mrb cnm igneden 12 13 gun sonra kan cıkıyo ama bence sabırlı ol daha adetıne de var sen calısmalarına devam et Allahım ıns hepımızın kucagını nur topu gıbı cocuklarla doldurur.bende de oluyo o agrılar gecen ayda olmustu ıgneden kaynaklanıyo cnm en kesın belırtı adetının gecıkmesı kı o bıle vardı gecen ay bende 5 gun gecıktı bu ılaclardan oluyomus cnm sabır bıraz
cnm o testı bana tedavıye baslamadan yaptı okadar kafam karıstı gercekten bıde herkesın dokturu ıgneden sonra bıle cagırıyor benımde adet olmazsan gel adet olursan da 3.gunu gel dıyo
yok cbn daha ilk ayım tedavide eşimde sperm tesiti için gitçek bakalım belkide onda da vardır bi problem belli olmaz cnm hayırlısı
bugun 21.gunum yarın gıdıp yaptırsam olur mu bu testi kafam cok karstı ne olur cvp verın
bende özele gidiyorum ama.yaa adet olunca gıttım ve dedım kı acaba catlamısmıdır gecen tedavımde dedım catlamasaydı kalıntılar olurdu dedı anlamadım bende senın doktor test mı yaptı
inşallh eşinin sonuçları güzel çıkar erkek infertitlesi tedavisi daha yıpratıcı oluyo malüm erkekler kadınlar gibi güçlü değil bu konuda,sprm testinin yanı sıra sende hsg çekilsene vakit kaybetmemiş olurun,herşey normal çıkarsa da rahat rahat tedavini olursun,allah yardımcın olsun diğer aya müjdeyi verirsin inşallah.
canım sanırım idrar testi yapmışsın yanılmıyorum dimi.idrar testi döllenmeden 10 gün sonra sonuç verir canım seninki geç döllenmiştir belki bunu bilemeyiz.en iyisi sabırlı ol yarın kan testi yaptır.
benimde ilk ayımdı canım ama olmadı doktora gittim dün yumurtlar çatlamış dedi benim iğneden sonra 15. günümdü dün hemen kan testi verdi ama sonuç negatif ümitlenme bence ama inşallah hissettiğin gibi olur çünkü ben ümitli değildim test sonucunu beklerken bile insan acaba diyo hayırlısı ne diyeyim.
kızlar yaaaa güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum. bu gün öğle saatlerinde eşim ısrar etti tets yap die bende çıkmaz dedim ... hemde benim hiç umudum yok hiç de belirtim olmadı ne lekelenme ne göğüslerde şişlik ne akıntı ne kasık ağrısı bişeyim yok. o yüzden bence olmıcak diodum ve hastane telefonları buluyodum internetten usg için. testi yaptım sonrada baaaak dedim yok yine tek çizgi( mutlumusun dedim.sonra bakarken bakarken çok ama çooook silik bi 2. çizgi gördüm dedim sen görüyomusun. biz banyoya girip çıkana kadar biraz daha belirginleşti. ama bugün iğneden sonra 16. gün ilişkiden sonra 15. gün ve basit testlerden aldım 4 liralık yani erken gösterenlerden falan değil... ama sizce ilacın etkisi midir... yarın kan testi yaptırcam ama çalıştığım için sonucunu eğer hemen vermezlerse ancak ertesi gün alırım... çatlıcam meraktan...dediğim gibi hiç belirtim yok hiç... o belirtiler ne zaman başlarrrr
Tsk. ederim arkadaşlar ben pazartesi dr. gidememde salı günü kan testi yaptırmaya calısacağım dua edin bana arkadaşlar ben çünkü tedaviyi devam edemiycem bazı nedenlerden dolayı inş. hamileyimdir
kızlar yaaaa güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum. bu gün öğle saatlerinde eşim ısrar etti tets yap die bende çıkmaz dedim ... hemde benim hiç umudum yok hiç de belirtim olmadı ne lekelenme ne göğüslerde şişlik ne akıntı ne kasık ağrısı bişeyim yok. o yüzden bence olmıcak diodum ve hastane telefonları buluyodum internetten usg için. testi yaptım sonrada baaaak dedim yok yine tek çizgi( mutlumusun dedim.sonra bakarken bakarken çok ama çooook silik bi 2. çizgi gördüm dedim sen görüyomusun. biz banyoya girip çıkana kadar biraz daha belirginleşti. ama bugün iğneden sonra 16. gün ilişkiden sonra 15. gün ve basit testlerden aldım 4 liralık yani erken gösterenlerden falan değil... ama sizce ilacın etkisi midir... yarın kan testi yaptırcam ama çalıştığım için sonucunu eğer hemen vermezlerse ancak ertesi gün alırım... çatlıcam meraktan...dediğim gibi hiç belirtim yok hiç... o belirtiler ne zaman başlarrrr
dualarımız seninle canım,güzel haberler ver bize.
kızlar benide listeden çıkarabilirsiniz ben bugün kan verdim negatif sonuç bu ay çok ümitliydim bilmiyorum rahim filmimi çektirsem ne yapsam bir önceki düşüğümden önce çekinmiştim normaldi sonra bi kürtaj daha oldum yapışıklık falanmı oldu ondanmı hamile kalamıyorum adat kanamam iyice azalmıştı zaten canım çok sıkkın
kızlar bu arada bazılarımızda idrar testi negatif çıkabilir hamilelik varsa bile..benim görümcem hamileydi ve adetinin üzerinden 9 gün geçmişti 3 kez idrar testi yaptı 3de negatif çıktı..sonra kan tahlili yapınca ortaya çıktı hamilelik.çocuğu 9 aylıkken 2.ye kaldı şuan 4 aylık hamile takrar psikolojimi siz düşünün yani..Rabbim ol de yarabbim bizede mis kokulu hayırlı evlatlar nasib et ne olur Allahım...
merhaba arkdsaşım bu ay ovitrelle oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?