Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Arkadaşım senden cesaret alıp dayanamayıp bugün yaptım ama negativ çikti cok üzüldüm. Ama hala tık yok. Ben Klomen kullandım ve çatlatıçı iğneyide vurundum 1Hafta sonra progesteron testi yaptırmıştı doktorumuz iğnenin ardından 22.55 ng/ml çikmiş doktorumuz süper yumurtamiz catlamiş demiş adeti zamanını bekleyecez artık demişti.
Bugün 3.günüm sabahtan yaptım ac karnına....
ÜFFFF yoksa benim kanda mı çıkıyor kimisinin öyle olurmuş idrarda değil kanda belli olurmuş. Benim adetim hep düzenli gelir sadece hormon ilaçlarından 2gün geçiktiği oluyodu, Salı günü adetimin normalde bitiş zamanı.Salı günü kan testi mi yaptırsam gelmezse????
Beklemek ne zor bu işler ne zor..
BANA YARDIM EDİN ARKADŞLAR BİLGİSİ OLAN VAR MI NE YAPAYIM BEN ÜFFF

kızlar beni listeden çıkartın kan testi negatif dün doktor kontrolüm vardı ve yumurtalar çatlamış hemen testi yaptırdı ama sonuş negatif hayırlısı bakalım daha ilk aım çok sabırlı olmam lazım adtin 3.günü gel dedi ultrosonla bakayım ona göre klomene başlarız bu ay bende tık yani

Arkadaşım bana yardımcı olurmusun ben klomen ve çatl.iğne kullandım bu ay ilk tedavim hiç ağrım yok adetim 3.gün geçikti test yaptım negativ cikti bendede mi yoksa sadece ilaçdan dolayı geçikme mi var??? Yani gebelik testine inanıp bi kaç gün daha mı adetimi bekleyeyim...
Cok ümitliydim ben bu ay iiçin

benimde ilk ayımdı canım ama olmadı doktora gittim dün yumurtlar çatlamış dedi benim iğneden sonra 15. günümdü dün hemen kan testi verdi ama sonuç negatif ümitlenme bence ama inşallah hissettiğin gibi olur çünkü ben ümitli değildim test sonucunu beklerken bile insan acaba diyo hayırlısı ne diyeyim.

canım sanırım idrar testi yapmışsın yanılmıyorum dimi.idrar testi döllenmeden 10 gün sonra sonuç verir canım seninki geç döllenmiştir belki bunu bilemeyiz.en iyisi sabırlı ol yarın kan testi yaptır.

canım üzülme bak ne güzel yumurtaların çatlamış demekki yumurtalarında sorun yok büyüyorlar ve çatlıyorlar,bir iki, denem sonrası Allahın izni ile güzel haberleri verirsin bak gör,bu arada hsg çekildimi?

merhaba ben de 7 aydır korunmuyorum fakat bbebek olmuyor 2 aydırda komen kullanıyorum ama yok hsg çekimem gerekebilirmi acaba çok zormuş ya

merhaba ben de 7 aydır korunmuyorum fakat bbebek olmuyor 2 aydırda komen kullanıyorum ama yok hsg çekimem gerekebilirmi acaba çok zormuş ya

canım ben uzun zamandır tedavi görüyorum bu neden le uzman hasta oldum diyebilirim benim hsg çekilmediği için boşu boşuna tedavi gördüm meğer tek tüpüm kapalıymış o yüzden tedaviden önce kesinlikle hsg çekilmeli diye düşünüyorum,Ankarada oturuyorum burda çok dr gittim hepsinin ortak kararı hsg çekilmesi gerektiği oldu,hsg ni çektir tedavine öyle devam et,inan bana hiç zor değil adet olurken bi ağrı gelir ya hani onun gibi ağrı geliyor ve en fazla 20 sn sürüyor,bunu göze al cnm sonra nasıl doğum yapcezz.

bende sağlıkçıyım bizim hastanede çekilmiyor özel kliniklerdemi oluyo acaba devlet karşılıyomu bir bilgin varmı

bende sağlıkçıyım bizim hastanede çekilmiyor özel kliniklerdemi oluyo acaba devlet karşılıyomu bir bilgin varmı

ben özelde çekildim cnm ama devlet karşılıyor doğum hastanelerinde çekiliyor,özel hastanelerdede var ama oralar fark alıyorlar,anestezili olursa daha fazla alınıyor zaten anesteziye gerek yok aklında bulunsun.

ne demek canım Allah hepimizden razı olsun inşallah,Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inş...

aslında buay adetim de geçikti ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ya artık tek çigi görmek istemiyorum rabbim inşallah en ykın zamanda herkese nasip eder

cnm benım moralını bozma ıns bundan sonrakı aya demesı cok kolay zor bı durum ama en azından yumurtan catlamıs bıde cnm yumurtanın catladıgını nasıl anladı benım dr sordm adet olup gıttıgımde bu ay catladı mı acaba dedım catlamamıs olsaydı kalıntılar olurdu catlamıs dedı bısey anlamadım yanı test falanyapmadı

kıymetcim dr.un adetinin 21.gününde progesteron testi yapması lazım yani benim gittiğim tüm dr lar bu testi yapıyorlardı,o test sonucunda yumurtan çatlamışmı ve kaliteli bi yumurta oluşmuşmu anlaşılıyo,dr bir sor sende istersen bu testi.

cnm o testı bana tedavıye baslamadan yaptı okadar kafam karıstı gercekten bıde herkesın dokturu ıgneden sonra bıle cagırıyor benımde adet olmazsan gel adet olursan da 3.gunu gel dıyo

yok cbn daha ilk ayım tedavide eşimde sperm tesiti için gitçek bakalım belkide onda da vardır bi problem belli olmaz cnm hayırlısı

canım ultrasonda gördü çatladığını anladı yani doktorumdan memnunum bütün maaşım oraya gidyo ama ya özele gidiyorum sigorta ilgilenmiyo bu kadar canım hayırlısı

canım ultrasonda gördü çatladığını anladı yani doktorumdan memnunum bütün maaşım oraya gidyo ama ya özele gidiyorum sigorta ilgilenmiyo bu kadar canım hayırlısı

bende özele gidiyorum ama.yaa adet olunca gıttım ve dedım kı acaba catlamısmıdır gecen tedavımde dedım catlamasaydı kalıntılar olurdu dedı anlamadım bende senın doktor test mı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…