Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
candy arkadaşım sen tedaviye başlıyalı ne kadar oluyor canım merak edyorum.

canım benim bu ay ilk tedavim 2-3 aydır bebek düşünüyoduk olmadı dr gittik pko dedi klomen kullandım 6 gün öncede iğnemi vuruldum senin ne zaman başladı tedavi ne uygulandı

canım ben 4yıllık evliyim ve 2.5 sene önce 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim.o gün bu gün bebek olmuyor.tedaviyede 2 ay oluyor başlıyalı.

canım ben 4yıllık evliyim ve 2.5 sene önce 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim.o gün bu gün bebek olmuyor.tedaviyede 2 ay oluyor başlıyalı.

çok geçmişler olsun canım üzüldüm olsun kısmet herşeyde bi hayır vardır belki bu ay hepimiz hamile kalırız bellimi olur inş iğne ne zaman vuruldun canım sen bide iğne vurduktan sonra ne kadar süre sonra gebelik belli oluyo biliyomusun

yok canım benim benim kistim patladığı için ameliyat oldum ilki 17 yaşında patladı ve ameliyat olmuştum 2. kez patladı oda geçtiğimiz haziran ayıydı

arkadaşlar klomen ve iğneden sonraki adetinizin yoğunluğu nasıldı, benimki beklenenden 5 gün önce geldi ve normalinden çok az geldi, normalde ilk iki gün çok sancım olur hiç sancı çekmedim, çok merak ediyorum?

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bebeklerımizi kucağımıza alırız..demek 12 gün sonra kan tahlılınde bellı oluyoo hemen yaptırıcam çok sabırsızım ama olası bı belırtıde yokkı sadece çok sık acıkmaya başladım..habıre yıyorum..:2:

senin 12 gün oldu mu tatlım?

benimde normalde sancım olur ama iğne vurulduğum ay olmadı, normal zamanında ve normal miktarda gelmişti canım.Çok az, lekelenme tarzı ise üstüne görme olabilir.

günaydın kızlar.sadece benle kıymet varız heralde.bende henüz gelen giden yok kızlar.ama adet belirtim var sanki akşama olurum gibi.bugün iğneyi vurduralı 17.gün oldu.çarşıya çıkınca idrar testi alayımda yapayım.sanmıyrm ama.

gunaydın cnm ıns hamılesındır belırtı var mı dıycem ama bende vardıda ne olduıns ıyı haberlerını alırız

kızlar bende cuma gece 24de igne oldum 7 ocak adet tarıhım olmazsan 17 ocakda gel dedı doktor.ıns bu ay adet olmam vee buradakı butun arkadaslarla bırlıkte hamıle kalırız:)ben bu ay daha rahatım gecen ay ılk kez kullanıyordum klomenı hemen hamıle kalırım dıye dusundum ama olmadı bu ay oyuzden cok umutlanmıyorum adetımı beklıcem gıdıp kan tahlılıyle falan ugrasmıcam eczaneden bıle test almıcam amn zaten hamıleysem adet olmam ve doktora gıderım sabırla beklıcem bu ay gecen ay cok umutlandım 5gunde gecıktı tamam kesın hamıleyım dedım bu ay doktor ne derse o :)

kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…