canım 6 ay içinde umarım bebeğin gelir,2.aşama dediği aşılama yöntemi o zaman iğnelerle tedavine devam edip aşılama olacaksın muhtemelen tabi bu arada çekilmediyse hsg çekilir.
canım dün doktara gittim klomen bitince 8.gün gel dedi.ultrasonla baktı yumurta göremedi belkide çatlamıştır falan dedi.aslında daha önce kontrolegitmem gerekmezmi en azından yumurtlama olmuşmu yeterli büyüklüğe ulaşmışmı die.buay hastalanırsam klomeni 6. kullanışım olcak.inşallah iyi sonuç alabilirim.olmadı aşılamaya falan geçsin artık.bana acele etme dio.buarada ben hsg falan çektirmedim hiç , doktorda bişi demedi.sadece kan testi yaptırmıştım.ondada herşey normal çıktı çok şükür.bakalım hayırlısıyla nezaman kavuşçam bebeğime.herkesi hakkında hayırlısı olsun inş
slm canım bende yazıyordum hatılıyorsan buraya ilaç iğne kullanmıtım buay tekrar tedaviye gittiğimde kist olduğunu öğrendim ve doktorum tedaviyle olmayacağını hsg çekinmemi söledi ve direk böel dedi veeee ben doktorumu hemen değiştirdim pazartesi hsg çekindim ve sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim şimdi sağ yumurtalık için tedaviye başlayacağız tek tüple hamile kalmaya çalışacağım inş.hayırlısı olsun takmayın zamanı gelince mutlaka gelecektir bebişler bende artık takmıyortum bekleyip göreceğiz yeterki herşyin hayırlısı olsun
slm canım bende yazıyordum hatılıyorsan buraya ilaç iğne kullanmıtım buay tekrar tedaviye gittiğimde kist olduğunu öğrendim ve doktorum tedaviyle olmayacağını hsg çekinmemi söledi ve direk böel dedi veeee ben doktorumu hemen değiştirdim pazartesi hsg çekindim ve sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim şimdi sağ yumurtalık için tedaviye başlayacağız tek tüple hamile kalmaya çalışacağım inş.hayırlısı olsun takmayın zamanı gelince mutlaka gelecektir bebişler bende artık takmıyortum bekleyip göreceğiz yeterki herşyin hayırlısı olsun
merhaba emel bursada oturuyosun galiba.bende bursaya yeni taşındım.tanıdığın iyi bi doktor varmı.bende 5 kez sadece klomen kullandım bi sonuç alamadım doktor bana yurtdışından bi ilaç getirtmemi söyledi oda klomen ama ismi farklı türkiyedeki okadarda iyi bi ilaç değilmiş.birde onu denicem bakalım.biliyorum var bi zamanı gelcek bebeğim ama ben çok yoruldumartık hayırlısı ile biran önce gelsin istiyorum.
kırmızılardanmı korkacaz gelsinler bakalımcanım benim tedavin daha çok yeni yapmayın böyle hemen karalar bağlamayın,hiç üzülme daha yolun başındasın ben yıllardır uğraşıyorum bak gözünün önüne al beni ve rahat ol eminimki 2.yada 3.denemende bebeğin gelecektir.zaten klomende 2.tedaviden sonrakiler daha başarılı olur,eşinin ve kendi beslenmene dikkat et ve rahatına bakkk
inşallah gerek kalmaz canım bir daha kullanmana inşallah müjdeli haberi verirsin bizlere....klomen bittikten sonraki gün seni çağırması lazımdı 8.gün baya geç yani seni yumurta takibine almamış,resmen kara düzen gitmiş malesef belkilerle olmuyo bu işler sana belki çatlamıştır diyoayrıca şimdiye kadar hsg ni çekmesi gerekiyordu,belki doktordan daha iyimi bileceksin diyeceksin ama inan bana artık gide gele ihtisas yaptım 5 kere denemişsin zaten sen bence hsg ni çektir,zaten diğer aya olmassa aşılamadan önce çekilecek en azından zamandan tasarruf sağlamış olursun hem hsg sonrası gebeliklerde mümkün oluyo yapışıklı felan varsa açılıyor ve bebiş gelebiliyo,adet olursan hsg ni çektir canım benim.
canım ben de bursadayım jimer e gidiyorum özel bi hastane doktorudan memnunum daha yeni başladım tedaviye klomende bu 2.ayım ben pko luyum arkadaşım ali osman sönmez onkoloji hastanesinde volkan yıldırım varmış onu tavsiye etti en son pko konusunda uzmanmış bende ilk defa duydumki çok doktor araştırırım doktor ismi söyllediğinde yardımc olmaya çalışırım
canım ben de bursadayım jimer e gidiyorum özel bi hastane doktorudan memnunum daha yeni başladım tedaviye klomende bu 2.ayım ben pko luyum arkadaşım ali osman sönmez onkoloji hastanesinde volkan yıldırım varmış onu tavsiye etti en son pko konusunda uzmanmış bende ilk defa duydumki çok doktor araştırırım doktor ismi söyllediğinde yardımc olmaya çalışırım
canım bu doktor bi hastanedemi yoksa kendi muaynanesimi var.ilgin için teşekkür ederim.
Kızlar merhaba
bende dün ovitrelle iğneyi vuruldum
sizlerdede kullananlar kaç saat sonra ilişki denediniz acaba ??
ben akşam deneme yapacağım inşallah hayırlısı olur
Allah hepinize annelik duygusunu tatdırsın inşallah
bi kaç gündür yoktum giremedim nete inanki özledim sizleri çünkü biz yaşadıklarımızdan dolayı birbirimizi anlayan insanlarız ve birbirimize destek olarak tedavilerimizi sürdürüyoruz bügün benim beklenmeyen günüm inş kırmızılar gelmez benimle aynı beklenmeyen tarihi 4 şubat olan arkadaşlarım naptınız
canım benimde 4 şubattı ama 31 ocakta geldi analamadım klomenden olur demişlerdi.öncekisi 4 ocaktı çok şükür kahverengi lekelenme gelmedi buda yumurtaların çatladığına dair işaretmiş yazmıştım zaten gebelik testi negatif çıktı bakalım .2aya başladım canım görüşürüz
cnm bende diyorum jimer hastanesini gördüm bi yerde meğerse yolumun üstüymüş.bu ayda son kez doktoruma gidiyim olmadı jimere gitçem bende.bana doktor ismi verebilirmisin.çok teşekkür ederim
canım bende kan testi yaptırdım bi saat sonra belli olcak birazdan sonuç almaya gidicem ama çok heycanlıyım korkum var tarifsiz duygular var içimde inş güzel haberler veririm sizlere bu sayfada güzel haberler duymak hepimize umut oluyo adetim 2 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?