Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrr ayın 18 ınde çatlatma iğnesi yaptırdım bu akşam idrar testı yaptım galiba hamileyimm iki çizgiiiiiii daha ilk denemem dii ALLAHIMM LÜTFENN BANA YARDIM ET SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUNN....

canım yaa çok sevindim tebrikler.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar ne bereketli bi ay oldu maşallah yaa..

Merhaba arkadaşlar
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız
dün dr banada ovitrelle verdi arkadaşlar yarın akşam iğneyi vurulacağım
sizden bilgi almak istedim yardımcı olabilirmisiniz ??
iğneden kaç saaat sonra ilişki denemesi istiyor doktorlarınız ? sancılarınız oluyomu ? teşekkürler

Son düzenleme:

Benim kırmızılar geldi malesef,hatta bu ay erken teşrif ettiler,,hakkımızda hayırlısı olsun, önümzdeki aya dinlenip diğer aya aşılama olacak,allah herkesin yardımcısı olsun...

benim kırmızılar geldi malesef,hatta bu ay erken teşrif ettiler,,hakkımızda hayırlısı olsun, önümzdeki aya dinlenip diğer aya aşılama olacak,allah herkesin yardımcısı olsun...

niye geldiler ya gelmesinler biz sevmiyoruz onları:(( olsun canım kısmet bidakine sen 4 şubatta mı hasta olcaktın bende 4 şubatta olucam iğneyi 18 ocakta oldum geçen ay hangi tarihte oldun

niye geldiler ya gelmesinler biz sevmiyoruz onları:(( olsun canım kısmet bidakine sen 4 şubatta mı hasta olcaktın bende 4 şubatta olucam iğneyi 18 ocakta oldum geçen ay hangi tarihte oldun

canım ben 15 ocakta iğnemi oldum,adet döngüm 30 günde bir oluyo 3-4 şubat adet olmam gerekiyodu ama bugün oldum işte.

canım ben 15 ocakta iğnemi oldum,adet döngüm 30 günde bir oluyo 3-4 şubat adet olmam gerekiyodu ama bugün oldum işte.

o zaman benimde bu arada kırmızılar gelmek üzere yada bebek:)) inş kırmızı görmem bakalım hayırlıısı aramızda pek fark yok bende 18 ocakta vuruldum iğnemi ben 28 günde bi oluyorum 4 ocakta hasta olmuştum hep bir aya atıldığı için 4 şubat beklenmeyen tarih diyoruz ama hesaba göre dün olmam gerekti ama olmadım

inşallah bebek gelir canım,gelmessede yapacak birşey yok yola devam edicez.sen idrar testi yapsana silik çıkar belki,ben dünde dahil hergün yaptım :66 olmadığınıda biliyodum sanırım o yüzden çok üzülmedim.

kızlaaaarrr bilin bakalım ne oldu artık bir kistim var bu ay dinlenecekmişim bakalım öbür ay devam edicez.. neyse ben de sıkılmıştım zaten bu çocuk işinden isabet oldu biraz kafam dağılır hiç olmazsa

canım inşallah hamilesindir...bende kendimi hsgye hazırlarken bak çok şükür gerek kalmadı...korkuyordum açıkcası..inşalah sendede gerek kalmaz da bu ay bebiş vardır...

canım inşallah ama inan hiç umudum yok...neden dersen bu 2. denemem daha..o kadar insan peşinden koşarken bu kadar çabuk olacağını hiç sanmıyorum..ve gittikçe imkansız gibi geliyor bana artık...bu arada doktorumu değiştirmek istiyorum anadolu yaasından bildiğiniz hastane veya doktor var mı arkadaşlar?lila sen istanbuldamıydın canım??bu arada sancılarım hafiftende olsa vurmaya başladı bi nedende bu umudumu kaybetmede...

canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm inanki...ama sen hastalanmıştın canım değil mi nasıl kiste çevirdi bu şey ya..?takma boşver belkide böylesi daha iyi oldu..hayırlısı olsun tatlım.benim sancılar vurmaya başladı iyice umudum kırıldı bu ayda...başka doktor aramaya başladım anadolu yakasından..varsa tavsiyen memnun olurum tatlım...

canım hayırlısı olsun..ne kadar şanslısın ilk denemende hemde...sancı falan yokmuydu peki..aynı gün olmuşuz iğneyi ama bnm sancılar hafif hafif başladı gibi bakalım ne olacak..çok sevindim darısı hepimizeee

amin canım inşallahh rabbım sizede nasıp eder inşalllah..ım çok şiştıı kocaman oldu daha erken dıye dr ye de gıtmek istemıyodum bu durumda ılaç ta alamıyodumm dün akşam idrar testı yaptım öylesıne hiç umudum yoktu ..iki çizgiyi görünce neredeyse bayılacaktım bugün dr ye gıttım kan testı yaptı 250 değerınde pozıtıf yazıyodu dr um nasıl sevındı bır görsenız daha erken olduğu için kaç haftalık olduğunu soylemedı haftaya bakıcakmış...

iyi geceler arkadaşlar bende ikinci çocuk için tedavi görüyorum bu ay aşılama olacağım.3.5 yaşında kızım var oda aşılamayla olmuştu şimdiki bebekte aşılamayla olacak inşallah klomen kullanıyorum 1 gün kaldı bitmesine cuma kontrole gideceğim eğer yumurtalık varsa ovitrelle vuruncağım.bir sorunum çıktı polikistik over yumurtalığımın büyümesini engelliyormuş ilk bebeğimde böyle bir sorunun olduğunu söylememişlerdi eşimde olduğunu söylemişlerdi.şimdi sorun ikimizde çok hafif ilaçlarla başladı doktor..başımdan neler geçeceğini çok iyi biliyorum ilk kızıma hamile kalmak için çok çaba sarfettim senelerim gitti ama çok şükür var yanımda.bu bebeğide çok istiyorum belli etmiyorum eşime arkadaşlarıma ama çok istiyorum kızımın bir kardeşi olsun.benim gibi şaun sorunu olan hamile kalan varmı arkadaşlar aranıza yeni girdiğim için sayfaların hepsinide okuyamadım..hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…