kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.
kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.
inşallah benim de adet tarihim 4 şubat bakalım hangimiz güzel haberi vericekama benim iğnem 15 ocakta oldu anlamadım sen 20 ocakta olmuşun benimde 4 tane yumurtam oluşmu 13 16 19 ve 20 hemen o gün çatlatma iğnesini ldum ama herkesin aynı olcak diye bişey yok tabi
Çok şükürrrrrrr.....cok sevindim bakın arkamdan gelen bu ikinci hamile... süperrrrrrrrrrrr......aklına takılan bişy olursa yaz bana:)))bu arada bende dr dan geldim az önce çok şükür herşey yolunda...i ikiz değil tek bebek kesinleşti... olsunda yeterki eli ayağı düzgün sağlıklı olsun binlerce şükür olsun....kızlar dualarım sizlerle...Bakin bu topik uğurlu geldi....yılmak yok yola devam....bu arada benimde pretyy nin de 3.denemede oldu...o yüzden moraller bozulmasın....
ayyyy çok sevindim senin adına klomen tedavisimi görüyodun hangi aşamadaydın merak ettimm valla kan testi de inşllah pozitif çıkar
oo çok sevindim canım senden ümitliydim inş. kan testi ile onaylanır bebişin
çok sevindim canım inşallah arkandan bizde geliriz allah kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayy çok sevindim, çok mutlu oldum, ne güzel.
Gelişmelerden haberdar et bizi.
canım benim çok saol.kan tahlili yaptım.saat 3 te sonucu alcam.onu da alayım da öyle sevinecem.ne bileyim test hatalı mı falan diye düşündüm bi an
aynı panikleri bende yaşadım hala da elim yüreğmde annelik bu olsa gerek...sen içini ferah tut kendine dikkat et.....haber vermeyi unutma bize....herşey yolundadır inşallah....
kacıncı klomen denemendı cnm benım2. bu
kızlarrrr dayanamadım aradım sonucum çıkmış veeeee 85.yani hamileyim sanırım
hadi gözün aydın ALLAH yüzünü göstermek nasip eder
canım benim adet tarihim 7 ocak yani 14. Gün iğneyi olmuş oldum sen beş gün önce nasıl oldunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?