Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım çok sağolun.bu 3.ayımdı serephonele.2 tane 18 mm lik yumurtalarım olmuştu.ertesi gün çat.iğnesi yaptım.çatlatma iğnesi günü sonraki gün ilişki yaşadık hatta şöyle oldu:2 gün ilişki yaşamadan doktora gittim doktor yarın çatlatma iğneni vurul dedi.eşim ertesi gün nöbetçiydi diye bende sabahında yani iğne vurulmadan bir kaç saat önce abdest alıp sabah namazımı kıldım sonra eşimi uyandırıp ilişki yaşadım.kızlar içten dua çoook önemli ben ona bağlıym.Rabbim boş çevirmedi

çok şükür canım Allah tamamına erdirsin diğer kızlarada ayak sürde peşin sıra gelsinler

tekrar tebrik ederim tatlım, ne güzel bu aşamayı atlattın, inşallah sağ salim kucağına da alırsın kuzunu.

hürrem hoşgeldin,

nasıl gidiyor? Hamilelerimizi de liste sonuna eklesen güzel olur demi, lila,pretty...

Allaaaaahhh ikinci hamilemiz de geldiii.. ayy nasıl sevindim anlatamam.. göbek atacam nerdeyse yaa

Hürrem nerelerdesin, Sülüman bırakmıyor galiba. Ne iğrenç espri demi.

Allah iyiliğini versin e mi canım arada geliyorum ama bakıp çıkıyorum. yazmadan kaçıyorum yani

kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.

canım çok tebrik ederim.. Allah kucağına sağ salim almayı da nasip etsin.. Darısı da bizim başımıza olur inşallah.. umut oldun bizlere de.. senin de mi adet ağrısı gibi ağrıların oldu? anlat biraz

hürrem hoşgeldin,

nasıl gidiyor? Hamilelerimizi de liste sonuna eklesen güzel olur demi, lila,pretty...

hoşbulduk canım.. valla güzel haberi duydum çok mutlu oldum.. umutlandım valla.. yılmak yok arkadaşlar!! sonuna kadar gidicez..
sen nasılsın?

gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
mariecurie-->iğne-12 ocak-->beklenmeyen tarih-27 ocak
ubudi-->iğne-13 ocak-->beklenmeyen tarih-2 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4/6 şubat
moontorrent-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
birsum-->iğne 18 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat

HAMİŞLERİMİZ
lila5-->3.denemesinde
pretty 9217-->3. denemesinde

Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..

kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..

canım adet ağrılarım oldu.ama akıntım olmadı.ben belirti yaşamadım yani

anladım canım yani bu demek oluyor ki kendimizde her saniye belirti aramaya son..
hadi hayırlısı kızlar hepimiz sırayla güzel haberler veririz inşallah

ben de adet olacağım galiba, adet ağrısı gibi ağrım var, bazen çok kuvvetli oluyor sonra geçiyor anlamadım. Senin de olmuş ama.

evet canım hiç belli olmuyor valla.bende hiç bir belirti yoktu.şimdi bile ara ara adet ağrısından daha hafif ağrım oluyo.haaaa unuttum sadece göğüs uçları hassasiyetim vardı ama regl öncesi hep oluyodu o da.

arkadaşlar benide ekleyin listeye:):)

serophene ile ilk denemem bu ay, adet tarihim 14.02.2011, yarında doktor kontrlüm var bakalım yumoşlar büyümüş mü:)

ya kızlar benım bu ay kasıklarım cok agrıyo gecen ay hıc agrımadı ıgneden sonra.ıns buay daha ıyı calısıyorlardır yumurtalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…