Süper bu ya, valla ben şok oldum.Çok sevindim bu arada Allah tamamına erdirsin.Kızın abla oluyor ha,
Seni gidi seni, hiç bende bekliyorum demiyorsun
İnşallah canım ya dua edin bizim için, hatırlıyorum çok umutsuzdun, hep ağrısı olanların ve ağrıları devam edenlerin hamile kaldığını düşünüyordun.İnşallah benimde öyle olur.Çünkü benimde hiç belirtim yok, göğüslerim ağrıyor ama o da hep adet öncesi olur bu defa biraz daha fazla ağrıyor gibi, 4-5 gün önce rahim bölgemde batmalar falan oldu, bir iki kerede kramp gibi birşey girdi, başkada birşey olmadı, bilmiyorum şimdi de karnım ağrıyor, sonra geçiyor.Belki de hepsi başka şeyler yüzünden olmuştur.Bu ay da olmayacak biliyorum, neyse kafanı şişirdim kusura bakma tatlım.
Hemen belirtileri alalım, sıcağı sıcağına.
Süper bu ya, valla ben şok oldum.Çok sevindim bu arada Allah tamamına erdirsin.Kızın abla oluyor ha,
Seni gidi seni, hiç bende bekliyorum demiyorsun
Kızlar bıde ben bısey sorcam doktorun verdıgı ılıskı gunlerınden sonra ılıskı yasamanın cocuk olması ıcın bı faydası yok mu
kızlar adetimin 3.günü bugün ama akşamları sadece leklenme oluyo nedenki buaya ilaç kullanmadım böle olan varmı
inş hamılesindir cnm belirti var mı demıcem cunku ılk 1aydakı belırtı adet belırtılerıyle aynıymıs cnm ıns adet olmazsın sendende guzel heberler alırızbenim son 4 gün kızlarrr bakalım hayırlısı
Hiç belli olmaz...inşallah vardır içeride bi yaramaz...dualarım hep sizlerle...kaç günün kaldı adete???
izmirli merhaba bendede rahimde batmalar olmuştu geçen yılki hamileliğimde bence sen hamilesin birde bişey soracam ikinci çocukta bu ovitrelle ve gonal f türü devlet ödemiyor dedi doktorum sendemi parayla alıyosun biz pregnyl getirtttik bu ay
sağol canım darısı başına olsun beklemiodum kız ne yalan söyleyimespor falan yapıodum 8 günde geçince testbyapayım kesin yokturda içim rahat etsin ters hareket yapmayım birde dedim çünkü uzun süredir adetim düzensiz çok test yaptım allahıma bin şükür kızıma kardeş gelio.. inş. sizde daha uğraşmadan göbüşlerinizdedir bebeler..2 kere göğsüm sızladı geçen hafta tüm gün kızımı görmedim oturdum ağladım filmlere ağlar oldum böyle inanılmaz bir duygusallık birde sol kasığımdan ayağıma vuran dayanılmaz ağrı bende her zaman buda olurdu..ama şüphe bir kere duydum geçen cuma gecesi yeme k yerken tansiyonumun düşmesi bayılacak gibi oldum yattım korktum ölüyorum diye panik değilimdir ama çok aç oturduğum sofradan hemen kalkmak istemem doymuş gibi oluyorum...diiyeceksin iiki belirti yok hissetmedin ama ne bileyim gerçekten beklemiodum o yüzden bebişe yormadım..neyse canım dilerim sizinde bunları yaşamanızı ama aldı beni pimpirik kalp atışlarını duyana kadar rahat edemicem yada onu görene kadar yada ikili sonuçlarının ii olduğunu bilene kadar vs vs dualarım sizinleeee hayde bismillahhh
benim son 4 gün kızlarrr bakalım hayırlısı
inş hamılesindir cnm belirti var mı demıcem cunku ılk 1aydakı belırtı adet belırtılerıyle aynıymıs cnm ıns adet olmazsın sendende guzel heberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?