Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canm bende şişlikle beraber gaz var umarım iyi haberler alırız gaz önceden bu kadar olmazdı bu bi belirti mi?

evet kızlar gebelik belirtisi ya lila yada pretyy yada ikisindede vardı şimdi tam hatırlayamadım ini. bebiş yapıodur o gazları:)))))

slm arkadaşlar nasılsınız ben dün yeni katılmıştım...bugün benim regl günüm ama hala tık yok normalde hep sabah erkenden olurdum...bide kasıklarımda acayip bir ağrı var adet sancısından farklı batmalar oluyo gaz sıkıştırması gibi...ümitleneyimmi bilmiyorum ki akşam ola hayırola bakalım inşallah bu ay benimledir bebeğim...

İyi akşamlar arkadaşlar hayırlı cumalar=)
canlarım benim bugün adetim gelmesi lazımdı bu ay bildiğiniz gibi ilk tedavim klomen ve catlatici iğne kullandık hic bi agrım yok arador yoksa arda afif kasık ağrılarım var göğüslerimde ağrımıyor sanki midemde bulanıyor gibi piskolojik mi yoksa??????
Ne zaman Test yapayım sizce????
Arkadşlar dua edin bana ne oluru, galiba ben tedaviyi çünkü bırakmak zorunda kalacam bazı nedelerden dolayı..
Dua istiyorum Dua arkadaşlar bekliyorum dualarınızı ne olur arkadaşlarım

Arkadaşım bende sen gibi adetim gelmedi hala beklemekdeyim inş. bizde hamişizdir

merhaba arkdaşlar uzun zamandır bu blogu takip ediyrum ve üye olup bilgi ve deneyimlerimi yazmak istedim geçtiğimiz 8 martta bebeğimi kaybettim 9+4 te kalbi durdu haziran ayına kadar korunduk ve ozamandan beri bebek sahibi olamadık bu ay drum yumurtlama takibine başladı adetimin 3.günü klomen kullandım ve dün ovitrelle iğnesi oldum yarında drum kontrole çağırdı bakalım ne olucak:

selam birsum :79: nasılsın canım?

canım benim iyiyim ama şu beklemek olmasa...bekliyoruz işte 7 şubatı..ama bu ay hiç umudum kendimi hsg ye hazırlıyorum..sen nasılsın belirtiler varmı kırmızı canavar gelmez inşallah bu ay...

canım inşallah hamilesindr madem adet günün git kan tahlili yaptır o zaman.belli olur artık çünkü.dualarım sizlerle inşallah dolacak hayırlısıyla göbüşlerimizzz

hoşgeldin canım aramıza..geçmiş olsun.yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacak herlde..dilerim hakkında hayırlısı olur..kendini üzme olacak birgün mutlaka sadece sabretmek lazım biraz galiba..

iyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız, görüşmeyeli yeni hamişler var mı?

ben bu ayı pas geçtim.. geçen gün durumumdan bahsetmiştim yine özetliyim.. 21 ocakta hapım bitmişti, 25 inde kontrole gittiğimde yumurtaların büyümediğini gördük, bugün tekrar kontrole çağırmıştı, yine baktık ama hiiiççç büyümemişler, bu aydan ümidi kestik dedi doktor, yeni tarih 14 şubat:

e güzeller ne duruyosunuz test yapsanıza.. ben de merak ettim şimdi :26: inşallah hamilesinizdir dualarımız sizinle

canım benim iyiyim ama şu beklemek olmasa...bekliyoruz işte 7 şubatı..ama bu ay hiç umudum kendimi hsg ye hazırlıyorum..sen nasılsın belirtiler varmı kırmızı canavar gelmez inşallah bu ay...

canımsın ben de iyiyim çok şükür..bu ay hiç belirtim yok umudum da yok hayırlısı olsun diyorum canım.. benimki pazar belli oluyo.. bakalım inşallah güzel haberler veririm size..

merhaba canım üzülme canım bunda da vardır bi hayır.önümüzdeki ay iğneyle gelişir inşallah yumurtaların.. umudunu sakın yitirme..

hoşgeldin canım aramıza..geçmiş olsun.yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacak herlde..dilerim hakkında hayırlısı olur..kendini üzme olacak birgün mutlaka sadece sabretmek lazım biraz galiba..

haklısın arkdaşım herşeyin başı sabır ve inanç bakalım umarım buay sonu müjdeli haberler paylaşırım sizinle

günaydın kızlar nasılsınız yaa test yapan var mı cok merak ettım ıns bu ay hepımız hamıleyızdır:)ay cevremde herkes hamıle muhabbet hep bebek üstüne yeter artık yaaa bızde hamıle olalım bu ay umudum yok ama ıns bı suprız yaparda gelır bebegım

ADAYLARIMIZ
mariecurie-->iğne-12 ocak-->beklenmeyen tarih-27 ocak
ubudi-->iğne-13 ocak-->beklenmeyen tarih-2 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4/6 şubat
moontorrent-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
birsum-->iğne-18 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat
muco509-->iğne-20 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
kymetttt-->iğne-21 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat

HAMİŞLERİMİZ
lila5-->3.denemesinde
pretty 9217-->3. denemesinde

Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..

kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..

günaydın millet
sırada ben varım herhalde.. ayh heyecan yaptım şimdi bu sabah test yapacaktım ama vazgeçtim bir iki gün daha bekliyim dedim.. :26: şimdilik bi belirti emare yok ama bakalım.. :18:

sizde ne var ne yok.. :44:

canım benide eklermisin beklenmeyen tarih 4 şubat iğne 18 ocak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…