kızlarrrr dayanamadım aradım sonucum çıkmış veeeee 85.yani hamileyim sanırım
ben de adet olacağım galiba, adet ağrısı gibi ağrım var, bazen çok kuvvetli oluyor sonra geçiyor anlamadım. Senin de olmuş ama.
pretty, gfr nerelerdesiniz? var mı gelişme? test yaptınız mı merak edip, ay inşallah vardır ve güzel haberler verirsiniz bize.
pretty
gfr
ne güzel olur.
ben de adet olacağım galiba, adet ağrısı gibi ağrım var, bazen çok kuvvetli oluyor sonra geçiyor anlamadım. Senin de olmuş ama.
canım yaaaa keşke bende pretty gibi güzel haber verebilseydim benim günümde dündü az bi kırmızı geldi gerisini bekliyorum cumartesi test yapmıştım negetifdi ağrım var heralde sabaha felan bastırırlar hayırlısı bakalım gelsede bizde önümüze baksak buay tekrar tedaviye gideceğim bakalım
canım bugün muhakkak olcak sen ümidini kaybetme üzülme....sabır...bende o ay iğneyi olduktan sonra ilişliye gireceğim gün namaz kılıp çok dua ettim hayırlısını istedim ....sonrada hamile kalınca hemen şükür namazı kıldım....herşey Allahtan....Halada öyle çok dua ediyorum ki sağlıkla sıhattle dünyaya kucağıma gelsin Allahım onu kucağıma almayı nasip etsin diye....İnaşşah sizlerinde olacak...bu arada bu ay kaçıncı dememendi senin....???
kızlar sizi şok edeyimmi bilen bilir benim 14 aylık kızım var aşılama ile oldu 8 gündür de adet olmayı bekliyodum zaten rejimede başlamıştım dünde spor falan yaptım eşime işten gelirken test al rahat rahat yapaym spor dedim wcye girmemle çıkmam bir oldu hemencecik çizgi çıktı şokkkktayım allahıma bin şükür tabibeklemiodum kim o kadar tedavi olcak beklicek die doktorda tedavisiz olmas zayıfla dediydi bende şimdi istemiyorum demiştim kısmet işte pretyyy ayağını sıkı sürmüş yarında kan testi yaptırıcam
AYYYYYYYYYYYYY inanmıyorummmmmmmmmmmmmm.....seni yaramaz demek korunmuyordunnn....çok çok sevindim hadi gözün aydınnnnn...allah tamamına erdirsin....yaşasınnnnn....
yaaa nasıl olsa olmuo deyip kendimizi kasmamıştık canım zaten bizim cimcimedende öyle istediğimiz zaman olmuoki zor şartlar altında uzun süren araların ardından olan kaçamaklar... inş. canım hepimizinkini inş.doğurmak nasip olur sağlıkla sıhhatle
İnşallah canım yaaa çok sevindim...demekki kendimizi kasınca olmuyor bu bebişler...rahat olmak gerekiyor....tekrardan tebrikler...gelişmlerden haberdar et...
kızlar sizi şok edeyimmi bilen bilir benim 14 aylık kızım var aşılama ile oldu 8 gündür de adet olmayı bekliyodum zaten rejimede başlamıştım dünde spor falan yaptım eşime işten gelirken test al rahat rahat yapaym spor dedim wcye girmemle çıkmam bir oldu hemencecik çizgi çıktı şokkkktayım allahıma bin şükür tabibeklemiodum kim o kadar tedavi olcak beklicek die doktorda tedavisiz olmas zayıfla dediydi bende şimdi istemiyorum demiştim kısmet işte pretyyy ayağını sıkı sürmüş yarında kan testi yaptırıcam
ayyyyyyyyyyyyyyyy ınanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm super bısey ya ıns arkanızdan hepimiz geliriz yaaaaaaaaaaaa gercekten cok sevındım hayırlı olsun
benimde normalde sancım olur ama iğne vurulduğum ay olmadı, normal zamanında ve normal miktarda gelmişti canım.Çok az, lekelenme tarzı ise üstüne görme olabilir.
canım hiç takılma benimde öyle ağrılarım olduki adetim geçtikten 1 hafta boyunca anzısın gelen kuvvetli sancılarım oldu, kıvrım kıvrım kıvrandım adet olacak gibi....hatta sancı yok diyordum hep hatırlarmısın Allah sanki al sana sancı demişti...çok korkuyordum sancılandıkça...meğerse bebğin yerleşme kazı çalışmalarıymış....o yüzden bende adettim günüm gelene kadar umutsuzdum...takılamayın hiç bi belirtiye tek adet gününüzü bekleyin hepsi sonradan başlıyor....allah sizlerede hemencik verir inşallahhhhhhhh......
kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.
canım yaaaa keşke bende pretty gibi güzel haber verebilseydim benim günümde dündü az bi kırmızı geldi gerisini bekliyorum cumartesi test yapmıştım negetifdi ağrım var heralde sabaha felan bastırırlar hayırlısı bakalım gelsede bizde önümüze baksak buay tekrar tedaviye gideceğim bakalım
sağol canım, doktora gittim normal dedi. benim bir iltihap sorunum var onu halletmeye çalışacağız bakalım, inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?