pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
tweety25-->12 ocak-->beklenmeyen tarih-3 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-->30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-?
birsum-->iğne 17 ocak-->beklenmeyen tarih-?
Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..
kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..
inş.herkezin yüzü tez zzamanda güler gelir bebişlerde liste çabucak boşalır bende 23nde adet oluncaki inş.olmam tekrar gidecem klomen ve iğne için hayırlısı bakalım
pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-->30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-?
birsum-->iğne 17 ocak-->beklenmeyen tarih-?
Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..
kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..
günaydın kızlar...
unutur muyum canım ya.. biz burda dert ortağıyız.. kimse beni sizler gibi anlayamaz..
ağrıya sızıya da hiç takılmıyorum artık.. geçen ay çatladı da ne oldu sanki.. olacağı varsa oluyo. o yüzden hiiiçç sıkma tatlı canını.. öyle de OLACAK böyle de OLACAK b nasıl olsa
bu ay ilk tedavimdi iğnenin 12.günü kan tahlili yaptırdım malesef bebiş yokkan değeri 0.001 çıktı... artık 24 gibi regl tarihim sonrasına bakacağız, sizin güzel haberlerinizi bekliyorum... Dualarım sizinle...
Aynen öyle, birbirimizden başka bizleri kimse anlamıyor, eşimiz bile...
Ben de hiç düşünmeyeceğim dedim ama zaman yaklaştıkça kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum.
Başka şeyler düşüneyim, yapayım diyorum. Birkaç dk sonra bi bakmışım ben yine belirti aramaya , olacak mı olmayacak mı diye düşünmeye başlamışım.Sonra kızıyorum kendime. neyse fazla uzattım
Olacak tabi, biz biraz şahsen ben aşırı tez canlıyımdır, hemen olsun isterim herşeyi.
lila ne yaptı acaba, hiç buralara takılmıyor artık.
Canm aşk olsun aslında hergün bakıyorum kızlar ne yapılyorlar ne durumdalar diye beni unuttular diyordum bende.Sağol canım hatırladığın için...Hemen hemen hergün bakıyorum buraya ,mutlu haberler varmı ne alemdeler diye...Bu arada bi müjdeli haber daha varama arkadaş az giriyor int. o size haber vermeyi unuttu herhalde.Berranur arkadaşımda hamile benden 10 gün sonra yeni belli oldu.onunda 2.denemesiydi sanırım.Bakın ayağımı sürüdüm hadi peşimden hepiniz geleceksiniz inanıyorum...
canım ya benimde aklımdaydın.neyse unutmadığına sevindim.benim bu 3.ayım klomenle.hayırlısı artık.
bu ay ilk tedavimdi iğnenin 12.günü kan tahlili yaptırdım malesef bebiş yokkan değeri 0.001 çıktı... artık 24 gibi regl tarihim sonrasına bakacağız, sizin güzel haberlerinizi bekliyorum... Dualarım sizinle...
Canm aşk olsun aslında hergün bakıyorum kızlar ne yapılyorlar ne durumdalar diye beni unuttular diyordum bende.Sağol canım hatırladığın için...Hemen hemen hergün bakıyorum buraya ,mutlu haberler varmı ne alemdeler diye...Bu arada bi müjdeli haber daha varama arkadaş az giriyor int. o size haber vermeyi unuttu herhalde.Berranur arkadaşımda hamile benden 10 gün sonra yeni belli oldu.onunda 2.denemesiydi sanırım.Bakın ayağımı sürüdüm hadi peşimden hepiniz geleceksiniz inanıyorum...
kızlar bende hiç akıntı yok.hamilelik olsa akıntı olurdu dimi.göğüslerim çok acıyo okadar.
hoşgeldin canım,
doktorda keseyi görmüşsündür, ikiz değil galiba değil mi?Gerçi hemen belli olur mu bilmiyorum.
Senin üç yumurtan gelişmişti ya, belki ikiz falan olur diye düşünüyordum.
Arkadışımız için de çok sevindim,inşallah o da sağ salim kucağına alır bebişini.
Lila birşey sorucam, şu meşhur kasıkta batmalar oldu mu senin? olduysa nasıl ve nerede oluyor?
Senin ağrıların adet gününe yakın başlamıştı değil mi?
Canım bu iki belirtiyede hiç takılıp kendini kasma...çünkü akıntı adet geçtikten sonra başlıyor ve hatta bende ilk günler çok azdı sonradan sonraya artıyor...gögüslerde öyle benim adetten önce normaldi extra farklı bi durum yoktu...sonradan uçları acımaya başladı.şu an yalnızca şişler mesela..O göğüslerde acımada sürekli olmuyor zaten gün içinde ara ara oluyor geçiyor...
Ben o zmanda söylemiştim en büyük belirti adet gecikmesi....hepsi sonradan başlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?