çk canım sıkıldı ama yapacak bişi yok.. inşllah cumaya kadar büyür, doktor ne kadar oldugunu söylemedi ama tahminimce 10mm civarı bir iki tane görünüyodu, daha büyük değildir..
benim bi adet peryodum yokki, pko luyum ben, 2-3 ayda bir adet olurum, geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım, 28 günde olmuştum ama normalde böyle bi düzenim yok... ayın 14 ünde adet olmuştum 17 sinde ilaca başladım bugünde kontrole gittim ve hiç büyümemişler
benim kendi kendimede yumurtam büyüyordu aslında zamna zaman, 17-20 mm arası yumurtaya rastladık bi kaç kere, ilaçla hiç büyümemesi beni şaşırttı,ilaçla olmuyorsa o iğnelere geçeriz artık ne yapalım, ama belkide ilacın dozunu arttırır bu ay.. 100 mg aldım bir günde, belki onu arttırır..
off ne kadar zormuş böyle , rabbim daha fazla aratmasın inş.
hmm süt ve incir işe yarıyomu,, süpper, çook teşekkürler., hemne yarın sabah başlıyorum o zaman:) denemediğim bi bunlar kaldı zaten
YARDIM LÜTFEEENNN..
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. ben durumumu daha önce anlatmıştım szilere ama bi kere daha özetliyim.. ben pko luyum ve bu ay ilk defa tedavi denedik. serophene 50 mg, günde iki tane içtim, ayın 17 sinde başlamıştım, 21 inde ilaç bitti, bugünde kontrolüm vardı, doktorumun yumurtaların hiç büyümediğini söyledi, cuma günü tekrar gel bi bakalım belki büyür dedi... sizce erken mi çağırdı doktori, daha büyüme ihtimali var mı? yoksa ilacın dozu mu bana az geldi... müthiş bir hayal kırıklığı yaşadım, yumurtaların büyümeyeciğini hiç düşünmemiştim, o kaar ilaç içtim sonuçta.. sizde böyle bi durum yaşadınız mı? fikriniz nedir.
selam kızlar :80:
izmirli ne yaptın canım? adet oldun mu? çatlatma biziinşallah güzel haberler verirsin. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. inşallah bu ay bir sürü hamilemiz olur
malesef adet oldum canım, hiç şaşar mı !!!!!!!!!!!!
Ne yapacağımı düşünüyorum ben de, doktora bir daha gitsem mi yoksa aramı versem, yaş 35, bana bir akıl ver.
malesef adet oldum canım, hiç şaşar mı !!!!!!!!!!!!
Ne yapacağımı düşünüyorum ben de, doktora bir daha gitsem mi yoksa aramı versem, yaş 35, bana bir akıl ver.
kızlar nasılsınız?ya ben birşey paylaşmak istiyorum ben ayın 18inde iğnemi oldum..17-21ine kadar herakşam çalştık.5 gün yani.doktorum geçen ayki gibi iğneden 36 sonra ilişki sonraki gün tekrar ilişki dedi.sonra 1 gün ara ve takrar ilişki dedi.ama biz işte hani olur diye iğneden 1 gün önceside olmak üzere 5 gün ara vermeden yaptık.olumlumu olur olumsuzmu olur bilmiyorm.eşimin sperm sayısı normal 44 milyon çıkmıştı testlerde.bende keçiboynuzu pekmezi takviyesi yaptım ona..bakalım hayırlısı sizce yanlışmı yaptım içimde sıkıntı var ya
ya ben bi sıkıntımı yazdım dün neden cevap vermiyorsunuz bana yaaaaaa ????? aşkolsun
tüh yaaben senden de çok umutluydum ama olsun bir dahaki aya olur inşallah.. kendimden de hiç umudum yok gene beraber gün sayarız arkadaşım :13:
bence doktora git çünkü benim doktorum şöyle demişti: tedaviye başlıyoruz ama bir iki ay deneyip olmadı diye pes edip bırakmak yok. zaten tedavi oldukça şans da artıyomuş.6. ayın sonunda şansınız %60 olacak dedi. tüp bebek kadar yani. o yüzden ben devam et derim. :97:
izmirli kafanı takma bence ve sakın ara verme..sil baştan olması daha kötü.başlamışken sonunu getirmek daha önemli.daha ylun başındayız sayısız yöntem var denemediğimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?