Teşekkür ederim canım inşallah benim daha ilk ayım umutlanmak istemiyorum
umutlanmayarak en iyisini yapıyorsun cnm benım gecen ay ılk ayımdı cok belırtı aradım ve aksi gibide 5gun adetım gecıktı tamam hamıleyım dedım ama malesef en ıyısı umutlanmamak ama bende soyle bısey var ben umutlanmıyorum dıyorum ama bılınçaltımda oyle olmuyobu ayda husrana ugramak ıstemıyorum
senin 12 gün oldu mu tatlım?
Hürrem kız nerelerdesin gene gel listeyi güncelle, iki bebiş daha geliyor bak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu uzun ve yorucu yolculukta,bende uzun zamandır tedavi görenlerdenim çat iğnesinin 10.günü bugün,iğnenin etkisiyle idrar tahlili pozitif çıkıyor diye şimdi test yaptım sırf çift çizgiyi göreyim diye:=) ama iğnenin etkisi geçmiş yine tek çizgi .çıktı.bu çift çizgiyi görmek ancaa rüyalardaaa banaa
Hoşgeldin canım.. bir gün mutlaka göreceksin çift çizgiyi. umudunu hiç yitirme..
kaçıncı kullanışın klomeni?
hoşbulduk cnm sağol....benim tedavim biraz karışık yani ara vererek bi çok tedavi gördüm aşılamada dahil,en son laparoskopi oldum ondan sonraki 2.denemem bu bakalım kısmet,sen hangi aşamadasın.
canım benim 2. deneme klomenle.. daha önce bir kez hamile kalmıştım, düşükle sonuçlandıhsg çektirdim o kadar.. hayırlısı bekliyorum bakalım..
Allah birdaha yaşatmasın inşallah,dilerim en kısa zamanda rabbim hepimize nasip eder bu güzel duyguyu
kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bebeklerımizi kucağımıza alırız..demek 12 gün sonra kan tahlılınde bellı oluyoo hemen yaptırıcam çok sabırsızım ama olası bı belırtıde yokkı sadece çok sık acıkmaya başladım..habıre yıyorum..:2:
kızlar sizi şok edeyimmi bilen bilir benim 14 aylık kızım var aşılama ile oldu 8 gündür de adet olmayı bekliyodum zaten rejimede başlamıştım dünde spor falan yaptım eşime işten gelirken test al rahat rahat yapaym spor dedim wcye girmemle çıkmam bir oldu hemencecik çizgi çıktı şokkkktayım allahıma bin şükür tabibeklemiodum kim o kadar tedavi olcak beklicek die doktorda tedavisiz olmas zayıfla dediydi bende şimdi istemiyorum demiştim kısmet işte pretyyy ayağını sıkı sürmüş yarında kan testi yaptırıcam
YARDIM LÜTFEEENNN..
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. ben durumumu daha önce anlatmıştım szilere ama bi kere daha özetliyim.. ben pko luyum ve bu ay ilk defa tedavi denedik. serophene 50 mg, günde iki tane içtim, ayın 17 sinde başlamıştım, 21 inde ilaç bitti, bugünde kontrolüm vardı, doktorumun yumurtaların hiç büyümediğini söyledi, cuma günü tekrar gel bi bakalım belki büyür dedi... sizce erken mi çağırdı doktori, daha büyüme ihtimali var mı? yoksa ilacın dozu mu bana az geldi... müthiş bir hayal kırıklığı yaşadım, yumurtaların büyümeyeciğini hiç düşünmemiştim, o kaar ilaç içtim sonuçta.. sizde böyle bi durum yaşadınız mı? fikriniz nedir.
benim bi adet peryodum yokki, pko luyum ben, 2-3 ayda bir adet olurum, geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım, 28 günde olmuştum ama normalde böyle bi düzenim yok... ayın 14 ünde adet olmuştum 17 sinde ilaca başladım bugünde kontrole gittim ve hiç büyümemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?