Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben yarın gidecem doktora senle adet günümüz aynı değilmydi senin yumurtalar erken olgunlaşmış anlaşılan bilgilendiririm yarın doktordan gelince

hayırlısı olsun canım git bakalı ne diyecek?ben adetimin yine 5.günü başladım ancak dozu azalttı bu sefer.günde 2 kez içiyordum 1e düşürdü yalnız 7 gün kullanacaksın dedi.birde iğnemi 17sinde vurduracaktı ama bu ay 18inde vurdurdu.neden öyle yaptı bilmiyorumhayırlısı olsun canım inşallah bu bekleyişimiz hayırlısıyla neticelenir..

Teşekkür ederim canım.İnşallah.Ben daha önce oğlumda hiç belirti yaşamamıştım, sana da yazmıştım,belirti olmayabilir diye.Adet günüm geçince test yapmıştım ve koyu çift çizgiyi hemen görmüştüm. Hem de denememizin ilk ayı. (Şimdi düşünüyorum da ne kadar şanslıymışım)
Diğer formlarda yazılanları falan da okuyorum, ya herkesin ne çok belirtisi oluyor.Yok kasıklarım ağrıyor, yok midem bulanıyor yok belim ağrıyor...vs.Acaba ilk hamileliğimde olduda ben mi fark etmedim acemilikten diyorum.O yüzden kendimi dinlemeye başlıyorum ama haklısın galiba.Sen bunları yeni yaşadın, demekki olmak zorunda değil.Neyse uzattım Çarşamba günü dananın kuyruğu kopacak.

Hürremcim, çok geçmiş olsun.Kendine iyi bak.

merhaba arkadaşlar
ben daha önce 2kez klomen kullandım,bu ay sadece çatlatma iğnesi oldu,ilk kez
aynı zamanda ovulasyon testi ve ateş ölçmeyi kullanıyorum
şöyle bişey sormak istiyorum:
iğne olacağı gün ovulasyon testimde aynıya yakın çıkmıştı,ve ateşim düşmüştü(36.1)
iğneden sonra haliyle ovu testi kopkoyu oldu,hala bile silikten koyu oluyor
ve ateşim hemen artmadı,yaklaşık 4gün aynı gitti(36.3),sonra arttı
sizlerde,ateş ölçümü daha önceden yapıp,iğne olduğu ay ateşi değişen oldumu?
bunları soruyorum,acaba yumurta iğne olduktan 4-5gün sonramı çatladı acaba
ama zaten iğne olacağım gün ovu testim koyulaşmaya başlamıştı,ovulasyon yakındı yani
sizlerde böyle bişey yaşayan oldumu? :44:

slm, benim ovu testimde gecen ay 10. ve 11. günde yumurtam catlamak üzere oldugunu gösterdi, asilamam 11. gününde yapildi, igneyi de o gün yapti doktor, bence gec kalindi, 9. gününde igneyi yapsaydi ve 10. gün asilama belki tutardi, benim yumurtam cabuk catlayip 2 gün icinde hemen degerler düsüyor.
bu ayda ilk defa klomen kullaniyorum, aceba faydasini görürmüyüm bilmiyorum, yumurta yine catlamak üzere, ve doktor bana pazartesine termin verdi, insallah bu sefer erken catlamazlar. birde preseed´le denicem bakalim.

seninde 4-5 gün igneden sonra catlayacagini sanmiyorum, belki igneyle biraz gec kalinmis olabilir, atesinde düstügne göre... hayirlisi

aslında ovu testinde pozitifi görmek,hemen o gün değilde 24saatten sonra yumurtanın çatlayacağını gösteriyor ya,senin tam ovulasyon zamanında mı aşılama oldu ki
işte iğne tam çatlamak üzere olan yumurtaya nasıl etki ediyor,çatlamasını mı hızlandırıyor yoksa biraz daha mı büyütüyor? :44: oofff...

bende bayadır preesed kullanıyorum
yumurta çatlamak üzereyse,ptesi ye kadar çoktan olmuş olabilir,çabuk çatlayıp çabuk değerler düşüyor demişsin ya
inş yolunda gider herşey

evet iğne tarihimdi. maalesef bugün leke geldi 2. klomene balıcam artık doktor hiç sorun yok demişti ama tutmadı çok umutlanmıştım olmadı

evet canim 24 saat icinde olabilir ama bu konuda baya sorusturdum, testi pozitif gördügün gec bile olabiliyormus, gercektende ben bunu hissediyorum, mesela akintim dün basladi bile, belki yarin catlamaya basliyordur bile, doktor taaaa pazartesi önce muayine edecekte sali asilamaya gidecemde ölme..eee.. ölmee :)) halbuki bende erken catlama oldgunu biliyor, anlamadim gitti...

klomenle farkli olacak bu ay dedi bakalim artik..

sen simdi igneyi vuruldunya 36 saat icinde yumurta catlamasi lazim , büyümüyor sadece catliyor ve genelde 2 gün sonra tekrar ayni igneden yapiyorlar, progesteronun düsmesin diye, hamileligini saglamlastirsin diye...

preseedi´de ilk defa kullanacagim, 15 dk iliksiye girilmeden önce kullanilmasi lazimmis galiba, degilmi?

evet olabilir aslında,yumurtanın nekadar zamanda nekadar büyüdüğünü bilmek gerekir sanırım :26:
yani pozitif gördüğün gece bile çatlaması
benim akıntı 3gün önceden başlıyor,ama işte herkesin farklı olabilir
yani daha zamanın var da olabilir :44:

preesed te evet sıkılıp 15dk bekleniyor,belini yükseltici birşey kullanmakta fayda var
ben her türlü denedim,olmayınca olmuyor işte...

bende luteal faz eksikliği var sanırım
ovu testinde pozitifi görüyorum,2gün sonra ateşim yükseliyor
ateş yükselmesinden 12gün sonra regl :26:
dr a söyledim bunu,bunlar önemli değil,önemli olan kaliteli yumurta elde edebilmek fialn dedi
aynı zamanda bu iğnelerde rahim tabakasını kalınlaştırır dedi
bir de ben böyle sorunca takmışsın gibisinden laflar etti
bilmiyorum dr lar bi alem,hastalarını dinlemiyorlar gibi,ama bazılarını okuyorum arkadaş gibi,istediğini sorabiliyorlar,ne güzel...

günaydın kızlar nasılsınız varmı bir gelişme

günaydın cnm iyiym çok şükür bu gece saat 24de igne olcam bakalım artık umarım bu ay olur çünkü doktora gittigimde 3 tane yumurta olusmus ama bı tanesı cok buyuk dedı bu kıst olabılır dedı ıns bu ay olurda yoksa bu ay bıde kıstle ugrasırım

iyiyiz canım yani şahsım adına cevap vereyim iyiyim allaha şükür, henüz bir gelişme yok, önümüzdeki haftayı bekliyorum.Sen neler yapıyorsun?

allah iyilik versin canım ben ne olsun işte sütüm olsun diye alıp alıp yerleştirdiğim kiloııılarımı vermeye çalışıorum sütüm gene azaldı kızım meme delisi oldu süt gelmeyince onla cebelleşiom ...aman diyeyim süt olsun diye aşırıya kaçmayın bol sıvı alın stresten uzak durun milletin ye sütün çekerinede kanmayın inş. bnları konuşuyor oluruz canım verecek çok tacsiyem var çokkkk

Hadi bakalım inşallah Allahım hayırlısını versin kistin falanda olmasın mübarek günde dualarımız kabul olsun inş.

izmirli pardon canım ya senin bebiş varmıydı bende ahkam kesiyorum sen benden daha ii bilirsin bu durumları 2. içinmi uğraşıyodun????bende kilo verirsem tekrar gelicem aranıza zira 2. içinde uğraşacağa benzioz allahın takdiri artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…