Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar.canım bu bnm 2.klomen kullanışım.geçen ay bendede aynı ağrılar oldu.fakat bu ay hiç ağrı sancı çekmedim.iğneyi vurulduktan 12 gün sonra kan tahlilinde gebelik çıkıyor..

Kızlar ne durumdayız, ne var ne yok? Ben inanıyorum bu ay da en az bir tane hamilemiz olacak.. Ama tabi inşallah hepimiz de hamileyizdir
pretty, gfr hadi güzel haberler verin yaa..

canım iki aydır aynı şeyleri yaşıyoruz seninle.. bu ay ağrı olmadı ben korkuyorum yumurta çatlamadı diye.. bir yanım da diyor ki; geçen ay ağrıların oldu da ne oldu sanki.. hayırlısı olsun.. kist falan olmasın da.. :26:

mrb canım bende aranıza yeni katıldım pko var bendede bu ay ilk tedavim klomen kullandım 18 ocakta da iğnemi vuruldum bakalım hayırlısı ne olcak güzel haberler veririz inş ağrı bende çok hafif oldu ama şişlik var sanki kasıklarımda karnımda ilaçların etkisi galiba

merhabalar arkadaşlar bundan 3 ay önce bende bu topikteydim şu an 15 haftalık hamileyim herşeyden önce sabır lazım bunu unutmayın ve bol bol dua edin ben 1 buçuk yıl boyunca uğraştım allah herkesin gönlüne göre versin şimdi hepsi uzakta kaldı bir oğlum olacak sizler içinde dua edicem bir tavsiyem var 4444 kere okunan bir dua var bilirsiniz belki salatı tefriciye duası bunu mutlaka okuyun ailelerinize dağıtın hepsi okusunlar ben o ay hamile kaldım darısı başınıza hayırlı haberler almanız dileğiyle

canım klomen falan mı kullandın?kullandıysan kaçıncı ayda?

ameliyat mı anlamadım kist çok mu büyükmüydü belkide ameliyatta yunurtalıklarını temizlemişlerdir benim tanıdığım vardı o daha 30 yıl önce evlenince amliyat olmuş olmazsan çocuğun olmaz demişler patates gibi soymuşlar diye anlamıştı ama bu olay bulgarista oluyo çok şaşırmıştım duyunca.
evet canım bende pko luyum 2 kez yumurtalık kistim patladı ve ameliyat oldum

kızlar merhabalar perşembe akşamı iğnemi oldum son adet tariimde 4 şubat inşallah olmam benide ekleyebiirsiniz listeye 3 tane yumurtam oluşmuş bu ay 18 21 16mm

İNŞALLAH benim de adet tarihim 4 şubat bakalım hangimiz güzel haberi vericekama benim iğnem 15 ocakta oldu anlamadım sen 20 ocakta olmuşun benimde 4 tane yumurtam oluşmu 13 16 19 ve 20 hemen o gün çatlatma iğnesini ldum ama herkesin aynı olcak diye bişey yok tabi
kızlar merhabalar perşembe akşamı iğnemi oldum son adet tariimde 4 şubat inşallah olmam benide ekleyebiirsiniz listeye 3 tane yumurtam oluşmuş bu ay 18 21 16mm

cnım mrb benimde 4 şubatta adet tarihim bakalım hayırlısı ne olcak bende ocak 18 de vuruldum iğnemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…