ben geçen hafta kullanmıştım hiç bir yanetkisini görmedim heryerde ağrılar sancılar falan çok şükür bende hiç bi sıkıntı olmadı.doktorumbana 36 saatten sonra ilişki önerdi sonra da döndü 34 saatte yeterli sizin için dedi.bu zaman aralığında değişiyor sanırım. canını sıkma yeter
günaydın kızlar nasılsınız ben de dun doktora gıttım cok kucuk bı kıst olusmus bende korktum dogum kontrol hapı verır dıye ama cok kucuk gerek yok dedı ama klomende veremem dedı kıst oldugu ıcın bu ay benı serbest bıraktı yanı bu ay bı dınlen dedı eger gelecek ay kıst gıtmezde buyurse dogum kontrol hapı verecek ve o ay rahım fılmım cekılecek cunku rahım fılmı cekıldıgı ay cocuk olmasını ıstemıyorum dedı cok ısın alıyosun cocuk ıcın tehlıke dedı bakalım artık keske bu ay kendılıgınden olsa ne guzel olur dımı
günaydın kızlar nasılsınız ben de dun doktora gıttım cok kucuk bı kıst olusmus bende korktum dogum kontrol hapı verır dıye ama cok kucuk gerek yok dedı ama klomende veremem dedı kıst oldugu ıcın bu ay benı serbest bıraktı yanı bu ay bı dınlen dedı eger gelecek ay kıst gıtmezde buyurse dogum kontrol hapı verecek ve o ay rahım fılmım cekılecek cunku rahım fılmı cekıldıgı ay cocuk olmasını ıstemıyorum dedı cok ısın alıyosun cocuk ıcın tehlıke dedı bakalım artık keske bu ay kendılıgınden olsa ne guzel olur dımı
çok haklısın canım.banada adam direkt dediki daha tahlillerime bakmadan sonuç belli işte hamile kalamazsın diye bende çıktım ağla ağla eşimle döndüm eve.insana davranış şekillerine kızıyorum ben.ama özel öyle değil.itina ediyorlar.sağol canım iyi dileklern için.inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım.esfa senin 3. denemenmiydi klomeni?veiğne ovitrelle miydi.bazı arkadaşlar ısrarla prenglyi tavsiye ediyorlar.acaba gerçekten yarıyor mu?
canım doktorun iyi düşünmüş. rahim filminden hemen sonra hamile kalanlarda düşük oranı yüksek oluyormuş. hemen o ay hamile kalmak iyi değil yani.. inşallah bu ay kendiliğinden olur da seni uğraştırmaz.. bu ay benim de kistim var ama ben ilaç kullanıyorum.. hayırlısı olsun..
canımcım se nerelerdesin ya..bende senin gibi kistlendim.ama okuyorum çoğu arkadaşta olmuş.benimki maşallah 3,5 cmlik.doğum kontrol hapı kullanıyorum bugün başladım bakalım hayırlısı hakkımızda canım..buay hem kafam dağılır diye düşünüyorum çünkü beynen çok yoruldum..bu arada gittiğim hastaneye de rahim filmini sordum anestezisiz 250 lira.anestezili yapmıyorlarmış prosedür gereği.martta 3.klomeni denerim nasibse nisandada rahim filmini çektirirm.
bugün öğle saaterinde başlayan şiddetli karın ağrım hala devam etmekteydi. adet sancımdan beter bi ağrı. internette araştırdım kasık ağrısı normal ama karın ağrısı anormal dio ya....(( dış gebelik falan olabilir dio bunları okuyunca da çok kötü oldum. akşam eve yolda kıvrana kıvrana geldim. bi arkadaşımın tavsiyesiyle ayva yedim ve azıcık gaz çıkardım şimdi iyi gibiyim. acaba gazdan mıydı yaaaa... çok korkuyorum... hamilelik geçiren arkadaşlar hiç karın ağrısı çektinizmi 1-2 aylıkken..
selam kızlar nasılsınız??
ben bugün doktora gittim herşey yolunda demek isterdim aa maalesef sağ tarafımda 3,5 cmlik kistim olmuş.doğum kontrol hapına başladım bugün.1 ay pas geçicem yani.
aslında bir bakımdan böyle daha iyi oldu en azından 1 ay kafamı toparlarım rahatlamamı sağlar..
önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam edicem nasibse..
mrb cnm sendede mı kıst oldu bende de oldu bu ay sen ben hurrem kıstlendık malesef ama benım kı cok kucukmus doktor ılac vermedı kendılıgındende gıdebılır dedı bu ay pas yanı kucuk de olsa kıst oldugu ıcın klomende kullanamıcam aslında dedıgın gıbı ıyı oldu gercekten kendımızı bıraz toparlarız bu ay hıc dusunmeden yasıcam kımbılır belkı ılac kullanmadan olur:)
arada girip okuyorum bitanem bu ay ara verdim ya o yüzden fırsat bu fırsat kafamı iyice dinliyim diyorum :97: kaderimiz hep aynı gidiyo arkadaşım biz herhalde aynı ay hamile kalıcazben de kullanıyorum bakalım hap bu ay kurtuluruz inşallah kistlerden hadi hayırlısı bakalım..
mrb cnm sendede mı kıst oldu bende de oldu bu ay sen ben hurrem kıstlendık malesef ama benım kı cok kucukmus doktor ılac vermedı kendılıgındende gıdebılır dedı bu ay pas yanı kucuk de olsa kıst oldugu ıcın klomende kullanamıcam aslında dedıgın gıbı ıyı oldu gercekten kendımızı bıraz toparlarız bu ay hıc dusunmeden yasıcam kımbılır belkı ılac kullanmadan olur:)
kanda değerim düşük düşmüş çıkmamış offf... çarşamba sonucu aldık dr gösterdikten sonra eve gittim dünde gelmedim anneme netede giremedim sizlere haber veremedim canım çok sıkkın ya neyse bidaha ki denemeye kaldı farlutal vericek yarın sonrada klomen+pregnyl çok umutluydum evde yaptığım teste öyle görünce çift çizgiyi dr belki ilaçların etkisidir dedi bian önce sizinle paylaşmak için nete girdim burda umut topluyorum sizler bana destek veriyosunuz çünkü hepimiz aynı yolda ilerliyoruz bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok
canım valla aynı şeyi ben kayınvalideme söyledim.bir arkadaş var onunla iğne günlerimiz kistimiz bile atnı diye.hayırlısı bitanem ya inşallah aynı anda hamile kalırız..bu ay dediğin gibi kafa dinleme mola zamanı.bence iyi gelecek canım..
canım benim yaa çok üzüldümama mutlaka bunda da bi hayır vardır :97: umudunu kaybetme denemeye devam :26: muhtemelen ilaçlardan öyle oldu daha önce de bunu yaşayanları duymuştum. sağlık olsun.. bu ay gerçekten hamile kalırsın inşallah
bence de öyle.. bu arada ben salat-ı tefricciye'ye başladım. Allah kabul etsinmanevi olarak da rahatlatıyor.. hakkımızda hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?