İnşallah senin olur canım, ne yapalım kısmet değilmiş, her işte bir hayır vardır herhalde.
Bir daha gideyim bakalım ya burada da düzgün bir doktor yok insanla ilgilenmiyorlar.Klomen kaç kere kullanılıyor bilgin var mı?
malesef adet oldum canım, hiç şaşar mı !!!!!!!!!!!!
Ne yapacağımı düşünüyorum ben de, doktora bir daha gitsem mi yoksa aramı versem, yaş 35, bana bir akıl ver.
kızlarrrbenimde göğüslerimin ucu ağrıyo çokk hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum pek adet olcam herhalde beklenmeyen günüm 4 şubat cmtesi doktor kontrolüm varr
İnşallah senin olur canım, ne yapalım kısmet değilmiş, her işte bir hayır vardır herhalde.
Bir daha gideyim bakalım ya burada da düzgün bir doktor yok insanla ilgilenmiyorlar.Klomen kaç kere kullanılıyor bilgin var mı?
canlarım çook teşekkür ederim yaa.içime su serptiniz valla.bugün üst komşuma çıktım 4 gün önce doğum yaptı.dünyalar tatlısı bi oğlu oldu maşallah.hemde tedaviyle hamiş kaldı.inşallah en yakın zamanda bizlerde o duyguyu tadacağız..yorulmak yılmak yok yola tam hız devam kızlar..hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun......
kızlarrrbenimde göğüslerimin ucu ağrıyo çokk hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum pek adet olcam herhalde beklenmeyen günüm 4 şubat cmtesi doktor kontrolüm varr
canım benimde adet tarihim 4 şubat doktr kontrolemi çağırdı beni çağırmadı da bu cumartesimi bende de karnımda şişlik hissi ve akıntı oluyo anlamadım bende bide sabahları başım dönüyo biraz sık idrara çıkıyorum inş hamilelik belirtileridir
canım olsun sen ilgilenmeseler de git.. klomeni kullanmaya devam et. düzenli kullan, ara verme ki etkisi artsın. benim doktor 6 ay kullanıcaksın klomeni dedi. hsg de çektirmiştim ya o yüzden 6 ay devam edicem.olmazsa aşılama. bize kalsa hemen aşılama yaptıracaktık ama doktor klomenden çok umutlu nedensehem bak lila da pretty de 3. denemede hamile kaldırlar. darısı başımıza inşallaaahhhh
canlarım inşallah hamilesinizdir.. hadi iyi haberlerle gelin..
canım benim doktorum 3 ay dedi.bu bnm 2. ayım.eğer 3.ayın sonundada olmazsa hsg çektirecekmişiz.valla ben kendimi hsg ye şimdiden hazırlıyorum bakalım hayırlısı.ama aydan aya şansımız artıyormuş klomen sayesinde yumurtalarımız güçleniyormuş..
canım benim canın sağolsun önce sağlık gelicek mutlaka 2. bebiş ben inanıyorum.. kafanı bu kadar takma oğluşunla meşgul ol unutmaya çalış olcakmı olmayacakmı diye söylemesi kolay diyeceksin ama inan böyle takmayınca oluyor herkes kendine bir meşgale bulmalı yoksa bunalıma giriyosun dualarım sizinle sizde bana edin ne olur herşey yolunda gitsin
kızlar iğne vurulduktan kaç gün sonra test yapınca çıkıyo biliyomusunuz benim iğne olalı 10 gün oldu hafif bi değişiklik hissediyorum ama test yapmaya korkuyorum adetim 4 şubat bilmiyorum ki ne yapsam sizce ne yapim. bide aranızda iğneden sonra test yapıpta çıkan varmı?:26:
canım sakın yapma iğnenin etkisinden dolayı silikte olsa ikinci çizgiyi görebilirsin, sonra üzülmeni istemem. Daha iğnenin etkisi geçmemiş olabilir. 15 gün sonra diyorlar ama 12-13 gün sonra da öğrenenler çıkmış, diğer sayfalarda okumuştum.İnşallah hamilesindir.
canım benimde adet tarihim 4 şubat doktr kontrolemi çağırdı beni çağırmadı da bu cumartesimi bende de karnımda şişlik hissi ve akıntı oluyo anlamadım bende bide sabahları başım dönüyo biraz sık idrara çıkıyorum inş hamilelik belirtileridir
cnm yaaa ıns hamılesındır ama cok umtlanma cnm cunku sonu husran olunca cok zor toparlanıyor ınsan bn gecen ay cok umutlandım butun belırtıler vardı ama bebek yoktu cok ağladım ıns sende oyle olmaz cnm
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi arada bir bakıyodum ama sizlerle hiç tanışmadım heralde.ben 2 yıllık evliyim 1 yıla yakın korunmuştuk .bebek yapmaya karar verdik 2-3 ay denedik olmadı üstelik her ay adetim 8-10 gün geçikiyodu.dr gittim PKO lu olduğumu öğrendim yumurtalarım gelişmiyomuş.3 ay klomen+ovitrelle kullandım.her ay yumurtalarım düzenli bir şekilde gelişmesine ve çatlamasına rağmen hamiş kalamadım.eşiminde tüm tahlilleri normal çıktı...sonra dr rahim filmi istedi bende hemen çektirmek istemedim 3 ayda kendi haline bıraktım yine olmadı.şimdi yarın regl günüm eğer olursam hsg yi bu ay çektircem ama çok korkuyorum inşallah bir sorunla karşılaşmam hepinizden dua istiyorum...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi arada bir bakıyodum ama sizlerle hiç tanışmadım heralde.ben 2 yıllık evliyim 1 yıla yakın korunmuştuk .bebek yapmaya karar verdik 2-3 ay denedik olmadı üstelik her ay adetim 8-10 gün geçikiyodu.dr gittim PKO lu olduğumu öğrendim yumurtalarım gelişmiyomuş.3 ay klomen+ovitrelle kullandım.her ay yumurtalarım düzenli bir şekilde gelişmesine ve çatlamasına rağmen hamiş kalamadım.eşiminde tüm tahlilleri normal çıktı...sonra dr rahim filmi istedi bende hemen çektirmek istemedim 3 ayda kendi haline bıraktım yine olmadı.şimdi yarın regl günüm eğer olursam hsg yi bu ay çektircem ama çok korkuyorum inşallah bir sorunla karşılaşmam hepinizden dua istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?