canım bak sende diyorsun 3.denemeye diye....3.denemenin uğurunu da biliyosuninşallah herkese geldiği gibi sanada uğurlu gelecek 3.deneme
canım bende seni merak ediyordum bende dün adet oldum perşembe doktora gidecem rahim filmini söyleyecem bilemiyorum bende beklesemmi çektirsemmi
kızlar değer hala aynı 2,29 doktora göstercem muaynahaneye gidicem saat 5 de... yükselmemiş ya yükselmediyse idrar testinde niye çıktı çok meraklıyım bakalım bi saat sonra gidicem kimyasal gebelik mi acaba korkuyorum ya off sevinemedim bi tuhaf oldum canım sıkıldı
çok sevindim senin adına bende bu ay ilk kez klomen + ovitrelle denedim ayın 17 sini bekliyorum sonuç için sende ne gibi değişiklikler oldu benim belimde çok fena bi ağrı var hepimizn duaları kabul olur inş..
bende pko luyum senin ilk denemenmi canım ???
evet cnm benim ilk ayımdı.olmadı.2.aya başladı ilacım bitti cmtesi doktor kontrolüm var.
slm cnm nasılsın.ay ya nezaman girsem kimse olmuyodu bugün denk geldik çok şükür.cnm benim inşallah 2. denemen son denemen olur hamiş haberi verirsin bize
kızlar selam ben bugün gittim doktora kan verdim biraz öncede doktorumla görüştüm beta hcg değerim 14,80 miş büyük ihtimalle hamilesin dedi birde folik asit kullanmaya başla her ihtimale karşı dedi.önümüzdeki hafta tekrar kan tahlili istedi bilemedim ki valla ne durumdayım.benim önceki değerim 2 falandı 1 ayda bu kadar büyük artış olur mu ki kafam karman çorman işe konsantre olamıyorum deli gibi sigara içmek istiyorum bana akıl verin lütfennnnnn:44:
evet cnm benim ilk ayımdı.olmadı.2.aya başladı ilacım bitti cmtesi doktor kontrolüm var.
Merhaba arkadaşlar
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız
dün dr banada ovitrelle verdi arkadaşlar yarın akşam iğneyi vurulacağım
sizden bilgi almak istedim yardımcı olabilirmisiniz ??
iğneden kaç saaat sonra ilişki denemesi istiyor doktorlarınız ? sancılarınız oluyomu ? teşekkürler
canım senin için çook ama çoook sevindim..dilerim hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini..ama moralim inanılmaz bozuk.adet oldum diye değil.bugün doktorumu aradım perşeme gitmem geekiyor 3.günü diye.bir öğrendimki doktorum bu hafta yokmuş.ben ne yapıcam şimdi ya Allah aşkına ?mecburen değiştiricem doktorumu şimdi hastane arıyorum perşembe günü muayne olmam lazım.sil baştan yani...
canımya... memnun muydun peki doktorundan. devlete gidiyosun sanırım izne çıktığına göre doktor.. belki böylesi daha iyi olu senin için uğur getirir yani doktor inşallahhhhhh.
canım doktorum çok iyiydi fakat yol beni çok yoruyordu 3 vesaitle gidiyordum ama onun ilgisi ve güler yüzüne değiyordu doğrusu.yok canım özele gidiyordum kızı hastaymış 1 hafta yokmuş.şimdi yakında buldum doktorumu randevumuda aldım yarın saat 1de.bakalım inşallah iyi bir doktordur.araştırdım referansları kuvvetli buda özel.benim devlette çok canımı yaktılar o yüzden tetkik için bile olsa gitmek istemiyorum devlete canım..
sormaya bende çok çektim devlette... bizim de burda bi zübeyde hanım var kadın doğum hastanesi... anam ağladı orda bir sene yok kuyruktu yok stresti ayrıca randevu alabilmek için sabah 5 de falan gidip kuyruğa girmek lazım. çok kapıdan döndüm saat 7 de randevu alamadım... ama böyle çok rahat gerçekten.... tabi iyi para da gidiyo ama değiyo bencede...hayırlı olsun canım yeni doktorun.inşallah bu ay senden de güzel haberler alıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?