Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hiç belli olmaz...inşallah vardır içeride bi yaramaz...dualarım hep sizlerle...kaç günün kaldı adete???

günaydın kızlar ya bu ay baya bereketli oldu yaaa masaallah darısı basımıza 2 hamilemiz daha var lilaa ayagını ıyı surumus darısı basımıza dunde benım arkadasım aradı o da hamıleymıs 8 aydır ugrasıyorlardı doktor tup bebek bıle zor demıs ama Allah kısmet edınce hersey olur darısı hepımızın basına hamıleler bıze de dua edın

Kızlar bıde ben bısey sorcam doktorun verdıgı ılıskı gunlerınden sonra ılıskı yasamanın cocuk olması ıcın bı faydası yok mu

Hemen belirtileri alalım, sıcağı sıcağına.

Süper bu ya, valla ben şok oldum.Çok sevindim bu arada Allah tamamına erdirsin.Kızın abla oluyor ha,
Seni gidi seni, hiç bende bekliyorum demiyorsun

sağol canım darısı başına olsun beklemiodum kız ne yalan söyleyimespor falan yapıodum 8 günde geçince testbyapayım kesin yokturda içim rahat etsin ters hareket yapmayım birde dedim çünkü uzun süredir adetim düzensiz çok test yaptım allahıma bin şükür kızıma kardeş gelio.. inş. sizde daha uğraşmadan göbüşlerinizdedir bebeler..2 kere göğsüm sızladı geçen hafta tüm gün kızımı görmedim oturdum ağladım filmlere ağlar oldum böyle inanılmaz bir duygusallık birde sol kasığımdan ayağıma vuran dayanılmaz ağrı bende her zaman buda olurdu..ama şüphe bir kere duydum geçen cuma gecesi yeme k yerken tansiyonumun düşmesi bayılacak gibi oldum yattım korktum ölüyorum diye panik değilimdir ama çok aç oturduğum sofradan hemen kalkmak istemem doymuş gibi oluyorum...diiyeceksin iiki belirti yok hissetmedin ama ne bileyim gerçekten beklemiodum o yüzden bebişe yormadım..neyse canım dilerim sizinde bunları yaşamanızı ama aldı beni pimpirik kalp atışlarını duyana kadar rahat edemicem yada onu görene kadar yada ikili sonuçlarının ii olduğunu bilene kadar vs vs dualarım sizinleeee hayde bismillahhh

Kızlar bıde ben bısey sorcam doktorun verdıgı ılıskı gunlerınden sonra ılıskı yasamanın cocuk olması ıcın bı faydası yok mu

hayır canım yumurta ile spermin i ne zaman karşılaşacağını allah bilir sen çalışmalara devam et gün aşırı ilişki iidir durmak yok yola devam

kızlar adetimin 3.günü bugün ama akşamları sadece leklenme oluyo nedenki buaya ilaç kullanmadım böle olan varmı

izmirli merhaba bendede rahimde batmalar olmuştu geçen yılki hamileliğimde bence sen hamilesin birde bişey soracam ikinci çocukta bu ovitrelle ve gonal f türü devlet ödemiyor dedi doktorum sendemi parayla alıyosun biz pregnyl getirtttik bu ay

arkadaşalar benimde tedavimin ilk ayı adetimin 5.gününden itibaren 5 gün klomen kullandım bi faydası olmadı sonra doktorum 5 günde fostimon iğne verdi iğnelerden dolayı 1 tane 19mm yumurtam oldu çatlatma iğnesi vermedi ama aldırışdınız deyin ce iğneni ol dedi bakalım beklemedeyim adet tarihim 9 şubat daha çok var ama beklemedeyim...ama bazılarınıza olduğu gibi bende şiddetli batmalar olmadı sadece hafif iğne batmaları gibi oluyor çat.iğnesinden sonra..normalmi acaba..

evet canım ben kendim aldım, ovitrelle 80 tl idi. Bu ikinci kullanışım bir daha da yaptırır mıyım bilmiyorum.
İğneyi, iki ayrı doktor verdi ikiside bana bıraktı, istersen ol, istersen olma dediler, illada olman gerekiyor demediler.Bilmiyorum belki sizin doktorlarınızda böyle diyordur. Bu ay neyapacağımı bilmiyorum belki gitmem bir daha doktora.

batmalar konusunda inşallah senin dediğin gibi olur ama ben pek ümitli değilim, ateşim düştü, karnım ağrıyor.Batmalarda öyle bariz olmadı kendimi dinlemesem anlamazdım bile.neyse fazla uzattım galiba.

Sağol canım , iyi dileklerin içinde.Ama merak etme bu kuzunu da sağ salim kucağına alacaksın.
Bu pimpiriklilik ömür boyu devam ediyor biliyorsun, kese, kalp atışı, ikili, üçlü test, doğum derken sonra yok yürüme,konuşma, duyma problemi var mı,........vs annelik böyle birşey galiba.Teste pozitifi gördükten sonra başlayıp ölene kadar süren çok zor, sorumluluklarla dolu ama bir okadar da güzel bir serüven.İnşallah Allah herkese bu duyguyu tattırır ama hak eden herkese.Çocuğu doğurupta sokağa, oraya buraya bırakan vs tiplere değil.

bende klomen ve ovitrelle kullanıyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…