, benim ve başka arkadaşlarında olmuştu.Yumurtanın çatladığını gösteriyormuş bildiğim kadarıyla, iyi yani.1-2 gün sürüyor sonra yumurta çatlayınca geçiyor.
kızlar ıgneyı nerden yapıyorsunuz acıyormu pekı
Merhaba Mariecurie
Doktor cuma günü iğneyi verdiğinde bugün akşam 5te iğneyi yaptır.yarın akşam ve sonrasında ilişkiye girin dedi.Ben iğneyi kendim yapmadım hastanede hemşireye yaptırdım.Ama yanlış yapılacak birşey yok gibi sonuçta deri altına veriyorsun ilacı.Doğru yapmışsındır sıkma canını
Umarım doğru yapmışımdır. Bir de sana hemen ertesi günü ilişki önermiş ama bana ptsi iğneyi yap çarşamba ilişki dedi. Acaba bu yumurtanın büyüklüğüyle alakalı bir şey mi? Yani benim yumurtam pazartesi 17,5 mmydi. Çarşambaya kadar biraz daha büyüsün diye mi böyle söyledi ?
Günaydın arkadaşım, birşeyin almadığına eminim. Akıntında koku yoksa ve kaşıntı yapmıyorsa merak etme. geçen ay yaşadığım akıntıyı tarifler gibisin. ben hemşireyim şuan çalıştığım yerdeki doktor gördü ve eminmisin kaşınmadığına dedi evet dedim. kültür bile etki ve normal vajina florası çıktı, ama akıntı öyle canımı sıktı ki, daha önce beraber çalıştığım ve çok çok da güvendiğim akademisyen bi hocamı aradım. Adam önce öykümü dinledi (mensturasyonum 15 gün geçikmişti) ve bu sadece vucudun kendini gebe gibi algılamasına bağlı bi akıntı dedi.Hiçbirşey yapma adet görünce geçicek dedi ve dediği gibi adetle beraber kesildi.Sanıyorum sizin akıntınızda şuan kullandığınız klomenden oluyor, rahat olabilirsin. Akıntının rengi değişirse, koku yada kaşıntı varsa bunlar enfeksiyon bulgusudur.
Hürrem,
Nerelerdesin? Gezmekten buraya uğramaya fırsatın olmuyor galiba.
Listeyi güncelleyecektin.
Arkadaşlar, bir sorum var :))) öğrencilerim nefret ediyor bu girişimden hehehe... Ben iğneyi olalı 11 gün oldu ve kasıklarımdaki sancı devam ediyor bu normal mi, ayrıca bel ve karın ağrısı da var, ilk günki gibi olmasa da bende ağrı devam etti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?