Umarım doğru yapmışımdır. Bir de sana hemen ertesi günü ilişki önermiş ama bana ptsi iğneyi yap çarşamba ilişki dedi. Acaba bu yumurtanın büyüklüğüyle alakalı bir şey mi? Yani benim yumurtam pazartesi 17,5 mmydi. Çarşambaya kadar biraz daha büyüsün diye mi böyle söyledi ?
merhaba arkadaslar ben birsey sormak istiyorum.ben sımdıye kadar hep klomen ve ovıtrelle kullandım ve yumurtalarım hep catladı.sorun yasamadım.ama haftaya asılamam olacak ve pregnly vurulucam.acaba catlamama gıbı bır sorun yasarmıyım?iki iğne arasında fark var mıdır ?bilgisi olan yorum yapabılır mı?içim rahat etmıyor bır turlu.tesekkur ederm sımdıden.
canım arada girip bakıyorum ama fazla takılmamaya çalışıyorum çünkü bu muhabbete bi girince bi daha çıkamıyosun ve her söylenene kulak asıp canını sıkıyosun en iyisi biraz uzak durmak.listeyi de yeniliycem ama şimdi iğne tarihlerimiz belli olmadığından yenilemiyorum. iğnelerimizi bi olalım yaparız yeni listemizi inşallah.
sen nasılsın? neler yapıyorsun?
selam. bu ağrılar bende de olmuştu hatta ben de bu ağrılardan dolayı baya umutlanmıştım ama boşa çıktı maalesefama ağrılar normal yani. genellikle oluyor.
İlişki olayını geç söylemiş doktorun bence.
Ama yumurtan gereken büyüklüğe ulaşmdan iğneyi yapmanı söylemiş olamaz diye düşünüyorum. Her doktor farklı birşeyler söylüyor ama 2 gün sonrasını söyleyeni ilk defa senden duyuyorum.Yine de bildiği birşey vardır diye düşünüyorum.Nede olsa doktor.sen takma kafanı illaki bir sebebi vardır
Umarım dediklerin doğru çıkar taatliicaadii, moral verdin bana çok sağol.
bende basladım bu tedaviye klomen kullandım iğneyi verdi dr eczaneden aldım 80 tlymiş. yarın vurdurucam dr yarın aksam deger sonraki gün baslayın ilişkiye dedi.
inşş iyi hebrler veririm bende inşş hepimizin bebişleri olıur en kısa zamanda
Kafana takmamaya çalış tamam mı?Çünkü bu esnada gergin olmamanda çok önemli.Eminim ki öyle yada böyle hepimiz bebişlerimize kavuşucaz.Sadece hepimize yazılan bir vakit var ve onu bekliyoruz.Sabırlı ve sakin ol.İnanıyorumki herşey güzel olacak
günaydın kızlar.reglime 10 gün kaldı.hem umutsuzum hemde merak ediym.ama her ay olan akıntın bu ay hiç yok niye bilmiym.ama sanırım hamile olsam akıntım da olurdu dimi?
İnşallah taatliicaadii, çok sağol. Çok iyi niyetli ve rumuzun gibi çok tatlısın
günaydın kızlar.reglime 10 gün kaldı.hem umutsuzum hemde merak ediym.ama her ay olan akıntın bu ay hiç yok niye bilmiym.ama sanırım hamile olsam akıntım da olurdu dimi?
İyiyim tatlım, bende Pazartesi yani 10/01 tarihinde oldum iğnemi,26/01 tarihinde adet olmam gerekiyor(inşallah olmam tabii)
Ben de eskisi gibi fazla takılmıyorum arada bir girip okuyorum, bu ay nedense pek düşünmüyorum hevesim kırıldı herhalde, olursa olur olmazsa olmaz diyorum ne yapalım. Kitap okumaya ve mutfak işlerine verdim kendimi.
günaydın kızlar.iğnemi olalı 4 gün oldu.çok merak ediym sonucu.artık uykularım da kaçıyo.takmıyayım dedikçe daha kötü oluym.yumurtalarım ne güzel büyüyo ama yine de olmuyo işte.
ikinci klomen +catlatma denememde malesef olumsuz sonuclandı henüz hastalanmadım ama sinyaller gelmeye başladı benim size sormak istedigim bişey var ben adet olmadan bir iki gün önce kırmızı akıntı geliyor sonra en az bi gün ara veriyo adetin baslangıcı olarak onumu dikkate almalıyım yoksa tam anlamıyla kanama oldugu zamanımı dikkate almalıyım birinci denememde akıntıyı dikkate almıştım ikinci denememde kanamayı ama ikiside olumsuz malesef biraz tuhaf bi soru oldu ama ne yapıyım soramadım kimseye :18:
ne güzel işte.. en iyisini yapıyorsun canım benim. inşallah bu stresten kurtuluruz da en kısa zamanda da karşılığını alırız.. olacak olacak hissediyorum ben.. yakında gelecek bebişler
hayır hayırr takmayacağız dedik bi kere.. akışına bırak canım.. her şeyi araştırıp didikleme.. her an kendinde belirti arama.. bebek fikri aklına gelir gelmez başka şeyler düşün.. inşallah başarıcaz yakında.. ümitsizliğe düşmek yok!!
canım bence sen bunu doktoruna sor en iyisini o bilir.. :26: 3.sünde olacak inşallah.. sıkma sen tatlı canını.. kayınvalidem ilk çocuğuna iki yıl sonra hamile kalabilmiş korunmadığı halde. kendiliğinden olmuş. şimdi diyor ki; şimdiki aklım olsa 2 sene daha çocuk yapmazdım gezer tozardımbu güzel günlerin tadını çıkarın!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?