kızlar nerelerdesiniz
bu ikinci ayımız tedavide inşaallah olumlu olur.
candy arkadaşım sen tedaviye başlıyalı ne kadar oluyor canım merak edyorum.
canım ben 4yıllık evliyim ve 2.5 sene önce 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim.o gün bu gün bebek olmuyor.tedaviyede 2 ay oluyor başlıyalı.
ameliyat mı anlamadım kist çok mu büyükmüydü belkide ameliyatta yunurtalıklarını temizlemişlerdir benim tanıdığım vardı o daha 30 yıl önce evlenince amliyat olmuş olmazsan çocuğun olmaz demişler patates gibi soymuşlar diye anlamıştı ama bu olay bulgarista oluyo çok şaşırmıştım duyunca.
yok canım benim benim kistim patladığı için ameliyat oldum ilki 17 yaşında patladı ve ameliyat olmuştum 2. kez patladı oda geçtiğimiz haziran ayıydı
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar.canım bu bnm 2.klomen kullanışım.geçen ay bendede aynı ağrılar oldu.fakat bu ay hiç ağrı sancı çekmedim.iğneyi vurulduktan 12 gün sonra kan tahlilinde gebelik çıkıyor..
yok canım bi değişiklik.evde test de yok zaten belki yarın alır yaparım
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bebeklerımizi kucağımıza alırız..demek 12 gün sonra kan tahlılınde bellı oluyoo hemen yaptırıcam çok sabırsızım ama olası bı belırtıde yokkı sadece çok sık acıkmaya başladım..habıre yıyorum..:2:
arkadaşlar klomen ve iğneden sonraki adetinizin yoğunluğu nasıldı, benimki beklenenden 5 gün önce geldi ve normalinden çok az geldi, normalde ilk iki gün çok sancım olur hiç sancı çekmedim, çok merak ediyorum?
gunaydın cnm ıns hamılesındır belırtı var mı dıycem ama bende vardıda ne oldugünaydın kızlar.sadece benle kıymet varız heralde.bende henüz gelen giden yok kızlar.ama adet belirtim var sanki akşama olurum gibi.bugün iğneyi vurduralı 17.gün oldu.çarşıya çıkınca idrar testi alayımda yapayım.sanmıyrm ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?