Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hürremcim, çok geçmiş olsun.Kendine iyi bak.

çok teşekkürler canım size de geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir hastaların inşallah..

eeee kızlar zaman azalıyor.. anlatın bakalım nasıl hissediyorsunuz? olacak gibi mi bu ay?

benim erken valla daha 4 şubat adet olmam gereken tarih 29 ocakta kontrolüm var daha ilk denemem kolmen çatlatma iğnesi bakalım ALLAH ın izniyle olacağı varsa olur kısmet kızlar

Yok be güzelim, hem zaten üzerinden epey zaman geçti, eğer olursa sen bana yine yardımcı olursun.
Benim de sütüm erken bitmişti, çalıştığım için sürekli emzirememiştim, makine ile sağıp bırakıyordum sabahları, sadece akşamları emzirebiliyordum, bu yüzden erken bitmişti.10 ay kadar anca sürdü. Bebek ne kadar çok emerse o kadar çok süt gelir derler ya.

İnşallah 2.ci için uğraşmak zorunda kalmazsın.Hemen hamile kalırsın.

eeee kızlar zaman azalıyor.. anlatın bakalım nasıl hissediyorsunuz? olacak gibi mi bu ay?

canım maşalah listenin sonunda da ben varım.en son haber benden yani.ama bu ay hiç kafama bebek bebek diye takmıyorum kendimi yemiyorum.bakalım bir faydası olacakmı.hiç boş geçmeden çalışmalara devam.psikolojimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum.kan testide yaptırmıycam bu ay adetimi bekliemeye karar verdim.bakalım hayırlısı canım..sen nasılsın??

pretty, gfr nerelerdesiniz? var mı gelişme? test yaptınız mı merak edip, ay inşallah vardır ve güzel haberler verirsiniz bize.
pretty
gfr

ne güzel olur.

selam arkadaşlar sanırımm sorunlarımız aynı bende pco var ılk defa klomen kullandım bu ay 3 gün önce de çatlatma iğnesı kullandımm bu konularda çık acemıyımm acaba nezaman test yapamalıyım ..çok umutlanmalımıyım..iğneyı vurdurduğum gün yerımden kalkamadım kasık bölgemde çok ağrı oldu..bu çatladığının işaretımıdır acepp::(())):2::2:

slm canım bende aynı rahatsızlık var klomen kullandım 5 gün oldu iğnede vuruldum ilk gün bendede ağrı oldu bende snein gibi acemiyim bu ilk tedavim son olur inş bakalım umutluyum ama sana kaç gün ilişki dedi yumurta boyu kaçtı sende gittin mi takibine

amın inşallah son olur..yumurta boyu 18 cm di..ertesı gün iğneyı vurdurdum ovulasyon testlerı pozitıf çıktı.sonra ilişki gerçekşeştı..halen ağrım var ama daha eşimle bırlıkte olamadık işsel sorunlar dolayısıyla..sadece bır kerede olurmu bılmıyorum...dr bana adet günün geçikince gel dedi..bakalım hayırlısı...

benimde aynı 18 mm di iğneyi vurulalı 5 gün oldu inş olur ya hiç belli olmaz bir seferde yetebilir zaten kaç gün demişti sana bana 3 gün ilişki dedi yeterli oluyomuş bence olacağı varsa bir gün oluncada olur inş heğpimiz için hayırlısı olur bende acayip bi şişlik ve kasıklarda hassasiyet var anlamadım iğnenin etkisi galiba 4 şubatta hasta olmam gerekito bakalım ne olcak

hemen hemen aynı banada dr 3 gün dedi pco lu olduğum için adet dönemlerımıde hesaplayamıyorum

45 bazen 65 oyüzden çok tereddütlüyüm inşallah olur ..hesaplarıma göre bende şubat 2 de tahlıl yaptırmalıyımm...

benimde öğle düzensiz ama geçen ay hangi tarihte olduysak ona göre hesaplıyolar senle hemen hemen aynı durumumuz bende senden 2 gün sonra alcam haberimi bakalım inş hepimiz için güzel haberler alırız

benimde öğle düzensiz ama geçen ay hangi tarihte olduysak ona göre hesaplıyolar senle hemen hemen aynı durumumuz bende senden 2 gün sonra alcam haberimi bakalım inş hepimiz için güzel haberler alırız

inşallah yaa çok umutluyum hele ablam benden daha çok heyecanlı inşallah olurr senınde canımm inşallahh

slm kızlar bendede pko var benim ilk ayım klomende 15 ocakta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum hayırlısı...

slm kızlar bendede pko var benim ilk ayım klomende 15 ocakta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum hayırlısı...

slm canım bendede pko var ilk defa bu ay tedaviye başladım klomen kullandım iğnemide vurulalı 5 gün oldu bakalım hayırlısı iyi haberler alırız inş ne zaman belli oluyo ki biliyomusun

29 ocakta doktorum çağırdı kontrole bakacak büyük ihtimalle senin çağırmadımı adet tarihim 4 ocaktı geçen ay zaten fazla dezensiz değilim adetim herşeyin hayırlısı ben direk tedaviye başladım 2 ay dünedik amaa pek düzenli değildi zaten 2.5 yıllık evliyim doktor hormon değerlerime göre direk klomen verdi merakla bekliyorum

bana adetin 2 gün geçince gel dedi canım gidicem bakalım 10 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…