Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim canım inşallah benim daha ilk ayım umutlanmak istemiyorum

umutlanmayarak en iyisini yapıyorsun cnm benım gecen ay ılk ayımdı cok belırtı aradım ve aksi gibide 5gun adetım gecıktı tamam hamıleyım dedım ama malesef en ıyısı umutlanmamak ama bende soyle bısey var ben umutlanmıyorum dıyorum ama bılınçaltımda oyle olmuyobu ayda husrana ugramak ıstemıyorum

haklısın cnm ya napalım ALLAH isterse olur bilinçaltı işte ister istemez acaba diyosun ara ara

Hürrem kız nerelerdesin gene gel listeyi güncelle, iki bebiş daha geliyor bak.

Burdayııımmmm
canım okuldan geldikten sonra benim bi uyku faslım oluyo şöyle 1-2 saatcik kestiriveriyorum. nasıl iyi geliyor anlatamam. şimdi de kendime gelmeye çalışıyorum.. :95:
listeyi güncelledim. tekrar yazayım.sırada sen varsın herhalde.. hadi hayırlısı olsun bakalım.. sen de güzel haber ver bize..

ADAYLARIMIZ
gfr-->iğne kullanmadı-->beklenmeyen tarih-23 ocak
izmirli-->iğne-10 ocak-->beklenmeyen tarih-26 ocak
mariecurie-->iğne-12 ocak-->beklenmeyen tarih-27 ocak
ubudi-->iğne-13 ocak-->beklenmeyen tarih-2 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4/6 şubat
moontorrent-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
birsum-->iğne-18 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat
muco509-->iğne-20 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
kymetttt-->iğne-21 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat

HAMİŞLERİMİZ
lila5-->3.denemesinde
pretty 9217-->3. denemesinde

Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..

kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..

Allah hepimizin yardımcısı olsun bu uzun ve yorucu yolculukta,bende uzun zamandır tedavi görenlerdenim çat iğnesinin 10.günü bugün,iğnenin etkisiyle idrar tahlili pozitif çıkıyor diye şimdi test yaptım sırf çift çizgiyi göreyim diye:=) ama iğnenin etkisi geçmiş yine tek çizgi .çıktı.bu çift çizgiyi görmek ancaa rüyalardaaa banaa

Hoşgeldin canım.. bir gün mutlaka göreceksin çift çizgiyi. umudunu hiç yitirme..
kaçıncı kullanışın klomeni?

Hoşgeldin canım.. bir gün mutlaka göreceksin çift çizgiyi. umudunu hiç yitirme..
kaçıncı kullanışın klomeni?

hoşbulduk cnm sağol....benim tedavim biraz karışık yani ara vererek bi çok tedavi gördüm aşılamada dahil,en son laparoskopi oldum ondan sonraki 2.denemem bu bakalım kısmet,sen hangi aşamadasın.

hoşbulduk cnm sağol....benim tedavim biraz karışık yani ara vererek bi çok tedavi gördüm aşılamada dahil,en son laparoskopi oldum ondan sonraki 2.denemem bu bakalım kısmet,sen hangi aşamadasın.

canım benim 2. deneme klomenle.. daha önce bir kez hamile kalmıştım, düşükle sonuçlandı hsg çektirdim o kadar.. hayırlısı bekliyorum bakalım..

canım benim 2. deneme klomenle.. daha önce bir kez hamile kalmıştım, düşükle sonuçlandı hsg çektirdim o kadar.. hayırlısı bekliyorum bakalım..

Allah birdaha yaşatmasın inşallah,dilerim en kısa zamanda rabbim hepimize nasip eder bu güzel duyguyu

kızlar idrar testi yaptım veeeee sonuçççç pozitiiiiffff.birazdan kan testi yapmaya gidecem.testte bi yanlışlık yoktur inşallh.

pretty canım ya..o kadar sevindim ki.....2-3 gündür giremiyordum azönce aklıma geldi dedimki arkadaşlar ne durumda pretty hamile mi diye inan ki?direkt sen geldin aklıma.canım ya kutlarım umut oluyorsunuz bizlerede.Allahım tamammına erdirsin canım benim çok mutlu oldum senin adına....

çok sağol tatlım.ama benden sana tavsiye belirtilere asla takılma.şuan hassas bir dönemdeyiz o yüzden herşeyi hamileliğe veriyoruz.geçen ay bende öyleydim ama sonuç hüsran oldu yıkıldım adeta.bu ay daha temkinliyim.bakalım canım inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı
...

canım hayırlısı olsun çok sevindim.darısı başımıza inşallah...bakalım listemiz ne olacak inşallah hamişlerimiz çoğalır...

kızlar nasılsınız?ya ben birşey paylaşmak istiyorum ben ayın 18inde iğnemi oldum..17-21ine kadar herakşam çalştık.5 gün yani.doktorum geçen ayki gibi iğneden 36 sonra ilişki sonraki gün tekrar ilişki dedi.sonra 1 gün ara ve takrar ilişki dedi.ama biz işte hani olur diye iğneden 1 gün önceside olmak üzere 5 gün ara vermeden yaptık.olumlumu olur olumsuzmu olur bilmiyorm.eşimin sperm sayısı normal 44 milyon çıkmıştı testlerde.bende keçiboynuzu pekmezi takviyesi yaptım ona..bakalım hayırlısı sizce yanlışmı yaptım içimde sıkıntı var ya

YARDIM LÜTFEEENNN..

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. ben durumumu daha önce anlatmıştım szilere ama bi kere daha özetliyim.. ben pko luyum ve bu ay ilk defa tedavi denedik. serophene 50 mg, günde iki tane içtim, ayın 17 sinde başlamıştım, 21 inde ilaç bitti, bugünde kontrolüm vardı, doktorumun yumurtaların hiç büyümediğini söyledi, cuma günü tekrar gel bi bakalım belki büyür dedi... sizce erken mi çağırdı doktori, daha büyüme ihtimali var mı? yoksa ilacın dozu mu bana az geldi... müthiş bir hayal kırıklığı yaşadım, yumurtaların büyümeyeciğini hiç düşünmemiştim, o kaar ilaç içtim sonuçta.. sizde böyle bi durum yaşadınız mı? fikriniz nedir.

Canım doktora kaçıncı gün gitmiştin, adet periyodun ne kadar.Mesela ben 26 günde bir adet oluyorum ve 11-12.gün yumurtam gelişiyor ve sonraki gün de çatlıyor.

benim bi adet peryodum yokki, pko luyum ben, 2-3 ayda bir adet olurum, geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım, 28 günde olmuştum ama normalde böyle bi düzenim yok... ayın 14 ünde adet olmuştum 17 sinde ilaca başladım bugünde kontrole gittim ve hiç büyümemişler

yani 12. günün ama 28 günde bir adet olsan bile 14. gün yumurtalarının gelişmesi lazım yaklaşık. Henüz erken bence. Kaç mm di acaba. benim anladığım kadarıyla günde 2mm kadar yumurta büyüyor ve 19-22 civarı oluncada çatlıyor.Birkaç gün sonra gelişir belki canım sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…