Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktora sordum bi önceki aydan kalan kalıtıntılar dedi ama gün olarak enyi baz alacagımı sormadım işin kötü tarafı tayinim cıktı ve mecburen bu ay tedaviye ara verecegim aslında bütün kafamı karıstıran ilk gittigim doktordu yasım 28 olmasına ragmen bana menapoza girme ihtimalim oldugunu acil tüp bebek yaptırmamı söyledi buda dogal olarak beni fazlasıyla telaşlandırıyo hoş ondan sonraki bütün doktorlar öyle bi ihtimal olmadıgını söyledi ama ya dogruysa kısmı kafamı karıstırdı bu ay gecsinde önümüzdeki ay üniversiteden bi doktora gidiyim diye düşünüyorumuff hayırlısıyla su cile bi bitseydi

meraba kızlar nasılsınız bende hurrem gıbı yapıyorum ve cok az ugruyorum buraya gecen ay cok umutlanmıstım ama olmadı bu ay ama daha rahatım bende bugun gıttım doktora klomene baslıcam bu aksam gunde 3 taneye cıkardı klomenı bakalım artık sonrada ıgne sonrada Allah kısmet ederde ıns hamıle kalırım ve tabıı ısteyen herkesde:)bugunde gıttım saclarımı boyattım degısıklık ıyı gelıyo baska seyler dusunmek

akıntı için çok erken canını sıkma, daha bebiş rahme bile yerleşmemiştir.Ayrıca herkesde akıntı olacak diye birşey yok, üzme kendini.

canlarım çok saolun cevaplarınız için bekleyip görecez.ya bu klomeni neden 3 kere kullandırıyolarki ne güzel yumoşlarım onunla mutlu mesut büyüyolar.

Selam kızlarrr.
Nasılsınız bakalım.yeni arkadaşlarda katılmış aramıza süperrr...
ben pazartesi doktora gittim.kist falan yok çok şükür.tekrar klomen kullanmaya başladım salı günü.ama dozunu düşürdü.günde 1 tane ve 1 hafta kullanıcam.pazartesi dotora gidicem tekrar.yumurtalar olgunlaşmışsa iğnemi olucam hayırlısıyla..
Doktorum bu ay olmazsa 1 ay daha deneyeceğiz dedi. eğer o da olmazsa hsg çektirecekmişiz.
kocacığıma da keçiboynuzu pekmezi yediriyorum.çabalarımız boşa çıkmaz inşallah..
Kendinize iyi bakın.artık sadece akşamları girebiliyorum nete...

benim gibi bi kaç arkadaş daha az girmeye başlamış.Aslında merakta ediyorum girmek istiyorum ama çok umutlanıyorum.Biraz unutmak istiyorum gerçi unutmak ne mümkün de sanki bu ay daha rahatım geçen aya göre.Bide kistim oluştu ya bu ay olmayacağını biliyorum.Yeni hamiş haberi yok sanırım.Hadi bakalım Allah hepimizin gönlüne göre versinde alıverelim tez zamanda bebişlerimizi kucuşlarımıza :)))

kızlar ben bu aydan çok umutsuzdum. çünkü geçen ay klomen bitince doktora gittiğimde yani adetin 7. günü13.5 mm. di 9. günü 17.5 mm. di veee 11. gün 20 mm. di

ama bu ay gittim yine 7. gün çok küçükler dedi sol tarafta bi tane var dedi 11 mm falan dedi... öncekine göre çok küçük . 9. gün gittiğimde sağ tarafta bi tane gördü 14 mm. dedi. bugünde 11. günüm gittim tam benim tahminin gibi 18 mm. olmuş. iğne verdi yarın vurul dedi.
bu arada pregnyl verdi :)))) önce bunu ara dedi bulamazsan ovitrelle alırsın dedi. birde eskiden bu iğne vardı ne güzel herkes hamile kalıyodu şimdi yok falan dedi. bende başladım aramaya. hiç bulcaamı sanmıyodum ama 4. eczanede buldum nihayet 3. ve dördüncü... 3 doz verdi bana . toplama bulabildim bende 2 eczaneden... tanesi 10 tl den 30 liraa tuttu. 50 kağıt cebimize kaldı ama inşallah eşimin dediği gibi uc etin yahnisi olmaz inşallah DDD

işte böyle kızlaaarrrrr. iğneye çok güveniyom ama... hayırlısı bakalım . zaten bu ayda olmazsa bırakcam bi süreliğine... yoruldum yaaa valla..

KIZLAR BU ARADA LİSTEMİZİ YENİLESEK YA
BENİM İĞNE TARİHİM 15 OCAK BEKLENMEYEN ADET TARİHİM 4-6 ŞUBAT
HÜRREM SEN Mİ YAPCAKTIN LİSTEYİ BU SEFER KUZUM... Bİ EL ATIVER .. BAK LİSTE YAPMAK UĞUR GETİRİO BİLİOSUN

bize sorcam kızlar catlatma ignesi oldum bugün 2. günüm hiç sancım filan yokk. olması gerekmezmi sizce? tutmadımı acaba iğnede sornmu var? sizde nasıl olmuştu.

bize sorcam kızlar catlatma ignesi oldum bugün 2. günüm hiç sancım filan yokk. olması gerekmezmi sizce? tutmadımı acaba iğnede sornmu var? sizde nasıl olmuştu.

canım ben de dün oldum iğne. bende de ne ağrı ne sızı var.. ama doktora sordum, geçen sefer iğne vuruldum eve gider gitmez ağrılarım başladı, bu yumurta çatlamış demek midir? diye. doktor da yumurtaların aşırı uyarıldığından ağrın olmuştur çatlama öyle olmaz dedi. benim de kafam karıştı. :26: hayırlısı bakalım..

pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-->30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-?
birsum-->iğne 17 ocak-->beklenmeyen tarih-?

Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..

kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..

pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
tweety25-->12 ocak-->beklenmeyen tarih-3 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-->30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-?
birsum-->iğne 17 ocak-->beklenmeyen tarih-?

Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..

kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..

süpersin canım ya, ben de hürrem bizi unuttu diyordum.
Kızlar listemiz hayırlı olsun. Inşallah bu ay güzel haberler duyarız.

Iğne vurulunca bu ay benimde hiç ağrım olmadı ama lekelenmem oldu herhalde çatlamıştır. Ben de size soracaktım, sizin de aynısı olmuş. Eşim ağır grip oldu pek verimli çalışamadık biz ya, şansa bak :84:, geçen ay ben çok hastaydım.
Yarın görüşürüz, herkese iyi geceler.

yumurtalıgımda batmalar basladı. çatladıgını nasıl anlarım?

canım bildiğim kadarıyla; yumurta çatlarken batma, ağrı ve lekelenme oluyormuş, bu genel değil tabi.herkeste öyle olacak diye bir şey yok.akıntıyı biliyorsundur benim hiç olmuyor o başka.bir de ateş düşüp yumurta çatlayınca 0.5 derece kadar hemen artıyormuş.en güzeli doktora tekrar gidip baktırmak ama insan çekiniyorda ya. Orada hamileleri görünce, utanıyorum valla. Neyse

Valla böyle giderse kadın doğum uzmanı gibi olacağız.off off sıkıldım.

unutur muyum canım yaa.. biz burda dert ortağıyız.. kimse beni sizler gibi anlayamaz..
ağrıya sızıya da hiç takılmıyorum artık.. geçen ay çatladı da ne oldu sanki.. olacağı varsa oluyo. o yüzden hiiiçç sıkma tatlı canını.. öyle de OLACAK böyle de OLACAK nasıl olsa

canım benim adet tarihi 4 yada 6 ocak olcak

hııııı bu arada eğer senin olursa canımcım bu ay (inş.) bi dahaki aya listeyi ben yapcam göre.
hadi kızlar liste yapma sırasına girelim

slm arkadaşlar ben kolemen kulandım perşembe günü çatlama ignesi oldum bügün 4 gün oldu igne vurulalı bugün adet olacakmışm gibi midem bulandı ve çok azlekelenme gibi kanama olmuş bu normalmi lütfen cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…