canım ben 3 aydır hiç ilaç kullanmadım tedaviye ara vermiştim...3 ay klomen+ovitrelle kulllandım yumurtalarım çatlamış fakat döllenme olmamıştı...nasip bu güneymiş...aslında benim eşimde acele etme 1 gün gecikmeyle idrarda çıkmaz pztsine kadar bekle olmazsan kanda baktıralım falan dedi ama ben ondan gizli yaptım ve bu gece nöbette yarın sabah gelince sürpriz yapcam...
sende çatlatma iğnesimi oldun yanında progestan kullandıysan gecikme olmaz...hamilesindir...
benim belirtilerim şöyle oldu göğüs uçlarım ilk defa bu ay çok hassaslaştı öyleki sızısına uykudan uyanıyodum.bembeyaz bir akıntı başladı...kasıklarımda dediğin gibi ara ara batmalar oluyodu özellikle yatakta sağa sola dönerken bile ağrıyodu ve sağ bacağımda kasılmalar oluyodu...adetimde normalde 1 gün bile hiç gecikmemişti ilk olduğu için ben bayağa ümitle testi yaptım ama yinede çok korktum ya bu seferde yanılırsam diye...
bence sende yap biran önce bak ben senide merak ettim şimdi...hayırlı haberini bekliyoruz canım inş.
mrb cnm igneden 12 13 gun sonra kan cıkıyo ama bence sabırlı ol daha adetıne de var sen calısmalarına devam et Allahım ıns hepımızın kucagını nur topu gıbı cocuklarla doldurur.bende de oluyo o agrılar gecen ayda olmustu ıgneden kaynaklanıyo cnm en kesın belırtı adetının gecıkmesı kı o bıle vardı gecen ay bende 5 gun gecıktı bu ılaclardan oluyomus cnm sabır bıraz
Arkadaşım bana yardımcı olurmusun ben klomen ve çatl.iğne kullandım bu ay ilk tedavim hiç ağrım yok adetim 3.gün geçikti test yaptım negativ cikti bendede mi yoksa sadece ilaçdan dolayı geçikme mi var??? Yani gebelik testine inanıp bi kaç gün daha mı adetimi bekleyeyim...
Cok ümitliydim ben bu ay iiçin
Arkadaşım bana yardımcı olurmusun ben klomen ve çatl.iğne kullandım bu ay ilk tedavim hiç ağrım yok adetim 3.gün geçikti test yaptım negativ cikti bendede mi yoksa sadece ilaçdan dolayı geçikme mi var??? Yani gebelik testine inanıp bi kaç gün daha mı adetimi bekleyeyim...
Cok ümitliydim ben bu ay iiçin
kızlar beni listeden çıkartın kan testi negatif dün doktor kontrolüm vardı ve yumurtalar çatlamış hemen testi yaptırdı ama sonuş negatif hayırlısı bakalım daha ilk aım çok sabırlı olmam lazım adtin 3.günü gel dedi ultrosonla bakayım ona göre klomene başlarız bu ay bende tık yani
canım üzülme bak ne güzel yumurtaların çatlamış demekki yumurtalarında sorun yok büyüyorlar ve çatlıyorlar,bir iki, denem sonrası Allahın izni ile güzel haberleri verirsin bak gör,bu arada hsg çekildimi?
merhaba ben de 7 aydır korunmuyorum fakat bbebek olmuyor 2 aydırda komen kullanıyorum ama yok hsg çekimem gerekebilirmi acaba çok zormuş ya
canım ben uzun zamandır tedavi görüyorum bu neden le uzman hasta oldum diyebilirimbenim hsg çekilmediği için boşu boşuna tedavi gördüm meğer tek tüpüm kapalıymış o yüzden tedaviden önce kesinlikle hsg çekilmeli diye düşünüyorum,Ankarada oturuyorum burda çok dr gittim hepsinin ortak kararı hsg çekilmesi gerektiği oldu,hsg ni çektir tedavine öyle devam et,inan bana hiç zor değil adet olurken bi ağrı gelir ya hani onun gibi ağrı geliyor ve en fazla 20 sn sürüyor,bunu göze al cnm sonra nasıl doğum yapcezz.
bende sağlıkçıyım bizim hastanede çekilmiyor özel kliniklerdemi oluyo acaba devlet karşılıyomu bir bilgin varmı
teşekkürler canım allah razı olsunben özelde çekildim cnm ama devlet karşılıyor doğum hastanelerinde çekiliyor,özel hastanelerdede var ama oralar fark alıyorlar,anestezili olursa daha fazla alınıyor zaten anesteziye gerek yok aklında bulunsun.
teşekkürler canım allah razı olsun
ne demek canım Allah hepimizden razı olsun inşallah,Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inş...
kızlar beni listeden çıkartın kan testi negatif dün doktor kontrolüm vardı ve yumurtalar çatlamış hemen testi yaptırdı ama sonuş negatif hayırlısı bakalım daha ilk aım çok sabırlı olmam lazım adtin 3.günü gel dedi ultrosonla bakayım ona göre klomene başlarız bu ay bende tık yani
aslında buay adetim de geçikti ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ya artık tek çigi görmek istemiyorum rabbim inşallah en ykın zamanda herkese nasip eder
cnm benım moralını bozma ıns bundan sonrakı aya demesı cok kolay zor bı durum ama en azından yumurtan catlamıs bıde cnm yumurtanın catladıgını nasıl anladı benım dr sordm adet olup gıttıgımde bu ay catladı mı acaba dedım catlamamıs olsaydı kalıntılar olurdu catlamıs dedı bısey anlamadım yanı test falanyapmadı
kıymetcim dr.un adetinin 21.gününde progesteron testi yapması lazım yani benim gittiğim tüm dr lar bu testi yapıyorlardı,o test sonucunda yumurtan çatlamışmı ve kaliteli bi yumurta oluşmuşmu anlaşılıyo,dr bir sor sende istersen bu testi.
canım üzülme bak ne güzel yumurtaların çatlamış demekki yumurtalarında sorun yok büyüyorlar ve çatlıyorlar,bir iki, denem sonrası Allahın izni ile güzel haberleri verirsin bak gör,bu arada hsg çekildimi?
cnm benım moralını bozma ıns bundan sonrakı aya demesı cok kolay zor bı durum ama en azından yumurtan catlamıs bıde cnm yumurtanın catladıgını nasıl anladı benım dr sordm adet olup gıttıgımde bu ay catladı mı acaba dedım catlamamıs olsaydı kalıntılar olurdu catlamıs dedı bısey anlamadım yanı test falanyapmadı
canım ultrasonda gördü çatladığını anladı yani doktorumdan memnunum bütün maaşım oraya gidyo ama ya özele gidiyorum sigorta ilgilenmiyo bu kadar canım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?