Günaydın pretty9217,
Benim geçen ay regli olana dek sürekli akıntım oldu ama regli oldum. O yüzden bence öyle bir standart yok. Kişiden kişiye ve kişinin o anki sağlık durumuna göre değişen bir şey. Umarım regl olmazsın. Eğer çok merak ediyorsan erken gebelik testlerini deneyebilirsin. Bu testlerden memnun kalanlar olduğunu forumda okumuştum. Ya da kafanı hiç böyle şeylerle karıştırma başka şeyler düşünmeye çalış.
bende geçen ay klomen ve iğne kullandım hiç akıntı felan olmadı yumoş zamanı akıntısıda omadı buay ara verdik yine akıntı yok neden ki benimde 10var beklenmeyen günüme ama yine olmadı gibi geliyo hayırlısı
akıntı için çok erken canını sıkma, daha bebiş rahme bile yerleşmemiştir.Ayrıca herkesde akıntı olacak diye birşey yok, üzme kendini.
canlarım çok saolun cevaplarınız için bekleyip görecez.ya bu klomeni neden 3 kere kullandırıyolarki ne güzel yumoşlarım onunla mutlu mesut büyüyolar.hayır hayırr takmayacağız dedik bi kere.. akışına bırak canım.. her şeyi araştırıp didikleme.. her an kendinde belirti arama.. bebek fikri aklına gelir gelmez başka şeyler düşün.. inşallah başarıcaz yakında.. ümitsizliğe düşmek yok!!
Bugün adet oldum(((
bize sorcam kızlar catlatma ignesi oldum bugün 2. günüm hiç sancım filan yokk. olması gerekmezmi sizce? tutmadımı acaba iğnede sornmu var? sizde nasıl olmuştu.
[ı]pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
tweety25-->12 ocak-->beklenmeyen tarih-3 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-->30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-?
Birsum-->iğne 17 ocak-->beklenmeyen tarih-?
Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..[/ı]
[ı]kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. Yanlışlık varsa düzeltelim.. [/ı]
yumurtalıgımda batmalar basladı. çatladıgını nasıl anlarım?
süpersin canım ya, ben de hürrem bizi unuttu diyordum.
Kızlar listemiz hayırlı olsun. Inşallah bu ay güzel haberler duyarız.
Iğne vurulunca bu ay benimde hiç ağrım olmadı ama lekelenmem oldu herhalde çatlamıştır. Ben de size soracaktım, sizin de aynısı olmuş. Eşim ağır grip oldu pek verimli çalışamadık biz ya, şansa bak :84:, geçen ay ben çok hastaydım.
Yarın görüşürüz, herkese iyi geceler.
pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
birsum-->iğne 17 ocak-->beklenmeyen tarih-?
Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..
kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..
pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
birsum-->iğne 17 ocak-->beklenmeyen tarih-?
Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..
kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?