Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bana umut verdin inş. bendede böyledir.Ben adetimin 3.günü test yaptım negativ çikti ve hala tık yok artık salıya kadar bekliycem kan tahlili için

canım arkadaşım inan belli olmaz ama çıkmasada ne olur üzülme.çünkü önümüzde uzun bir süreç var.artık imkansız değil bebek sahibi olmak o eskidenmiş.sadece sabır ve dua başka çaremiz yok.yaş kaç bu arada ben 28 olucam 2 ay sonra..

Son düzenleme:
Hürrem naber canım nasıl durumlar.bnm psikolojim hiç iyi değil bu ay hiç ama hiç umudum yok.adetime 1 hafta var hiç belirti yok..

Hürrem naber canım nasıl durumlar.bnm psikolojim hiç iyi değil bu ay hiç ama hiç umudum yok.adetime 1 hafta var hiç belirti yok..

canım arkadaşım.. nasıl da düşünmüş beni.. ama maalesef benden kötü haber bu ay da olmadı..inşallah senden güzel haberler alırız.. ama üzüldün mü desen gerçekten üzülmedim. akışına bıraktım eninde sonunda olacak buna bütün kalbimle inanıyorum.. o zaman acele etmek saçma.. gençliğimin özgürlüğümün tadını çıkarıyorum çünkü çocuk olunca hayatımı ona endekslemek zorundayım
bu ay da negatif sonuç alan arkadaşlar lütfen canınızı sıkmayın bakın bu konunun ilk sayfalarını okuyun 2008de 2009da falan bayanlar aynı bizim yaşadıklarımızı yaşamış ama şimdi bir çoğu çocuğunu büyütmüş bile.. darısı başımıza inşallah..

Bitanem ya üzülme sakın desemde boş.muhakak üzülüyorsundur ama zamana ihtiyacımız var işte..dua sabır birde..buda bizim sınavımız herlde bu hayatta..inşallah güzel haberler veririm size ama inan hiç umudum yok..yavaş yavaş gün yaklaştıkça yitiriyorum umudumu..inan insanlarla bile görüşmek gelmiyor içimde sanırım depresyona giricem yakın zamanda..3.ay şansımız daha da artıyor biliyorsun bak arkadaşlar 3. ay kalıyor hep.vardır belki bi hikmeti..bende bakalım 1 ay daha deneyeceğim bu ay olmazsa sonra doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.hayırlısı olsun canım.birde testler varmış ovulasyon testi galiba 27 liraymış 5 adet varmış içinde yapıyormuşsun ve pozitif olunca o gün ve ertesi günü ilişkiye giriyormuşsun.kardeşimin arkadaşı o yolla hamile kalmış bu ay hemde tedavi esnasında.kardeşimde abla sana alayım diyor.sence denesem mi??

Son düzenleme:

evet canım 3. denemem. ama ilk ayda sadece klomen verdi ve progestan kendi kendime kullandım hiç kontrole çağırmadı. 2. de klomen + ovitrelle 3. ayda klomen + prengly oldum.

canım yaaa benimde aklımdaydı hep. ilk seni tanıdım bu topikte bide bizim adet zamanlarımız yakındı birbirine öyle hatırlıyorum. test mi yaptın yoksa adet mi oldun da bu ay olmadı diyorsun... valla bende çok zayıf bir umut gördüm en umutsuz olduğum anda ama... bakalım neler olacak...

bu arada dün akşam eşimin halasına yemeğe gittik. bayağı kalabalık orası. halaların gelinleri var. eşimin kuzeni bi şey öğrenmiş bi zincire yüzük takıyo.kadınların eline önce bırakıyo sonra kaldırıyo.eğer ileri geri sallanırsa erkek eğer yuvarlak dönerse kızın oluyomuş.duruncada bitiyo veya hiç olmuyo olmuyo.bana yapmak istediler bende elimi uzattım bende ilk seferinde yuvarlak şekilde döndü ve 2. sinde durdu. yani bi kızım olcakmış başka da çocuuuğum olmayacakmış.. babaannesi başladı eyvaaah eyvaaah bi kızı olcakmış başka da çocuğu olmayacakmış..demeye. bu arada diğer gelinlere bakıyolar onlara birine 4 erkek birine de 4 erkek bir kız çıktı...(bana kurulmuş bi komplo gibi hissettim ama neyse ) onlara 4 erkek çıkınca bizim babaanne iyice kuduruyo...tekrar ediyo sürekli eyvaaah esfanın bi çocuğu olcakmış hemde kız başkada olmıcakmış şöyle 3 4 tane olsaydı bariiii dedi. bende de dayanamadım dedim ki madem dört çocuk iyi sen niye yapmadın sen niye 3 tane yaptın dedim.benim annem gibi 7 tane yapsaydın dedim. kaynanamda hiç valla sen niye ypmadın dedi beni destekledi
keşke benim annem 5 tane oğlan doğurmuş acaba sende bir sorun mu vardı da sadece 1 tane oğlun olduda 2 kızın oldu deseymişim...

işte böyle bir bozdu moralimi... dedim kendi kendime bir daha ne evine giderim ne yüzünü görürüm.. bütün gecemi berbat ettiiii. bi fala inanıp benden onun hesabını sorcak kadar basit ve cahil birileriyle uğraşıyorum işte aynen böyle... ama Allahım bu berbat gecenin sabahında bana en azından 1.5 uncu çizgiyi gösterdi... şimdilik bu bana yeter dedim... ve olacağına pek inanmıyorum ama allah büyük...

ve biliyorum inşallah hepimiz bir gün bebeklerimizi kucağımıza alacağız ve buradan büyümelerini takip edeceğiz...

evet canım 3. denemem. ama ilk ayda sadece klomen verdi ve progestan kendi kendime kullandım hiç kontrole çağırmadı. 2. de klomen + ovitrelle 3. ayda klomen + prengly oldum.

canım 3. deneme olması umut verici çoğu arkadaşın 3. denemede oluyor çübkü progestan ve karın bantları bana her ay veriyor bende kullanıyorum.uyutup duruyor sersem ediyo beni..İnşalah Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz canım..İnşallah hamilesindir.

üzülme..kayınvalidemde yengemlerin yanında diyorki dün yngeme.oğluna çalışkan bir gelin alda 5 tane çocuk yapsın diyor.benim tedavi olduğumu bile bile bunu yapıyor.aldırma canım bence boşver.Rabbim hayırlısını versin hepimize.Yaradan ol derse olur arkadaşım....

çok sağol canım benim... aynen eşime diyorum ki biz burda hiç tanımadığımız insanlar için umut beslerken birbirimize dua ederken bribiriimiz için iyi şeyler isterken destek olurken onalr bide akraba olcaklar habire kuyumu kazıyolar vallahi...
sizin desteğiniz süper zaten ya...hepimiz moral oluyoruz birbirimize.. hepinize teşekkürler... iyiki var bu kk.

arkaaşlar şunu kabul etmemiz lazım ki, bizi bizden başkası anlayamaz, buna en yakınlarımızda dahil, bu sıkıntıyı yaşayanlar bilir sadece ne kadar zor oldugunu.. hiç art niyet taşımadan söylenenlerin bile bizi ne kadar üzeceğini onlar bilemezler.. etrafa kulaklarınızı yıkayın, boşverin onları... çocuk sahibi olmak bi ayrıcalık değil, hepsi rabbimin takdiri, o isterse olur, istemezse olmaz, isterse olanıda alır.. onların söylediklerini boşverin gitsiiinnn.. bende yaşıyorum sürekli aynı şeyleri.. benim eltim evliliğinin 8. senesinde doğurdu, ama o kendi istemedi, hatta iki tane kürtaj oldu bu zaman zarfında, şimdi bi çocuğu var 2 yaşında, dün akşam bana " sen bu işi beceremiceksin heralde ben sana doğurup vereyim bari" dedi.. güya şaka yaptı yani... onu dikkate alıp bozuldugumu belli etsem dahada üstüme gelecek, ben de hiç aldırmaz davrandım ne yapayım.. çok zor bi süreç bu maalesef, bizede bi imtihan...

bu arada tedaviye başlayıp hsg çektirmeyen arkadaşlar: bence hemen çektirin, boşuna bekliyor olabilirsiniz, ben tedavinin ilk ayında çektirdim hsg yi... hiiiç korkulacak değil bu arada, öyle anestezi filan almaya gerektirceek bi durum yok, evet ağrılı ama çook fazla değil.. benim migrenim var o sancının 10 katını 2-3 gün çekiyorum.. o kadar acılardan bişi olmaz, önemli olan sonucunun iyi çıkması..

benim yumurtalar büyümemişti ya, bu ay ümidi kestik, ama doktor bana gün aşırı ilişkiye devam belki tutar filan dedi, 10 mm civarında yumurtanın çatlama ve döllenme ihtimali var mı arkadaşlar ? ?

canım silikte olsa çıkması gebeliğin olduğunu gösteriyior bugün kanda baktır ilacın etkisi geçmiştir artık benimde 14. gün çıkmıştı idrarda başta çıkmadı sonra silik çıktı

Hürremciğim seni merak edip bakmıştım ama bu mesajını gördüm.Üzülme canım, senin yaşın daha küçük, acele etmene gerek yok. Eninde sonunda olacak, biz biraz fazla takıp stres yapıyoruz galiba, bu da çok önemli biliyorsun.
Önceki sayfaların çoğunu ben de okudum, dediğin gibi onlarda üzülmüşler, ağlamışlar bunalıma girmişler ama şimdi hepsinin çocukları var eminim o dönemleri unutmuşturlar bile. Kendine iyi bak.

Esfa, tebrik ederim canım hemen bir kan tahlili yaptır ve doktor takibine başla.
İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.

Arkadaşlar benden ümidi kesin bugün adetimin 4.günü ve ben daha bugün sabah adet oldum ve hiç bir ağrım sızım yok oturup ağlıyorum tedavim yarım kalacak taaa hazırana kadar yine boşa geçirecem ayları vakit kayıbı yanı ne yapalım eşimin vakti işden dolayı yaza kadar çok full dolu ve benim daha ilk tedavimdi ayriça bi tüpümün tıkalı olduğunuda rahim filmden ögrendim ÜFFF

canım benim üzülme tek tüpün kapalı olması o kadarda kötü birşey değil,benimde kapalıydı 3 ay önce ameliyat oldum şimdi açık ve sağlıklıyım çok şükür.hazirana kadar ameliyatını ol o zaman ameliyattan sonra kendiliğinden olabilir,daha ilk denemede böyle kendini bırakma önünde uzun bi süreç var.unutma vakti zamanı gelince hiç bir bahane önümüzde engel olamayacak.sabır ve dua ile kal...

sana katılıyorum cnm kesinlikle tedavinin başında hsg şart,10mm yumurtanın döllenmesi çok zor canım ama imkansız değil tabikide vakti geldiyse yumurtan olmasa bile hamilelik gerçekleşir,benim arkadaşım hamile daha 1,5 aylık ve sadece adeti bittikten hemen sonra eşiyle birlikte olmuş başkada olmamış ,kısmet olunca oluyor işte,dilerim en kısa sürede bizlerede nasip olur

canım benim inşallah umutlarımızı sen yeşertirsin.. yumurta testleri bende var ama kullanmıyorum çünkü sonuçta doktora gidiyoruz ve o zaten takip ediyor yumurtalarımızı.. çatlama zamanı da az çok belli ben o yüzden kullanmadım şimdiye kadar.. ama sen bilirsin tabi.. bi dene bakalım belki de o vesile olur.. hayırlısı olsun tatlım..

canımsın sen kendin söylemişsin zaten cahil işte.. ne takıyosun ki.. ben hiçbir konuda başkalarının düşündüklerini söylediklerini takmam öünkü hiçkimse benim kadar değerli değil o zaman hiçkimsenin lafı sözü de beni üzmeye yetmez.. size de öneririm hiç duymayın bile bu tip insanlara da cevap vermeye bile değmez nefesine emeğine yazık.. boşver.. saçma sapan bi fala inanacak kadar zavallı bi insancık işte..
ben adet oldum canım.. bir gün bile gecikmedi yaa bi umutlanamadım bile şimdi de yumurta çatladı mı yoksa kist mi oldu derdine düştüm. yarın 3. günü işte yeniden gidicem doktora.. hayırlısı belki bu ay günde 2ye çıkarır klomeni.. inşallah sen hamilesindir bizi de mutlu edersin canım benim bekle biraz daha bakalım.. sonra kan testi yaptırırsın

evet canım aynen öyle bizler de bir gün o yazdıklarımızı bu yaşadıklarımızı unutup mutlu sona ulaşıcaz allahın izniyle.. 3. denemeler boşa gitmez inşallah hadi hayırlısı.. sen doktora kontrole gittin mi canım? başladın mı tekrardan klomene?

üzüldüm canım yaa ama dünyanın sonu değil tabi.. bildiğim kadarıyla kapalı tüpler ameliyatla açılıyor tabi sana doktorun ne dedi bilemiyorum ama umudunu yitirme sakın.. ben iki tipi de kapalı kadının kendiliğinden hamile kaldığını bile duydum allah ol desin yeter ki olmayacak hiçbir şey yok.. sen şimdi umudu kesip yaza kadar erteledin ya tam da böyle kafandan attığın unuttuğun zamanlarda hamile kalıveriyosun o yüzden belki bu da senin için bi şanstır.. hakkında hayırlısı olsun tatlım..

kızlar uzun yazdım kusuruma bakmayın ama baya birikmiş sizi çok seviyorum kendinizi hiçbir şey için üzmeyin siz çok ama çok kıymetlisiniz unutmayın

canım üzülme verecek yüce Rabbim hayırlı zamanda inşallah..benim anlamadığım filmi çektirdiğinde o tıkanıklıklar açılmıyormu canım? birde anestezi lokal mi yoksa genel mi olyor?

Son düzenleme:

canım inşallah hamilesindir...bende kendimi hsgye hazırlarken bak çok şükür gerek kalmadı...korkuyordum açıkcası..inşalah sendede gerek kalmaz da bu ay bebiş vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…