selam canım.. çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.. benim bu ay bi tane yumurtam gelişti.. iğnem kalçadan yapıldı. hiç ağrım sızım olmadı. inşallah yumurta çatlamıştır. ben de rahatsızım bugün işe gitmedim. farenjit belası.. hayırlısı olsun bakalım..
Canım çook geçmiş olsun.inan bizde karı koca 4 gündür yatıyoruz.keçi giribimi neymiş inatçı gitmek bilmiyor.hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda giderde bizde evlat sahibi oluruz
canım ben yarın gidecem doktora senle adet günümüz aynı değilmydi senin yumurtalar erken olgunlaşmış anlaşılan bilgilendiririm yarın doktordan gelince
Canım kafanı hiç belirtilere takma...adetini bekle tek belirti o...hepsi sonradan balşlıyor....açıkçası ben tek belirtim adet gecikmesiydi...diğerleri zaten 19 ay boyunca hep oluyordu ve sonuç negatifti...o yüzden hamile kaldığım ay önceden hiç farketmedim bariz hiç belirtim olmadı...adetten önce olan ufak sancılanmalarım bile benim için normaldi çünkü her ay olurdu....dualarım sizlerle...Allah gönlünüze göre verir inşallah....
selam canım.. çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.. benim bu ay bi tane yumurtam gelişti.. iğnem kalçadan yapıldı. hiç ağrım sızım olmadı. inşallah yumurta çatlamıştır. ben de rahatsızım bugün işe gitmedim. farenjit belası.. hayırlısı olsun bakalım..
4 ocak derken? iğne tarihin mi canım?
Canım çook geçmiş olsun.inan bizde karı koca 4 gündür yatıyoruz.keçi giribimi neymiş inatçı gitmek bilmiyor.hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda giderde bizde evlat sahibi oluruz
Size de çok geçmiş olsun canım, böyle bir grip var mı gerçekten. Eşimle oğlum da bir haftadır hastalar, bir türlü iyileşemediler. Herkes bu sıralar hasta zaten, salgın var galiba.
merhaba arkadaşlar
ben daha önce 2kez klomen kullandım,bu ay sadece çatlatma iğnesi oldu,ilk kez
aynı zamanda ovulasyon testi ve ateş ölçmeyi kullanıyorum
şöyle bişey sormak istiyorum:
iğne olacağı gün ovulasyon testimde aynıya yakın çıkmıştı,ve ateşim düşmüştü(36.1)
iğneden sonra haliyle ovu testi kopkoyu oldu,hala bile silikten koyu oluyor
ve ateşim hemen artmadı,yaklaşık 4gün aynı gitti(36.3),sonra arttı
sizlerde,ateş ölçümü daha önceden yapıp,iğne olduğu ay ateşi değişen oldumu?
bunları soruyorum,acaba yumurta iğne olduktan 4-5gün sonramı çatladı acaba
ama zaten iğne olacağım gün ovu testim koyulaşmaya başlamıştı,ovulasyon yakındı yani
sizlerde böyle bişey yaşayan oldumu? :44:
slm, benim ovu testimde gecen ay 10. ve 11. günde yumurtam catlamak üzere oldugunu gösterdi, asilamam 11. gününde yapildi, igneyi de o gün yapti doktor, bence gec kalindi, 9. gününde igneyi yapsaydi ve 10. gün asilama belki tutardi, benim yumurtam cabuk catlayip 2 gün icinde hemen degerler düsüyor.
bu ayda ilk defa klomen kullaniyorum, aceba faydasini görürmüyüm bilmiyorum, yumurta yine catlamak üzere, ve doktor bana pazartesine termin verdi, insallah bu sefer erken catlamazlar. birde preseed´le denicem bakalim.
seninde 4-5 gün igneden sonra catlayacagini sanmiyorum, belki igneyle biraz gec kalinmis olabilir, atesinde düstügne göre... hayirlisi
evet iğne tarihimdi. maalesef bugün leke geldi 2. klomene balıcam artık doktor hiç sorun yok demişti ama tutmadı çok umutlanmıştım olmadıselam canım.. çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.. benim bu ay bi tane yumurtam gelişti.. iğnem kalçadan yapıldı. hiç ağrım sızım olmadı. inşallah yumurta çatlamıştır. ben de rahatsızım bugün işe gitmedim. farenjit belası.. hayırlısı olsun bakalım..
4 ocak derken? iğne tarihin mi canım?
Size de çok geçmiş olsun canım, böyle bir grip var mı gerçekten. Eşimle oğlum da bir haftadır hastalar, bir türlü iyileşemediler. Herkes bu sıralar hasta zaten, salgın var galiba.
çok sağol caım.evet varmış canım.ama inan bu normal grip gibi değil.bende mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü bile yaptı.2 gün hiç yemek yiyemedim açlık ne onu bile hissedemedim.sizede çok geçmiş olsun.kesinlikle salgın var bizde kayınvalidemlerden kaptık şifayı.
aslında ovu testinde pozitifi görmek,hemen o gün değilde 24saatten sonra yumurtanın çatlayacağını gösteriyor ya,senin tam ovulasyon zamanında mı aşılama oldu ki
işte iğne tam çatlamak üzere olan yumurtaya nasıl etki ediyor,çatlamasını mı hızlandırıyor yoksa biraz daha mı büyütüyor? :44: oofff...
bende bayadır preesed kullanıyorum
yumurta çatlamak üzereyse,ptesi ye kadar çoktan olmuş olabilir,çabuk çatlayıp çabuk değerler düşüyor demişsin ya
inş yolunda gider herşey
evet canim 24 saat icinde olabilir ama bu konuda baya sorusturdum, testi pozitif gördügün gec bile olabiliyormus, gercektende ben bunu hissediyorum, mesela akintim dün basladi bile, belki yarin catlamaya basliyordur bile, doktor taaaa pazartesi önce muayine edecekte sali asilamaya gidecemde ölme..eee.. ölmee :)) halbuki bende erken catlama oldgunu biliyor, anlamadim gitti...
klomenle farkli olacak bu ay dedi bakalim artik..
sen simdi igneyi vuruldunya 36 saat icinde yumurta catlamasi lazim , büyümüyor sadece catliyor ve genelde 2 gün sonra tekrar ayni igneden yapiyorlar, progesteronun düsmesin diye, hamileligini saglamlastirsin diye...
preseedi´de ilk defa kullanacagim, 15 dk iliksiye girilmeden önce kullanilmasi lazimmis galiba, degilmi?
günaydın kızlar nasılsınız varmı bir gelişme
evet iğne tarihimdi. maalesef bugün leke geldi 2. klomene balıcam artık doktor hiç sorun yok demişti ama tutmadı çok umutlanmıştım olmadı
Sağol canım, neyse bizimkilerde toparlıyor, evde hasta oldumu tadı tuzu kalmıyor çok zor hele çocuksa daha kötü oluyor, onun yerine tüm hastalıkları bana ver diye Allah'ıma dua ediyorum.çok sağol caım.evet varmış canım.ama inan bu normal grip gibi değil.bende mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü bile yaptı.2 gün hiç yemek yiyemedim açlık ne onu bile hissedemedim.sizede çok geçmiş olsun.kesinlikle salgın var bizde kayınvalidemlerden kaptık şifayı.
Canım sen iğneni yeni oldun galiba, nasıl ağrı oldu mu? Ama geçmiştir artık.
günaydın kızlar nasılsınız varmı bir gelişme
iyiyiz canım yani şahsım adına cevap vereyim iyiyim allaha şükür, henüz bir gelişme yok, önümüzdeki haftayı bekliyorum.Sen neler yapıyorsun?
günaydın cnm iyiym çok şükür bu gece saat 24de igne olcam bakalım artık umarım bu ay olur çünkü doktora gittigimde 3 tane yumurta olusmus ama bı tanesı cok buyuk dedı bu kıst olabılır dedı ıns bu ay olurda yoksa bu ay bıde kıstle ugrasırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?