Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ADAYLARIMIZ
mariecurie-->iğne-12 ocak-->beklenmeyen tarih-27 ocak
ubudi-->iğne-13 ocak-->beklenmeyen tarih-2 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4/6 şubat
moontorrent-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
candy_w-->iğne-18 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
birsum-->iğne-18 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat
muco509-->iğne-20 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
kymetttt-->iğne-21 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat

HAMİŞLERİMİZ
lila5-->3.denemesinde
pretty 9217-->3. denemesinde

Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..

kızlar listeye eklemediklerim de tarihlerini belirtsin yazayım. yanlışlık varsa düzeltelim..

slm kızlar kimse yok ama ben yinede yazayım.demiştimya dün regl günümdü ama hala olmadım içimi bir heyecan sardı tedaviye başladığımdan beri ilkkez gecikti ama yinede çok korkuyorum idrar testinde çıkarmı acaba yaa yoksa pztsiye kadar beklesemde kan tahlilimi yaptırsam hem belki bişey yoksa o zamana kadar olurum...

MERİC arkadaşım senin durum ne ?

canım bence pazartesiyi bekle, şimdi varsada testte çıkmazsa gereksiz yere üzüleceksin, o testtee negatif görmek çok can sıkıcı bi durum... bence bi kaç gün daha sabret.. inşalllaaaaahhh hamilesindir,

kızlar neden kimse yok yaaa sevincimi sizlerle paylaşmak istemiştim...saat 1:30 da yazmıştım size test yapsammı yapmasammı diye daha 1 gün gecikmişti...dayanamadım yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm...inanamıyorum hala şoktayım ilk sizze söylüyorum eşim bugün öğlen gitti nöbetçiydi aradım açmadı ama ona söylemiycem yarın sabah gelince sürpriz yapmak istiyorum...

NOT:Kızlar size bir öneride bulunucam...ben 1 yıldır evli 1 yıldırda tedavi oluyodum 3 aydır ara vermiştim.inanırmısınız ilk defa bu ay hiç düşünmedim çok yoğundum düşünmeye vaktim olmadı doğrusu.üstelik sadece birkaç defa ilişki oldu...hatta eşim hastanede çalışıyo teknisyen.rahim filmi randevusunu bile ayarlamıştı...yani kısacası çocuk düşüncesini aklınızdan attığınız an oluyo rahat olun...

darısı hepinizin başına dün geldim bugün haberimi verdim size inşallah uğurlu olur...

canım dayanamadın yaptın yani testi,, hadi hayırlı olsun, gözün aydın.. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah... darısı başımıza:)

yaa cnm bu ay ne bereketli bi ay yaa masallah darısı basımıza Allah tamamına erdırsın cnm aslında onu yaptım bunu yaptım degıl Allah dıledı oldu bence yeterkı o ıstesın cnm hersey onun elınde zamanı bu zamanmıs gercekten oyle kısmet ıns bızde cok beklemeyız dua edın bıze

Canım kusura bakma giremedim cevap veremedim ayyy sevindim inş. ilaçin etkisi degildir hemen pazartesi dr. git olur mu haberini bekliyoruz.
Ha bu arada bende hastalanmadım daha ama korkuyorum test yapmaya aslında bu gün adetimin 2.günü ve senin yazılarını okuyunca heycanlandım bi an=) ama benim arada kasık ağrılarım anlık olup geçiyor sen nasılsın???? off ben pazartesiyi beklemeye çalışacağım yinede....

Hurremcim daha adetim gelmedi test yapmaya cesaretim yok pazartesiyi beklemeye çalışıyorum. Beni çünkü bu hormon ilaçları cok etkiliyor adetim bi kaç gün gecike biliyor korkum ondan ama bi ağrımda yok hayırlısı ya

canım inşallah hamilesindr madem adet günün git kan tahlili yaptır o zaman.belli olur artık çünkü.dualarım sizlerle inşallah dolacak hayırlısıyla göbüşlerimizzz

tsk.ederim ya burası cok güzel hepiniz cok güzelsiniz aile gibi olduk daha bi kaç gündür burdayım süpersiniz arkadaşlar
Bende inş. sizlere hayırlı haberler vermeyi cok isterim ama pazartesiyi beklemekte fayda var

Hoşgeldin arkadşım aramıza önçelikle geçmiş olsun.. Rahat ol kendini tedavinin akişina bırak stres yapıp düşünüp durma olacak inş. Demek ki daha vakti değil sabırlı olalım

canım ben 3 aydır hiç ilaç kullanmadım tedaviye ara vermiştim...3 ay klomen+ovitrelle kulllandım yumurtalarım çatlamış fakat döllenme olmamıştı...nasip bu güneymiş...aslında benim eşimde acele etme 1 gün gecikmeyle idrarda çıkmaz pztsine kadar bekle olmazsan kanda baktıralım falan dedi ama ben ondan gizli yaptım ve bu gece nöbette yarın sabah gelince sürpriz yapcam...

sende çatlatma iğnesimi oldun yanında progestan kullandıysan gecikme olmaz...hamilesindir...
benim belirtilerim şöyle oldu göğüs uçlarım ilk defa bu ay çok hassaslaştı öyleki sızısına uykudan uyanıyodum.bembeyaz bir akıntı başladı...kasıklarımda dediğin gibi ara ara batmalar oluyodu özellikle yatakta sağa sola dönerken bile ağrıyodu ve sağ bacağımda kasılmalar oluyodu...adetimde normalde 1 gün bile hiç gecikmemişti ilk olduğu için ben bayağa ümitle testi yaptım ama yinede çok korktum ya bu seferde yanılırsam diye...
bence sende yap biran önce bak ben senide merak ettim şimdi...hayırlı haberini bekliyoruz canım inş.

hayırlı olsun ..ne büyük mutluluk...mutluluğunuz daim olsun

Kızlar benimde çat iğnesini olalı 10 gün oluyor yapsammı test beklenmeyen adet tarihim 9 şubat bi belirtisi oluyormu acaba...arada bi şiddetli sancı giriyor nefesim kesiliyor.

canım çok sevindim tebrik ederim. hakkaten çok uğurlu bi ay oldu.. darısı bizim başımıza inşallah..

haklısın canım ya.. insan test yapmaktan korkuyor.. bugün benim de adet günüm.. ara sıra kasıklarım ağrıyo ama test de yapmadım.. :18: bekleyelim bakalım..

Kızlar benimde çat iğnesini olalı 10 gün oluyor yapsammı test beklenmeyen adet tarihim 9 şubat bi belirtisi oluyormu acaba...arada bi şiddetli sancı giriyor nefesim kesiliyor.

canım acele etme bence.. sabırlı olmalıyız.. şimdi yapsan bile sonuç yanıltıcı olabilir.. Allah gönlüne göre versin..

arkadaşlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır....hamiş arkadaşı kutluyorum darısı başımıza.bugün progestanım bitiyor benimde.yarın test yapsam çıkıcaka ama ben yapmıycam adet günümü bekliycem..

Hürrem canım haberler sende valla inşallah hamilesindir canım.......Allahım hepimize tontiş bebeler nasib etsin.....

mrb cnm igneden 12 13 gun sonra kan cıkıyo ama bence sabırlı ol daha adetıne de var sen calısmalarına devam et Allahım ıns hepımızın kucagını nur topu gıbı cocuklarla doldurur.bende de oluyo o agrılar gecen ayda olmustu ıgneden kaynaklanıyo cnm en kesın belırtı adetının gecıkmesı kı o bıle vardı gecen ay bende 5 gun gecıktı bu ılaclardan oluyomus cnm sabır bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…