- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
kızlaaaarrr bilin bakalım ne olduartık bir kistim var bu ay dinlenecekmişim bakalım öbür ay devam edicez.. neyse ben de sıkılmıştım zaten bu çocuk işinden isabet oldu biraz kafam dağılır hiç olmazsa
belki de tedaviniz yeni diye çağırmıyordur,içine sinmeyen bişiler varsa dr değiştir istersen,progesteron testinin faydası birde eğerki hamileysen ve bu düşükse ona göre ilaç takviyesi yapılıyo bebek düşmesin diye,benim tedavim uzun zamandır drum hiç bir ayrıntıyı kaçırmıyor iğneden sonra gitmemen normal ama 21.çağırması lazım.
merhaba ben de 7 aydır korunmuyorum fakat bbebek olmuyor 2 aydırda komen kullanıyorum ama yok hsg çekimem gerekebilirmi acaba çok zormuş ya
canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm inanki...ama sen hastalanmıştın canım değil mi nasıl kiste çevirdi bu şey ya..?takma boşver belkide böylesi daha iyi oldu..hayırlısı olsun tatlım.benim sancılar vurmaya başladı iyice umudum kırıldı bu ayda...başka doktor aramaya başladım anadolu yakasından..varsa tavsiyen memnun olurum tatlım...
amın rabbım sızede nasıp eder inşanlahh bu topık banada ıyı geldı valla sizden de ıyı haberler alabılmek umuduylaa...
canım geçmiş olsun... ben de aynen bu ay olmayacağını düşünüyodum ve olmazsa kesinlikle 2 3 ay ara vermeye karar vermiştim... herşeyimi paylaştığım bi arkadaşım var ona hep öyle diyordum oda bana kızıyodu sakın bırakma die...vardır herşeyde bir hayır. rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inşallah ben inanıyorum... bir sene sonra burda bebeklerimizi büyütüyor olacağız hep beraber inşalllllahhhhhh...
amin canım inşallahh rabbım sizede nasıp eder inşalllah..ım çok şiştıı kocaman oldu daha erken dıye dr ye de gıtmek istemıyodum bu durumda ılaç ta alamıyodumm dün akşam idrar testı yaptım öylesıne hiç umudum yoktu ..iki çizgiyi görünce neredeyse bayılacaktım bugün dr ye gıttım kan testı yaptı 250 değerınde pozıtıf yazıyodu dr um nasıl sevındı bır görsenız daha erken olduğu için kaç haftalık olduğunu soylemedı haftaya bakıcakmış...
emel senin doktorun kim ?
Arkadaşlar merhaba.Sizlere bir şey danışacağım. ben bu ay ilk defa klomen + ovitrelle kulladım. iğneyi ayın 25inde yani adetimin 12. günü vuruldum.iki gündür karnım çok ağrıyor ve şiş.acaba bu ilaçların etkisi mi aranızda benim gibi olan var mı?
tedavin hayırlı olsun cnm,burdaki hemen hemen herkesde sendeki şikayetler olmuştur emin ol,ilaçların etkisi onlar rahat ol kasıklarında ağrılar batmalar da olabilir.
''saime kış'' canım,zübeyde hanımdaydı şimdi batıkentteki yeni açılan devlet hastanesine geçti.
''saime kış'' canım,zübeyde hanımdaydı şimdi batıkentteki yeni açılan devlet hastanesine geçti.
merhaba emel bursada oturuyosun galiba.bende bursaya yeni taşındım.tanıdığın iyi bi doktor varmı.bende 5 kez sadece klomen kullandım bi sonuç alamadım doktor bana yurtdışından bi ilaç getirtmemi söyledi oda klomen ama ismi farklı türkiyedeki okadarda iyi bi ilaç değilmiş.birde onu denicem bakalım.biliyorum var bi zamanı gelcek bebeğim ama ben çok yoruldumartık hayırlısı ile biran önce gelsin istiyorum.
Canım benim doktorum jale gürlüer.şu ana kadar ben memnunum. bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.
canım bu doktor bi hastanedemi yoksa kendi muaynanesimi var.ilgin için teşekkür ederim.
merhaba emel bursada oturuyosun galiba.bende bursaya yeni taşındım.tanıdığın iyi bi doktor varmı.bende 5 kez sadece klomen kullandım bi sonuç alamadım doktor bana yurtdışından bi ilaç getirtmemi söyledi oda klomen ama ismi farklı türkiyedeki okadarda iyi bi ilaç değilmiş.birde onu denicem bakalım.biliyorum var bi zamanı gelcek bebeğim ama ben çok yoruldumartık hayırlısı ile biran önce gelsin istiyorum.
tşk canım sağol...aklımda bulunsun.
bu arada galiba benimde kırmızılar geliyor bu ayda2.tedaviye başlıcam bende...hayırlısı bakalım.
arkadaşlar benim gittiğim doktor klomeni 6ay kullancaz bir sonuç alamazsak sonra 2.aşamaya geçeriz dedi.sizde bu aşamadan sonramı iğneye geçtiniz yoksa hemenmi .yani sadece klomen kullandınızmı
:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?