Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim doktorum 3 ay dedi.bu bnm 2. ayım.eğer 3.ayın sonundada olmazsa hsg çektirecekmişiz.valla ben kendimi hsg ye şimdiden hazırlıyorum bakalım hayırlısı.ama aydan aya şansımız artıyormuş klomen sayesinde yumurtalarımız güçleniyormuş..

malesef adet oldum canım, hiç şaşar mı !!!!!!!!!!!!
Ne yapacağımı düşünüyorum ben de, doktora bir daha gitsem mi yoksa aramı versem, yaş 35, bana bir akıl ver.

canım benim canın sağolsun önce sağlık gelicek mutlaka 2. bebiş ben inanıyorum.. kafanı bu kadar takma oğluşunla meşgul ol unutmaya çalış olcakmı olmayacakmı diye söylemesi kolay diyeceksin ama inan böyle takmayınca oluyor herkes kendine bir meşgale bulmalı yoksa bunalıma giriyosun dualarım sizinle sizde bana edin ne olur herşey yolunda gitsin

günaydın kızlar bugun nasılsınız moraller nasıl ben nıyeyse cok heycanlıyım herhalde bu ay 2 hamılemız varya umutlandım herhalde ıns kızlar buay ugurlu gelırde hepımız kavusuruz yavrularımıza:92:

kızlarrr benimde göğüslerimin ucu ağrıyo çokk hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum pek adet olcam herhalde beklenmeyen günüm 4 şubat cmtesi doktor kontrolüm varr

kızlarrr benimde göğüslerimin ucu ağrıyo çokk hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum pek adet olcam herhalde beklenmeyen günüm 4 şubat cmtesi doktor kontrolüm varr

canım benimde adet tarihim 4 şubat doktr kontrolemi çağırdı beni çağırmadı da bu cumartesimi bende de karnımda şişlik hissi ve akıntı oluyo anlamadım bende bide sabahları başım dönüyo biraz sık idrara çıkıyorum inş hamilelik belirtileridir

Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza inş. bende sizlerle hüzünçümü ve sevincimi sizlerle paylaşacağım. Bende bu ay klomen kullandım ve ardından (ovitrelle) catlatıcı iğne kullandım bu ay benim ilk tedavim. yumurtam 21mm büyüdüğünü gördükten sonra bu iğneyi vurundum ve progesteron testinde yumurtamin catladigini öğrendim 22.55 ng/ml sizce bu nasıl bir değer? hiç bir ağrım olmadı ve hala yokta yarın falan adetimi bekliyorum bakalım artık....... Sizce durum ii mi?

canım olsun sen ilgilenmeseler de git.. klomeni kullanmaya devam et. düzenli kullan, ara verme ki etkisi artsın. benim doktor 6 ay kullanıcaksın klomeni dedi. hsg de çektirmiştim ya o yüzden 6 ay devam edicem.olmazsa aşılama. bize kalsa hemen aşılama yaptıracaktık ama doktor klomenden çok umutlu nedense hem bak lila da pretty de 3. denemede hamile kaldırlar. darısı başımıza inşallaaahhhh

canlarım inşallah hamilesinizdir.. hadi iyi haberlerle gelin..

inşallah canım iyi haberler veririz hepimiz

kızlar iğne vurulduktan kaç gün sonra test yapınca çıkıyo biliyomusunuz benim iğne olalı 10 gün oldu hafif bi değişiklik hissediyorum ama test yapmaya korkuyorum adetim 4 şubat bilmiyorum ki ne yapsam sizce ne yapim. bide aranızda iğneden sonra test yapıpta çıkan varmı?:26:

Sağol canım, yarın bir daha gideceğim doktora bakalım ne diyecek, muhtemelen hsg isteyecek.
Çalışmaya başlama durumum var, 1.5 yıldır çalışmıyordum, o yüzden de stres yaptım. İşe başladıktan 1-2 ay sonra hamileyim demek olmaz.Hamile olsaydım baştan konuşurdum diye düşünüyorum şimdi ara vermek gerekecek belki de saçma düşünüyorumdur bilmiyorum.neyse canım boşver.

Çok kafamı takdığım için oluyor, doktorda dedi haklısın.Herhangi bir problem yok çünkü.Oğlum hemen kalmıştı ama o zaman hiç düşünmemiştim zaten çalışıyordum da yani yoğundum, hamile kaldığımın farkında bile değildim.Düşük olanda öyle daha yeni başladık deyip stres yapmamıştım oda ilk ay kaldı sonrasını da biliyorsun. Meşgale bulmak gerekiyor, dediğin doğru.Birsum'a da yazdım tekrar çalışma durumum var, belki başladıktan bir süre sonra daha kolay olur bilmiyorum.

Yolunda gider tabii canım, hiç telaşlanma sen niye problem çıkacakmış gibi düşünüyorsun ki, rahat ol ve tadını çıkarmaya çalış.öptüm görüşürüz tatlım.

canım sakın yapma iğnenin etkisinden dolayı silikte olsa ikinci çizgiyi görebilirsin, sonra üzülmeni istemem. Daha iğnenin etkisi geçmemiş olabilir. 15 gün sonra diyorlar ama 12-13 gün sonra da öğrenenler çıkmış, diğer sayfalarda okumuştum.İnşallah hamilesindir.

sağol canım çok teşekkür ederim cevap yazıp fikir verdiğin için evet bende yapmamayı düşünüyorum haklısın bekleyim az kaldı ne de olsa

canım evet bu cmtesi çağırdı büyük ihtimalle yumurta çatlamışmı diye bakar bence zaten çatlatma iğnesinden 12 sonra kan tahlilinde gebelik çıkıyo diye biliyom valla ben normaldede 1 bardak su içince 5 kere lavaboya gidiyorum hamile olursam çıkmam heralde benimde karnınmda şişlik hissi var yumurta çatlamayıpta kiste dönüştürmesinden çok korkuyorum hayırlısı bakalım ne diyecek doktorumdan memnunum çağırmasada randevu alıp giderim valla bütün maaşım doktora gidiyo şimdiden nasıl olsa 1 ay muayene olduktan sonra almıyolar para..

cnm yaaa ıns hamılesındır ama cok umtlanma cnm cunku sonu husran olunca cok zor toparlanıyor ınsan bn gecen ay cok umutlandım butun belırtıler vardı ama bebek yoktu cok ağladım ıns sende oyle olmaz cnm

yok yok umutlanmıyorum canım ilk ayım daha yeni başladım zaten pko luyum hemen olcağını düşünmüyorum ama ALLLAH bilir hayırlısı
cnm yaaa ıns hamılesındır ama cok umtlanma cnm cunku sonu husran olunca cok zor toparlanıyor ınsan bn gecen ay cok umutlandım butun belırtıler vardı ama bebek yoktu cok ağladım ıns sende oyle olmaz cnm

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi arada bir bakıyodum ama sizlerle hiç tanışmadım heralde.ben 2 yıllık evliyim 1 yıla yakın korunmuştuk .bebek yapmaya karar verdik 2-3 ay denedik olmadı üstelik her ay adetim 8-10 gün geçikiyodu.dr gittim PKO lu olduğumu öğrendim yumurtalarım gelişmiyomuş.3 ay klomen+ovitrelle kullandım.her ay yumurtalarım düzenli bir şekilde gelişmesine ve çatlamasına rağmen hamiş kalamadım.eşiminde tüm tahlilleri normal çıktı...sonra dr rahim filmi istedi bende hemen çektirmek istemedim 3 ayda kendi haline bıraktım yine olmadı.şimdi yarın regl günüm eğer olursam hsg yi bu ay çektircem ama çok korkuyorum inşallah bir sorunla karşılaşmam hepinizden dua istiyorum...

Arkadaşim boşuna cevap bekleme banada cevap vermediler o kadar yazdıklarıma kendi aralarında konusuyorlar bende yeni katıldım yazdım ama tepki veren yok diğer yerlere bakın istersen=(

merhaba canım,tedavin hayırlı olsun inşallah meelğin seni çok bekletmez.keşke hsg yi başında çektirseydin böylelikle tedavin daha etkili ve güvenli olurdu,vardır bundada bi hayr gerçi...hsg den hiç korkma ben çektimeye gitmeden önce nette okuduklarım yüzünden bayılacaktım neredeyse ama inan bana çok basit bir işlem 5 dk anca sürüyor karnına adet ağrısı gibi bi ağrı giriyo oda saniyeler içinde kayboluyo,rahat ol ki görüntüyü net alsınlar kendini kasma,inşallah temiz çıkar canım sonucun Allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…