kızlarrrr dayanamadım aradım sonucum çıkmış veeeee 85.yani hamileyim sanırım
canlarım çok sağolun.bu 3.ayımdı serephonele.2 tane 18 mm lik yumurtalarım olmuştu.ertesi gün çat.iğnesi yaptım.çatlatma iğnesi günü sonraki gün ilişki yaşadık hatta şöyle oldu:2 gün ilişki yaşamadan doktora gittim doktor yarın çatlatma iğneni vurul dedi.eşim ertesi gün nöbetçiydi diye bende sabahında yani iğne vurulmadan bir kaç saat önce abdest alıp sabah namazımı kıldım sonra eşimi uyandırıp ilişki yaşadım.kızlar içten dua çoook önemli ben ona bağlıym.Rabbim boş çevirmedi
çok şükür canım Allah tamamına erdirsin diğer kızlarada ayak sürde peşin sıra gelsinler
canlarım çok sağolun.bu 3.ayımdı serephonele.2 tane 18 mm lik yumurtalarım olmuştu.ertesi gün çat.iğnesi yaptım.çatlatma iğnesi günü sonraki gün ilişki yaşadık hatta şöyle oldu:2 gün ilişki yaşamadan doktora gittim doktor yarın çatlatma iğneni vurul dedi.eşim ertesi gün nöbetçiydi diye bende sabahında yani iğne vurulmadan bir kaç saat önce abdest alıp sabah namazımı kıldım sonra eşimi uyandırıp ilişki yaşadım.kızlar içten dua çoook önemli ben ona bağlıym.Rabbim boş çevirmedi
Hürrem nerelerdesin, Sülüman bırakmıyor galiba. Ne iğrenç espri demi.
kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.
hürrem hoşgeldin,
nasıl gidiyor? Hamilelerimizi de liste sonuna eklesen güzel olur demi, lila,pretty...
canım adet ağrılarım oldu.ama akıntım olmadı.ben belirti yaşamadım yani
canım adet ağrılarım oldu.ama akıntım olmadı.ben belirti yaşamadım yani
kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.
ben de adet olacağım galiba, adet ağrısı gibi ağrım var, bazen çok kuvvetli oluyor sonra geçiyor anlamadım. Senin de olmuş ama.
pretty tebrik ederim allah kucağına sağsalim almayıda nasib etsin.senin adına çok sevindim.
canım benim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah..darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?