pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
mariecurie-->iğne-12 ocak-->beklenmeyen tarih-27 ocak
ubudi-->iğne-13 ocak-->beklenmeyen tarih-2 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4/6 ocak
birsum-->iğne 17 ocak-->beklenmeyen tarih-?
Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..
kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..
Canm aşk olsun aslında hergün bakıyorum kızlar ne yapılyorlar ne durumdalar diye beni unuttular diyordum bende.Sağol canım hatırladığın için...Hemen hemen hergün bakıyorum buraya ,mutlu haberler varmı ne alemdeler diye...Bu arada bi müjdeli haber daha varama arkadaş az giriyor int. o size haber vermeyi unuttu herhalde.Berranur arkadaşımda hamile benden 10 gün sonra yeni belli oldu.onunda 2.denemesiydi sanırım.Bakın ayağımı sürüdüm hadi peşimden hepiniz geleceksiniz inanıyorum...
[ı]pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
mariecurie-->iğne-12 ocak-->beklenmeyen tarih-27 ocak
ubudi-->iğne-13 ocak-->beklenmeyen tarih-2 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4/6 ocak
birsum-->iğne 17 ocak-->beklenmeyen tarih-?
Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..[/ı]
[ı]kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. Yanlışlık varsa düzeltelim.. [/ı]
birsum meraba nasıl gidiyor yumurtaların kaç mm olmuş
slm ben yeni üye olsum benide listeye eklerseniz sevinirim ben tipik pko luyum tedaviye yeni başladım klomen kulladım bitti kontrolüm vardı 15 ocakta 4 yumurtam oluşmuş hemen çatlatma iğnesi verdi bekliyoruz hayırlısı beklenmeyen adet tarihim 4 şubat İNŞALLAH herkes için iyi haberler alırız.
keseyi gördük şimdilik bitane gözüküyor...dr o ay 2 tane yumurta görmüştü ikiside sağda ve aynı boyuttaydı hatta.sordum ultrasonda belli olmaz dedi şimdilik bir tane ama ikincisi sonradan ortya çıkabilir dedi.bakalım haftaya belli olur...Bitane hayırlısıyla olsunda sağsalim inşallahDaha ne isteyim..
Canım walla bende iğneden sonra geçmişti biliyorsun sancı falan kalmamıştı adete 4 -5 gün kala yeniden başladı ama bende adet öncesinde hep olurduğu için hiç şüphelenmedim.Hatta adet oluyorum diye üzldüm kendimi rahim filmi psikolojisine hazırlıyordum.Aynen adet sancısı gibi hafif hafif kasıklarımda oluyordu.hatta adet günüm geçtikten sonraki iki gün ara ara kısa ama çok kuvvetli oldu tıpkı adet sancısı gibiydi.şimdi hatırlyorumda asıl benim dikkatimi şey çekmişti.adetime 3-4 gün kala yine bu hafif sancılar olurken yatıyordum ayağa kalktım birden kasıklarıma bir sancı girdi kitlendim kaldım.sanki içerden bişy çekiliyor veya yırtılıyor gibi.iki üç defa oldu bu normalde olmazdı.Aniden kalkınca oldu.bu biraz aklıma takılmış tı açıkçası ozaman ama üstünde durmamıştım..
çok uzattım kuusra bakma...kolay gelsin....
Selam kızlar..ooo listemiz güncellenmiş maşallah inşallah bu ay göbüşler dolar.hurrem'cim ben dün doktora gittim 2 yumrtam olgunlaşmış bugünde iğnemi vuruldum.doktor karnımdan yapmamı özellikle vurguladı.koldan tavsiye etmiyorum dedi.beklenmeyen adet tarihimde 7 şubat canım.benide eklersen mutlu olurum.ayrıca karın bantlarını ve progestanı tekrar verdi.dilerim bu ay hepimiz için hayırlı olur ve çabalarmız boşa çıkmaz...
bende yeni katıldım benimde 4 ocak
merhaba canım..nasıl olsun valla bir umut beklemedeyiz.canım iki taraftada 1'er tane.20 mm.ama ultrason çıktısına baktım biri 22 diğeri 23 yazıyordu.bilmiyorum artık ne olacak bakalım.valla bu ay çok çabalıycam ama takdir Rabbimin tabi.şu 5 gün çok önemli:78: keçi boynuzu pekmezine başladım kocişime.inşallah bu ay olur.sen ne yaptın canım naıl gidiyor durumlar ne sende ??
pretty9217 Bazen hiç bir belirti olmayabiliyor. Sadece regl olacakmış gibi ağrı oluyor ama o da tam regl gününde.. Daha zaman var yani bence belirtilerin çıkması için..
evet öyle ama çok da üzülmemek lazım, allah şifasız dert vermesin , sabır çok önemli, stres yapmamaya çalış... ilk gün üzüldüm sonra silkindim bundan sonrası için rahat olmaya karar verdim, biz biraz da çocuklar gibi olsun ama olsun illa şimdi olsun diye tepinirken kaybediyoruz. Dikkat ettim arkadaşların çoğu kendilerini çok da sıkmadıkları artık vazgeçtikleri zaman hamiş kalmışlar, darısı bizim başımıza hadi bakalım. sabredelim ve bekleyelim ...bende aynı dertten yanıyorum menac bende bugün test yaptırdım negatif benimde ilk ayımdı çok moral bozucu:2::2::2::2::2:
Ne kusuru tatlım ya, verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.Benim de bir hafta kaldı ya ondan merak etmeye başladım, kendimde belirti arıyorum ama öyle bariz şeyler yok.off of, neyse. kendine çok dikkat et.
Canım kafanı hiç belirtilere takma...adetini bekle tek belirti o...hepsi sonradan balşlıyor....açıkçası ben tek belirtim adet gecikmesiydi...diğerleri zaten 19 ay boyunca hep oluyordu ve sonuç negatifti...o yüzden hamile kaldığım ay önceden hiç farketmedim bariz hiç belirtim olmadı...adetten önce olan ufak sancılanmalarım bile benim için normaldi çünkü her ay olurdu....dualarım sizlerle...Allah gönlünüze göre verir inşallah....
lila5 mesajın için teşekkürler. Şu an adet olmama tarihini bekleyen ve hiç belirtisi olmayan benim içime su serptin. Allah inşallah sana da sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?