Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çk canım sıkıldı ama yapacak bişi yok.. inşllah cumaya kadar büyür, doktor ne kadar oldugunu söylemedi ama tahminimce 10mm civarı bir iki tane görünüyodu, daha büyük değildir..

çk canım sıkıldı ama yapacak bişi yok.. inşllah cumaya kadar büyür, doktor ne kadar oldugunu söylemedi ama tahminimce 10mm civarı bir iki tane görünüyodu, daha büyük değildir..

inşallah gelişirler canım, gelişmezsede çok bilmiyorum ama karından belli bir süre vurulan iğne varmış o daha etkiliymiş belki onu verir doktorun(çatlatma iğnesi değil).Klomen gibi ilaçlar etki etmeyince onu deniyorlar galiba.

benim kendi kendimede yumurtam büyüyordu aslında zamna zaman, 17-20 mm arası yumurtaya rastladık bi kaç kere, ilaçla hiç büyümemesi beni şaşırttı,ilaçla olmuyorsa o iğnelere geçeriz artık ne yapalım, ama belkide ilacın dozunu arttırır bu ay.. 100 mg aldım bir günde, belki onu arttırır..
off ne kadar zormuş böyle , rabbim daha fazla aratmasın inş.

iyi geceler kızlar....canım hiç sıkıntı yapma benimde bazı aylarda geç oluyor,bol bol süt ve süt ürünleri tüket ve incir ye eminim büyüyecektir.

hmm süt ve incir işe yarıyomu,, süpper, çook teşekkürler., hemne yarın sabah başlıyorum o zaman:) denemediğim bi bunlar kaldı zaten

inşallah canım, en kısa sürede hamile kalırsın.Ne kadar süredir deniyorsunuz, kaç yaşındasın tatlım?

hmm süt ve incir işe yarıyomu,, süpper, çook teşekkürler., hemne yarın sabah başlıyorum o zaman:) denemediğim bi bunlar kaldı zaten

iyi beslenmekte çok önemli tabi bunların yanı sıra ama inciri mutlaka dene...eğer yumurtan 10 mm ise cumaya kadar tahmini 16 mm ulaşacaktır buda çatlatmak için yeterli merak etme,hem üzülme izmirli arkadaşımın dediği gibi yumurta büyütme işi artık çok basit iğnelerle kocaman olur onlar sıkma canını ve rahat ol....

canım arkadaşlarım günaydın.memlekete geldim ondan 2 gündür size yazamadım.10 gün daha burdayım.yani yazamamhaftaya cuma dönecem ozamana kadar bir kaç hamiş haberi daha veririrsiniz inşallh.sizlere hep dua ediyorum.

canım öncelikle bende pcosluyum onu söyleyeyim yumurtan oluşmuşta mı büyümemiş yoksa oluşmamışmı** 2si ise ilaç dozu yetmemiştir yumurtalıkların dirençli olabilir kilolumusun vermen çok önemli sigarada içmemen lazım sağlıklı beslenip yürüyüşler yapman lazım eğer oluşmuş büyümüyorsa ...benim bir arkadaşım serophoneden sonra yumurta oluşmayınca 2 kere kullanıp, gonal-f tarzzında iğne vuruldu 13 gün öyle oluştu yumurtası olana kadar ilaç aldı yani kızcağız ama sıkma canını yemene içmene moraline dikkat et egzersiz yap bak daha kolay oluşacak yumurtan

benide alırmısınız listeye? iğne vurulma tarihim 21 ocak beklenmeyen adet tarihi 11 şubat

selam kızlar :80:
izmirli ne yaptın canım? adet oldun mu? çatlatma bizi inşallah güzel haberler verirsin. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. inşallah bu ay bir sürü hamilemiz olur

selam kızlar :80:
izmirli ne yaptın canım? adet oldun mu? çatlatma bizi inşallah güzel haberler verirsin. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. inşallah bu ay bir sürü hamilemiz olur

malesef adet oldum canım, hiç şaşar mı !!!!!!!!!!!!
Ne yapacağımı düşünüyorum ben de, doktora bir daha gitsem mi yoksa aramı versem, yaş 35, bana bir akıl ver.

Ne yapacağımı düşünüyorum ben de, doktora bir daha gitsem mi yoksa aramı versem, yaş 35, bana bir akıl ver.

tüh yaa ben senden de çok umutluydum ama olsun bir dahaki aya olur inşallah.. kendimden de hiç umudum yok gene beraber gün sayarız arkadaşım :13:
bence doktora git çünkü benim doktorum şöyle demişti: tedaviye başlıyoruz ama bir iki ay deneyip olmadı diye pes edip bırakmak yok. zaten tedavi oldukça şans da artıyomuş.6. ayın sonunda şansınız %60 olacak dedi. tüp bebek kadar yani. o yüzden ben devam et derim. :97:

izmirli kafanı takma bence ve sakın ara verme..sil baştan olması daha kötü.başlamışken sonunu getirmek daha önemli.daha ylun başındayız sayısız yöntem var denemediğimiz..

ya ben bi sıkıntımı yazdım dün neden cevap vermiyorsunuz bana yaaaaaa ????? aşkolsun

canım sorun bu sanırım...bence yersiz panik yapıyosun çalışmalrın azı zarar çoğu karben iğne sonrası gün aşırı bazende hergün çalışmalarda bulunuyorum adet olana kadarda devam ediyor....bunlara takılma canım rahat ol

ya ben bi sıkıntımı yazdım dün neden cevap vermiyorsunuz bana yaaaaaa ????? aşkolsun

canımsın görmemişim inan.. bazen geçmişe bakmaya üşeniyorum..
iyi yapmışsın tatlım. benim doktor her gün diyo.. öyle ara vermek falan yok biz de olduğu kadar her gün, bazen de gün aşırı deniyoruz.Canım bunlara fazla takılıp stres yapma. olacağı varsa öyle de böyle de olur zaten. yeter ki rabbim nasip etsin.

İnşallah senin olur canım, ne yapalım kısmet değilmiş, her işte bir hayır vardır herhalde.
Bir daha gideyim bakalım ya burada da düzgün bir doktor yok insanla ilgilenmiyorlar.Klomen kaç kere kullanılıyor bilgin var mı?

izmirli kafanı takma bence ve sakın ara verme..sil baştan olması daha kötü.başlamışken sonunu getirmek daha önemli.daha ylun başındayız sayısız yöntem var denemediğimiz..

Sağol canım destek olduğun için, doğru diyorsun.20'li yaşlarda da değilim ki.Belki de 1-2 yıl sonra menopoza gireceğim belli mi olur.Stres yapmasak daha kolay olacak ama ne mümkün.

canlarım çook teşekkür ederim yaa.içime su serptiniz valla.bugün üst komşuma çıktım 4 gün önce doğum yaptı.dünyalar tatlısı bi oğlu oldu maşallah.hemde tedaviyle hamiş kaldı.inşallah en yakın zamanda bizlerde o duyguyu tadacağız..yorulmak yılmak yok yola tam hız devam kızlar..hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…