Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım acele etme 14. gün idrarda çıkıyomuş. ama zaten adet zamanı gelmiş oluyo. bence adet gününü bekle. demesi kolay biliyorum ama bekle sen bekle :93:

canım bence de çalışman iyi olur. en azından bişeylerle uğraşırsın kafan dağılır. evde otururken insan gereğinden fazla düşünüp her şeyi büyütüyo. normalde hiç takmayacağın şeyleri takıyosun. hsg'yi de çektir. aklında kalmasın. hem hsg'den sonra şansın artıyomuş.

canım rabbim gönlüne göre versin. inşallah en kısa zamanda sen de dileğine kavuşursun. hsg'yi de ihmal etmeyin arkadaşlar çektirin. ufak tıkanıklıklar açılıyo mesela hsg'de. şansın artar. benim hsg temiz çıkmıştı. doktor büyük ihtimalle 6 ay içinde hamile kalırsın dedi. kalmazsan yanıma gel tekrar dedi ama maalesef taşınınca o dokora gidemiyorum. iyi de bi doktordu. 7-8 ay oldu tık yok hayırlısı bakalım..

Hoşgeldin canım,ilk tedavin seninde hayırlı olsun umarım bu ilk ve son olur ve bebek müjdesi verirsin bizlere,progesteron sonucun süper çıkmış canım 22,5 olması yumurtanın kaliteli bir yumurta ve çatlamış olması anlamına geliyor ama bu tedavilerde bir kaç deneme sonrası dahada etklli oluyor,rahat olup tedavi sırasında kendini fazla yıpratma,Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Arkadaşim boşuna cevap bekleme banada cevap vermediler o kadar yazdıklarıma kendi aralarında konusuyorlar bende yeni katıldım yazdım ama tepki veren yok diğer yerlere bakın istersen=(

canım benim afedersin.. gözümüzden dikkatimizden kaçmıştır benim de bir topicte aynı şey başıma gelmişti o kadar sinirlenmiştim ki... seni anlıyorum o yüzden.
soruna gelince değer hakkında hiçbir fikrim yok maalesef :26: bu ay bende de ağrı olmadı. sadece bikaç gündür kasıklarımda batmalar başladı. benim de adet tarihim 30 ocak. hayırlısı bakalım.inşallah hamilesindir bu ay 3. hamişimiz de sen olursun. sen takıl buraya uğurlu bi topic burası. bakın görün hepimiz nasıl da hamile kalı kalıvericez :90:

yaaa gercekten nekadar yuksek cıkmıs benım kı 9 cıkmıstı normalı ne acaba benım kı dusuk galıba ama benım arkadasımın 16 cıkımstı doktor kesın hamılesın demıs ve o ay hamıleydı

tsk. ederim canım cevap verdigin icin inş. hayılısıyla hepimiz bi evlat sahibi olalım

ama arkadaşım galıba adet olacam icimden öyle geliyor ve kasıklarımda afif bir ağrım baslıyor üffff yaaa bu ay umutlanmıştım hiç bir sorunumuzda yok allahım hepimizebi an evvel bir bebiş nasip et

yaa benım kı dusuk mu acaba bı de e2 hormonu var onuda yaptırdın mı

evet birazcık düşük ama bunlara çok takılma,ne yumurtlama günü ne çatlaması ne pkolu olmak nede başka şeyler hepsi bahane emin ol vakti zamanı gelince olacak.....geçmiştede okuduklarım arasında daha yeni tedaviye başlayan arkadaşlarım lütfen bu kadar çok düşünmeyin ve sorun etmeyin ne kadar rahat olursanız o kadar iyi stres etkiler çocuğun olmamasını.herkese iyi çalışmalar

ama arkadaşım galıba adet olacam icimden öyle geliyor ve kasıklarımda afif bir ağrım baslıyor üffff yaaa bu ay umutlanmıştım hiç bir sorunumuzda yok allahım hepimizebi an evvel bir bebiş nasip et

amin inşallah hepimiz isteğimize tez zamnada kavuşuruz hayırlısıyla...canım üzme kendini bu ay olmassa bir dahaki aya olur stres yapma rahat ol,görev olarak algılama oluruna bırak...

kızlarr merhabalar ben ayın 18 ınde çatlatma iğnesi yaptırdım aradan 8 gün geçti test yapsam idrarda çıkarmı..

canım bende 15 ocakta vuruldum iğne sanmıyorum çıkmaz doktor kontrole çağırmadımı benim yarın kontrolüm var ben adet olcam gibi hissdiyorum kendimi daha ilk denemem
kızlarr merhabalar ben ayın 18 ınde çatlatma iğnesi yaptırdım aradan 8 gün geçti test yapsam idrarda çıkarmı..

günaydın kızlar nasılsınız bugun:)yaaa benım karnım oyle sıs oyle sıs kı anlatamam arnızda boyle olan var mı

gaz varmı gaz ondan haber ver sen??????bakalım inş. ii haberler gelir senden canım

hemde ne biçim cnm:)özellikle akşamları karnım hem şiş oluyo hemde gaz doluyo gece uykyda donerken bıle agrıyo karnım ve kasıklarım yaaaa umutlanmak ıstemıyorum ama buraya bende hamıleyım yazmak ıstıyorum:)

evet canım benimde öğle iğne olalı 12 gün oldu bilmiyorum ki iğnenin etkisinden mi? inş iyi haberler alırız

inş cnm ama gercekten esım bıle sasırıyor sankı 3 aylık hamıleyım gıbı karnım sıs cok rahatsız edıyo benı dusuk bel pantolon hıç gıyemıyorum zaten cok agrıyo kasıklarım ama ıgnedende olabılır dımı

valla canım burda yazılanlara bakıyorm genelde hamilelik belirtisi gibi söylüyolar ama bilmiyorum ki inş iyi haberler alırız senin ne zaman belli olcak benim 12 günü adetime bi, hafta bile yok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…