Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyyy çok sevindim senin adına klomen tedavisimi görüyodun hangi aşamadaydın merak ettimm valla kan testi de inşllah pozitif çıkar
kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.

canım benim adet tarihim 7 ocak yani 14. Gün iğneyi olmuş oldum sen beş gün önce nasıl oldunki

kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.

Çok şükürrrrrrr.....cok sevindim bakın arkamdan gelen bu ikinci hamile...süperrrrrrrrrrrr......aklına takılan bişy olursa yaz bana:)))bu arada bende dr dan geldim az önce çok şükür herşey yolunda...iikiz değil tek bebek kesinleşti... olsunda yeterki eli ayağı düzgün sağlıklı olsun binlerce şükür olsun....kızlar dualarım sizlerle...Bakin bu topik uğurlu geldi....yılmak yok yola devam....bu arada benimde pretyy nin de 3.denemede oldu...o yüzden moraller bozulmasın....

canım benim çok saol.kan tahlili yaptım.saat 3 te sonucu alcam.onu da alayım da öyle sevinecem.ne bileyim test hatalı mı falan diye düşündüm bi an

ayyyy çok sevindim senin adına klomen tedavisimi görüyodun hangi aşamadaydın merak ettimm valla kan testi de inşllah pozitif çıkar

oo çok sevindim canım senden ümitliydim inş. kan testi ile onaylanır bebişin

çok sevindim canım inşallah arkandan bizde geliriz allah kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayy çok sevindim, çok mutlu oldum, ne güzel.
Gelişmelerden haberdar et bizi.

canlarım çok saolun.saat 3 te kan testi sonucumu da alayım öyle sevinecem

canım benim çok saol.kan tahlili yaptım.saat 3 te sonucu alcam.onu da alayım da öyle sevinecem.ne bileyim test hatalı mı falan diye düşündüm bi an

aynı panikleri bende yaşadım hala da elim yüreğmde annelik bu olsa gerek...sen içini ferah tut kendine dikkat et.....haber vermeyi unutma bize....herşey yolundadır inşallah....

kaç yumurtan olustu cnm bnede 2 tane olusmusama senın adına cok sevındım yaaa gercekten bugun cok yakın arkadasım aradı o da hamıleyım dedı cok sevındım ve onun esıne doktor tup bebekle bıle cok zor demıs yaaa ona ragmen hamıle kaldı

canım benim adetim 4 ocakta geldi lekelenme gibi kırmızı öyle anla sen daha önceki aylar kahverengi geliyodu neyse benim 2 gün sürdü lekelenme daha sonra yoğunlaştı.yoğunlaştığı 3.gün aldım kloemni ve 5 gün kullandım bittikten sonra 3.gün gel dedi baktı yumurta oluşmuş hemen iğneyi vurdurdum.herkesin yumurta gelişimi farklı ve çatlama zamanı belkide benim erken gelişmiştir canım hayırlısı
canım benim adet tarihim 7 ocak yani 14. Gün iğneyi olmuş oldum sen beş gün önce nasıl oldunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…