Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım 6 ay içinde umarım bebeğin gelir,2.aşama dediği aşılama yöntemi o zaman iğnelerle tedavine devam edip aşılama olacaksın muhtemelen tabi bu arada çekilmediyse hsg çekilir.

canım dün doktara gittim klomen bitince 8.gün gel dedi.ultrasonla baktı yumurta göremedi belkide çatlamıştır falan dedi.aslında daha önce kontrolegitmem gerekmezmi en azından yumurtlama olmuşmu yeterli büyüklüğe ulaşmışmı die.buay hastalanırsam klomeni 6. kullanışım olcak.inşallah iyi sonuç alabilirim.olmadı aşılamaya falan geçsin artık.bana acele etme dio.buarada ben hsg falan çektirmedim hiç , doktorda bişi demedi.sadece kan testi yaptırmıştım.ondada herşey normal çıktı çok şükür.bakalım hayırlısıyla nezaman kavuşçam bebeğime.herkesi hakkında hayırlısı olsun inş

Son düzenleme:

inşallah gerek kalmaz canım bir daha kullanmana inşallah müjdeli haberi verirsin bizlere....klomen bittikten sonraki gün seni çağırması lazımdı 8.gün baya geç yani seni yumurta takibine almamış,resmen kara düzen gitmiş malesef belkilerle olmuyo bu işler sana belki çatlamıştır diyoayrıca şimdiye kadar hsg ni çekmesi gerekiyordu,belki doktordan daha iyimi bileceksin diyeceksin ama inan bana artık gide gele ihtisas yaptım 5 kere denemişsin zaten sen bence hsg ni çektir,zaten diğer aya olmassa aşılamadan önce çekilecek en azından zamandan tasarruf sağlamış olursun hem hsg sonrası gebeliklerde mümkün oluyo yapışıklı felan varsa açılıyor ve bebiş gelebiliyo,adet olursan hsg ni çektir canım benim.

canım benimde sol tüpüm kapalıydı bi laparoskopi bi histeroskopi hooooppp açılıverdibenim bide yumurtam solda oluyodu o yüzden hamilelik şansım hiç olmuyordu,şansın bol olsun canım güzel haber ver inşallah bizlere

canım benim hayırlısı olsun. tüpün ameliyatla açılmaz mıymış? ne diyor doktor? bu arada kistin ne oldu canım? ben de bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam.önümüzdeki ay devam edicez inşallah. daha önce de yazmıştım iki tüpü tıkalı, doktorun sen tüp bebeklebile hamile kalamazsın dediği kadının bile kendiliğinden hamile kaldığını duymuştum. Allahın izniyle olmayacak diye bir şey yok.. sen sakın umudunu yitirme canım benim..

Kızlar nasılsınız bakalım??..benim sancılar ufaktan vurup kaçmaya başladı ve göğüs uçlarım inanılmaz derecede hassaslaştı.normalde tamamen ağrırdı göğüslerim adet döneminde ama bu sefer sadece uçları ağrıyor...bakalım ne olacak önümüzdeki pazartesi regl olmam gerekiyor dilerim olmam..kendinize iyi bakın öptüm çok...

canım ben de bursadayım jimer e gidiyorum özel bi hastane doktorudan memnunum daha yeni başladım tedaviye klomende bu 2.ayım ben pko luyum arkadaşım ali osman sönmez onkoloji hastanesinde volkan yıldırım varmış onu tavsiye etti en son pko konusunda uzmanmış bende ilk defa duydumki çok doktor araştırırım doktor ismi söyllediğinde yardımc olmaya çalışırım

merhaba arkdaşlar bende bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım 18mm iğne vuurldu ve yumurtalar sağlıklı çatladı şimdi gün bekliyorum hayırlısı ama bir rkdaşım ocağın 1 inde adet olmuştu onunda ilk ayı ve o geçen gün hamile olduğunu öğrendi ve ciddi bir pco hastası olmasına rağmen

emell tşk ederim güzel sözlerin için:)daha sabırlı olmaya çalışıcam:)
benim kırmızılar geldi bu sabah randevu alıcam pazartesine

kesinlikle haklısın cnm bende senin gibi düşünüyorum. gittiğimde söylücem yumurta takibine alsın beni olmadı doktor değiştircem.çok sağol cnm benim.:13: sende kırmızılara yakalanmışsın hayırlısı olsun cnm inşallah bu ay hepimiz kaççaz bu kırmızılardan

cnm benim inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize,Allahım bebek için kimseyi hastanelere düşürmesin gerçekten çok zor.kafama takmıyayım diyorum bu ay olmadı öteki ay takıyorum Alllahım sabır versin.cnm ben daha önce kan testi yaptırdım 8-9tane bişiye baktılar tam hatırlamıyorum dr herşey normal dedi çok şükür.bende bursanın bi ilçesinde oturuyorum bursayı pek bilmediğimden takıldım bi doktara gidiyorum.ama yok artık sizlerinde yardımızla Allah razı olsun sizlerden iyi bi dotor bulucam.eşimde diyo zaten değiştir dktorunu diye.benim dr asker hastanesinde mutlu bey aslında çok iyi bi insan seviyorum ama 5aydır aynı bi ilerleme yok.çok sağol cnm ilgin için.birde cnm özel hastaneler çok masraflı oluyomu:26:

cnm bende diyorum jimer hastanesini gördüm bi yerde meğerse yolumun üstüymüş.bu ayda son kez doktoruma gidiyim olmadı jimere gitçem bende.bana doktor ismi verebilirmisin.çok teşekkür ederim

bi kaç gündür yoktum giremedim nete inanki özledim sizleri çünkü biz yaşadıklarımızdan dolayı birbirimizi anlayan insanlarız ve birbirimize destek olarak tedavilerimizi sürdürüyoruz bügün benim beklenmeyen günüm inş kırmızılar gelmez benimle aynı beklenmeyen tarihi 4 şubat olan arkadaşlarım naptınız

canım bu doktor bi hastanedemi yoksa kendi muaynanesimi var.ilgin için teşekkür ederim.

Muayenehanesi yok sanıyorum.Acıbademin doktoru.

Amin inşallah isteyen herkese versin allahım..İğneyi geçen hafta salı gecesi vuruldum. bana o gece perşembe-cuma-pazar ilişki dedi.

Merhaba.Aranıza yeni katıldım çocuk için sitelere forumlara bakacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.27 yaşında ve 4 yıllık evliyim.bugüne kadar çocuk fikri aklımın ucundan bile geçmiyordu-ki hala gerçekten isteyip istemediğime emin değilim-eşim çocuk sahibi olmak için üzerimde baskı kurmaya başladı ben ise sürekli olarak geçiştirdim durdum Geçen yıl pıd hastalığı nedeniyle tedavi görmüştüm o zamanlar bebek için herhangibir sorun olmadığı söylemişti doktorum.Ancak üzerinden geçen 9 aya rağmen bi gelişme olmayınca doktorumu değiştirmeye karar verdim.Başka bir doktor yeniden tahliller muayeneler derken aşırı yoğun olan akıntım nedeniyle doktorumla görüşmeye gittim(bu arada benm tek derdim akıntımdı)Doktorum sende yumurtlama olmuyor olabilir o yüzden de belki akıntın fazladır dedi ve kan tahlili yapıldı ve dediği gibi yumurtlama olmuyormuş.Geçen ay gittik veadetimin 5.günü kullanmaya başlamak üzere 5 günlük klomen tedavisi verdi.Ardından 1 er gün arayla cinsel ilişki ve ve ardında yumurtalarımı kontrol etti 1 tane yumurtam varmış ve 18 mm olmuş iyi dedi ardından ovitrelle iğnesi yaptı 36 saat sonra da ilişki dedi gün aşırı olacakmış:)bakalım şimdilik çalışmalar devam ediyor ayın 9unda progestorun ölçülecek ama doktor çok umutlu konuştu .Hayırlısı ne diyelim.Keşke bende sizler kadar hevesli olabilsem sadece eşim için tedavi oluyorum.Bende mi bir gariplik var bilemedim.Birde benim iğneden sonra falan hiç ağrım olmadı ben mi garibim kızlar?

kızlar ben yazdım mı bilmiyorum ama ilk kan testimde 94.5 çıktı hcg.doktorum da 20 gün sonra çağırdı. bu arada 2 kutu progestan kullanıcam bebek aspirini ve vitamin verdi. şeker hapımı kesti...ben hala umutlanmak istemiyorum ama eğer olursa tutarsa bu ay mutlaka Rabbimin mucizesi ama bence iğnenin etkisi de var die düşünüyorum. ben pregnyl e çok güvendim. eski forumlarda falan da okudum hep o iğneyi önermişlerdi...doktorum da dedi üstelik eskiden bu iğne vardı ne güzel herkes hamile kalıyodu şimdi zorlaştı falan die. o yüzden ben o iğneyle olacağına inandım. psikolojik de olabilir ama. eşim kızmıştı ucuz etin yahnisi olmasın die. zaten bana 3 kutu verdi tanesi 10 liradan 30 lira verdim :)
yani ben şey kem küm diyorum kiiii doktorunuza söyleyip pragnyl i isteyebilirsiniz. belki de 3. ay denemenin şansından da olabilir ama bilemiyorum

canım benimde 4 şubattı ama 31 ocakta geldi analamadım klomenden olur demişlerdi.öncekisi 4 ocaktı çok şükür kahverengi lekelenme gelmedi buda yumurtaların çatladığına dair işaretmiş yazmıştım zaten gebelik testi negatif çıktı bakalım .2aya başladım canım görüşürüz

canım bende kan testi yaptırdım bi saat sonra belli olcak birazdan sonuç almaya gidicem ama çok heycanlıyım korkum var tarifsiz duygular var içimde inş güzel haberler veririm sizlere bu sayfada güzel haberler duymak hepimize umut oluyo adetim 2 gün geçti

canım jimer gitçeksen ben türkan atakan yavuz a gidiyorum çok şeker bi bayan çok tattlı yani çalışma saatlerime uyduğu için jimere gidiyorum cnm ben genelde cmtesi oluyo bende öğlen çıkıyorum ama cmtesi tam gün özel bakıyo aklında olsun haftaiçi sigortalı bakıyo iş arayışım 2 yıl sürdü benim çok zorlandım 2 yıl sonra çok şükür çok iyi bi iş buldum devamlı izin almak istemediğim için jimeri tercih ettim ama memnunum maaşımın tümü oraya gidiyo maalesef foktorum eşimden de sperm testi istemişti eşimde çalışma saatleri uyduğu için sigortaya gitmek istedi jimerde 100 tl ydi.çünkü neyse şevket yılmaza gitti ordan ihtisas a ordan fsm de burtom a sevk etmişler olcak iş değil orasını 24 şubata gün veriyodu biz gene jimerde yaptırdık herşeyi süper duşu falan ve 1 saat içinde sonuçlar elinde ben çok memnunum en azından verdiğim paranın karşılığını alıyorum canım sen bilirsin türkan hanıma gidebilirsin daha başka bi şey sormak istersen cevap veririm seve seve.
cnm bende diyorum jimer hastanesini gördüm bi yerde meğerse yolumun üstüymüş.bu ayda son kez doktoruma gidiyim olmadı jimere gitçem bende.bana doktor ismi verebilirmisin.çok teşekkür ederim

İNŞALLAH CANIM GÜZEL HABERLER VERİRSİN YAZ BAK

slm kızlar..pc bozuk uzun zamandır giremiyorum.biraz geçmişe dönük okumaya çalıştım hamiş arkadaşlara hayırlı olsun darısıda tüm isteyenlerin başına inşallah

bende durumumu yazim isterseniz hatırlarsanız ben bu ay ilaç kullanmadığım için soğan kürü uyguluyordum..3 şubat adet tarihimdi sabah test yaptım sonuç HAMİLEYİMMMMMMMMM........
vallahi bu kadar çabuk işe yarıcağını hiç düşünmemiştim...testte önce çok silik çıktı ama 2 gün sonra tekrarladım daha fazla belirginleşti.allahım hayırlısını versin inşallah sizlerede dua ediyorum inşallah en kısa zamanda müjdeli haberleri alırız burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…