Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar bende hepınızın yorumlarını okudum ıyı bı doktor arıyorum bende 5 yıllık ewlıyım ve cok zor allah herkese wersın inş benımde yumurtalıklarım catlamıyo ve esımdede sper azlıgı problemeı var aşılamayı denemek ıstıyom ama olumsuz olursa dıe kendıme guvenıpte gıdemıyorum

kızlar değer hala aynı 2,29 doktora göstercem muaynahaneye gidicem saat 5 de... yükselmemiş ya yükselmediyse idrar testinde niye çıktı çok meraklıyım bakalım bi saat sonra gidicem kimyasal gebelik mi acaba korkuyorum ya off sevinemedim bi tuhaf oldum canım sıkıldı

canım bak sende diyorsun 3.denemeye diye....3.denemenin uğurunu da biliyosun inşallah herkese geldiği gibi sanada uğurlu gelecek 3.deneme

canım senin için çook ama çoook sevindim..dilerim hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini..ama moralim inanılmaz bozuk.adet oldum diye değil.bugün doktorumu aradım perşeme gitmem geekiyor 3.günü diye.bir öğrendimki doktorum bu hafta yokmuş.ben ne yapıcam şimdi ya Allah aşkına ?mecburen değiştiricem doktorumu şimdi hastane arıyorum perşembe günü muayne olmam lazım.sil baştan yani...

canım bende seni merak ediyordum bende dün adet oldum perşembe doktora gidecem rahim filmini söyleyecem bilemiyorum bende beklesemmi çektirsemmi

canım hayırlısı olsun üzülme inşallah olacak.vakti zamanı var demek ki.ama benim bu ay çok az oluyor kanamam neden öyle oldu anlamıyorum.valla bende rahim filmine takmış durumdayım.yani tıkanıklık varsa neden onca hormonu boş yere alıyoruzki değilmi?ama bnm adetimde düzensiz o yüzden yumurtlamamda düzensiz oluyor.doktrumu değiştiricem bu ay perşembeye kadar iyi bir doktor bulmam lazım benimde..kafam inanılmaz karıştı canım ya stres yapma gelde..İnşallah çektiğimiz bunca sıkıntıya değerde bir an önce alırız kucağımıza bebişlerimizi

canım korkma Rabbim hayırlısı versin hepimize.İnşallah hamilesindir canım.ama değilsende üzülme ne olur.elbet birgün hayırlısıyla verecek Rabbim bizede..

cnm sağol İNŞALLAH ya sen naptın bu cmtesi bakalım yumoşlarım oluşmu büyümüşmü diye bakacak hayırlısı büyümüşse iğne olucam büyük ihtimalle cnm
slm cnm nasılsın.ay ya nezaman girsem kimse olmuyodu bugün denk geldik çok şükür.cnm benim inşallah 2. denemen son denemen olur hamiş haberi verirsin bize

kızlar selam ben bugün gittim doktora kan verdim biraz öncede doktorumla görüştüm beta hcg değerim 14,80 miş büyük ihtimalle hamilesin dedi birde folik asit kullanmaya başla her ihtimale karşı dedi.önümüzdeki hafta tekrar kan tahlili istedi bilemedim ki valla ne durumdayım.benim önceki değerim 2 falandı 1 ayda bu kadar büyük artış olur mu ki kafam karman çorman işe konsantre olamıyorum deli gibi sigara içmek istiyorum bana akıl verin lütfennnnnn:44:

canım kan değerine göre hamilesin gibi ama yükselcekmi o önemli dikkat etki sağlıklı olsun bence folik asit iç yemeğine dikkat et stres yapma yorma kendini daha yeni olduğu için çok dikkat et bence adetin kaç gün geçti bende bugün kan verdim öğleden sonra sonuç alcam değer saatte değişebiliyomuş nasıl bir ay anlamadım canım sigara sakın içme ne güzel işte dr da söylemiş hamilesin diye dikkat et kendine sevincini yaşa çok stres yapıp dikkat etmezsen değer düşer tutunamaz çoçuk

Son düzenleme:
candy-w teşekkür ederim 6 yıllık flort 4 yıllık evlilik hayatımız olan eşimi nadir olarak bu kadar bulutların üzerinde görmüşümdür.kendim için değil onun için endişeleniyorum.kapılıp gitsin istemiyorum eğer gerçekten hamilelik yoksa onun için büyük yıkım olacak cenabı hak hayırlısını versin eksikliğini göstermesin ama asıl önemli olan bence sağlıklı sıhhatli vatana millete dinine hayırlı bir evlat yetiştirebilmeyi nasip etsin bizlere de

ben geçen hafta kullanmıştım hiç bir yanetkisini görmedim heryerde ağrılar sancılar falan çok şükür bende hiç bi sıkıntı olmadı.doktorumbana 36 saatten sonra ilişki önerdi sonra da döndü 34 saatte yeterli sizin için dedi.bu zaman aralığında değişiyor sanırım. canını sıkma yeter

canımya... memnun muydun peki doktorundan. devlete gidiyosun sanırım izne çıktığına göre doktor.. belki böylesi daha iyi olu senin için uğur getirir yani doktor inşallahhhhhh.

canımya... memnun muydun peki doktorundan. devlete gidiyosun sanırım izne çıktığına göre doktor.. belki böylesi daha iyi olu senin için uğur getirir yani doktor inşallahhhhhh.

canım doktorum çok iyiydi fakat yol beni çok yoruyordu 3 vesaitle gidiyordum ama onun ilgisi ve güler yüzüne değiyordu doğrusu.yok canım özele gidiyordum kızı hastaymış 1 hafta yokmuş.şimdi yakında buldum doktorumu randevumuda aldım yarın saat 1de.bakalım inşallah iyi bir doktordur.araştırdım referansları kuvvetli buda özel.benim devlette çok canımı yaktılar o yüzden tetkik için bile olsa gitmek istemiyorum devlete canım..

sormaya bende çok çektim devlette... bizim de burda bi zübeyde hanım var kadın doğum hastanesi... anam ağladı orda bir sene yok kuyruktu yok stresti ayrıca randevu alabilmek için sabah 5 de falan gidip kuyruğa girmek lazım. çok kapıdan döndüm saat 7 de randevu alamadım... ama böyle çok rahat gerçekten.... tabi iyi para da gidiyo ama değiyo bencede...hayırlı olsun canım yeni doktorun.inşallah bu ay senden de güzel haberler alıcaz...

çok haklısın canım.banada adam direkt dediki daha tahlillerime bakmadan sonuç belli işte hamile kalamazsın diye bende çıktım ağla ağla eşimle döndüm eve.insana davranış şekillerine kızıyorum ben.ama özel öyle değil.itina ediyorlar.sağol canım iyi dileklern için.inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım.esfa senin 3. denemenmiydi klomeni?veiğne ovitrelle miydi.bazı arkadaşlar ısrarla prenglyi tavsiye ediyorlar.acaba gerçekten yarıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…