Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar nasılsınız ben de dun doktora gıttım cok kucuk bı kıst olusmus bende korktum dogum kontrol hapı verır dıye ama cok kucuk gerek yok dedı ama klomende veremem dedı kıst oldugu ıcın bu ay benı serbest bıraktı yanı bu ay bı dınlen dedı eger gelecek ay kıst gıtmezde buyurse dogum kontrol hapı verecek ve o ay rahım fılmım cekılecek cunku rahım fılmı cekıldıgı ay cocuk olmasını ıstemıyorum dedı cok ısın alıyosun cocuk ıcın tehlıke dedı bakalım artık keske bu ay kendılıgınden olsa ne guzel olur dımı

slm canım doktor bana 36 saat sonra ilişki önerdi benimde ilk denemem ayın 17 sini beliyorum test için rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah...

inşallah olur canım sen hangi tedaviyi gördün klomen ovitrellemi benimde ilk denemem çok korkuyorum çok istiyorum ...

selam arkadaşlar pazartesi doktora gittim 24 mm çapında kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi...ilaç bittikten sonra adet olacakmışım ondan sonrada fostimon iğne vurulucakmışım sonrada ovitrell...klomen 1 ay kullandım hiç etki etmedi hemen iğneye geçtik 5 günde iğne vuruldum ama nafile...olmazsa 3. ay tüp bebek:2:rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu versin hepimize.kızlar birde bişi sorcam doktorum ilaçları alabilmem için rapor çıkarttı peki rapor çıkınca ilaç parası ödemem gerekiyor dimi ama ben ödüyorum ssk yım benmi yanlış anlıyoprum yoksa rapor çıkartsamda ücret ödeyecekmiyim..anlamadım valla bilen varsa yardımcı olabilirmi

Son düzenleme:

canım doktorun iyi düşünmüş. rahim filminden hemen sonra hamile kalanlarda düşük oranı yüksek oluyormuş. hemen o ay hamile kalmak iyi değil yani.. inşallah bu ay kendiliğinden olur da seni uğraştırmaz.. bu ay benim de kistim var ama ben ilaç kullanıyorum.. hayırlısı olsun..

evet canım benim 3.denememdi. ve eevt bende 3.de pregnyl kullandım. ama hangisinin uğuru bilmiyorum

bugün öğle saaterinde başlayan şiddetli karın ağrım hala devam etmekteydi. adet sancımdan beter bi ağrı. internette araştırdım kasık ağrısı normal ama karın ağrısı anormal dio ya.... (( dış gebelik falan olabilir dio bunları okuyunca da çok kötü oldum. akşam eve yolda kıvrana kıvrana geldim. bi arkadaşımın tavsiyesiyle ayva yedim ve azıcık gaz çıkardım şimdi iyi gibiyim. acaba gazdan mıydı yaaaa... çok korkuyorum... hamilelik geçiren arkadaşlar hiç karın ağrısı çektinizmi 1-2 aylıkken..

selam kızlar nasılsınız??
ben bugün doktora gittim herşey yolunda demek isterdim aa maalesef sağ tarafımda 3,5 cmlik kistim olmuş.doğum kontrol hapına başladım bugün.1 ay pas geçicem yani.
aslında bir bakımdan böyle daha iyi oldu en azından 1 ay kafamı toparlarım rahatlamamı sağlar..
önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam edicem nasibse..

canımcım se nerelerdesin ya..bende senin gibi kistlendim.ama okuyorum çoğu arkadaşta olmuş.benimki maşallah 3,5 cmlik.doğum kontrol hapı kullanıyorum bugün başladım bakalım hayırlısı hakkımızda canım..buay hem kafam dağılır diye düşünüyorum çünkü beynen çok yoruldum..bu arada gittiğim hastaneye de rahim filmini sordum anestezisiz 250 lira.anestezili yapmıyorlarmış prosedür gereği.martta 3.klomeni denerim nasibse nisandada rahim filmini çektirirm.

Son düzenleme:

arada girip okuyorum bitanem bu ay ara verdim ya o yüzden fırsat bu fırsat kafamı iyice dinliyim diyorum :97: kaderimiz hep aynı gidiyo arkadaşım biz herhalde aynı ay hamile kalıcaz ben de kullanıyorum bakalım hap bu ay kurtuluruz inşallah kistlerden hadi hayırlısı bakalım..

hayatım korkma üzülme, gazdandır o. aklına öyle kötü şeyler getirme sakın :97: sen keseyi görmeye ne zaman gideceksin?bize de iyi haberleri vermeyi unutma sakın

mrb cnm sendede mı kıst oldu bende de oldu bu ay sen ben hurrem kıstlendık malesef ama benım kı cok kucukmus doktor ılac vermedı kendılıgındende gıdebılır dedı bu ay pas yanı kucuk de olsa kıst oldugu ıcın klomende kullanamıcam aslında dedıgın gıbı ıyı oldu gercekten kendımızı bıraz toparlarız bu ay hıc dusunmeden yasıcam kımbılır belkı ılac kullanmadan olur:)

kanda değerim düşük düşmüş çıkmamış offf... çarşamba sonucu aldık dr gösterdikten sonra eve gittim dünde gelmedim anneme netede giremedim sizlere haber veremedim canım çok sıkkın ya neyse bidaha ki denemeye kaldı farlutal vericek yarın sonrada klomen+pregnyl çok umutluydum evde yaptığım teste öyle görünce çift çizgiyi dr belki ilaçların etkisidir dedi bian önce sizinle paylaşmak için nete girdim burda umut topluyorum sizler bana destek veriyosunuz çünkü hepimiz aynı yolda ilerliyoruz bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok

kızlar benimde çok ama çok küçük yumurtam çatlamamış sağ tarafta zaten pko nun yapısına benziyomuş sağ yumurtalığım ama klomene devam dedi yarın kontrolüm var yumoşlarım oluşmu bakacak kist falan demedi yani önemli değil dedi adetin 3. günü bakmıştı alttan neyse yarın yazarım bakalım oluşan varmı

canım valla aynı şeyi ben kayınvalideme söyledim.bir arkadaş var onunla iğne günlerimiz kistimiz bile atnı diye.hayırlısı bitanem ya inşallah aynı anda hamile kalırız..bu ay dediğin gibi kafa dinleme mola zamanı.bence iyi gelecek canım..

canım inşallah ilaçsız atarsın.ama küçükse eğer kanamayla atabilirsin galiba.benmki biraz büyük o yüzen ilaca başladım.bakalım canım inşallah hayırlısı olur bizim için.hap kullandığım için olmaz benim.senin inşallah olur canım.ben son kez deneyeceğim klomeni bakalım eğer bu da olmazsa rahim filmi çekilecek.Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu versin bize.ama ben kendimi filme hazırlıyorum yavaştan..

canım benim yaa çok üzüldüm ama mutlaka bunda da bi hayır vardır :97: umudunu kaybetme denemeye devam :26: muhtemelen ilaçlardan öyle oldu daha önce de bunu yaşayanları duymuştum. sağlık olsun.. bu ay gerçekten hamile kalırsın inşallah

bence de öyle.. bu arada ben salat-ı tefricciye'ye başladım. Allah kabul etsin manevi olarak da rahatlatıyor.. hakkımızda hayırlısı olsun..

Allah kabul etsin canım..dua çok önemli önce Rabbim isteyecek ki sonra bize verecek.bende şu hastalığım bitsin namaza ve duaya devam.

canlarım bende çarşamba veya perşembe rahim filmine gidiyorum doktorumu genel anesteziye ikna edemedim biraz korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar
Bende klomen ve ovitrelle ile Ocak 28 de ilk aşılamayı yaptırdım ama tutmadı çünkü dün regl oldum ama henüz tam başlamış değil öncesinde çok garip bir şey oldu perşembe günü yani aşılamanın 13 günü idrar testi yaptım tek çizgi gördüm annemler görmesin diye testi çantama koydum aradan 3-4 saat geçti test çubuğunu tam çöpe atacakken çok silik ikinci çizgiyi gördüm ama gerçekten ikinci çizgi vardı cuma günühemen kan testi yaptırdım sonuç negatif hatta hemşirede gördü ikinci çizgiyi ama sonuç negatifti Böyle bir şey başına gelen oldu mu? Acaba test durdukça ikinci çizgi kendiliğinden mi beliriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…