canım benide eklermisin beklenmeyen tarih 4 şubat iğne 18 ocak
15:45 doktor randevum varrr bugün belli olcak herşey umutlanmıyorum kızlarrr
ADAYLARIMIZ
mariecurie-->iğne-12 ocak-->beklenmeyen tarih-27 ocak
ubudi-->iğne-13 ocak-->beklenmeyen tarih-2 şubat
hurrem-->iğne-14 ocak-->beklenmeyen tarih-30 ocak
esfa-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4/6 şubat
moontorrent-->iğne-15 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
candy_w-->iğne-18 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
birsum-->iğne-18 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat
muco509-->iğne-20 ocak-->beklenmeyen tarih-4 şubat
kymetttt-->iğne-21 ocak-->beklenmeyen tarih-7 şubat
HAMİŞLERİMİZ
lila5-->3.denemesinde
pretty 9217-->3. denemesinde
Listemiz hayırlı olsun..
Hepimizin yüzü gülsün bu ay..
ellerine sağlık cnm inş güzel haberler verırsın inş
15:45 doktor randevum varrr bugün belli olcak herşey umutlanmıyorum kızlarrr
yaa cnm bu ay ne bereketli bi ay yaa masallah darısı basımıza Allah tamamına erdırsın cnm aslında onu yaptım bunu yaptım degıl Allah dıledı oldu bence yeterkı o ıstesın cnm hersey onun elınde zamanı bu zamanmıs gercekten oyle kısmet ıns bızde cok beklemeyız dua edın bızekızlar neden kimse yok yaaa sevincimi sizlerle paylaşmak istemiştim...saat 1:30 da yazmıştım size test yapsammı yapmasammı diye daha 1 gün gecikmişti...dayanamadım yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm...inanamıyorum hala şoktayım ilk sizze söylüyorum eşim bugün öğlen gitti nöbetçiydi aradım açmadı ama ona söylemiycem yarın sabah gelince sürpriz yapmak istiyorum...
NOT:Kızlar size bir öneride bulunucam...ben 1 yıldır evli 1 yıldırda tedavi oluyodum 3 aydır ara vermiştim.inanırmısınız ilk defa bu ay hiç düşünmedim çok yoğundum düşünmeye vaktim olmadı doğrusu.üstelik sadece birkaç defa ilişki oldu...hatta eşim hastanede çalışıyo teknisyen.rahim filmi randevusunu bile ayarlamıştı...yani kısacası çocuk düşüncesini aklınızdan attığınız an oluyo rahat olun...
darısı hepinizin başına dün geldim bugün haberimi verdim size inşallah uğurlu olur...
slm kızlar kimse yok ama ben yinede yazayım.demiştimya dün regl günümdü ama hala olmadım içimi bir heyecan sardı tedaviye başladığımdan beri ilkkez gecikti ama yinede çok korkuyorum idrar testinde çıkarmı acaba yaa yoksa pztsiye kadar beklesemde kan tahlilimi yaptırsam hem belki bişey yoksa o zamana kadar olurum...
MERİC arkadaşım senin durum ne ?
e güzeller ne duruyosunuz test yapsanıza.. ben de merak ettim şimdi :26: inşallah hamilesinizdirdualarımız sizinle
canımsın ben de iyiyim çok şükür..bu ay hiç belirtim yok umudum da yokhayırlısı olsun diyorum canım.. benimki pazar belli oluyo.. bakalım inşallah güzel haberler veririm size..
merhaba canımüzülme canım bunda da vardır bi hayır.önümüzdeki ay iğneyle gelişir inşallah yumurtaların.. umudunu sakın yitirme..
canım inşallah hamilesindr madem adet günün git kan tahlili yaptır o zaman.belli olur artık çünkü.dualarım sizlerle inşallah dolacak hayırlısıyla göbüşlerimizzz
merhaba arkdaşlar uzun zamandır bu blogu takip ediyrum ve üye olup bilgi ve deneyimlerimi yazmak istedim geçtiğimiz 8 martta bebeğimi kaybettim 9+4 te kalbi durdu haziran ayına kadar korunduk ve ozamandan beri bebek sahibi olamadık bu ay drum yumurtlama takibine başladı adetimin 3.günü klomen kullandım ve dün ovitrelle iğnesi oldum yarında drum kontrole çağırdı bakalım ne olucak:
Canım kusura bakma giremedim cevap veremedim ayyy sevindim inş. ilaçin etkisi degildir hemen pazartesi dr. git olur mu haberini bekliyoruz.
Ha bu arada bende hastalanmadım daha ama korkuyorum test yapmaya aslında bu gün adetimin 2.günü ve senin yazılarını okuyunca heycanlandım bi an=) ama benim arada kasık ağrılarım anlık olup geçiyor sen nasılsın???? off ben pazartesiyi beklemeye çalışacağım yinede....
kızlar neden kimse yok yaaa sevincimi sizlerle paylaşmak istemiştim...saat 1:30 da yazmıştım size test yapsammı yapmasammı diye daha 1 gün gecikmişti...dayanamadım yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm...inanamıyorum hala şoktayım ilk sizze söylüyorum eşim bugün öğlen gitti nöbetçiydi aradım açmadı ama ona söylemiycem yarın sabah gelince sürpriz yapmak istiyorum...
Not:kızlar size bir öneride bulunucam...ben 1 yıldır evli 1 yıldırda tedavi oluyodum 3 aydır ara vermiştim.inanırmısınız ilk defa bu ay hiç düşünmedim çok yoğundum düşünmeye vaktim olmadı doğrusu.üstelik sadece birkaç defa ilişki oldu...hatta eşim hastanede çalışıyo teknisyen.rahim filmi randevusunu bile ayarlamıştı...yani kısacası çocuk düşüncesini aklınızdan attığınız an oluyo rahat olun...
Darısı hepinizin başına dün geldim bugün haberimi verdim size inşallah uğurlu olur...
kızlar neden kimse yok yaaa sevincimi sizlerle paylaşmak istemiştim...saat 1:30 da yazmıştım size test yapsammı yapmasammı diye daha 1 gün gecikmişti...dayanamadım yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm...inanamıyorum hala şoktayım ilk sizze söylüyorum eşim bugün öğlen gitti nöbetçiydi aradım açmadı ama ona söylemiycem yarın sabah gelince sürpriz yapmak istiyorum...
NOT:Kızlar size bir öneride bulunucam...ben 1 yıldır evli 1 yıldırda tedavi oluyodum 3 aydır ara vermiştim.inanırmısınız ilk defa bu ay hiç düşünmedim çok yoğundum düşünmeye vaktim olmadı doğrusu.üstelik sadece birkaç defa ilişki oldu...hatta eşim hastanede çalışıyo teknisyen.rahim filmi randevusunu bile ayarlamıştı...yani kısacası çocuk düşüncesini aklınızdan attığınız an oluyo rahat olun...
darısı hepinizin başına dün geldim bugün haberimi verdim size inşallah uğurlu olur...
Hurremcim daha adetim gelmedi test yapmaya cesaretim yok pazartesiyi beklemeye çalışıyorum. Beni çünkü bu hormon ilaçları cok etkiliyor adetim bi kaç gün gecike biliyor korkum ondan ama bi ağrımda yok hayırlısı ya
Kızlar benimde çat iğnesini olalı 10 gün oluyor yapsammı test beklenmeyen adet tarihim 9 şubat bi belirtisi oluyormu acaba...arada bi şiddetli sancı giriyor nefesim kesiliyor.
Kızlar benimde çat iğnesini olalı 10 gün oluyor yapsammı test beklenmeyen adet tarihim 9 şubat bi belirtisi oluyormu acaba...arada bi şiddetli sancı giriyor nefesim kesiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?