Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tşk hepinize cevaplarınız için allah hepimize sabırlar versin sağlıklı bebişler versin.

cnm o testı bana tedavıye baslamadan yaptı okadar kafam karıstı gercekten bıde herkesın dokturu ıgneden sonra bıle cagırıyor benımde adet olmazsan gel adet olursan da 3.gunu gel dıyo

belki de tedaviniz yeni diye çağırmıyordur,içine sinmeyen bişiler varsa dr değiştir istersen,progesteron testinin faydası birde eğerki hamileysen ve bu düşükse ona göre ilaç takviyesi yapılıyo bebek düşmesin diye,benim tedavim uzun zamandır drum hiç bir ayrıntıyı kaçırmıyor iğneden sonra gitmemen normal ama 21.çağırması lazım.

yok cbn daha ilk ayım tedavide eşimde sperm tesiti için gitçek bakalım belkide onda da vardır bi problem belli olmaz cnm hayırlısı

inşallh eşinin sonuçları güzel çıkar erkek infertitlesi tedavisi daha yıpratıcı oluyo malüm erkekler kadınlar gibi güçlü değil bu konuda,sprm testinin yanı sıra sende hsg çekilsene vakit kaybetmemiş olurun,herşey normal çıkarsa da rahat rahat tedavini olursun,Allah yardımcın olsun diğer aya müjdeyi verirsin inşallah.

bugun 21.gunum yarın gıdıp yaptırsam olur mu bu testi kafam cok karstı ne olur cvp verın

canım çok fazla takma kafana yarın sabah ara dr unu konuş 21.testi için gelmek istiyorum de içinde kalacağına yaptır gitsin....yaptırmassanda dieğr aya 3.günü gitttiğinde konuşursun eminim seni aydınlatacaktır dr.un.hayırlısı olsun inşallah bu aya güzel haberler verirsinde hiç gereği kalmaz.

Inşallah canım 3 ay klomen tedavisi dedi doktor tutmazsa bence 3.ayın sonunda yaptırır hsg yi

içimi yine bi umutsuzluk kapladı ya...benden sonra evlenenlerin bile hamile haberlerini alıyorum...sabırsızlanıyorum..Allahım ne olur bizlerede nasib et...ne para ne pul sadece tek dileğim hayırlı bir evlat başka bir isteğim yok....

kızlar bu testler varmış yumurtlamayı mı çatlamasını mı gösteriyormuş bilgisi olan var mı alayım diyorum ben ama bi işe yarar mı bilemiyorum...

kendinize iyi bakın dualarım sizlerle....

kızlar yaaaa güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum. bu gün öğle saatlerinde eşim ısrar etti tets yap die bende çıkmaz dedim ... hemde benim hiç umudum yok hiç de belirtim olmadı ne lekelenme ne göğüslerde şişlik ne akıntı ne kasık ağrısı bişeyim yok. o yüzden bence olmıcak diodum ve hastane telefonları buluyodum internetten usg için. testi yaptım sonrada baaaak dedim yok yine tek çizgi ( mutlumusun dedim.sonra bakarken bakarken çok ama çooook silik bi 2. çizgi gördüm dedim sen görüyomusun. biz banyoya girip çıkana kadar biraz daha belirginleşti. ama bugün iğneden sonra 16. gün ilişkiden sonra 15. gün ve basit testlerden aldım 4 liralık yani erken gösterenlerden falan değil... ama sizce ilacın etkisi midir... yarın kan testi yaptırcam ama çalıştığım için sonucunu eğer hemen vermezlerse ancak ertesi gün alırım... çatlıcam meraktan...dediğim gibi hiç belirtim yok hiç... o belirtiler ne zaman başlarrrr

Tsk. ederim arkadaşlar ben pazartesi dr. gidememde salı günü kan testi yaptırmaya calısacağım dua edin bana arkadaşlar ben çünkü tedaviyi devam edemiycem bazı nedenlerden dolayı inş. hamileyimdir

canım senle aynı günde iğne olmuşuz sanırım benimde bugün 16.günüm yada 15 ben 5-6 gün önce test yaptım sırf çift çizgiyi göreyim diye ama tek çizgi çıktı yani ilacın etkisi gitmiş,2 gün önce yine yaptım yine tek çizgiçıktı,kan testinde çıkar ama yapmamak için direniyorum nedense,ilacın etkisi değildir o silik çizgi muhtemelen,yarın kan testini yaptır telefonlada sonucunu öğrenirsin.hayırlısı olsun inşallah hamilesindir.

Tsk. ederim arkadaşlar ben pazartesi dr. gidememde salı günü kan testi yaptırmaya calısacağım dua edin bana arkadaşlar ben çünkü tedaviyi devam edemiycem bazı nedenlerden dolayı inş. hamileyimdir

dualarımız seninle canım,güzel haberler ver bize.

kızlar benide listeden çıkarabilirsiniz ben bugün kan verdim negatif sonuç bu ay çok ümitliydim bilmiyorum rahim filmimi çektirsem ne yapsam bir önceki düşüğümden önce çekinmiştim normaldi sonra bi kürtaj daha oldum yapışıklık falanmı oldu ondanmı hamile kalamıyorum adat kanamam iyice azalmıştı zaten canım çok sıkkın

canım inşallah hamilesindir yaa....ama iğnenin etkiside olabilir.gerçi idrarda iğneden 14 gün sonra belli oluyormuş ama en iyisi kan tahlili yapmak.hayırlısı olsun inşalah hamilesindir canım....olmasada üzülme sakın....3.deneme mi klomenle bu ay canım??

canım ya çok üzüdüm ama maalesef elden birşey gelmiyor...canını sıkma ben sırf o yüzden kan tahlili yaptırmıycam bu ay.geçen ayki dururum içler acısıydı çünkü...vardır bir hayır.bak sana tekrar söylüyorum çok şükür ki bir yavrun var snin.tabi ikincide senin hakkın ama sabır hayatım işte..maalesef o sabır bendede yo bugün 2 hamile haberi aldım yine..moralim alt üst oldu..neden ben diye kendi kendime kızıyorum sonra eşim bana çıkıştı isyan etme diye..ama urmak yok yola devam..bende kendimi rahim filmine hazırlıyorum.Rabbim hepimize hayırlısını nasib etsinn canım üzülme sakın...

kızlar bu arada bazılarımızda idrar testi negatif çıkabilir hamilelik varsa bile..benim görümcem hamileydi ve adetinin üzerinden 9 gün geçmişti 3 kez idrar testi yaptı 3de negatif çıktı..sonra kan tahlili yapınca ortaya çıktı hamilelik.çocuğu 9 aylıkken 2.ye kaldı şuan 4 aylık hamile takrar psikolojimi siz düşünün yani..Rabbim ol de yarabbim bizede mis kokulu hayırlı evlatlar nasib et ne olur Allahım...

Canım bana umut verdin inş. bendede böyledir.Ben adetimin 3.günü test yaptım negativ çikti ve hala tık yok artık salıya kadar bekliycem kan tahlili için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…