Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Selam kızlar..ooo listemiz güncellenmiş maşallah inşallah bu ay göbüşler dolar.hurrem'cim ben dün doktora gittim 2 yumrtam olgunlaşmış bugünde iğnemi vuruldum.doktor karnımdan yapmamı özellikle vurguladı.koldan tavsiye etmiyorum dedi.beklenmeyen adet tarihimde 7 şubat canım.benide eklersen mutlu olurum.ayrıca karın bantlarını ve progestanı tekrar verdi.dilerim bu ay hepimiz için hayırlı olur ve çabalarmız boşa çıkmaz...

:
Selam lila ne güzel bir haber bu..inşallah bizlerde o güzel haberi buradan veririz..sen nasılsın nasıl gidiyr hamişlik.

bende yeni katıldım benimde 4 ocak

slm ben yeni üye olsum benide listeye eklerseniz sevinirim ben tipik pko luyum tedaviye yeni başladım klomen kulladım bitti kontrolüm vardı 15 ocakta 4 yumurtam oluşmuş hemen çatlatma iğnesi verdi bekliyoruz hayırlısı beklenmeyen adet tarihim 4 şubat İNŞALLAH herkes için iyi haberler alırız.

birsum meraba nasıl gidiyor yumurtaların kaç mm olmuş

merhaba canım..nasıl olsun valla bir umut beklemedeyiz.canım iki taraftada 1'er tane.20 mm.ama ultrason çıktısına baktım biri 22 diğeri 23 yazıyordu.bilmiyorum artık ne olacak bakalım.valla bu ay çok çabalıycam ama takdir Rabbimin tabi.şu 5 gün çok önemli:78: keçi boynuzu pekmezine başladım kocişime.inşallah bu ay olur.sen ne yaptın canım naıl gidiyor durumlar ne sende ??

:
hoşgeldin canım..maşallah epey yumurtan olgunlaşmış.Rabbim hayırlısını nasib etsin..

hoşbulduk İNŞALLAH ben daha yeni başladım biliyorum nasıl süreçlerden geçildiğini o yüzden ne kadar canımı sıksamda boş ALLAH ın izniyle olacağı varsa olur...

Ne kusuru tatlım ya, verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.Benim de bir hafta kaldı ya ondan merak etmeye başladım, kendimde belirti arıyorum ama öyle bariz şeyler yok.off of, neyse. kendine çok dikkat et.

bu arada yeni katılan arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum, inşallah bu ay güzel haberler veririz buradan

Kızlar belirtisi olan yok mu hiç, günü yaklaşanlar neden paylaşmıyorsunuz.

selam canım.. çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.. benim bu ay bi tane yumurtam gelişti.. iğnem kalçadan yapıldı. hiç ağrım sızım olmadı. inşallah yumurta çatlamıştır. ben de rahatsızım bugün işe gitmedim. farenjit belası.. hayırlısı olsun bakalım..

bende yeni katıldım benimde 4 ocak

4 ocak derken? iğne tarihin mi canım?

pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
mariecurie-->iğne-12 ocak-->beklenmeyen tarih-27 ocak
ubudi-->iğne-13 ocak-->beklenmeyen tarih-2 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4/6 şubat
moontorrent-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
birsum-->iğne 18 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat

Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..

kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..

pretty9217 Bazen hiç bir belirti olmayabiliyor. Sadece regl olacakmış gibi ağrı oluyor ama o da tam regl gününde.. Daha zaman var yani bence belirtilerin çıkması için..

Son düzenleme:

canım ben yarın gidecem doktora senle adet günümüz aynı değilmydi senin yumurtalar erken olgunlaşmış anlaşılan bilgilendiririm yarın doktordan gelince

bende aynı dertten yanıyorum menac bende bugün test yaptırdım negatif benimde ilk ayımdı çok moral bozucu:2::2::2::2::2:
evet öyle ama çok da üzülmemek lazım, allah şifasız dert vermesin , sabır çok önemli, stres yapmamaya çalış... ilk gün üzüldüm sonra silkindim bundan sonrası için rahat olmaya karar verdim, biz biraz da çocuklar gibi olsun ama olsun illa şimdi olsun diye tepinirken kaybediyoruz. Dikkat ettim arkadaşların çoğu kendilerini çok da sıkmadıkları artık vazgeçtikleri zaman hamiş kalmışlar, darısı bizim başımıza hadi bakalım. sabredelim ve bekleyelim ...

Ne kusuru tatlım ya, verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.Benim de bir hafta kaldı ya ondan merak etmeye başladım, kendimde belirti arıyorum ama öyle bariz şeyler yok.off of, neyse. kendine çok dikkat et.

Canım kafanı hiç belirtilere takma...adetini bekle tek belirti o...hepsi sonradan balşlıyor....açıkçası ben tek belirtim adet gecikmesiydi...diğerleri zaten 19 ay boyunca hep oluyordu ve sonuç negatifti...o yüzden hamile kaldığım ay önceden hiç farketmedim bariz hiç belirtim olmadı...adetten önce olan ufak sancılanmalarım bile benim için normaldi çünkü her ay olurdu....dualarım sizlerle...Allah gönlünüze göre verir inşallah....

lila5 mesajın için teşekkürler. Şu an adet olmama tarihini bekleyen ve hiç belirtisi olmayan benim içime su serptin. Allah inşallah sana da sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder.

lila5 mesajın için teşekkürler. Şu an adet olmama tarihini bekleyen ve hiç belirtisi olmayan benim içime su serptin. Allah inşallah sana da sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder.

Sağol canım.... darısı en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerin başına inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…