Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım geçmiş olsun... ben de aynen bu ay olmayacağını düşünüyodum ve olmazsa kesinlikle 2 3 ay ara vermeye karar vermiştim... herşeyimi paylaştığım bi arkadaşım var ona hep öyle diyordum oda bana kızıyodu sakın bırakma die...vardır herşeyde bir hayır. rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inşallah ben inanıyorum... bir sene sonra burda bebeklerimizi büyütüyor olacağız hep beraber inşalllllahhhhhh...

emel senin doktorun kim ?

merhaba ben de 7 aydır korunmuyorum fakat bbebek olmuyor 2 aydırda komen kullanıyorum ama yok hsg çekimem gerekebilirmi acaba çok zormuş ya

merhaba canım bende senin gibi korunmadığım halde 6-7 ay hamile kalamadım 3 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama yumurtalar çatlıyodu ama tutmadı dr hsg istedi benden ama eşimle ben 3 ay bekleyelim belki kendiliğindenolabilir dedik ve erteledik 3 ay hiç dr falanda gitmedim bu ay tam hsg için randevuyu falan ayarlamıştıkki büyük bir sürprizle karşılaştık hamile olduğumu öğrendim bence hsg için acele etmeyin klomen yumurtlalıkları bayağa uyarıyo zaten bir kaç ay sonra kendiliğindende çatlamaya başlayabiliyomuş ki bizde öyle oldu...hakkında hayırlısı hayatım

adet oldum canım ama yumurtam çatlamamış işte.. doğum kontrol hapı kullanıcam bu ay.. hayırlısı olsun takmıyorum artık çok.. eskiden eşim çok istiyo diye üzülüyordum ama şimdi eşim de alt komşunun bebeğinin verdiği zahmetleri görünce aman aşkım çok zor işmiş boşver ben istemiyorum demeye başladı ben de eskisi gibi deli divane olmuyorum artık.. istanbulda doktorlar hakkında hiçbir fikrim yok maalesef canım eminim bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır..

amın rabbım sızede nasıp eder inşanlahh bu topık banada ıyı geldı valla sizden de ıyı haberler alabılmek umuduylaa...

amin canım sağolasın..

evet canım vardır mutlaka bi hayır bekleyelim bakalım zamanı gelince nasılsa olur

Arkadaşlar merhaba.Sizlere bir şey danışacağım. ben bu ay ilk defa klomen + ovitrelle kulladım. iğneyi ayın 25inde yani adetimin 12. günü vuruldum.iki gündür karnım çok ağrıyor ve şiş.acaba bu ilaçların etkisi mi aranızda benim gibi olan var mı?

nalancım tebrik ederim hayırlısı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Allah bebiş isteyen herkesin gönlüne göre versin

tedavin hayırlı olsun cnm,burdaki hemen hemen herkesde sendeki şikayetler olmuştur emin ol,ilaçların etkisi onlar rahat ol kasıklarında ağrılar batmalar da olabilir.

''saime kış'' canım,zübeyde hanımdaydı şimdi batıkentteki yeni açılan devlet hastanesine geçti.

merhaba emel bursada oturuyosun galiba.bende bursaya yeni taşındım.tanıdığın iyi bi doktor varmı.bende 5 kez sadece klomen kullandım bi sonuç alamadım doktor bana yurtdışından bi ilaç getirtmemi söyledi oda klomen ama ismi farklı türkiyedeki okadarda iyi bi ilaç değilmiş.birde onu denicem bakalım.biliyorum var bi zamanı gelcek bebeğim ama ben çok yoruldum artık hayırlısı ile biran önce gelsin istiyorum.

Canım benim doktorum jale gürlüer.şu ana kadar ben memnunum. bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.

Kızlar merhaba
bende dün ovitrelle iğneyi vuruldum
sizlerdede kullananlar kaç saat sonra ilişki denediniz acaba ??
ben akşam deneme yapacağım inşallah hayırlısı olur
Allah hepinize annelik duygusunu tatdırsın inşallah

canım bu doktor bi hastanedemi yoksa kendi muaynanesimi var.ilgin için teşekkür ederim.

arkadaşlar benim gittiğim doktor klomeni 6ay kullancaz bir sonuç alamazsak sonra 2.aşamaya geçeriz dedi.sizde bu aşamadan sonramı iğneye geçtiniz yoksa hemenmi .yani sadece klomen kullandınızmı
:97:

yok canım ben Bursada değilim Ankaradayım,canım benim kendini üzme vakti zamanı gelince elbet olacak inşallah hepimizin,5 kere klomen baya çok olmuş canım artık aşılama için neyi bekliyorsunuzki,eskiden 7 kereydi klomen kullanımı çok şükür düşürdüler şimdi en fazla 5 deniliyor geneldede 3 yada 4 de bırakılıyo burdaki hastanelerde,hsg nasıl çıktı senin?

tşk canım sağol...aklımda bulunsun.
bu arada galiba benimde kırmızılar geliyor bu ayda2.tedaviye başlıcam bende...hayırlısı bakalım.

kırmızılardanmı korkacaz gelsinler bakalım canım benim tedavin daha çok yeni yapmayın böyle hemen karalar bağlamayın,hiç üzülme daha yolun başındasın ben yıllardır uğraşıyorum bak gözünün önüne al beni ve rahat ol eminimki 2.yada 3.denemende bebeğin gelecektir.zaten klomende 2.tedaviden sonrakiler daha başarılı olur,eşinin ve kendi beslenmene dikkat et ve rahatına bakkk

arkadaşlar benim gittiğim doktor klomeni 6ay kullancaz bir sonuç alamazsak sonra 2.aşamaya geçeriz dedi.sizde bu aşamadan sonramı iğneye geçtiniz yoksa hemenmi .yani sadece klomen kullandınızmı
:97:

canım 6 ay içinde umarım bebeğin gelir,2.aşama dediği aşılama yöntemi o zaman iğnelerle tedavine devam edip aşılama olacaksın muhtemelen tabi bu arada çekilmediyse hsg çekilir.

slm canım bende yazıyordum hatılıyorsan buraya ilaç iğne kullanmıtım buay tekrar tedaviye gittiğimde kist olduğunu öğrendim ve doktorum tedaviyle olmayacağını hsg çekinmemi söledi ve direk böel dedi veeee ben doktorumu hemen değiştirdim pazartesi hsg çekindim ve sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim şimdi sağ yumurtalık için tedaviye başlayacağız tek tüple hamile kalmaya çalışacağım inş.hayırlısı olsun takmayın zamanı gelince mutlaka gelecektir bebişler bende artık takmıyortum bekleyip göreceğiz yeterki herşyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…