- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
kızlar ben yazdım mı bilmiyorum ama ilk kan testimde 94.5 çıktı hcg.doktorum da 20 gün sonra çağırdı. bu arada 2 kutu progestan kullanıcam bebek aspirini ve vitamin verdi. şeker hapımı kesti...ben hala umutlanmak istemiyorum ama eğer olursa tutarsa bu ay mutlaka Rabbimin mucizesi ama bence iğnenin etkisi de var die düşünüyorum. ben pregnyl e çok güvendim. eski forumlarda falan da okudum hep o iğneyi önermişlerdi...doktorum da dedi üstelik eskiden bu iğne vardı ne güzel herkes hamile kalıyodu şimdi zorlaştı falan die. o yüzden ben o iğneyle olacağına inandım. psikolojik de olabilir ama. eşim kızmıştı ucuz etin yahnisi olmasın die. zaten bana 3 kutu verdi tanesi 10 liradan 30 lira verdim :)
yani ben şey kem küm diyorum kiiii doktorunuza söyleyip pragnyl i isteyebilirsiniz. belki de 3. ay denemenin şansından da olabilir ama bilemiyorum
slm kızlar..pc bozuk uzun zamandır giremiyorum.biraz geçmişe dönük okumaya çalıştım hamiş arkadaşlara hayırlı olsun darısıda tüm isteyenlerin başına inşallah
bende durumumu yazim isterseniz hatırlarsanız ben bu ay ilaç kullanmadığım için soğan kürü uyguluyordum..3 şubat adet tarihimdi sabah test yaptım sonuç HAMİLEYİMMMMMMMMM........
vallahi bu kadar çabuk işe yarıcağını hiç düşünmemiştim...testte önce çok silik çıktı ama 2 gün sonra tekrarladım daha fazla belirginleşti.allahım hayırlısını versin inşallah sizlerede dua ediyorum inşallah en kısa zamanda müjdeli haberleri alırız burdan
canım gözün aydın çok sevindim inşsllh hayırlısıyla kucağına alırsın...bu arada 3. denemenin şansı diye düşünüyorum senide...çünkü bu topicte hamiş kalanlar genelde 3te tututuruyor bende dahil:))))
Sedacım çok ama çok sevindim sevindim senin adınada...gözün aydın...Allah tamamına erdirsin inşallah...Bak arkamdam teker teker geliyorsunuz ve ben çok seviniyorum....Darısı diğer kızlarn başına...bu arada sormak istediğiniz bişy olursa özelden yazın bana...:))
İNŞALLAH CANIM GÜZEL HABERLER VERİRSİN YAZ BAK
meraba kızlar nasılsınız hepunuzı cok ozledım ınanın kac gundur gıremıyordum annemın yanına gıtmıstım memlekete:)bu arda bende adet oldum hemde bekledıgımden daha once oldum cnm cok sıkkın
selam kızlar...
nasılsınız???
ben idrar testi yaptım ve maalesef negatif çıktı yaptıktan 2 dk sonrada adet oldum zaten...yani bu ay da umutsuzluğum boşa çıkmadı.kısmet önümüzdeki aya klomenle 3. denemeye. yoksa hsg'ye kaldım..bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum..Allaha emanet olun..
günaydın kızlar nasılsınız ya ben hsg cektirmek istiyorum 3.yu denemeden eger bı sorunum varsa bosyere ılac almak ıstemıyorum ne dersınız sızce 3.denımı yoksa cektırımı film mi kafam cok karısık
canım bende seni merak ediyordum bende dün adet oldum perşembe doktora gidecem rahim filmini söyleyecem bilemiyorum bende beklesemmi çektirsemmiselam kızlar...
Nasılsınız???
Ben idrar testi yaptım ve maalesef negatif çıktı yaptıktan 2 dk sonrada adet oldum zaten...yani bu ay da umutsuzluğum boşa çıkmadı.kısmet önümüzdeki aya klomenle 3. Denemeye. Yoksa hsg'ye kaldım..bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum..allaha emanet olun..
sabah dua okuyarak kalktım test yaptım ve sonuç pozitif ikinci çizgi belli ama pembe rengi ve çok heycanlandım dr bana çarşamba bidaha kan yaparız ama idrarda çıkarsa gel bakalım dedi şimdi kan verdim bakalım onda değer yükselmiş mi ama bildiğim kadarıyla kanda yükselmese idrarda çıkmazdı çok merak ediyorum yüreğim pır pır bu zamana kadar 10 tane test yaptıysam ilk defa ikinci çizgiyi çok net gördüm yorumlarınızı bekliyorum 2 saat sonra kan sonucunuda alcam
canım inşallah yükselmiştir inşallah herşey gönlünce olur sonucunu yaz bak bide bu kaçıncı denemende cnm ya merak ettim benimde 2.ayım klomende cmtesi doktor kontrolüm var
canım benim ilk denemem daha önce hiçbir ilaç kullanmadım klomen+pregnyl vuruldum adetim geçeli 5 gün oldu yazıcam birazdan sonucu almaya gidice sabah testi görünce şok oldum hala inanamıyorum korkuyorum biraz ama ikinci çizgi çok netti silik ama biraz uzaktan bile belli olcak kadardı dua edin neolur
canım ne güzel ya inşallah hamilesindir bende kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum bende pko luyum senin ne gibi problemden ilaç kullanmaya başladın bide ben ovirettle vuruldım pregly daha iyi anlatıyo canm herkes ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?