selam arkadaşlar sanırımm sorunlarımız aynı bende pco var ılk defa klomen kullandım bu ay 3 gün önce de çatlatma iğnesı kullandımm bu konularda çık acemıyımm acaba nezaman test yapamalıyım ..çok umutlanmalımıyım..iğneyı vurdurduğum gün yerımden kalkamadım kasık bölgemde çok ağrı oldu..bu çatladığının işaretımıdır acepp::(( ))):2::2:
pretty9217-->iğne-9 ocak--> beklenmeyen tarih-23 ocak
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
mariecurie-->iğne-12 ocak-->beklenmeyen tarih-27 ocak
ubudi-->iğne-13 ocak-->beklenmeyen tarih-2 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4/6 şubat
moontorrent-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
birsum-->iğne 18 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat
Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..
kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar.canım bu bnm 2.klomen kullanışım.geçen ay bendede aynı ağrılar oldu.fakat bu ay hiç ağrı sancı çekmedim.iğneyi vurulduktan 12 gün sonra kan tahlilinde gebelik çıkıyor..
canım iki aydır aynı şeyleri yaşıyoruz seninle.. bu ay ağrı olmadı ben korkuyorum yumurta çatlamadı diye.. bir yanım da diyor ki; geçen ay ağrıların oldu da ne oldu sanki.. hayırlısı olsun.. kist falan olmasın da.. :26:
merhabalar arkadaşlar bundan 3 ay önce bende bu topikteydim şu an 15 haftalık hamileyim herşeyden önce sabır lazım bunu unutmayın ve bol bol dua edin ben 1 buçuk yıl boyunca uğraştım allah herkesin gönlüne göre versin şimdi hepsi uzakta kaldı bir oğlum olacak sizler içinde dua edicem bir tavsiyem var 4444 kere okunan bir dua var bilirsiniz belki salatı tefriciye duası bunu mutlaka okuyun ailelerinize dağıtın hepsi okusunlar ben o ay hamile kaldım darısı başınıza hayırlı haberler almanız dileğiyle
canlarım bugün günüm.ama henüz bişy yok.salı gününe kadar bekliyecem.olmazsa test yaparım
pretty merhaba,
salıya kadar nasıl sabredeceksin, hiç belirti falan oldu mu? gerçi şart değil ama.
canım klomen falan mı kullandın?kullandıysan kaçıncı ayda?
evet canım 3. denememde klomen + ovitrellayla hamile kaldım
evet canım 3. denememde klomen + ovitrellayla hamile kaldım
canlarım bugün günüm.ama henüz bişy yok.salı gününe kadar bekliyecem.olmazsa test yaparım
canım bugün gününse test yapsana benim günümde çıkmıştı:))war mı bi belirti değişiklşk...
ne güzel benimde ilk ayım senin yazdığın dua ya bakıyorum da İNŞALLAH olur senin problemin neysi burda yazanların çoğu pko luda ondan sordum görüşürüz..
evet canım bende pko luyum 2 kez yumurtalık kistim patladı ve ameliyat oldum
kızlar merhabalar perşembe akşamı iğnemi oldum son adet tariimde 4 şubat inşallah olmam benide ekleyebiirsiniz listeye 3 tane yumurtam oluşmuş bu ay 18 21 16mm
kızlar merhabalar perşembe akşamı iğnemi oldum son adet tariimde 4 şubat inşallah olmam benide ekleyebiirsiniz listeye 3 tane yumurtam oluşmuş bu ay 18 21 16mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?