sonn adet tarihim 12 ocaktı.25 ocakta çatlatma iğnesi oldum.normal süreçte 9 şubatta olmam grekiyordu ama olmadım.daha önce tecrübesiolan arkadaşlar yazabilirmi acaba.hamilelik oluşmadıysa klomen+çatlatma iğnesi olanlar 28. günde mi adet olur?
hayatım korkma üzülme, gazdandır o. aklına öyle kötü şeyler getirme sakın :97: sen keseyi görmeye ne zaman gideceksin?bize de iyi haberleri vermeyi unutma sakın
canlarım bende çarşamba veya perşembe rahim filmine gidiyorum doktorumu genel anesteziye ikna edemedim biraz korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
canım ya o an hiç iyi düşünemedim çok kötüydüm. neyseki geçti şükür...rabbim size göstermesin...bundan sonra kötülükleri içimde tutmak yok salcam gitsin
canım işte ben doktora gittim 20 gün sonra gel dedi.yani ayın tam 20 oluyo pazara gelio. 21 de giderim sanırım.... inşallah yerindedir inşallah duruyordur yaaa((
kızlar öncelikle tüm türk islam aleminin kandili kutlu olsun.allah herşeyi herkesin gönlüne göre versin.biliyosunuz geçen hafta hcg değerim 14.8 çıkmış ve doktorum büyük ihtimalle hamilesin ama haftaya tekrar kan tahlil ver demişti.yarın gidip yeniden kan vereceğim.çok garip belki hatırlarsınız 2 hafta kadar önce çocuk fikrine ne kadar uzak olduğumu yazmıştım.çarşambadan beri de ne olduğunu anlayamadım ama kullandığım ilaçların faydasının olmuş olması için sürekli dua ediyorum.sanıyorum bende istiyorum artık bir bebeğimin olmasını allah yüzümüze baksın hakkımızda hayırlısını versin.ne dersiniz ne olur sonuç?
mrb kızlar nasılsınız yaa kaç gundur gıremıyodum pc sorun vardı ozledım valla:)ee nasıl gıdıyo tedavıler?ben bu ay ara verdım mecburenılac ıcmıyodum ama alıskanlık olmus daha once doktorumun yazdıgı glokofen ne basladım:)
7 aaylık ewliyim polikistik over sendromu varmış bende ama buna dair birrtek adet düzensizliği belirtisi var ..eşimin tayini dolayısıyla mecburi şark görevi için şırnak cizredeyiz.. doğru düzgün dr. yok ne yapcam bilmiyorum neyse özel muayeneye gittik..dr..ilk klomen ve gliforla başladı sonuç negatif... sonra on ampul menogon kullandım ve ardından ovirtella çatlatma iğnesi... sonra ilişkiye girdik iki damla temiz kan ggldi... sonraları ise lekelenmelerim oldu.. aşırı kasık ağrıları ve bel ağrısı oluyor idrarda koku başladı ve adetime taam 7 gün kaldı...bana biri yardımcı olun ya ltf gebemiyim sizce bir umut ltf
arkadaşlar ben de klomen+ovitrelle kullandım..adetimi 5 gün geçince tahliil yatırdım.86.8 çıktı beta hcg.ama bence düşük okuyorumda burdan yazılanları..benim için de ümit varmıdır sizce?paylaşırmısınız düşünceleriizi?
aaaa nden kabul etmedi canım anesteziyi bende 15gün önce öekindim rahim filmi çok korktuğum için anestezi istedim gerek yok felan dedi ama ben ısrar edince kabul etti kaşka anesteziyle olsan olanlar ağrılı olduğunu sölüyolar ben hiç bişey hissetmedim inş.bişey çıkmaz canım
canım çektirdim bugün filmi kanallar açık allaha şükür ama baya ağılı bir işlem ağrısız çeken mekezler varmış ama bu öyle değildi ama dayanılmayacak bir ağrı değil tabiki insanoğlu nelere alışmıyorki
muco geçmiş olsun canım, birşey çıkmamasına çok sevindim.Ne güzel atlatmışsın.
Ben de Salı yada Çarşamba günü yeni bir doktora gideceğim, geçen ay gitmemiştim.Büyük ihtimalle benden de rahim filmi isteyecek, biraz tırsıyorum galiba.çok mu ağrıyor bir de ne kadar ücret ödedin cevaplarsan sevinirim.
nelerdesin canım sen yaa.. ne yaptın? bu ay gitmedin mi doktora?
muco geçmiş olsun canım, birşey çıkmamasına çok sevindim.Ne güzel atlatmışsın.
Ben de Salı yada Çarşamba günü yeni bir doktora gideceğim, geçen ay gitmemiştim.Büyük ihtimalle benden de rahim filmi isteyecek, biraz tırsıyorum galiba.çok mu ağrıyor bir de ne kadar ücret ödedin cevaplarsan sevinirim.
sağol canım allah hepimizi kolay geçitlerden geçertsin inşallah sana yalan söyleyipte yanlış yönlendirmek istemem ilaci 2 kere enjekte ettilet her merkezin uygulaması farklıymış girmeden 15 dk önce bi kas gevşetici iğne yaptılar ama baya ağrı oldu halada kasıklarım kopacak sanki ama şükür atlattım onun rahatlığı var kaç gündür uyku uyuyamıyodum fiyatıda 150 milyon genel anestezi istersen 100 daha verecen ama benim doktorum genel anesteziye gerek yok dedi hangi şehirdeydin canım istanbuldaysan ağrısız çeken bi merkez var düşünürsen adını verebilirim orada 350 milyonmuş sağlıcakla kal
yok canım gitmemiştim, gittiğim doktor pek ilgilenmiyor bu ay başka doktora gideceğim.Pazartesi regl olmam lazım(inşallah olmam tabi ama) ondan sonra salı falan giderim.
Hürremciğim sen neler yaptın, ben de gene hiç bir belirti falan yok.gene olmadı tabii.
Artık ciddi ciddi üzülmeye başladım daha önce olur zamanla diyordum ama zaman geçiyor ama birşey olduğu yok benle bir düşünen arkadaşlar doğum bile yaptı ya.off neyse ben bugün biraz bunalım takılıyorum, boş ver beni.
Doktor klomen mi verecek acaba yine, hsg'den de korkuyorum, zor oluyor mu hsg çektirmek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?