Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inş.herkezin yüzü tez zzamanda güler gelir bebişlerde liste çabucak boşalır bende 23nde adet oluncaki inş.olmam tekrar gidecem klomen ve iğne için hayırlısı bakalım

rica etsem beni de listeye ekler misin? iğnemi 12 Ocakta vuruldum beklenmeyen tarih 27 Ocak..

Aynen öyle, birbirimizden başka bizleri kimse anlamıyor, eşimiz bile...
Ben de hiç düşünmeyeceğim dedim ama zaman yaklaştıkça kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum.
Başka şeyler düşüneyim, yapayım diyorum. Birkaç dk sonra bi bakmışım ben yine belirti aramaya , olacak mı olmayacak mı diye düşünmeye başlamışım.Sonra kızıyorum kendime. neyse fazla uzattım
Olacak tabi, biz biraz şahsen ben aşırı tez canlıyımdır, hemen olsun isterim herşeyi.

lila ne yaptı acaba, hiç buralara takılmıyor artık.

İzmrli bizimkisi gibi süreçlerden geçmiş herkes sanırım aynı davranışları sergiliyor. Bazen ben de kendimi çok dinliyorum, vücudum bir belirti göstersin istiyorum. Geçen sene hamile kaldığımda hiç midem bulanmamıştı midem bulansın karnım ağrısın falan istiyorum. Kısmet inşallah Allah bize de bir gün nasip edecek ama bakalım ne zaman? Ben de eşime artık bu konuları hiç açamıyorum. Bazen sanki çoook uzun seneler olmayacakmış gibi geliyor bazen de sanki şu an hamileymişim gibi hissediyorum. Allah hepimize sabır versin.

bu ay ilk tedavimdi iğnenin 12.günü kan tahlili yaptırdım malesef bebiş yok kan değeri 0.001 çıktı... artık 24 gibi regl tarihim sonrasına bakacağız, sizin güzel haberlerinizi bekliyorum... Dualarım sizinle...

bende aynı dertten yanıyorum menac bende bugün test yaptırdım negatif benimde ilk ayımdı çok moral bozucu:2::2::2::2::2:

Canm aşk olsun aslında hergün bakıyorum kızlar ne yapılyorlar ne durumdalar diye beni unuttular diyordum bende.Sağol canım hatırladığın için...Hemen hemen hergün bakıyorum buraya ,mutlu haberler varmı ne alemdeler diye...Bu arada bi müjdeli haber daha var ama arkadaş az giriyor int. o size haber vermeyi unuttu herhalde.Berranur arkadaşımda hamile benden 10 gün sonra yeni belli oldu.onunda 2.denemesiydi sanırım.Bakın ayağımı sürüdüm hadi peşimden hepiniz geleceksiniz inanıyorum...

canım ya benimde aklımdaydın.neyse unutmadığına sevindim.benim bu 3.ayım klomenle.hayırlısı artık.

Menaccım,

Daha dur ilk aydan hemen moralini bozma. Senelerce uğraşanlar var onlar ne yapsın..

hoşgeldin canım,
doktorda keseyi görmüşsündür, ikiz değil galiba değil mi?Gerçi hemen belli olur mu bilmiyorum.
Senin üç yumurtan gelişmişti ya, belki ikiz falan olur diye düşünüyordum.
Arkadışımız için de çok sevindim,inşallah o da sağ salim kucağına alır bebişini.
Lila birşey sorucam, şu meşhur kasıkta batmalar oldu mu senin? olduysa nasıl ve nerede oluyor?
Senin ağrıların adet gününe yakın başlamıştı değil mi?

pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
mariecurie-->iğne-12 ocak-->beklenmeyen tarih-27 ocak
ubudi-->iğne-13 ocak-->beklenmeyen tarih-2 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4/6 ocak
birsum-->iğne 17 ocak-->beklenmeyen tarih-?

Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..

kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..

kızlar bende hiç akıntı yok.hamilelik olsa akıntı olurdu dimi.göğüslerim çok acıyo okadar.

Canım bu iki belirtiyede hiç takılıp kendini kasma...çünkü akıntı adet geçtikten sonra başlıyor ve hatta bende ilk günler çok azdı sonradan sonraya artıyor...gögüslerde öyle benim adetten önce normaldi extra farklı bi durum yoktu...sonradan uçları acımaya başladı.şu an yalnızca şişler mesela..O göğüslerde acımada sürekli olmuyor zaten gün içinde ara ara oluyor geçiyor...
Ben o zmanda söylemiştim en büyük belirti adet gecikmesi....hepsi sonradan başlıyor...

keseyi gördük şimdilik bitane gözüküyor...dr o ay 2 tane yumurta görmüştü ikiside sağda ve aynı boyuttaydı hatta.sordum ultrasonda belli olmaz dedi şimdilik bir tane ama ikincisi sonradan ortya çıkabilir dedi.bakalım haftaya belli olur...Bitane hayırlısıyla olsunda sağsalim inşallah Daha ne isteyim..
Canım walla bende iğneden sonra geçmişti biliyorsun sancı falan kalmamıştı adete 4 -5 gün kala yeniden başladı ama bende adet öncesinde hep olurduğu için hiç şüphelenmedim.Hatta adet oluyorum diye üzldüm kendimi rahim filmi psikolojisine hazırlıyordum.Aynen adet sancısı gibi hafif hafif kasıklarımda oluyordu.hatta adet günüm geçtikten sonraki iki gün ara ara kısa ama çok kuvvetli oldu tıpkı adet sancısı gibiydi.şimdi hatırlyorumda asıl benim dikkatimi şey çekmişti.adetime 3-4 gün kala yine bu hafif sancılar olurken yatıyordum ayağa kalktım birden kasıklarıma bir sancı girdi kitlendim kaldım.sanki içerden bişy çekiliyor veya yırtılıyor gibi.iki üç defa oldu bu normalde olmazdı.Aniden kalkınca oldu.bu biraz aklıma takılmıştı açıkçası ozaman ama üstünde durmamıştım..
çok uzattım kuusra bakma...kolay gelsin....

ayyy canım ya inşallh.benim de bu ay aynı tarafta 2 yumurtam olmuştu.bakalım 5 günüm kaldı.

iyi akşamlar arkadaşlar..

ben 18 aydır korunmuyordum, tedaviye 2-3 ay önce başladık ama.. bana pko teşhisi koyuldu, geçen ay doğum kontrol hapı kullandım,yine geçen ay rahim filmi çektirdim.rahim filminde herşey normal çıktı.. bu ayın 14 ünde adet oldum, 17 sinde doktora gittim, bana serophene başladı, 50 mg günde iki tane. ayın 25 inde de kontrole çağırdı, ama çatlatma iğnesinden filan bahsetmedi, günde iki tane ilaç almak başlangıç için biraz fazla gibi geldi.. ne diyorsunuz tedavi doğrumu gidiyor? 2 - 3 böyle deneyim aşılama denemek istiyorum,aşılamayla ilgili fikriniz nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…